Werkzaamheden

Kaart nederland
Onze voordelen
  • 10 jaar garantie!
  • ikob-bkb gecertificeerd!
  • Binnen 1 dag klaar!
  • Direct wooncomfort!
  • Direct energie besparen!

Noord-Holland

Noord-Holland beoordeelt ons met een 9.3

Isolatiebedrijf Noord-Holland - Plus Isolatie

Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf in Noord-Holland? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres. Wij van Plus Isolatie hebben ook de gehele provincie Noord-Holland als werkgebied. Voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie, dakisolatie, zoldervloerisolatie en zonnepanelen bent u als inwoner van Noord-Holland bij ons aan het juiste adres! U ziet op deze webpagina verschillende isolatieprojecten die wij uitgevoerd hebben in de provincie Noord-Holland. Wilt een gratis en vrijblijvend isolatieadvies van ons isolatiebedrijf? Wij komen graag bij u gratis en vrijblijvende de isolatiemogelijkheden bespreken. Vraag hier een gratis en vrijblijvend isolatieadviesgesprek aan of maak een afspraak door te bellen met 0548-547616.

Klanten uit Noord-Holland beoordelen ons met een gemiddelde score van: 9.3

 

Spouwmuurisolatie Noord-Holland

Plus Isolatie heeft in Noord-Holland al meerdere woningen voorzien van spouwmuurisolatie. Wij hebben verschillende woningtypes geïsoleerd. Zo hebben wij spouwmuurisolatie aangebracht bij vrijstaande woningen, hoekwoningen, 2 onder 1 kap woningen en tussenwoningen. Het isoleren van de spouwmuur is een slimme manier om energie te besparen. De spouwmuurisolatie zorgt niet alleen voor comfort, maar een voor een daling van de energierekening. De besparing kan oplopen tot wel 25% op jaarbasis! Wilt u meer informatie over welke soorten spouwmuurisolatie wij aanbrengen? Klik dan op deze link voor meer informatie over spouwmuurisolatie.

Spouwmuur isolatie in Nederhorst den Berg aan de Ankeveensepad

Aan de Ankeveensepad in Nederhorst den Berg heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 08-02-2021 spouwmuurisolatie aangebracht bij deze vrijstaande woning. Woont u in een vrijstaande woning waarvan de spouwmuren nog niet of onvoldoende zijn geïsoleerd? Dan bent u energie technisch gezien dubbel in het nadeel. Want u heeft dan maar liefst vier gevels die vol in de wind, kou en regen staan, in plaats van twee muren bij een tussenwoning of drie muren bij een hoekwoning. Vier grote energielekken dus. Spouwmuurisolatie is een snelle en effectieve manier om deze lekken eens en voor lange tijd te dichten. Want de huidige isolatiematerialen voor spouwmuurisolatie hebben een hoge isolatiewaarde en gaan lang mee. Medewerkers van isolatiebedrijf Plus Isolatie hebben op 08-02-2021 aan de Ankeveensepad in Nederhorst den Berg de spouwmuren van een vrijstaande woning geïsoleerd met Supafil van Knauf. Dat is een hoogwaardige en duurzame isolatiewol die niet alleen thermisch isoleert, maar ook akoestisch. De bewoners genieten nu dus niet alleen van een lagere energierekening en meer wooncomfort, maar ook van een minder lawaaiig huis.

offerte spouwmuurisolatie

Spouwmuurvervuiling verwijderen in de provincie Noord-Holland

Plus Isolatie heeft de expertise in huis om spouwmuurvervuiling te verwijderen. Sommige woningeigenaren hebben een woning met een vervuilde spouwmuur. Dit komt doordat er tijdens de bouw van de woning puin in de spouwmuur terecht is gekomen. Denk aan puin of aan houtresten. Door middel van endoscopisch onderzoek is dit goed in kaart te brengen. Ons ervaren team van isolatiemonteurs halen voorafgaand het aanbrengen van de spouwmuurisolatie eerst deze verontreining uit uw spouwmuur, zodat u zorgeloos kunt gaan isoleren.

Spouwverontreiniging verwijderen in Den Helder

In Den Helder aan de Prins Willem-Alexandersingel heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 13-09-2021 bij deze woning spouwmuurverontreiniging verwijderd. Er worden net boven de verontreinigde plekken stenen uit de muur geslepen. Vervolgens word met de hand al het puin uit de spouwmuur verwijderd. Naderhand worden alle stenen weer netjes terug gevoegd. Nadat alle spouwverontreiniging verwijderd is kan er door de isolatiemonteurs begonnen worden met het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Alle medewerkers van isolatiebedrijf Plus isolatie zijn ervaren waardoor de bewoners aan de Prins Willem-Alexandersingel in Den Helder verzekerd zijn van een goede isolatieschil!

Vloerisolatie Noord-Holland

Het aanbrengen van vloerisolatie in Noord-Holland is een door Plus Isolatie veel uitgevoerde isolatieopdracht. Voor het isoleren van de vloer gebruiken wij met name icynene vloerisolatie, PIF isolatiefolie en RWF-HFO vloerisolatie. Het aanbrengen van deze vloerisolatie gebeurt op verschillende manieren. Bij het aanbrengen van Icynene PUR-schuim of RWF-HFO PUR-schuim wordt de vloerisolatie in lagen tegen de onderzijde van de vloer gesprayd. Hierdoor ontstaat er een naadloze isolatielaag. De laagdikte die wij aanbrengen gebeurd in overleg met de klant. Bij PIF-isolatiefolie wordt er een speciale folie aan de onderzijde van de vloer bevestigd. Het grote voordeel van deze laatste vloerisolatiemethode is dat de bewoners tijdens het aanbrengen van de folie de woning niet hoeven te verlaten. Zo heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie verschillende oplossingen voor een warme vloer. Dat is de reden waarom veel mensen in Noord-Holland kiezen voor vloerisolatie van isolatiebedrijf Plus Isolatie.

Ecofoam PUR-schuim vloerisolatie in Schagen

Op 20-11-2019 is deze vloer aan de Sperwerhof in Schagen geïsoleerd door isolatiebedrijf Plus Isolatie. Is uw kruipruimte minimaal 50 centimeter hoog en is uw vloer daarboven nog niet geïsoleerd? Dan is isolatie van de onderkant van uw vloer via de kruipruimte een snelle en effectieve manier om uw energiekosten omlaag te krijgen. Maar dat is niet het enige voordeel van vloerisolatie. U voorkomt hiermee ook dat kou en vocht via de kruipruimte en de vloer uw woning intrekt. In de derde plaats houdt u de warmte in en direct boven uw vloer na de vloerisolatie beter vast. Hierdoor warmt uw vloer ’s ochtends veel sneller op. Met als resultaat dat u geen koude voeten meer krijgt zodra u zonder schoenen over de vloer loopt. En wie doet dat ’s ochtends niet? Bij deze woning aan de Sperwerhof in Schagen heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie de onderkant van de vloer geïsoleerd met Ecofoam PUR-schuim.

