Werkzaamheden

Kaart nederland

Referenties

Plusisolatie
Onze voordelen
  • 10 jaar garantie!
  • ikob-bkb gecertificeerd!
  • Binnen 1 dag klaar!
  • Direct wooncomfort!
  • Direct energie besparen!

Noord-Holland

Noord-Holland beoordeelt ons met een 9.3

Isolatiebedrijf Noord-Holland - Plus Isolatie

Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf in Noord-Holland? Dan bent u bij isolatiebedrijf Plus Isolatie B.V. aan het juiste adres. Wij van isolatiebedrijf Plus Isolatie B.V. hebben ook de gehele provincie Noord-Holland als werkgebied. Voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, dakisolatie, zoldervloerisolatie, spouwmuurisolatie herstellen, oude spouwmuurisolatie verwijderen, kruipruimte isolatie verwijderen en impregneren bent u als inwoner van Noord-Holland bij ons aan het juiste adres! U ziet op deze webpagina verschillende isolatieprojecten die wij uitgevoerd hebben in de provincie Noord-Holland. Wilt een vrijblijvend isolatieadvies van ons isolatiebedrijf? Wij komen graag bij u gratis en vrijblijvend de isolatiemogelijkheden bespreken. Vraag hier een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

Klanten uit Noord-Holland beoordelen ons met een gemiddelde score van: 9.3

Bel mij terug

Gratis en vrijblijvend isolatieadvies voor uw woning in Noord-Holland

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Natuurvriendelijk isoleren in provincie Noord-Holland

Vanaf november 2023 is in geheel Nederland, dus ook in de provincie Noord-Holland, natuurvriendelijk isoleren de nieuwe norm geworden. Natuurvriendelijk isoleren houdt in dat bij het isoleren van woningen of gebouwen rekening wordt gehouden met de beschermde diersoorten die in de spouwmuur aanwezig kunnen zijn. Denk aan bijvoorbeeld vleermuizen, gierzwaluwen of huismussen. Isolatiemonteurs van Isolatiebedrijf Plus Isolatie hebben de cursus '''natuurvriendelijk isoleren '' met succes afgerond en zijn in staat om uw woning in de provincie Noord-Holland te voorzien van deze nieuwe manier van isoleren. Wilt u meer informatie over natuurvriendelijk isoleren in uw provincie Noord-Holland? Lees dan meer informatie op onze uitgebreide webpagina omtrent natuurvriendelijk isoleren.

Woning natuurvriendelijk isoleren in Heemstede

Op 13-05-2024 is deze woning in Heemstede, provincie Noord-Holland natuurvriendelijk geïsoleerd door de isolatiemonteurs van isolatiebedrijf Plus Isolatie.

Eerst de woning natuur vrij maken

Bij deze woning is Plus Isolatie een tijd terug al op locatie geweest om de woning natuur vrij te maken. Hierbij zetten de isolatiemonteurs de toegangen tot de spouwmuur dicht. Dit zijn o.a. de open stootvoegen, ventilatiegaten, dilatatievoegen en gaten en kieren bij ramen of regenpijpen. Daarna worden er op bepaalde plaatsen exclusion flaps geplaatst. Deze dienen als ontsnappingskans voor de beschermde diersoorten die in de spouwmuur aanwezig kunnen zijn. Vervolgens worden er vervangende verblijfplaatsen gecreëerd. Dit doen onze isolatiemonteurs door middel van het ophangen van een vleermuiskast of door bovenin de gevel een deel van de spouwmuur niet te isoleren.

Daarna starten met natuurvriendelijk isoleren

De isolatiemonteurs beginnen met het klaarzetten van materiaal en starten de inblaasmachine op. Met gespecialiseerde apparatuur boren de monteurs kleine gaten in de voegen van uw buitenmuur. Deze gaten dienen als toegangspunten voor het inblazen van isolatiemateriaal. Nadat de gaten zijn geboord, wordt het isolatiemateriaal met behulp van inblaasmachine in de spouwmuur gespoten. Dit materiaal vult de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur en verbetert de thermische prestaties van deze woning. Zodra de spouwmuur volledig is gevuld met isolatiemateriaal, worden de boorgaten zorgvuldig afgedicht met voegsel die zo goed als mogelijk overeenkomt met de kleur van de bestaande voeg. Na voltooiing van de isolatiewerkzaamheden controleren de monteurs de muur nogmaals om ervoor te zorgen dat alles correct is uitgevoerd. Eventueel achtergebleven puin wordt opgeruimd, en het terrein wordt netjes achtergelaten.

Spouwmuurisolatie Noord-Holland

Plus Isolatie heeft in Noord-Holland al meerdere woningen voorzien van spouwmuurisolatie. Wij hebben verschillende woningtypes geïsoleerd. Zo hebben wij spouwmuurisolatie aangebracht bij vrijstaande woningen, hoekwoningen, 2 onder 1 kap woningen en tussenwoningen.Het isoleren van de spouwmuur is niet alleen een slimme keuze voor energiebesparing, maar het draagt ook bij aan het comfort in huis door een constantere temperatuur te behouden. Onze klanten in Noord-Holland zijn dan ook tevreden met de resultaten van onze isolatiewerkzaamheden. Dit blijkt niet alleen uit de verlaagde energierekeningen, maar ook uit de positieve feedback die we ontvangen van onze klanten uit Noord-Holland. Wilt u meer weten over de verschillende soorten spouwmuurisolatie die wij aanbieden? Klik dan op de volgende link voor gedetailleerde informatie over onze isolatieoplossingen.

Muurisolatie vrijstaande woning aan de Borneolaan in Hilversum

Een vrijstaande woning verliest meestal meer energie dan een tussenwoning of hoekwoning. Bij een tussenwoning hebben de muren van de buren een isolerend effect. Bij een hoekwoning is dat aan één kant van het huis ook het geval. Maar bij een vrijstaand huis bieden alle vier de gevels vrij spel aan wind, kou en regen. En omdat energie van warm naar koud trekt, zal een verwarmde woning via on-geïsoleerde muren altijd energie verliezen. Gelukkig is er een snelle en effectieve manier om uw muren te isoleren, zodat u de warmte van uw woning beter en langer vasthoudt en de kou van buiten tegen houdt. Die manier heet spouwmuurisolatie. Op 21-03-2023 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie bij deze vrijstaande woning aan de Borneolaan in Hilversum spouwmuurisolatie aangebracht. Hiervóór hadden de bewoners een energierekening die een stuk hoger was dan het landelijke gemiddelde. Na de spouwmuurisolatie die ons isolatiebedrijf heeft aangebracht zou die rekening wel eens lager dan gemiddeld kunnen uitpakken. En in ieder geval veel lager dan de energierekening van vrijstaande woningen zonder muurisolatie.

Bel mij terug!

