Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Kruipruimte-isolatie-met-pur
  •  Energiebesparend
  • Duurzaam
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk 
  • Gunstiger energielabel

Kruipruimte isolatie met PUR

PUR; ofwel Polyurethaan is een hardschuim dat bestaat uit twee componenten; Polyol en isocyanaat. Wanneer deze twee componenten uit het spuit pistool komen hardt het bijna direct uit. 

Gespoten PUR-schuim:
Voor kruipruimtes gebruiken we gespoten PUR schuim. Deze PUR schuim isolatie heeft een gesloten cel structuur. PUR schuim hecht goed en het schuim vormt een naadloos aangebrachte isolatie laag waardoor het ook in alle holle ruimtes, naden en kieren komt.

offerte spouwmuurisolatie

Belangrijk om te weten:
Bij het gebruik van PUR-schuimen is het volgens het Bouwbesluit 2012 verplicht dat de bewoner(s) of andere personen tijdens én 2 uur na het aanbrengen hiervan niet in de woning aanwezig zijn.

Waarom uw kruipruimte isoleren met PUR
Als de kruipruimte niet is geïsoleerd dan voelt de begane grondvloer koud aan. Het lijkt alsof er een koude luchtstroom over de vloer gaat en er is een hoge lucht vochtigheid in uw woning, te zien aan condens op de ramen. Soms hangt er ook een vieze, muffe lucht in huis. Kruipruimte isolatie zorgt ervoor dat vocht en koude lucht geen kans meer krijgen om door de vloer op te trekken. Het aanbrengen van een PUR isolatie laag heeft direct resultaat en dat merkt u aan een beter woonklimaat, minder koude vloer, geen tocht meer in huis en een gezondere lucht.

Hoe isoleren wij de kruipruimte met PUR
Wij brengen PUR schuim isolatie aan met een spuit pistool. Onze medewerkers hebben beschermende kleding aan en dragen een gasmasker. De PUR wordt in verschillende lagen tegen de onderkant van de vloer aangebracht in een vloeibare vorm die binnen enkele seconden stolt en uithardt. Door zijn vloeibare vorm komt de PUR schuim isolatie in alle naden en kieren terecht en vormt een dik naadloos isolatie pakket.

Wilt u graag een op maat gemaakte offerte voor uw woning? Klik dan hier!