Dakisolatie Noord-Holland

Het aanbrengen/installeren van dakisolatie in Noord-Holland is een isolatieklus die bij Plus Isolatie in goede handen is. Voordat er dakisolatie wordt aangebracht worden er eerst alle opties in kaart gebracht en besproken. Samen met de opdrachtgever overleggen wij wat de beste methode is om de dakisolatie toe te passen. Wel is het zo dat wij als isolatiebedrijf alleen woningen voorzien van dakisolatie in Noord-Holland van binnenuit, dus tegen het houten dakbeschot aan. Wij gebruiken hiervoor de volgende isolatiematerialen: Icynene dakisolatie, PIF isolatiefolie en Knauf Timberframe dakisolatie.

Dakisolatie in Zaandam aan de Tuinstraat

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft op 16-01-2023 het dak van deze woning geïsoleerd. Dakisolatie is een uitstekende manier om van de zolder een aangename leefruimte te maken. Dat is de reden dat de bewoner(s) van deze woning in Zaandam hun woning op 16-01-2023 laten voorzien van dakisolatie. De dakisolatie wordt aan de binnenzijde voorzien van een naadloze isolatielaag. Dankzij deze isolatiemaatregel kunnen de bewoners gemiddeld tot 30% besparen op hun energienota. Zoekt u ook een isolatiebedrijf die in Zaandam uw woning kan voorzien van dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag een adviesgesprek aan op onze website of bel naar 0548-547616.

Bodemisolatie Noord-Holland

In de provincie Noord-Holland hebben wij ook verschillende bodemisolatie projecten mogen uitvoeren. Sommige gebieden in Noord-Holland bevatten een vochtige vloer. Met name in deze gebieden is het voor de inwoners van Noord-Holland interessant geweest om over te gaan tot bodemisolatie met isolatieparels. Lees hier meer informatie over bodemisolatie. Let op: er zit momenteel 6 euro per m2 subsidie op bodemisolatie. Om in aanmerking te komen voor subsidie op bodemisolatie dient u twee isolerende maatregelen uit te voeren, dan heeft ook u recht op subsidie op woning isolatie bij u in de provincie Noord-Holland.

Bodemisolatie aan de Prof. Lorentzlaan in Amstelveen

Op 24-03-2023 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie deze kruipruimte in Amstelveen voorzien van een  bodemisolatie . De aangebrachte laagdikte bepaald de uiteindelijke isolatiewaarde. Optrekkend vocht en kou vanuit de kruipruimtebodem is bij deze bewoner(s) nu verleden tijd.

Zoldervloerisolatie Noord-Holland

Naast dakisolatie hebben wij veel zoldervloerisolatie opdrachten uitgevoerd in Noord-Holland. Voor het isoleren van de zoldervloer gebruikt isolatiebedrijf Plus Isolatie minerale glaswol van Knauf Supafil. Dit hoogwaardige isolatiemateriaal wordt in de ruimte tussen de balken geblazen, zodat er als het ware een warme deken ontstaat. U kunt op onze website onder het kopje zoldervloerisolatie meer informatie vinden over de werkwijze van zoldervloerisolatie. Als u zoldervloerisolatie combineert met een andere isolatiemaatregel, dan komt u in aanmerking voor €8 subsidie per vierkante meter.

Zoldervloerisolatie met Knauf Supafil in Amstelveen

24-03-2023 was de dag dat isolatiebedrijf Plus Isolatie in Amstelveen deze zoldervloer heeft geïsoleerd. Door uw zolder te isoleren kunt u de hoeveelheid energie die u voor de verwarming van uw woning gebruikt gemiddeld met 25% á 30% verlagen. Zoldervloerisolatie is goedkoper dan dakisolatie. Daar komt bij dat u na isolatie van uw zoldervloer de zolder niet langer mee verwarmt met de rest van uw woning. Het te verwarmen volume wordt dus kleiner. Het resultaat daarvan is dat u minder gas verbruikt om uw huis warm te houden en uw energiekosten omlaag gaan. De eigenaar van deze woning aan de Prof. Lorentzlaan in Amstelveen koos voor  zoldervloerisolatie. Op 24-03-2023 hebben medewerkers van isolatiebedrijf Plus Isolatie de ruimte tussen de balken van de zoldervloer opgevuld met Supafil van Knauf. Dit is een inblaaswol met een hoge isolatiewaarde.

ISDE subsidie 2023 op woningisolatie in Noord-Holland!

Vanaf 24 januari 2023 is het mogelijk voor inwoners van de provincie Noord-Holland om subsidie aan te vragen voor woningisolatie. Hierdoor kunt u als eigenaar-bewoner van een woning in de provincie Noord-Holland heel voordelig verduurzamen. U komt door deze nieuwe regeling al in aanmerking voor subsidie als u één isolatiemaatregel treft. Een isolatieadviseur van ons isolatiebedrijf bekijkt gratis en vrijblijvend voor uw woning in Noord-Holland de isolatiemogelijkheden en of u in aanmerking komt voor deze energiesubsidie. Gratis adviesgesprek bij u in Noord-Holland aanvragen!

Klanten beoordelingen in Noord-Holland

9.3

score9.3
Snelheid afspraak maken9.5
Assortiment9.3
Levertijd werkzaamheden9.2
Documentatie materiaal9
Kwaliteit van het advies9.3
Kwaliteit v/d uitvoering9.3
29-03-2023
10
Daan Knop

Snel, professioneel en vriendelijk. Dit geldt voor de accountmanager, de graafploeg en het team dat zowel de spouwmuur als de vloer heeft geïsoleerd. Wij wachten alleen nog op het kruipruimte luik en de ventilatieroosters, dit wordt binnenkort gedaan.

27-03-2023
8.8
Harry van de Scheur

prima en vlot uitgevoerd. goede samenwerking tussen de uitvoerenden

22-03-2023
10
Serge Roos

Prijs top. Kwaliteit top. Personen die werkzaam zijn ben ik zeer tevreden over qua werk en netheid

21-03-2023
7.3
O. Schimmel

gaten die geboord moesten worden waren groter dan de voeg. Niet fraai in een 100 jaar oud pand. Heb zelf moeten vragen om een kleinere vulmond. Adviseur geen woord over gesproken.