Gratis en vrijblijvend isolatieadvies voor uw woning in Hilversum

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Spouwmuurvervuiling verwijderen in de provincie Noord-Holland

Plus Isolatie heeft de expertise in huis om spouwmuurvervuiling te verwijderen. Sommige woningeigenaren hebben een woning met een vervuilde spouwmuur. Dit komt doordat er tijdens de bouw van de woning puin in de spouwmuur terecht is gekomen. Denk aan puin of aan houtresten. Door middel van endoscopisch onderzoek is dit goed in kaart te brengen. Ons ervaren team van isolatiemonteurs halen voorafgaand het aanbrengen van de spouwmuurisolatie eerst deze verontreining uit uw spouwmuur, zodat u zorgeloos kunt gaan isoleren.

Spouwverontreiniging verwijderen in Den Helder

In Den Helder aan de Prins Willem-Alexandersingel heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 13-09-2021 bij deze woning spouwmuurverontreiniging verwijderd. Er worden net boven de verontreinigde plekken stenen uit de muur geslepen. Vervolgens word met de hand al het puin uit de spouwmuur verwijderd. Naderhand worden alle stenen weer netjes terug gevoegd. Nadat alle spouwverontreiniging verwijderd is kan er door de isolatiemonteurs begonnen worden met het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Alle medewerkers van isolatiebedrijf Plus isolatie zijn ervaren waardoor de bewoners aan de Prins Willem-Alexandersingel in Den Helder verzekerd zijn van een goede isolatieschil!

Vloerisolatie Noord-Holland

Het aanbrengen van vloerisolatie in Noord-Holland is een door Plus Isolatie veel uitgevoerde isolatieopdracht. Voor het isoleren van de vloer gebruiken wij met name icynene vloerisolatie, PIF isolatiefolie en RWF-HFO vloerisolatie. Het aanbrengen van deze vloerisolatie gebeurt op verschillende manieren. Bij het aanbrengen van Icynene PUR-schuim of RWF-HFO PUR-schuim wordt de vloerisolatie in lagen tegen de onderzijde van de vloer gesprayd. Hierdoor ontstaat er een naadloze isolatielaag. De laagdikte die wij aanbrengen gebeurd in overleg met de klant. Bij PIF-isolatiefolie wordt er een speciale folie aan de onderzijde van de vloer bevestigd. Het grote voordeel van deze laatste vloerisolatiemethode is dat de bewoners tijdens het aanbrengen van de folie de woning niet hoeven te verlaten. Zo heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie verschillende oplossingen voor een warme vloer. Dat is de reden waarom veel mensen in Noord-Holland kiezen voor vloerisolatie van isolatiebedrijf Plus Isolatie.

Vloerisolatie met folie in Broek op Langedijk aan de Dorpsstraat

De bewoners van deze woning hebben door isolatiebedrijf Plus Isolatie vloerisolatie d.m.v. folie laten aanbrengen. Onze isolatiemonteurs zijn op 18-12-2020 in Broek op Langedijk geweest om deze woning te voorzien van de vloerisolatie. Meer comfort en een lager energieverbruik, wie wil dit nu niet? De PIF isolatiefolie die wij gebruikt hebben bij deze isolatieklus heeft uitstekende thermische eigenschappen en is daarnaast milieuvriendelijk. De bewoners van deze woning aan de Dorpsstraat in Broek op Langedijk kunnen na het aanbrengen van de vloerisolatiefolie genieten van meer wooncomfort. De gemiddelde jaarlijkse energiebesparing kan oplopen tot wel 9%!

Dakisolatie Noord-Holland

Het aanbrengen/installeren van dakisolatie in Noord-Holland is een isolatieklus die bij isolatiebedrijf Plus Isolatie in goede handen is. Met vele jaren ervaring in de isolatiesector hebben we een diepgaand inzicht in de beste materialen voor een effectieve dakisolatie. Voordat er dakisolatie wordt aangebracht, worden alle opties in kaart gebracht en besproken. Samen met de opdrachtgever overleggen wij wat de beste methode is om de dakisolatie toe te passen, rekening houdend met de specifieke behoeften van de woning.

Als ervaren isolatiebedrijf hebben we ons gespecialiseerd in het aanbrengen van dakisolatie van binnenuit, tegen het houten dakbeschot aan. We maken gebruik van hoogwaardige isolatiematerialen zoals Icynene dakisolatie, PIF isolatiefolie en Knauf Timberframe dakisolatie, Meer weten over onze expertise en betrouwbare dienstverlening? Vraag dan op onze website een vrijblijvende offerte aan. Wij zorgen we ervoor dat uw woning in Noord-Holland optimaal geïsoleerd wordt voor maximaal comfort en energiebesparing.

Dakisolatie in Haarlem aan de Lorentzkade

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft op 13-05-2024 het dak van deze woning geïsoleerd. Dakisolatie is een uitstekende manier om van de zolder een aangename leefruimte te maken. Dat is de reden dat de bewoner(s) van deze woning in Haarlem hun woning op 13-05-2024 laten voorzien van dakisolatie. De dakisolatie wordt aan de binnenzijde voorzien van een naadloze isolatielaag. De bewoners van deze woning zijn bijzonder verheugd over hun keuze voor dakisolatie door Plus Isolatie. Niet alleen ervaren ze nu een comfortabele leefruimte op zolder, maar ze merken ook direct het verschil op hun energierekening. Met de isolatielaag die nauwkeurig is aangebracht, kunnen ze gemiddeld tot wel 30% besparen op hun energiekosten. Dit betekent niet alleen een aanzienlijke kostenbesparing op lange termijn, maar ook een vermindering van hun ecologische voetafdruk. Dus als u ook op zoek bent naar een isolatieoplossing voor uw woning in Haarlem, aarzel dan niet om contact op te nemen met Plus Isolatie. Wij staan klaar om u te voorzien van professioneel advies en hoogwaardige isolatiediensten die voldoen aan uw behoeften en budget.

Bodemisolatie Noord-Holland

In de provincie Noord-Holland hebben wij ook verschillende bodemisolatie projecten mogen uitvoeren. Sommige gebieden in Noord-Holland bevatten een vochtige vloer. Met name in deze gebieden is het voor de inwoners van Noord-Holland interessant geweest om over te gaan tot bodemisolatie met isolatieparels. Lees hier meer informatie over bodemisolatie. Let op: er zit momenteel 6 euro per m2 subsidie op bodemisolatie. Om in aanmerking te komen voor subsidie op bodemisolatie dient u twee isolerende maatregelen uit te voeren, dan heeft ook u recht op subsidie op woning isolatie bij u in de provincie Noord-Holland.

Bodemisolatie aan de Donarstraat in Amsterdam

Op 28-03-2024 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie deze kruipruimte in Amsterdam voorzien van een  bodemisolatie . De aangebrachte laagdikte bepaald de uiteindelijke isolatiewaarde. Optrekkend vocht en kou vanuit de kruipruimtebodem is bij deze bewoner(s) nu verleden tijd.

