Gevelisolatie in Naarden

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Gevelisolatie in Naarden

Provincie:Noord-Holland
Woonplaats:Naarden
Straatnaam:Thorbeckelaan
Soort isolatie:Gevel isolatie
Uitvoerdatum:26-04-2019
  • Gevel isolatie
  • Hoogwerker
  • Het aanbrengen van 2 ventilatieroosters naar de kruipruimte.
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Naarden

Gevelisolatie in Naarden

Naarden

Gevelisolatie in Naarden

Naarden

Gevelisolatie in Naarden

Naarden

Gevelisolatie in Naarden

 

Naarden, 26-04-2019

Gevel isolatie in Naarden op 26-04-2019

Plus Isolatie heeft bij deze woning in Naarden gevel isolatie aangebracht. Doordat de bewoners van deze woning in Naarden hun gevels hebben laten isoleren met minerale glaswol van Knauf Supafil zijn zij verzekerd van de hoogste kwaliteit. Ons team van isolatiemonteurs hebben de gevel isolatie volgens de laatste KOMO-richtlijnen aangebracht. Dankzij de aangebrachte gevel isolatie is een koude binnenmuur nu verleden tijd. Daarnaast gaan de bewoners van deze woning in Naarden aanzienlijk besparen op hun energienota.

Is mijn gevel geschikt voor isolatie?

Als uw woning is gebouwd na 1924 dan is het vrijwel zeker dat de gevels van uw woning voorzien zijn van een spouwmuur. De spouw is de ruimte tussen beide gevels in. Woningen gebouwd voor 1978 hebben vrijwel zeker vanuit de bouw uit een lege spouw. Indien er geen vervuiling in deze spouw zit is de kans groot dat uw gevels geschikt zijn voor spouwmuurisolatie.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Naarden

offerte spouwmuurisolatie

Gebruik van een Hoogwerker


Om de gevel optimaal te voorzien van isolatiemateriaal was het noodzakelijk om voor deze isolatieklus in Naarden een hoogwerker te gebruiken. Via onze vaste partner is er een hoogwerker op locatie gebracht. Onze isolatiemonteurs kunnen nu isolatiemateriaal aanbrengen op plaatsen die normaal niet (veilig) te bereiken zijn via een ladder.

Twee ventilatieroosters aanbrengen naar de kruipruimte

Plus Isolatie heeft bij deze woning in Naarden ook 2 ventilatieroosters aanbracht. Het aanbrengen van ventilatieroosters is noodzakelijk om de kruipruimte onder de vloer goed te kunnen laten ventileren. Doordat er bij deze woning ook spouwmuurisolatie is aangebracht hebben oude ventilatiekanalen via de lege spouw geen werking meer. De isolatiemonteurs boren schuin met een diamantboormachine door de buiten en binnenmuur tot dat de kruipruimte wordt bereikt. Vervolgens wordt er een koker in deze opening geplaatst en tot slot worden er muisdichte ventilatiekapjes aangebracht.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Naarden spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Thorbeckelaan in Naarden besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.