21-03-2023
9.7
A.F. Laven

Snel en netjes

20-03-2023
9.7
Annette Kors

Muren en de vloer laten isoleren. Zeer vriendelijke en professionele mensen. Stipt op tijd en ze wisten duidelijk waar ze mee bezig waren. Boel netjes achtergelaten en alles volgens afspraak. Kunnen veel bedrijven nog wat van leren. Erg blij ook met de isolatie. Vloer is vandaag gedaan maar muren echt duidelijk verschil.

20-03-2023
10
Serge Roos

Klinkt als slijmen maar het werk is al gedaan. De twee jongens zijn vakmensen en geven echt serieus advies. Ze zijn snel en netjes qua werk en gedrag. Kortom een dikke aanrader

20-03-2023
10
B.M. van Amerongen

Er is uitstekend werk geleverd, zowel het vooronderzoek of mijn spouwmuren wel geisoleerd konden worden als de uitvoering: keurig netjes gedaan door vriendelijke deskundige mannen. Er is niets te zien van de boorgaten ! Ook was de firma behulpzaam met aanwijzingen voor de subsidie aanvraag. Meer dan tevreden. Een 10+ !

07-02-2023
9.5
Robin Reinders

De communicatie mbt de betaling achteraf ging ietwat stroef. Er was veel onduidelijkheid of de betaling was gelukt. Dit is uiteindelijk gelukt door de inzet van de medewerkers. Tot heden merken wij een klein verschil met de isolatie

30-01-2023
9
Pim Driesen

Bij het adviesgesprek werd verteld dat er isolatie aangebracht kon worden in alle spouwmuren, werd zelfs nog gemeten tijdens het gesprek. Bij uitvoering werd ons echter verteld dat de zijkanten van het huis niet geïsoleerd konden worden omdat de spouw 2cm bleek te zijn. Hierdoor gehaast een beslissing moeten maken om alleen voor-en achterzijde te laten isoleren. De uitvoerders hebben heel netjes verteld wat de situatie was en op basis daarvan geadviseerd. Heel blij met de eerlijkheid van de uitvoerenden, maar jammer dat de intake met de adviseur niet juist was.

20-01-2023
10
Gijs Kerpershoek

Snel contact en actie. Netjes achter gelaten. Fijn contact

20-01-2023
9.7
Tim van der Lip

Goede afspraken, duidelijk advies. Ze komen afspraken na. Vriendelijk personeel, ze leveren keurig werk af en ruimen na afloop alles keurig op. Zeker een aanrader.

10-01-2023
10
Joost Breed

Zeer prettig en snel contact. Snelle en fijne uitvoering.

10-01-2023
10
D. Rikken

Net bedrijf, komt afspraken na en zorgt voor een open communicatie.

09-01-2023
10
Celeste van der Brink

De heren waren mooi optijd en erg vriendelijk.Verichte werkzaamheden zagen er goed uit. Zeer tevreden over de uitvoering. Nu kijken of het rendement oplevert.

09-01-2023
10
Arjan de Boer

Goede voorlichting, heldere en snelle offerte en afspraak.

09-01-2023
7.2
Robrita Schouten

Kan nog geen goede beoordeling doen, want vloer isolatie gaat zeker niet snel en soepel

07-01-2023
7.3
Michael Metternich

Advies was prima, er werd ook gelijk duidelijkheid gegeven over de werkzaamheden en de wachttijd tot de werkzaamheden. De werkzaamheden zelf zijn oke uitgevoerd. Jammer was dat we advies hadden aangevraagd over luchtschachten en dat dit onjuist bleek, waardoor het materiaal door huis vloog. En de terugkoppeling was slecht. Ik had gebeld met een vraag, zou terug gebeld worden, wat nooit is gebeurd. Er was beloofd bij het aannemen van de offerte dat ze zouden helpen met de aanvraag voor teruggave, hier is nooit op terug gekomen.

03-01-2023
10
Sven Jacobs

Afspraak maken voor uitvoering werkzaamheden was al redelijk snel, maar werd ook nog eens naar voren gehaald. Een paar gaatjes waren niet gedicht en ik had nog wat vragen over de werkzaamheden en ook dit werd snel opgelost.

30-12-2022
9.3
G.A. Rakers

Spouwmuurisolatie twee onder een kap woning

30-12-2022
8.8
W.A. Thijsseling

diegene die het werk hebben uitgevoerd waren helemaal TOP

19-11-2022
9
Wouter Horst

De jonge die de gaten boorde was erg grof in zijn werk. Hier mocht hij zeker iets netter te werk gaan. Sommige stenen hebben toch kleine beschadigen. De veren naar de buren zonder isolatie zijn niet toegepast. Ik vond het snel netjes en goed. Algemene indruk goed. Beetje meer geduld had er zeker 9 van gemaakt. Bedankt we hebben het idee dat we zeker verschil merken. Maar dat kan ook het idee zijn natuurlijk. Ik zou deze firma zeker aanraden bij vrienden of familie Bedankt tevreden klant

03-11-2022
10
Jos van Zoen

Werk is netjes en snel uitgevoerd.

23-10-2022
9.2
Ingeborg van Lent

Advies gesprek was zeer goed en informatief. Fijn dat er ter plekken een offerte werd gemaakt. Het uitvoeren van de werkzaamheden werden sneller ingepland dan bij adviesgesprek werd aangegeven, hetgeen fijn was. Tot nu toe zijn de werkzaamheden tbv vloerisolatie uitgevoerd. Jammer dat tijdens deze afspraak de materialen voor ventilatie kruipruimte niet aanwezig waren. We zouden gebeld worden voor een afspraak. Ik moest zelf bellen om te horen dat deze werkzaamheden meegenomen werden tijdens isolatie gevel. We hadden wat vragen betreffende isolatie gevel. Deze vraag werd zeer snel en adequaat opgepakt. Al met al zijn we tot nu toe erg tevreden en hebben jullie bedrijf bij meerdere mensen aanbevolen

13-10-2022
10
Marjo van Baar

Prima gedaan

21-07-2022
7.5
R.K. Kerkbestuur

Het project is netjes gedaan

16-06-2022
9.7
Joey Kluvers

Eerlijke, nette en harde werkers. Gezellige gasten!

06-06-2022
8.8
Sven van der Vecht

Netjes uitgevoerd!

03-06-2022
9.2
Barry van Diemen

Gezellige gasten, leveren goed werk

03-06-2022
8.2
G.N.J. Boos

Zeer klantvriendelijk, was best smerig onder de vloer maar leverden keurig werk.Top????

03-06-2022
9
Barry van Diemen

Goed geholpen, aardige gasten die deskundig werken

25-05-2022
7.5
Martin Hamelink

Er zaten wel een kleine twee maanden tussen het bezoek/advies en daadwerkelijke uitvoering. Beide afspraken verliepen erg prettig. Erg blij met de uitvoering.