Kruipruimte isolatie verwijderen (isolatieparels & isolatiechips) in provincie Noord-Holland

In bepaalde situaties is het noodzakelijk om kruipruimte-isolatie, zoals isolatieparels of isolatiechips, te verwijderen. Dit kan vereist zijn bij lekkage aan de waterleiding of bij de installatie van nieuw leidingwerk. Isolatiebedrijf Plus Isolatie biedt ook oplossingen voor deze vraagstukken met betrekking tot het verwijderen van kruipruimte isolatie bij u in de provincie Noord-Holland.

Let op: Wij verzorgen uitsluitend de verwijdering van isolatieparels of isolatiechips. Voor het verwijderen van oude steenwoldekens of ander isolatiemateriaal dat aan de onderzijde van de vloer is bevestigd, bieden wij geen oplossing.

De verwijderde kruipruimte-isolatie wordt verzameld in Big Bags en tijdelijk opgeslagen om op een later moment opnieuw onder de vloer van uw woning te blazen. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om het oude isolatiemateriaal door ons te laten afvoeren. Deze optie wordt vaak gekozen als bijvoorbeeld een schuimbetonvloer gestort moet worden.

Zoldervloerisolatie Noord-Holland

Naast dakisolatie hebben wij veel zoldervloerisolatie opdrachten uitgevoerd in Noord-Holland. Voor het isoleren van de zoldervloer gebruikt isolatiebedrijf Plus Isolatie minerale glaswol van Knauf Supafil. Dit hoogwaardige isolatiemateriaal wordt in de ruimte tussen de balken geblazen, zodat er als het ware een warme deken ontstaat. U kunt op onze website onder het kopje zoldervloerisolatie meer informatie vinden over de werkwijze van zoldervloerisolatie. Als u zoldervloerisolatie combineert met een andere isolatiemaatregel, dan komt u in aanmerking voor €8 subsidie per vierkante meter.

Referentie Zoldervloerisolatie in Haarlem Noord-Holland op 26-04-2024

Warme lucht trekt van nature altijd naar boven. Het is daarom niet meer dan logisch om via dak- of  zoldervloerisolatie te voorkomen dat uw energie via het dak van uw woning weglekt. Bij deze woning aan de Kloosterstraat in Haarlem heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 26-04-2024 de  zoldervloerisolatie geïsoleerd. Hierbij is het glaswolvan het merk Knauf Supafil als isolatiemateriaal gebruikt.

ISDE subsidie 2024 op woningisolatie in Noord-Holland

In 2024 kunnen inwoners van de provincie Noord-Holland nog steeds gebruikmaken van subsidies voor woningisolatie, waardoor eigenaar-bewoners van woningen in deze regio op een voordelige manier kunnen verduurzamen. Zelfs met slechts één isolatiemaatregel komt u al in aanmerking voor deze nieuwe regeling. Onze isolatieadviseurs staan klaar om kosteloos en vrijblijvend de isolatiemogelijkheden voor uw woning in Noord-Holland te onderzoeken, en te bepalen of u in aanmerking komt voor deze energiebesparende subsidie. Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan bij u thuis in Noord-Holland en zet de eerste stap naar een energiezuinigere woning!

Plus Isolatie biedt het totaalplaatje

Op 05-03-2024 heeft een werknemer van isolatiebedrijf Plus Isolatie voor onze klant uit Purmerend, provincie Noord-Holland, de landelijke ISDE-subsidie aangevraagd. Wij helpen onze klanten met het aanvragen van de landelijke ISDE-subsidie. Als isolatiebedrijf bieden wij hierdoor meer dan alleen hoogwaardige isolatiediensten. Met de ISDE-subsidie kunnen woningeigenaren nu veel voordeliger hun woning isoleren. Het aanvragen van de ISDE-subsidie kan voor sommige mensen uitdagend zijn. Bij Plus Isolatie nemen wij daarom het volledige aanvraagproces uit handen, het subsidiebedrag wordt op uw bankrekeningnummer gestort.

Bel mij terug voor meer informatie over deze subsidieservice!

Gratis en vrijblijvend meer informatie voor uw woning in de regio Purmerend

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Klanten beoordelingen in Noord-Holland

9.3

score9.3
Snelheid afspraak maken9.4
Assortiment9.3
Levertijd werkzaamheden9.2
Documentatie materiaal9
Kwaliteit van het advies9.4
Kwaliteit v/d uitvoering9.4
16-05-2024
9.3
Hester Morssink

Niks op aan te merken! Snel contact, goed advies, snel ingepland, goed uitgevoerd, prettig in de samenwerking. Zeker aanrader!

16-04-2024
8
J. Singer

de 2 personen, die het werk uitgevoerd hebben, deden dit vakkundig en netjes

04-04-2024
8
J.J. Schuitemaker

Prima, helder en eerlijk advies. Komen de afspraken goed na en leveren alles netjes op. Aanrader!

03-04-2024
8
A.J.P. de Ruijter

Ze hebben fijn gewerkt

28-03-2024
7.7
Theo Laan

Keurig en goed uitgevoerd

27-03-2024
10
J.W. van Maanen

Netjes gedaan. Maar nu nog de subsidie bij de gemeente aanvragen.

27-03-2024
9.8
NWB

Prettig bedrijf. Erg makkelijk en zijn volledig zelfstandig

26-03-2024
9
Willem Nahuys

Nergens een 10, maar dat is omdat ik van mening ben dat een 10 behouden is lastiger dan krijgen. Maar keurige service, vlot, super informatie verstrekking. Communicatie verloopt soepel. Ik zou jullie aanbevelen aan anderen die erom vragen.

26-03-2024
10
Art van Onselen

Alles ging vlot, en de mensen werken erg netjes

23-03-2024
10
Charlotte Ward

snel, professioneel en een goede prijs-kwaliteitsverhouding!

21-03-2024
10
Reineke Boot

Accuraat, vriendelijk, snel, goede prijs, en heel netjes gewerkt. Alles is super netjes achtergelaten

16-03-2024
10
Tom Spits

Goed bedrijf. Alleen die motor in de aanhanger vervangen door een elektrische

14-03-2024
10
Peter Teunis

Prima geregeld. Ze kwamen eerst de spouw "vleermuisvrij" maken en een vleermuis nestkastje ophangen. Dit blijft hangen na uitvoeren van de isolatie. Het leegzuigen van de spouw gaf in huis wel meer stof dan we hadden verwacht. Ik zou iedereen aanraden kieren heel goed af te dichten. Het isoleren en terugplaatsen van de stenen uit de gevel gebeurde zeer professioneel. Vriendelijke en bekwame mensen.

05-03-2024
9.5
Tina Bos

Goed en vakkundig advies, snelle en vakkundige uitvoering.

27-02-2024
9.2
D.A.M.J. Haring

Met betrekking tot levering heeft de verwachting over troffen. Binnen een maand was de muur isolatie en een week later de dak isolatie aangebracht. Adequaat personeel. Ook de subsidie aanvraag was snel geregeld. Hoewel ik vind dat het een totaal project binnen EEN en hetzelfde huis is, en de subsidie niet in 2 delen aangevraagd, dus dubbel tarief betaald moet worden.

26-02-2024
9.7
Karin de Hoog

Van het begin tot het eind top!

23-02-2024
10
Monique Lotsy

Van het begin tot het eind geweldige service, vakmanschap en fijne manier van werken. Echt meer dan aan te bevelen!

15-02-2024
9.7
Nick Randshuizen

Alles is snel geregeld en goed uitgevoerd. De tuinen en straat hadden wel iets netter opgeruimd mogen worden, maar verder top werk geleverd door de heren!

15-02-2024
8.7
Cees Bervoets

Perfecte vloer en muurisolatie laten uitvoeren tegen een goede prijs.

31-01-2024
8.3
Gerard Bakker

Volgens afspraak aangebracht door vakkundig eigen personeel

30-01-2024
10
Sander Oosterwijk

Goede communicatie, team wat de isolatie klus heeft gedaan, ook prima

24-01-2024
7.7
A. Rade

Goede voorlichting, uitvoering duurde lang, kwaliteit nog moeilijk te beoordelen

16-01-2024
6.7
Maarten Veeger

Het lijkt prima te zijn gegaan maar qua besparing van energie is het nog niet duidelijk

11-01-2024
8.5
Age Kramer

nvt

09-01-2024
10
H.J.C. Klaase

Alles is top verlopen

03-01-2024
9.7
Sybren van Putten

Ook mijn tweede opdracht aan Plus Isolatie is uitstekend uitgevoerd!

22-12-2023
8
Henk Koelman

Alles netjes gedaan en zonder problemen

07-12-2023
10
Martin Elmers

Prettig bedrijf om mee in zee te gaan. goed advies altijd bereikbaar, komen afspraken na de prijs is goed en niet te vergeten vakkundige en prettige medewerkers die de werkzaamheden goed en netjes uitvoeren.

28-11-2023
10
Ad van Ravensberg

Snelle reactie. Prima voorlichting. Prima personeel.

14-11-2023
9.2
Bryan de Lange

Zser tevreden

31-10-2023
10
E.J.A. Zonneveld

Na bevestigen offerte snel en naar tevredenheid geholpen.

23-10-2023
10
G. Koreman

Vrij staande woning. Er werd zeer netjes gewerkt. Alles netjes opgeruimd. Zeer tevreden . Zeker een aanrader.

05-09-2023
9
Nicky Van Daalen

20 april jl. afspraak gehad met Pascal. Duidelijke uitleg, uitgebreid opgemeten en prettig gesprek. Scherp tarief. 4 mei opdracht bevestigd, 12,5 week tot aan vloerisolatie, 17 weken tot aan spouwmuurisolatie. Iets langer dan verwacht, maar snel en goed werk geleverd.

30-08-2023
8.8
A. Curvers

snel werk en volgens afspraak, en dank voor de brochure om de isolatiesubsidie aan te vragen.

23-07-2023
9.7
Wendy Krijgsman

Het werk werd ontzettend snel uitgevoerd. De werknemers waren heel vriendelijk en professioneel. Een pintje van verbetering is het vullen van de gaatjes en de oude ventilatieroosters. Dit was niet heel netjes gedaan.

20-07-2023
9
Evert Brinks

De muurisolatie is netjes en correct uitgevoerd. Een en ander is zelfs binnen de eerdere afgesproken datum uitgevoerd. Of de isolatie ook voldoet aan de door mij gestelde verwachtingen, zal de tijd moeten uitwijzen. Maar u mag altijd over een aantal jaren nog eens om mijn mening vragen. Voor alsnog zeer positief.

18-07-2023
9.3
Marc Eikelenboom

Keurig uitgevoerde spouwmuur isolatie, door vriendelijke medewerkers

30-06-2023
9.7
J. de Waal

Keuring in winter 2022 zou terug komen in Juni 2023 niks gehoord. Bij buren auto van plus zien staan naar kantoor gebeld en toen 2 werknemers gesproken die de klus bij 2 buren waren aan het doen. Zij konden direct beginnen. Geweldig!

29-06-2023
8.8
E. Ahlrichs

Goed werk, prettige medewerkers.

29-06-2023
8
Monique de Zwart

De afspraak was wat rommelig, omdat vertegenwoordiger nog langs zou komen voor een beoordeling. Gelukkig kon het geplaatst worden en was het geen probleem.

27-06-2023
10
P. Oude Nijeweme

Heel erg netjes dat er stofvrij wordt geboord

23-06-2023
10
Michael Koppes

Prima geregeld! Binnen 3 uurtjes waren ze klaar

21-06-2023
7.5
W.F. Prins

Tevreden over resultaat, werkzaamheden, nakomen afspraken, correcte afwikkeling en communicatie.

06-06-2023
10
Carmen de Haan

Goed advies, prima monteurs én netjes werkend.

02-06-2023
9.2
Marinka van Leuven

Wij hebben een fijn persoonlijk contact gehad met Pascal (hij heeft de eerste schouw gedaan en offertes opgemaakt) alsmede met zijn collega's van PLUS isolatie. Wij hebben zowel spouw-isolatie als bodem isolatie laten uitvoeren. De klussen zijn professioneel gedaan, ze werken netjes en alles is keurig netjes achtergelaten. 1 gaatje was men vergeten te vullen met cement maar daar komen ze voor terug. Fijn bedrijf met fijn en goed personeel. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

02-06-2023
9.3
P.J. Tromp

Werkzaamheden zorgvuldig verricht, alles schoon achter gelaten, en een plezierige en aardige weknemer van het bedrijf.

19-04-2023
9.8
Ben Boon

Een boorgat niet afgestopt met cement. Voor de rest snel en netjes gewerkt.

18-04-2023
10
Janno de Koning

Werknemers waren netjes optijd, de werkzaamheden zijn goed en snel uitgevoerd en het opruimen en schoonmaken van overtollig isofoam was ook goed!

15-04-2023
7.5
M. Fris

Technisch zal het wel in orde zijn, dat kan ik niet beoordelen. Stofzuigen van de gemorste spouwvulling was symbolisch. Wat minder vertrapte tulpen was ook fijn geweest.

07-04-2023
10
Hilco de Lathouder

Gewoon fijn proces en zeer nette medewerkers.

29-03-2023
10
Daan Knop

Snel, professioneel en vriendelijk. Dit geldt voor de accountmanager, de graafploeg en het team dat zowel de spouwmuur als de vloer heeft geïsoleerd. Wij wachten alleen nog op het kruipruimte luik en de ventilatieroosters, dit wordt binnenkort gedaan.