13-05-2022
9.5
H. Verbeek

Prima werk geleverd heren

24-04-2022
8.5
Alfredo D'Angelo

netjes gewerkt

13-04-2022
10
Oskars Kivlans

Very recommended Very nice and polite people! Top !

11-04-2022
10
Erik Lückers

PlusIsolatie heeft vakkundig topwerk geleverd bij isoleren van gevel en vloer. Aanrader.

28-03-2022
10
Inge Verweij

Prima bedrijf die ook nog eens meedenkt!

28-03-2022
8.8
Danny Snijder

Goed en compleet Advies, werkzaamheden door aardige en leuke mensen uitgevoerd. meedenkend en oplossend, zeer tevreden. nu hopen dat t warmer wordt.

07-03-2022
9.5
E.J. Hoijtink

Prima uitgevoerd voor een scherpe prijs, wel de snijvoeg niet goed uitgevoerd maar in goed overleg snel opgelost.

07-03-2022
10
Lorenzo Pola

Top service

04-03-2022
10
Duco Harmsen

Michael en Denis hebben er zelfs nog extra werk ingestoken om het op dezelfde dag af te kunnen ronden.

28-02-2022
9.3
S. Kalma

Goede adviseur en offerte. Afspraak snel gemaakt. Op dag van uitvoering spouwmuurisolatie ongeveer twee uur te laat, werkzaamheden wel goed uitgevoerd en boel netjes achtergelaten. Vloerisolatie: op tijd, was is uur afgerond, kan (nog) niet controleren hoe werk is uitgevoerd, want mag pas na 2 weken kelder weer in

23-02-2022
9.3
Daniel Osielczak

goede job

16-02-2022
10
Angelique van Leeuwen

Prima gedaan????!!

16-02-2022
10
Angelique van Leeuwen

Prima gedaan????!!

16-02-2022
9
Patrick Wolfswinkel

Snel geregeld, goed persoonlijk advies gehad, snelle afspraaktermijn en professioneel uitgevoerd. Toppers!

14-02-2022
10
Dawid Wegierski

De adviseur goed, de spouwmuurisolatie team uitstekend, de dak isolatie team professioneel, alleen wachten op vloer isolatie team

14-02-2022
10
B. van Vliet

Alles ging naar wens.

14-02-2022
9.7
A.Schoo

Bedrijf werkt goed, netjes en snel. Alleen jammer dat ze met maar 1 type werken, aan de andere kant is het wel meteen het gecertificeerde type, dus dat is wel goed.

14-02-2022
10
A. Remmerswaal

Helemaal tevreden. Ik hoop wel dat een nieuwe afspraak om de klus af te maken ook snel komt.

12-12-2021
8.8
P. de Bruin

netjes gewerkt, prettig in de omgang, goed uitgelegd

10-12-2021
7.8
J. van Velsen

De vertegenwoordiger gaf aan dat de werkzaamheden bijna een dag zouden duren en niet gecombineerd kunnen worden met de buren. De korting was dus nihil. In werkelijkheid was het werk binnen 2 uur klaar. De informatie klopte dus niet en dat is niet klantvriendelijk. Op de dag zelf zijn de werkzaamheden zeer netjes uitgevoerd door nette vaklieden.

06-12-2021
10
Jamal

Top service, professionele team.

24-11-2021
8.5
Rutger Straatsburg

Zeer vriendelijk medewerkers. Er is netjes en snel gewerkt bij de uitvoer.

20-11-2021
10
A. Heijhoff

Prima service en netjes uitgevoerd.

12-11-2021
8.5
Maurice Raasveld

Super tevreden. Goed advies. Snel afspraak kunnen maken. Uitvoerders netjes en klantvriendelijk. Tip. Bel 30 minuutjes van tevoren als jullie komen. Dit scheelt lang wachten voor de klant. Bij mij zou de afspraak om 14.00 uur zijn met 1 uur uitloop. Ik heb zelf gebeld om 15.15 uur en hoorde dat jullie om 16.00 uur zouden komen.

09-11-2021
7.5
A.G. van Gasteren

Tevreden met de werkzaamheden die redelijk snel zijn uitgevoerd. Van de beloofde 5-6 graden temp verschil en meer comfort op de vloer nog weinig kunnen merken. Vloer voelt hetzelfde aan als voorheen. De sales had bij het ondertekenen van de offerte beloofd nog eens terug te komen om samen de subsidieaanvraag te doen. Ook na hem gemailed te hebben nooit meer iets van hem vernomen en de subsidieaanvraag zelf moeten doen. Typerend voor een sales met vlotte babbel maar als deal rond is niets meer laat horen. Teleurstellend!

20-10-2021
10
Noortje Volkers

Mooi op tijd en super professioneel. De mensen van Plus hebben voor alles gezorgd. Dikke 10!

14-10-2021
10
Mariette van der Lingen

Op alle onderdelen het cijfer 10! Ik ben zeer tevreden over het werk, advies, communicatie etc. Bedankt Arnold en Denies!

12-10-2021
10
S. Bateswar

Gewoon perfect

11-10-2021
6.7
M. Van Brussel

Alles ging perfect. Maar bij betaling bleek dat de mensen hun pinapparaat hadden ingeleverd . Hierdoor wilde mijn moeder contant betalen maar dat kon niet. Aangezien mijn moeder op leeftijd is heeft ze geen internetbankieren dus moest ik het maar voorschieten en moest ik maar naar de bank om het geld te storten.

08-10-2021
9.7
paul ijsendoorn

Zeer vakkundig en netjes uitgevoerd. Voorbereiding kan strakker door alle ventilatiegaten te controleren om verrassing te voorkomen tijdens uitvoer.

17-09-2021
7.3
H. Seriese

Zeer prettige mensen die mij te woord hebben gestaan en die het werk uitgevoerd hebben. Kort om er is "goed" werk verricht

17-09-2021
10
Marjan kamer

Prettig contact en goede service!

16-09-2021
8.7
Judith van Rosmalen - van Gent

Zeer tevreden over hoe de werkzaamheden zijn aangepakt. Er werd netjes en snel gewerkt en alles werd goed opgeruimd. Ondanks dat er een waterleiding was geraakt, werd dat ook snel opgelost en was alles in 1 dag geregeld. Wij raden plusisolatie zeker aan!

14-09-2021
10
Daan Doornbos

Plus isolatie heeft bij mij in september de spouw gedaan. Ik heb Plus toen leren kennen als een professioneel en zeer klantvriendelijk bedrijf dat zijn afspraken nakomt. Bij een volgende isolatiemaatregel zou ik zeker opnieuw bij Plus informeren naar een offerte.