27-03-2023
8.8
Harry van de Scheur

prima en vlot uitgevoerd. goede samenwerking tussen de uitvoerenden

22-03-2023
10
Serge Roos

Prijs top. Kwaliteit top. Personen die werkzaam zijn ben ik zeer tevreden over qua werk en netheid

21-03-2023
7.3
O. Schimmel

gaten die geboord moesten worden waren groter dan de voeg. Niet fraai in een 100 jaar oud pand. Heb zelf moeten vragen om een kleinere vulmond. Adviseur geen woord over gesproken.

21-03-2023
9.7
A.F. Laven

Snel en netjes

20-03-2023
9.7
Annette Kors

Muren en de vloer laten isoleren. Zeer vriendelijke en professionele mensen. Stipt op tijd en ze wisten duidelijk waar ze mee bezig waren. Boel netjes achtergelaten en alles volgens afspraak. Kunnen veel bedrijven nog wat van leren. Erg blij ook met de isolatie. Vloer is vandaag gedaan maar muren echt duidelijk verschil.

20-03-2023
10
Serge Roos

Klinkt als slijmen maar het werk is al gedaan. De twee jongens zijn vakmensen en geven echt serieus advies. Ze zijn snel en netjes qua werk en gedrag. Kortom een dikke aanrader

20-03-2023
10
B.M. van Amerongen

Er is uitstekend werk geleverd, zowel het vooronderzoek of mijn spouwmuren wel geisoleerd konden worden als de uitvoering: keurig netjes gedaan door vriendelijke deskundige mannen. Er is niets te zien van de boorgaten ! Ook was de firma behulpzaam met aanwijzingen voor de subsidie aanvraag. Meer dan tevreden. Een 10+ !

07-02-2023
9.5
Robin Reinders

De communicatie mbt de betaling achteraf ging ietwat stroef. Er was veel onduidelijkheid of de betaling was gelukt. Dit is uiteindelijk gelukt door de inzet van de medewerkers. Tot heden merken wij een klein verschil met de isolatie

30-01-2023
9
Pim Driesen

Bij het adviesgesprek werd verteld dat er isolatie aangebracht kon worden in alle spouwmuren, werd zelfs nog gemeten tijdens het gesprek. Bij uitvoering werd ons echter verteld dat de zijkanten van het huis niet geïsoleerd konden worden omdat de spouw 2cm bleek te zijn. Hierdoor gehaast een beslissing moeten maken om alleen voor-en achterzijde te laten isoleren. De uitvoerders hebben heel netjes verteld wat de situatie was en op basis daarvan geadviseerd. Heel blij met de eerlijkheid van de uitvoerenden, maar jammer dat de intake met de adviseur niet juist was.

20-01-2023
10
Gijs Kerpershoek

Snel contact en actie. Netjes achter gelaten. Fijn contact

20-01-2023
9.7
Tim van der Lip

Goede afspraken, duidelijk advies. Ze komen afspraken na. Vriendelijk personeel, ze leveren keurig werk af en ruimen na afloop alles keurig op. Zeker een aanrader.

10-01-2023
10
Joost Breed

Zeer prettig en snel contact. Snelle en fijne uitvoering.

10-01-2023
10
D. Rikken

Net bedrijf, komt afspraken na en zorgt voor een open communicatie.

09-01-2023
10
Celeste van der Brink

De heren waren mooi optijd en erg vriendelijk.Verichte werkzaamheden zagen er goed uit. Zeer tevreden over de uitvoering. Nu kijken of het rendement oplevert.

09-01-2023
10
Arjan de Boer

Goede voorlichting, heldere en snelle offerte en afspraak.

09-01-2023
7.2
Rita Schouten

Kan nog geen goede beoordeling doen, want vloer isolatie gaat zeker niet snel en soepel

07-01-2023
7.3
Michael Metternich

Advies was prima, er werd ook gelijk duidelijkheid gegeven over de werkzaamheden en de wachttijd tot de werkzaamheden. De werkzaamheden zelf zijn oke uitgevoerd. Jammer was dat we advies hadden aangevraagd over luchtschachten en dat dit onjuist bleek, waardoor het materiaal door huis vloog. En de terugkoppeling was slecht. Ik had gebeld met een vraag, zou terug gebeld worden, wat nooit is gebeurd. Er was beloofd bij het aannemen van de offerte dat ze zouden helpen met de aanvraag voor teruggave, hier is nooit op terug gekomen.

03-01-2023
10
Sven Jacobs

Afspraak maken voor uitvoering werkzaamheden was al redelijk snel, maar werd ook nog eens naar voren gehaald. Een paar gaatjes waren niet gedicht en ik had nog wat vragen over de werkzaamheden en ook dit werd snel opgelost.

30-12-2022
9.3
G.A. Rakers

Spouwmuurisolatie twee onder een kap woning

30-12-2022
8.8
W.A. Thijsseling

diegene die het werk hebben uitgevoerd waren helemaal TOP

19-11-2022
9
Wouter Horst

De jonge die de gaten boorde was erg grof in zijn werk. Hier mocht hij zeker iets netter te werk gaan. Sommige stenen hebben toch kleine beschadigen. De veren naar de buren zonder isolatie zijn niet toegepast. Ik vond het snel netjes en goed. Algemene indruk goed. Beetje meer geduld had er zeker 9 van gemaakt. Bedankt we hebben het idee dat we zeker verschil merken. Maar dat kan ook het idee zijn natuurlijk. Ik zou deze firma zeker aanraden bij vrienden of familie Bedankt tevreden klant

03-11-2022
10
Jos van Zoen

Werk is netjes en snel uitgevoerd.

23-10-2022
9.2
Ingeborg van Lent

Advies gesprek was zeer goed en informatief. Fijn dat er ter plekken een offerte werd gemaakt. Het uitvoeren van de werkzaamheden werden sneller ingepland dan bij adviesgesprek werd aangegeven, hetgeen fijn was. Tot nu toe zijn de werkzaamheden tbv vloerisolatie uitgevoerd. Jammer dat tijdens deze afspraak de materialen voor ventilatie kruipruimte niet aanwezig waren. We zouden gebeld worden voor een afspraak. Ik moest zelf bellen om te horen dat deze werkzaamheden meegenomen werden tijdens isolatie gevel. We hadden wat vragen betreffende isolatie gevel. Deze vraag werd zeer snel en adequaat opgepakt. Al met al zijn we tot nu toe erg tevreden en hebben jullie bedrijf bij meerdere mensen aanbevolen

13-10-2022
10
Marjo van Baar

Prima gedaan

21-07-2022
7.5
R.K. Kerkbestuur

Het project is netjes gedaan

16-06-2022
9.7
Joey Kluvers

Eerlijke, nette en harde werkers. Gezellige gasten!

06-06-2022
8.8
Sven van der Vecht

Netjes uitgevoerd!

03-06-2022
9.2
Barry van Diemen

Gezellige gasten, leveren goed werk

03-06-2022
8.2
G.N.J. Boos

Zeer klantvriendelijk, was best smerig onder de vloer maar leverden keurig werk.Top????