13-09-2021
10
J. Smeets

prima service.

02-09-2021
10
Jeroen spring in t veld

Het was de 2e keer dat we door jullie werkzaamheden lieten uitvoeren en het was wederom perfect. Goed advies en een goede prijs ????

31-08-2021
10
Maaike Broekman

Ik ben zeer te spreken over de klussen die Plus Isolatie voor ons heeft gedaan. Een goed advies gesprek waar we de tijd hadden om alles door te nemen. Flexibiliteit met data en de netheid en professionaliteit bij de uitvoering zijn echt uitzonderlijk. Heel erg blij met deze partij!

04-08-2021
10
Allard Assies

De heren van Plus Isolatie hebben bij mij de voor en achtergevel geïsoleerd met Supafil. De heren waren vriendelijk en op tijd. Voor zover ik het kan beoordelen, is de muur netjes gevuld. Ik heb de gevel laten isoleren voorafgaand aan het stralen en vervangen van de voegen. Hij die werkzaamheden moest een aantal stenen uit de gevel verwijderd worden. Ik kon bij Plus Isolatie kostenloos een paar plukken isolatiemateriaal afhalen om de gaten aan te vullen. Ik vind het fijn dat Wouter van Plus Isolatie aan de telefoon met me meedacht. Prima ervaring en prima service dus, kortom.

27-07-2021
8.2
H. Rijk

Prima uitvoering van een lastig probleem. UF schuim verwijderen is lastig voor het milieu, maar met de goede apperatuur is dat goed op te lossen

26-07-2021
10
J. ten Have

Monteur was beleefd, werkte netjes en snel, bleef zelfs langer doorwerken om het dezelfde dag af te ronden. Alle gaatjes netjes hersteld en rommel aangeveegd en meegenomen. TOP

26-07-2021
9.2
T. Appelman

Fijne samenwerking. Via t kantoor/mailing en daarna vd werknemers in de buitendienst.

26-07-2021
9
S. van Vlaanderen

Keurig werk en snel geregeld allemaal.

17-07-2021
10
Tous Spuijbroek

eurig gedaan, neits op aan te merken!

16-07-2021
9.3
A.Wayboer

Super goed gedaan en de Rommel wordt netjes opgeruimd

14-07-2021
10
P. Braas

Netjes en snel gedaan. Redelijke prijs

10-07-2021
8.5
Jeroen Schuijlenburg

Uitvoering ging snel en efficiënt ...

09-07-2021
7.8
B. Moerman

Graag wil ik met jullie mijn ervaringen delen over de dienstverlening. Het daadwerkelijke isoleren van de woning is ongetwijfeld goed uitgevoerd daar heb ik zeker vertrouwen in. Ik ben van mening dat er nog wat te winnen is op het gebied van communicatie en planning. 1. Wanneer een opdracht ongeveer 2 maanden na het goedkeuren van de offerte wordt uitgevoerd is het netjes om een paar dagen/week van tevoren de datum en tijd nog een keer met de klant te bevestigen. Niet is de laatste plaats zodat de klant 100% thuis is. Al is dit maar per mail, ik heb dit uiteindelijk zelf telefonisch gedaan. 2. De afgesproken tijd voor het uitvoeren was 13:30 waar er duidelijk was gemaakt dat de uitvoeders een uur vroeger of later konden komen. Om 15:00 heb ik zelf moeten bellen om te vragen wanneer de mannen zouden komen. Wanneer een eerdere opdracht uitloopt is het netjes om de klant hiervan op de hoogte te stellen dat er vertraging is. Er is vaak begrip. 3. Omdat de boor voor het maken van ontluchting/ventilatie gaten kapot was (geen probleem kan gebeuren) zou dit gedeelte van de opdracht later worden uitgevoerd. Op maandag is de isolatie gedaan, op vrijdag had ik nog altijd niets gehoord omtrent een vervolgafspraak. 4. Toen ik zelf belde bleek er een team in de buurt te zijn die diezelfde dag het werk nog kon uitvoeren. Ik heb duidelijk bij uw collega (Yordi?) aangegeven dat dit slechts op een heel beperkt tijdslot kon ivm met de slaap van mijn dochter. Dit was geen enkel probleem omdat de mannen tussen 12:00 en 13:00 het werk kwamen uitvoeren dat slechts een kwartier tot een half uur zou duren. Om 13:30 en kort voordat mijn dochter naar bed zou gaan was er nog niemand geweest. Wederom zelf gebeld, het wordt gechecked en ik zou terug gebeld worden met een exact moment. 20 min. later (mijn dochter hoort lang en breed in bed) nog altijd niets gehoord, weer bellen om af te zeggen. Maar nee de heren zijn er echt over 5 minuten. 5. Uiteindelijk waren ze er pas na 10 minuten, met 2 teams en ging er nog een ander mis met de water toevoer voor de zaag maar het werk duurde ruim een half uur tot 3 kwartier. Zoals gezegd ben ik niet ontevreden over de isolatie en de medewerkers die het werk hebben uitgevoerd kwamen op mij netjes en kundig over. Maar vanuit het kantoor kan er beter en pro-actiever met de klant worden gecommuniceerd omtrent de planning en zeker wanneer deze afwijkt van wat er is afgesproken.

05-07-2021
7.7
Rick Houtenbos

Prima jongens die weten waar ze over praten en werken snel. Prijsberekening gelijk na opmeten en ook bedrag wat je aan subsidie kunt ontvangen werd berekend. Dikke plus allemaal.

05-07-2021
10
Jan Kramer

Keurig op tijd Netjes gewerkt. Zo het hoord Groetjes Jan

02-07-2021
10
M van der linden

Prima

29-06-2021
8.3
Tim Wessels

Gewoon net werk, goed advies, net personeel (met name de heren van profijt isolatie !)

28-06-2021
9
Mevr. I. Jonker / Dhr. W. Vis

prima uitgevoerd, alles volgens afspraak , top

27-06-2021
8.2
Jan Willem Parigger

Vlot en vakkundige uitvoering

26-06-2021
10
D. Leijen

Prima. Er werd keurig gewerkt.

24-06-2021
8.5
Lies Korte

netjes uitgevoerd, vakmensen. Jammer alleen dat de eerste keer geen juiste hoogwerker was meegeleverd, waardoor het langer duurde. Maar daar kon Plus isolatie niets aan doen.

21-06-2021
9.3
Cor Grootjes

Gewoon prima uitleg en uitvoering

17-06-2021
8.7
G Steenbergen

Communicatie en afspraken maken verliep heel prettig, werken erg aardige mensen hier. Mensen vd uitvoering werkten mega snel, hadden nogal drukke agenda. Het had misschien met iets meer rust gekund, na de spouwmuurisolatie wel een en ander zelf op moeten ruimen en paar stukjes uit stekend schuim weg moeten snijden, maar al met al zeker wel tevreden!

16-06-2021
9.7
Gerrit Slingerland

Prima werk geleverd, snel en vakkundig. Aardige jongens.

16-06-2021
10
B.Ram

Zeer goed

10-06-2021
8.7
Versterre

Wij zijn zeer tevreden over de snelle reactie voor een afspraak en planning en zeer correcte uitvoering van de isolatie.

09-06-2021
10
J. Zutt

Er is heel netjes gewerkt met bijzonder aardige mensen

08-06-2021
10
M.C. Wouters

Alles is uitstekend verlopen. Tijd tussen afspraak offerte en uitvoering is kort. Uitvoering was netjes en snel

07-06-2021
10
Fred Bruijns

Prima voorlichting , juiste informatie , ook vwb subsidie mogelijkheden , en ook prima uitvoering. Kan er niets anders van maken

26-05-2021
9.7
Ella Scheeper

Snel en deskundig advies. Netjes uitgevoerd door vriendelijke mensen die op tijd aanwezig waren.

16-05-2021
10
M Van eijk

Snel en duidelijk advies gesprek. Planning voor werkzaamheden konden snel ingepland worden. Werkzaamheden werden conform afspraken goed en netjes uitgevoerd. Prijstechnisch ook heel aantrekkelijk.

13-05-2021
9.8
Lies Korte

werkzaamheden netjes uitgevoerd. Na afloop werd ook alles opgeruimd. Het uitvoerende team deed zijn werk correct.

26-04-2021
10
Edwin van der Harst

Goed, snel en effectief ????

24-04-2021
10
G. Lonhard

Zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen. Eerlijk en vakkundig advies voor een goede prijs. Prettige mensen. En ze komen de afspraken perfect na. Zeker aan te bevelen.

22-04-2021
10
M. Huizing

Professioneel en eerlijk advies. Heldere communicatie, goed bereikbaar. Opdracht vlot ingepland en vakkundig en snel uitgevoerd. Volle bak punten dus!

22-04-2021
10
G. Lonhard

Advies over isolatie was heel goed en Melvin gaf prima advies. Heel fijn en de manier waarop gaf ons heel veel vertrouwen. Uitvoering van Denise en Arnold was ook super. Wij zijn erg tevreden.

20-04-2021
10
G. Plesman

Fijn om met een professionele partij te werken. Vriendelijke mensen en zeer deskundig. Wij zijn erg tevreden!

22-02-2021
7.8
P.C.J. Harlaar

positie ventilatieroosters was niet afgestemd met de werknemers

08-02-2021
10
Sandra Lammers

Snel geholpen. Goede service.

08-02-2021
9.5
Dieuwertje en Tessel Blok

Hele goede voorlichting en uitvoering en prettig dat er geen risico wordt genomen, waardoor een gevel niet is geïsoleerd. Dat zou later problemen hebben kunnen opleveren. De rekening wordt keurig aangepast en dat voelt allemaal heel betrouwbaar.

04-02-2021
10
Erik Ruijter

Prima werk afgeleverd

26-01-2021
10
Pieter Lewerissa

Zeer Klantvriendelijk; deskundig, zeer behulpzaam bij indien BTW-teruggave. Top

15-01-2021
7.3
L.K. Kampmeijer

Kwaliteit van advies en uitvoering: die vond ik matig om de volgende redenen. Het isolatiewerk werd helaas niet volledig uitgevoerd omdat de uitvoerders niet hoger gingen dan 1.5 meter onder de nok van de hoogste gevel. De adviseur had mij gezegd dat de hoogte van die gevel (9,10 meter) geen probleem zou zijn. Ook brak er tijdens het boren ergens een stuk gevelsteen af wat voorkomen had kunnen worden als de uitvoerder een trapje had gebruikt. Tot slot was er een strijdig advies over het wel of niet isoleren van een deel van de spouwmuur die grenst aan de keuken. Volgens de adviseur kon die wel worden geïsoleerd, de uitvoerders raadden dit af. Ik heb het advies van de uitvoerders opgevolgd.

14-01-2021
10
FCG den Nijs

Helaas waren de spouw ruimte erg klein van 0 tot Max 4 cm. Ik had voor de mensen veel voorbereiding werk gedaan, stoom voorzieningen klaar gelegd, ladder en trapje klaar gezet. Aanvegen ging ik zelf door zodat uw mensen snel op huis konden gaan. Eerlijk gezegd, vind ik de prijs achteraf aan de hoge kant, te meer dat de mensen in een 1/2 uur klaar waren. Ik verzoek u alsnog de factuur na te kijken. Groeten F.den Nijs

18-12-2020
10
D. Oosterhuis

Supersnel geregeld en aangebracht. En daarnaastheel netjes gewerkt

18-12-2020
8.3
Sonja de Marie

Goede uitleg over mogelijkheden, flexibel meedenken in oplossingen en perfecte uitvoering

18-12-2020
9.7
Rob Kuiper

Het werk is keurig uitgevoerd. Ook is het kleine beetje aan rommel wat ontstond netjes opgeruimd. Voor het isoleren van de spouwmuren van onze vrijstaande woning was slechts 3 uur nodig.

27-11-2020
10
Theodorus Petrus Braas

Mooi optijd aanwezig, goede communicatie. Top

26-11-2020
7.7
Linda Voets

Zeer tevreden. Fijne medewerkers en goed werk!

02-11-2020
10
Wilfred Peereboom

Ben heel blij met de vloer en spouwmuur isolatie tocht is weg en de vloer voelt aangenamer.

19-10-2020
10
Marijke Kramer

Goed advies om 2 soorten isolatie aan te pakken. Hierdoor de muurisolatie eigenlijk gratis. En snel geregeld.

12-10-2020
9.7
C.H. van Yperen

Er was vooral op het platte dak nogal wat afval (glaswol) achtergelaten. Binnenkort hoop ik de resultaten te zien. Wel even geschrokken: maar we moeten natuurlijk de 27 kWh aan extra stroom (de boor!) buiten beschouwing laten. :-(

26-09-2020
9.8
H.E.M Metzelaar

zeer tevreden

24-09-2020
10
fam Groot

Prima gegaan!

21-09-2020
8.8
E. V. G. Bot

Snelle goede actie volgens afspraak.

20-09-2020
9.2
Eric de Vos

Uitstekend geholpen van aanvraag tot uitvoering. Zeker dat laatste werd op perfecte manier uitgevoerd. Zeer vakbekwaam en klantvriendelijk.