03-06-2022
9
Barry van Diemen

Goed geholpen, aardige gasten die deskundig werken

25-05-2022
7.5
Martin Hamelink

Er zaten wel een kleine twee maanden tussen het bezoek/advies en daadwerkelijke uitvoering. Beide afspraken verliepen erg prettig. Erg blij met de uitvoering.

13-05-2022
9.5
H. Verbeek

Prima werk geleverd heren

24-04-2022
8.5
Alfredo D'Angelo

netjes gewerkt

13-04-2022
10
Oskars Kivlans

Very recommended Very nice and polite people! Top !

11-04-2022
10
Erik Lückers

PlusIsolatie heeft vakkundig topwerk geleverd bij isoleren van gevel en vloer. Aanrader.

28-03-2022
10
Inge Verweij

Prima bedrijf die ook nog eens meedenkt!

28-03-2022
8.8
Danny Snijder

Goed en compleet Advies, werkzaamheden door aardige en leuke mensen uitgevoerd. meedenkend en oplossend, zeer tevreden. nu hopen dat t warmer wordt.

07-03-2022
9.5
E.J. Hoijtink

Prima uitgevoerd voor een scherpe prijs, wel de snijvoeg niet goed uitgevoerd maar in goed overleg snel opgelost.

07-03-2022
10
Lorenzo Pola

Top service

04-03-2022
10
Duco Harmsen

Michael en Denis hebben er zelfs nog extra werk ingestoken om het op dezelfde dag af te kunnen ronden.

28-02-2022
9.3
S. Kalma

Goede adviseur en offerte. Afspraak snel gemaakt. Op dag van uitvoering spouwmuurisolatie ongeveer twee uur te laat, werkzaamheden wel goed uitgevoerd en boel netjes achtergelaten. Vloerisolatie: op tijd, was is uur afgerond, kan (nog) niet controleren hoe werk is uitgevoerd, want mag pas na 2 weken kelder weer in

23-02-2022
9.3
Daniel Osielczak

goede job

16-02-2022
10
Angelique van Leeuwen

Prima gedaan????!!

16-02-2022
10
Angelique van Leeuwen

Prima gedaan????!!

16-02-2022
9
Patrick Wolfswinkel

Snel geregeld, goed persoonlijk advies gehad, snelle afspraaktermijn en professioneel uitgevoerd. Toppers!

14-02-2022
10
Dawid Wegierski

De adviseur goed, de spouwmuurisolatie team uitstekend, de dak isolatie team professioneel, alleen wachten op vloer isolatie team

14-02-2022
10
B. van Vliet

Alles ging naar wens.

14-02-2022
9.7
A.Schoo

Bedrijf werkt goed, netjes en snel. Alleen jammer dat ze met maar 1 type werken, aan de andere kant is het wel meteen het gecertificeerde type, dus dat is wel goed.

14-02-2022
10
A. Remmerswaal

Helemaal tevreden. Ik hoop wel dat een nieuwe afspraak om de klus af te maken ook snel komt.

12-12-2021
8.8
P. de Bruin

netjes gewerkt, prettig in de omgang, goed uitgelegd

10-12-2021
7.8
J. van Velsen

De vertegenwoordiger gaf aan dat de werkzaamheden bijna een dag zouden duren en niet gecombineerd kunnen worden met de buren. De korting was dus nihil. In werkelijkheid was het werk binnen 2 uur klaar. De informatie klopte dus niet en dat is niet klantvriendelijk. Op de dag zelf zijn de werkzaamheden zeer netjes uitgevoerd door nette vaklieden.

06-12-2021
10
Jamal

Top service, professionele team.

24-11-2021
8.5
Rutger Straatsburg

Zeer vriendelijk medewerkers. Er is netjes en snel gewerkt bij de uitvoer.

20-11-2021
10
A. Heijhoff

Prima service en netjes uitgevoerd.

12-11-2021
8.5
Maurice Raasveld

Super tevreden. Goed advies. Snel afspraak kunnen maken. Uitvoerders netjes en klantvriendelijk. Tip. Bel 30 minuutjes van tevoren als jullie komen. Dit scheelt lang wachten voor de klant. Bij mij zou de afspraak om 14.00 uur zijn met 1 uur uitloop. Ik heb zelf gebeld om 15.15 uur en hoorde dat jullie om 16.00 uur zouden komen.

09-11-2021
7.5
A.G. van Gasteren

Tevreden met de werkzaamheden die redelijk snel zijn uitgevoerd. Van de beloofde 5-6 graden temp verschil en meer comfort op de vloer nog weinig kunnen merken. Vloer voelt hetzelfde aan als voorheen. De sales had bij het ondertekenen van de offerte beloofd nog eens terug te komen om samen de subsidieaanvraag te doen. Ook na hem gemailed te hebben nooit meer iets van hem vernomen en de subsidieaanvraag zelf moeten doen. Typerend voor een sales met vlotte babbel maar als deal rond is niets meer laat horen. Teleurstellend!

20-10-2021
10
Noortje Volkers

Mooi op tijd en super professioneel. De mensen van Plus hebben voor alles gezorgd. Dikke 10!

14-10-2021
10
Mariette van der Lingen

Op alle onderdelen het cijfer 10! Ik ben zeer tevreden over het werk, advies, communicatie etc. Bedankt Arnold en Denies!

12-10-2021
10
S. Bateswar

Gewoon perfect

11-10-2021
6.7
M. Van Brussel

Alles ging perfect. Maar bij betaling bleek dat de mensen hun pinapparaat hadden ingeleverd . Hierdoor wilde mijn moeder contant betalen maar dat kon niet. Aangezien mijn moeder op leeftijd is heeft ze geen internetbankieren dus moest ik het maar voorschieten en moest ik maar naar de bank om het geld te storten.

08-10-2021
9.7
paul ijsendoorn

Zeer vakkundig en netjes uitgevoerd. Voorbereiding kan strakker door alle ventilatiegaten te controleren om verrassing te voorkomen tijdens uitvoer.

17-09-2021
7.3
H. Seriese

Zeer prettige mensen die mij te woord hebben gestaan en die het werk uitgevoerd hebben. Kort om er is "goed" werk verricht

17-09-2021
10
Marjan kamer

Prettig contact en goede service!

16-09-2021
8.7
Judith van Rosmalen - van Gent

Zeer tevreden over hoe de werkzaamheden zijn aangepakt. Er werd netjes en snel gewerkt en alles werd goed opgeruimd. Ondanks dat er een waterleiding was geraakt, werd dat ook snel opgelost en was alles in 1 dag geregeld. Wij raden plusisolatie zeker aan!

14-09-2021
10
Daan Doornbos

Plus isolatie heeft bij mij in september de spouw gedaan. Ik heb Plus toen leren kennen als een professioneel en zeer klantvriendelijk bedrijf dat zijn afspraken nakomt. Bij een volgende isolatiemaatregel zou ik zeker opnieuw bij Plus informeren naar een offerte.