19-09-2020
7.2
N. Bonouvrie

Volgens mij hebben wij geen documentatie ontvangen over de te verrichten werkzaamheden. Er werd heel netjes gewerkt en alles werd keurig achtergelaten.

19-09-2020
8.8
J. van der Woude

Schoon en keurig afgeleverd

18-09-2020
10
Raymond Meijer

Topwerk geleverd en een leuk team!

16-09-2020
9.8
k.van Loo

Ik heb een goed gevoel over de manier waarop het werk werd uitgevoerd. Goeie jongens en zeker van hun zaak.

14-09-2020
8.3
Peter Langedijk

Nette vaklui en isolatie was snel gedaan, waarbij boorgaten keurig dicht zijn gemaakt

14-09-2020
10
Marieke Bos

Aardige, nette, beleefde werkmannen.

10-09-2020
8.2
Jan Breman

Goed project; maar ik heb geen documentatie ontvangen. Er was geen vergunning aangevraagd om de auto op de stoep te parkeren.

10-09-2020
9.3
Rene Smit

Uitvoering was prima, jammer dat een van de slangen van het spuitharnas het begaf maar alles keurig afgemaakt en schoon achtergelaten, ben benieuwd naar het resultaat, dat weet je pas na de winter

02-09-2020
8.3
K.J. Keetman

Afspraak voor isolatiemogelijkheden snel gemaakt. Toepassing van de bodemisolatie mogelijk. Duidelijke offerte. De vakantieperiode gaf een wachtperiode voor de uitvoering. Volgens afspraak gewerkt en alles in overleg.

19-08-2020
8.3
J. Jongkind

vloer kon niet behandeld worden!

31-07-2020
9.5
van der Meijden

Aardige werklui. Voegkleur niet helmaal hetzelfde. Afgesproken dat we een verklaring zouden ontvangen dat door Plus-isolatie dat deel van huis geïsoleerd is dat nog niet geïsoleerd was. De rest van het huis wel.

28-07-2020
10
T. Bakker

Een zeer tevreden klant.

17-07-2020
9.5
Woudenberg

De technische uitvoering was ok maar in het process onze tuin verramponeert, ik had van te voren gevraagd hierop toe te zien maar zonder resultaat. Zou dit team niet nog een keer zo'n klus laten doen.

16-07-2020
10
Thea Wolvers-Meijers

we weten nog niet natuurlijk wat het effect is van deze isolatie maar de werkwijzen is zeer goed personeel zeer vriendelijk en harde werkers ik geef ze 10 groetjes T.H. Wolversmeijers

10-07-2020
10
Koster

Perfect geregeld,zeer nette medewerkers en vriendelijk. Netjes gewerkt. Zeker aan te bevelen.

09-07-2020
6.8
Bert van Goethem

Ik ben goed geholpen door de verkoper en de medewerkers die de muur isolatie ingespoten hebben waren goed voorbereid

08-07-2020
9.5
Ronald van Hasselt

Snelle levering. Werkzaamheden prima uitgevoerd

02-07-2020
10
G. Bijeveld

snel afspraak, snel werk uitgevoerd en prima gedaan.

26-06-2020
10
Nico Oldenburg

De mannen waren erg vriendelijk en voor zover dat we dat kunnen beoordelen, heel vakkundig. Het eindresultaat is tot nu toe prima. Mvrgr Nico Oldenburg

26-06-2020
7.7
Sybren Bijlsma

Er is aan de buitenkant echt heel netjes gewerkt. Bij het washok was het nodig om vanaf de binnenkant te isoleren aangezien er teveel begroeiing aan de buitenkant was. Dat was prima, aangezien ik dacht dat het om een paar gaatjes zou gaan. Achteraf blijkt dat er wel 40! gaten in de muur zijn geboord en ze zijn opgevuld met grijs terwijl mijn muur wit is. Dit betekent dus dat ik mijn hele muur moet gaan schilderen. dat had echt beter van te voren duidelijk gemaakt moeten worden

24-06-2020
9.3
T. Gehring

Net werk geleverd en de factuur nog naar beneden bijgesteld omdat er iets minder materiaal gebruikt is.

23-06-2020
10
A. Bouman

goede uitleg over materiaal, dacht ook vloerisolatie te nemen maar bleek bij inspectie door Melvin niet nodig omdat er al isolatie was geplaatst voordat ik er woonde. Dat gaf vertrouwen in het bedrijf en meteen besloten de spouwmuurisolatie door PlusIsolatie te laten verrichten. Netjes gewerkt en opgeruimd.

23-06-2020
10
h.kahraman

echt een topbedrijf, alles werd uitgevoerd zoals besproken en de werkzaamheden verliepen nog sneller dan verwacht. kan dit bedrijf echt aanraden voor mensen die willen isoleren

22-06-2020
10
Hans Meel

Ik ben erg tevreden. Beleefde mensen. Werken kundig en snel. Bereid om uitleg te geven. Werken netjes en ruimen ook keurig op. Thx mannuh.

15-06-2020
10
O. Landstra

Spouwmuurisolatie is snel en netjes aangebracht. Duidelijke informatie vooraf. Aan te bevelen.

12-06-2020
10
J.H. Faberij de Jonge

Snelle reactie/aktie op vragen maar men mag wel wat voorzichtiger omgaan met de planten en de rommel beter opruimen

02-06-2020
8.5
Bas Koomen

Service was goed en aardig personeel. Zit alleen kleur verschil de dichtbgesmeerde gaten en de huidige voeg. Verder super gegaan

25-05-2020
8.2
Peter Holla

advies leeghalen zolder was niet correct en de tijdstippen van aankomst waren niet conform afspraak. verder prima werk.

13-05-2020
8.7
WAM sterenborg

communicatie met kantoor

22-04-2020
8.3
Dekker

Duidelijke afspraken. Snelle actie. Probleempje van vlek op de muur na spouwisolatie snel en vakkundig opgelost.

22-04-2020
8.7
Martin Bommel

Duidelijke informatie, duidelijke afspraken. Snelle reactie op vragen e.d.

17-04-2020
9.7
Jos Overes

Prima prijs kwaliteit

08-04-2020
10
H. van den Berg

Gewoonweg top service

05-03-2020
9.3
Cor Kriek

Niets was de medewerkers te veel om te vertellen, te adviseren en een super uitvoering want wilde het totale gebouw in een dag laten behandelen. Geen probleem voor de firma en kwamen met drie ploegen vaklieden.

04-03-2020
10
L.K.Tamboer

Keurig advies en idem uitvoering

04-03-2020
8
fulco de heus

Prima gesprek, nette verkoper. Oplevering ging snel en netjes! Huis werd netjes en geïsoleerd achter gelaten.