13-09-2021
10
J. Smeets

prima service.

02-09-2021
10
Jeroen spring in t veld

Het was de 2e keer dat we door jullie werkzaamheden lieten uitvoeren en het was wederom perfect. Goed advies en een goede prijs ????

31-08-2021
10
Maaike Broekman

Ik ben zeer te spreken over de klussen die Plus Isolatie voor ons heeft gedaan. Een goed advies gesprek waar we de tijd hadden om alles door te nemen. Flexibiliteit met data en de netheid en professionaliteit bij de uitvoering zijn echt uitzonderlijk. Heel erg blij met deze partij!

04-08-2021
10
Allard Assies

De heren van Plus Isolatie hebben bij mij de voor en achtergevel geïsoleerd met Supafil. De heren waren vriendelijk en op tijd. Voor zover ik het kan beoordelen, is de muur netjes gevuld. Ik heb de gevel laten isoleren voorafgaand aan het stralen en vervangen van de voegen. Hij die werkzaamheden moest een aantal stenen uit de gevel verwijderd worden. Ik kon bij Plus Isolatie kostenloos een paar plukken isolatiemateriaal afhalen om de gaten aan te vullen. Ik vind het fijn dat Wouter van Plus Isolatie aan de telefoon met me meedacht. Prima ervaring en prima service dus, kortom.

27-07-2021
8.2
H. Rijk

Prima uitvoering van een lastig probleem. UF schuim verwijderen is lastig voor het milieu, maar met de goede apperatuur is dat goed op te lossen

26-07-2021
10
J. ten Have

Monteur was beleefd, werkte netjes en snel, bleef zelfs langer doorwerken om het dezelfde dag af te ronden. Alle gaatjes netjes hersteld en rommel aangeveegd en meegenomen. TOP

26-07-2021
9.2
T. Appelman

Fijne samenwerking. Via t kantoor/mailing en daarna vd werknemers in de buitendienst.

26-07-2021
9
S. van Vlaanderen

Keurig werk en snel geregeld allemaal.

17-07-2021
10
Tous Spuijbroek

eurig gedaan, neits op aan te merken!

16-07-2021
9.3
A.Wayboer

Super goed gedaan en de Rommel wordt netjes opgeruimd

14-07-2021
10
P. Braas

Netjes en snel gedaan. Redelijke prijs

10-07-2021
8.5
Jeroen Schuijlenburg

Uitvoering ging snel en efficiënt ...

09-07-2021
7.8
B. Moerman

Graag wil ik met jullie mijn ervaringen delen over de dienstverlening. Het daadwerkelijke isoleren van de woning is ongetwijfeld goed uitgevoerd daar heb ik zeker vertrouwen in. Ik ben van mening dat er nog wat te winnen is op het gebied van communicatie en planning. 1. Wanneer een opdracht ongeveer 2 maanden na het goedkeuren van de offerte wordt uitgevoerd is het netjes om een paar dagen/week van tevoren de datum en tijd nog een keer met de klant te bevestigen. Niet is de laatste plaats zodat de klant 100% thuis is. Al is dit maar per mail, ik heb dit uiteindelijk zelf telefonisch gedaan. 2. De afgesproken tijd voor het uitvoeren was 13:30 waar er duidelijk was gemaakt dat de uitvoeders een uur vroeger of later konden komen. Om 15:00 heb ik zelf moeten bellen om te vragen wanneer de mannen zouden komen. Wanneer een eerdere opdracht uitloopt is het netjes om de klant hiervan op de hoogte te stellen dat er vertraging is. Er is vaak begrip. 3. Omdat de boor voor het maken van ontluchting/ventilatie gaten kapot was (geen probleem kan gebeuren) zou dit gedeelte van de opdracht later worden uitgevoerd. Op maandag is de isolatie gedaan, op vrijdag had ik nog altijd niets gehoord omtrent een vervolgafspraak. 4. Toen ik zelf belde bleek er een team in de buurt te zijn die diezelfde dag het werk nog kon uitvoeren. Ik heb duidelijk bij uw collega (Yordi?) aangegeven dat dit slechts op een heel beperkt tijdslot kon ivm met de slaap van mijn dochter. Dit was geen enkel probleem omdat de mannen tussen 12:00 en 13:00 het werk kwamen uitvoeren dat slechts een kwartier tot een half uur zou duren. Om 13:30 en kort voordat mijn dochter naar bed zou gaan was er nog niemand geweest. Wederom zelf gebeld, het wordt gechecked en ik zou terug gebeld worden met een exact moment. 20 min. later (mijn dochter hoort lang en breed in bed) nog altijd niets gehoord, weer bellen om af te zeggen. Maar nee de heren zijn er echt over 5 minuten. 5. Uiteindelijk waren ze er pas na 10 minuten, met 2 teams en ging er nog een ander mis met de water toevoer voor de zaag maar het werk duurde ruim een half uur tot 3 kwartier. Zoals gezegd ben ik niet ontevreden over de isolatie en de medewerkers die het werk hebben uitgevoerd kwamen op mij netjes en kundig over. Maar vanuit het kantoor kan er beter en pro-actiever met de klant worden gecommuniceerd omtrent de planning en zeker wanneer deze afwijkt van wat er is afgesproken.

05-07-2021
7.7
Rick Houtenbos

Prima jongens die weten waar ze over praten en werken snel. Prijsberekening gelijk na opmeten en ook bedrag wat je aan subsidie kunt ontvangen werd berekend. Dikke plus allemaal.

05-07-2021
10
Jan Kramer

Keurig op tijd Netjes gewerkt. Zo het hoord Groetjes Jan

02-07-2021
10
M van der linden

Prima

29-06-2021
8.3
Tim Wessels

Gewoon net werk, goed advies, net personeel (met name de heren van profijt isolatie !)

28-06-2021
9
Mevr. I. Jonker / Dhr. W. Vis

prima uitgevoerd, alles volgens afspraak , top

27-06-2021
8.2
Jan Willem Parigger

Vlot en vakkundige uitvoering

26-06-2021
10
D. Leijen

Prima. Er werd keurig gewerkt.

24-06-2021
8.5
Lies Korte

netjes uitgevoerd, vakmensen. Jammer alleen dat de eerste keer geen juiste hoogwerker was meegeleverd, waardoor het langer duurde. Maar daar kon Plus isolatie niets aan doen.

21-06-2021
9.3
Cor Grootjes

Gewoon prima uitleg en uitvoering

17-06-2021
8.7
G Steenbergen

Communicatie en afspraken maken verliep heel prettig, werken erg aardige mensen hier. Mensen vd uitvoering werkten mega snel, hadden nogal drukke agenda. Het had misschien met iets meer rust gekund, na de spouwmuurisolatie wel een en ander zelf op moeten ruimen en paar stukjes uit stekend schuim weg moeten snijden, maar al met al zeker wel tevreden!

16-06-2021
9.7
Gerrit Slingerland

Prima werk geleverd, snel en vakkundig. Aardige jongens.

16-06-2021
10
B.Ram

Zeer goed

10-06-2021
8.7
Versterre

Wij zijn zeer tevreden over de snelle reactie voor een afspraak en planning en zeer correcte uitvoering van de isolatie.

09-06-2021
10
J. Zutt

Er is heel netjes gewerkt met bijzonder aardige mensen

08-06-2021
10
M.C. Wouters

Alles is uitstekend verlopen. Tijd tussen afspraak offerte en uitvoering is kort. Uitvoering was netjes en snel

07-06-2021
10
Fred Bruijns

Prima voorlichting , juiste informatie , ook vwb subsidie mogelijkheden , en ook prima uitvoering. Kan er niets anders van maken

26-05-2021
9.7
Ella Scheeper

Snel en deskundig advies. Netjes uitgevoerd door vriendelijke mensen die op tijd aanwezig waren.

16-05-2021
10
M Van eijk

Snel en duidelijk advies gesprek. Planning voor werkzaamheden konden snel ingepland worden. Werkzaamheden werden conform afspraken goed en netjes uitgevoerd. Prijstechnisch ook heel aantrekkelijk.

13-05-2021
9.8
Lies Korte

werkzaamheden netjes uitgevoerd. Na afloop werd ook alles opgeruimd. Het uitvoerende team deed zijn werk correct.

26-04-2021
10
Edwin van der Harst

Goed, snel en effectief ????

24-04-2021
10
G. Lonhard

Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Eerlijk en vakkundig advies voor een goede prijs. Prettige mensen. En ze komen de afspraken perfect na. Zeker aan te bevelen.

22-04-2021
10
M. Huizing

Professioneel en eerlijk advies. Heldere communicatie, goed bereikbaar. Opdracht vlot ingepland en vakkundig en snel uitgevoerd. Volle bak punten dus!

22-04-2021
10
G. Lonhard

Advies over isolatie was heel goed en Melvin gaf prima advies. Heel fijn en de manier waarop gaf ons heel veel vertrouwen. Uitvoering van Denise en Arnold was ook super. Wij zijn erg tevreden.

20-04-2021
10
G. Plesman

Fijn om met een professionele partij te werken. Vriendelijke mensen en zeer deskundig. Wij zijn erg tevreden!

22-02-2021
7.8
P.C.J. Harlaar

positie ventilatieroosters was niet afgestemd met de werknemers

08-02-2021
10
Sandra Lammers

Snel geholpen. Goede service.

08-02-2021
9.5
Dieuwertje en Tessel Blok

Hele goede voorlichting en uitvoering en prettig dat er geen risico wordt genomen, waardoor een gevel niet is geïsoleerd. Dat zou later problemen hebben kunnen opleveren. De rekening wordt keurig aangepast en dat voelt allemaal heel betrouwbaar.

04-02-2021
10
Erik Ruijter

Prima werk afgeleverd

26-01-2021
10
Pieter Lewerissa

Zeer Klantvriendelijk; deskundig, zeer behulpzaam bij indien BTW-teruggave. Top

15-01-2021
7.3
L.K. Kampmeijer

Kwaliteit van advies en uitvoering: die vond ik matig om de volgende redenen. Het isolatiewerk werd helaas niet volledig uitgevoerd omdat de uitvoerders niet hoger gingen dan 1.5 meter onder de nok van de hoogste gevel. De adviseur had mij gezegd dat de hoogte van die gevel (9,10 meter) geen probleem zou zijn. Ook brak er tijdens het boren ergens een stuk gevelsteen af wat voorkomen had kunnen worden als de uitvoerder een trapje had gebruikt. Tot slot was er een strijdig advies over het wel of niet isoleren van een deel van de spouwmuur die grenst aan de keuken. Volgens de adviseur kon die wel worden geïsoleerd, de uitvoerders raadden dit af. Ik heb het advies van de uitvoerders opgevolgd.

14-01-2021
10
FCG den Nijs

Helaas waren de spouw ruimte erg klein van 0 tot Max 4 cm. Ik had voor de mensen veel voorbereiding werk gedaan, stoom voorzieningen klaar gelegd, ladder en trapje klaar gezet. Aanvegen ging ik zelf door zodat uw mensen snel op huis konden gaan. Eerlijk gezegd, vind ik de prijs achteraf aan de hoge kant, te meer dat de mensen in een 1/2 uur klaar waren. Ik verzoek u alsnog de factuur na te kijken. Groeten F.den Nijs

18-12-2020
10
D. Oosterhuis

Supersnel geregeld en aangebracht. En daarnaastheel netjes gewerkt

18-12-2020
8.3
Sonja de Marie

Goede uitleg over mogelijkheden, flexibel meedenken in oplossingen en perfecte uitvoering

18-12-2020
9.7
Rob Kuiper

Het werk is keurig uitgevoerd. Ook is het kleine beetje aan rommel wat ontstond netjes opgeruimd. Voor het isoleren van de spouwmuren van onze vrijstaande woning was slechts 3 uur nodig.

27-11-2020
10
Theodorus Petrus Braas

Mooi optijd aanwezig, goede communicatie. Top

26-11-2020
7.7
Linda Voets

Zeer tevreden. Fijne medewerkers en goed werk!

02-11-2020
10
Wilfred Peereboom

Ben heel blij met de vloer en spouwmuur isolatie tocht is weg en de vloer voelt aangenamer.

19-10-2020
10
Marijke Kramer

Goed advies om 2 soorten isolatie aan te pakken. Hierdoor de muurisolatie eigenlijk gratis. En snel geregeld.

12-10-2020
9.7
C.H. van Yperen

Er was vooral op het platte dak nogal wat afval (glaswol) achtergelaten. Binnenkort hoop ik de resultaten te zien. Wel even geschrokken: maar we moeten natuurlijk de 27 kWh aan extra stroom (de boor!) buiten beschouwing laten. :-(

26-09-2020
9.8
H.E.M Metzelaar

zeer tevreden

24-09-2020
10
fam Groot

Prima gegaan!

21-09-2020
8.8
E. V. G. Bot

Snelle goede actie volgens afspraak.

20-09-2020
9.2
Eric de Vos

Uitstekend geholpen van aanvraag tot uitvoering. Zeker dat laatste werd op perfecte manier uitgevoerd. Zeer vakbekwaam en klantvriendelijk.

19-09-2020
7.2
N. Bonouvrie

Volgens mij hebben wij geen documentatie ontvangen over de te verrichten werkzaamheden. Er werd heel netjes gewerkt en alles werd keurig achtergelaten.

19-09-2020
8.8
J. van der Woude

Schoon en keurig afgeleverd

18-09-2020
10
Raymond Meijer

Topwerk geleverd en een leuk team!

16-09-2020
9.8
k.van Loo

Ik heb een goed gevoel over de manier waarop het werk werd uitgevoerd. Goeie jongens en zeker van hun zaak.

Meer beoordelingen