28-02-2020
10
W.F. Jungmann

De klus is prima gedaan. Snel en op één middag zowel muur- als vloerisolatie. Het subsidieformulier moest even in de herhaling, maar ook dat ging snel en vlot.

12-02-2020
8.8
Carla Hermanns Boelsma

Super beleefde werklui. Nette uitvoering. Ben alleen benieuwd naar d uitwerking van het foam en wanneer we iets merken.

23-01-2020
9.2
Meijer

Er is netjes gewerkt en er was goed te overleggen met de werknemers.

30-11-2019
7.2
R. de Rek

Aardige jongens. Bij boren ventilatie sluiven verwarmingsbuis geraakt. Probleem snel en adequaat opgelost. Werkzaamheden opgeruimd en voldoende schoon achtergelaten

13-10-2019
9
A. Schoot

1) Het advies en vooronderzoek met endoscope werd serieus uitgevoerd. Dit is door mij als positief ervaren. Echter over de uitvoering ben ik niet tevreden. Er is veel schuin ingeboord waardoor meer steen afschilvering heeft plaats gevonden dan naar mijn beeld nodig is geweest. Ik wil graag nog gebeld worden omtrent de situatie

25-07-2019
9.2
W. Strasters

Ga zo door

01-04-2019
9
J. Korf

Snel gesprek. Aanbieding/offerte scherp. Uitvoering perfect

22-03-2019
10
Hustinx

We zijn zeer tevreden over gehele traject van opdracht tot levering. Goede prijs kwaliteit verhouding.

08-03-2019
8.7
A.T.Y. de Haas

Ondanks de nodige uitdagingen, is het project goed uitgevoerd. Ook het advies om zaken wel of niet te doen, gaven vertrouwen.

27-02-2019
10
T.H. Hogers

Alhoewel ik in mijn werkzaam leven spaarzaam ben geweest met het uitdelen van tienen, zou het zeer onterecht zijn om deze niet toe te kennen aan dit bedrijf. afspraak is afspraak bij deze mensen en de afwerking is correct verlopen. Ook bij een kleine tegenslag wordt er niet gemord maar hard doorgewerkt tot alles op tijd klaar is en de boel netjes achtergelaten wordt.

25-02-2019
9.3
H. Ballhaus

De uitvoerders van de vloerisolatie hebben snel en degelijk gewerkt. Ik ben tevreden met de firma Plus Isolatie.

12-02-2019
8.2
J. Kuijper

Tevreden klant!

26-01-2019
10
R. van Bavel

Kan niks anders zeggen als alles top geregeld, aardige mensen, niks te veel, netjes achter gelaten mooi afgevoegd, klasse

15-01-2019
8.2
G. De Keijzer

Vriendelijke en professionele medewerkers

10-01-2019
9.5
C. van den Berg

Moet nog blijken of inderdaad scheelt in stookkosten

10-01-2019
9.5
A.H. Wevers

Door de storm op 8 januari liep de start moeilijk. De hoogwerker kwam op 9 januari om 7:00. De 2 medewerkers van Plus Isolatie om 8:15. De rijplaten om 12:00. De installatie van de muurisolatie is uitstekend uitgevoerd. Communicatie over afwijkingen ten opzichte van de offerte werden duidelijk uitgelegd. Dit was b.v. de muur van het voorbalkon hoefde niet gevuld te worden en van de achtermuur het deel van de bijkeuken. Zo'n 10 m2. Al met al is de muurisolatie uitstekend uitgevoerd door de 2 medewerkers van Plus Isolatie en hebben zij de foutjes van anderen prima opgevangen.

09-01-2019
9
JW Cnossen

Tot nu toe is alles naar wens verlopen. Omdat we geen extra ventilatieroosters nodig hadden werd de rekening een paar honderd euro goedkoper. Daar waren we natuurlijk blij mee.

05-01-2019
8.7
Sneeboer

In onze gevel zit hoog bij de dakgoot een open boorgat deze kan ik niet verklaren. Misschien zat deze er al hoor . Maar ik zie daar ook niet die witte vlokken uitkomen. Als ik met een lampje schijn dan zie ik ook niks . Ik stuur nog wel een paar foto s naar Edwin. Verder zijn wij heel tevreden over de werkzaamheden. vr gr fam sneeboer.

03-01-2019
7.5
W. Hietkamp

Volgens mij is 't goed uitgevoerd, maar daarvoor heb je natuurlijk wel wat meer tijd nodig om zeker van te zijn (en bijvoorbeeld een strenge winter). Ik vond 't wel jammer dat er nog best wat vulmateriaal achter bleef. Voor een betere beoordeling zou ik dat voortaan zelf opruimen.

20-12-2018
9.3
Marold Brom

Zeer vriendelijke medewerkers, harde werkers, zeer vriendelijk en professioneel. Puntje van aandacht. Cement resten rondom het huis niet opgeruimd. Zit nu op de klinkers achterkant en zijkant. Dat vind ik wel jammer. Vr groet Marold Brom

14-12-2018
9.8
P. Hendriks

zeer tevreden. 1 punt aftrek vanwege redelijke zichtbaarheid van de kit/cement in boorgaten. Maar na een paar jaren zullen deze wel niet meer zichtbaar zijn.

13-12-2018
10
J.J. Groen

Vriendelijke, leuke en spontane mensen. Fijn om niet te formeel geholpen te worden. Goede uitleg over de mogelijkheden van isoleren en de uitwerking top. Bedankt.

13-12-2018
9.3
Cruysheer

Ze kwamen 3 kwartier later door file. Was nog fijn geweest als we een berichtje hadden gekregen. Verder was alles prima!

10-12-2018
10
Bart Dillmann

Snel, vriendelijk en bekwaam.

06-12-2018
10
T.H. Hogers

Je komt het niet vaak meer tegen, maar bij deze firma is nakomen van afspraken gewoon een feit. bovendien keurige en vriendelijke mensen die het werk naar behoren uitvoeren.

04-12-2018
10
Fam. de Boer

Vanaf het maken van de afspraak tot en met het uitvoeren van de werkzaamheden is alles fantastisch gegaan. Top! En nu maar hopen dat we een lekker warm huis hebben en we minder hoeven te stoken.

30-11-2018
9.2
D. Pekelharing

Prima enthousiaste kerels , die na urenlang in de file gestaan te hebben hebben vrolijk aankomen om je huis zorgvuldig te isoleren. Fijn dat ze ook het werk schoon achter gelaten hebben .

27-11-2018
8.7
mw. janssen

goede voorlichting. Redelijk aan de prijs. Vriendelijke mensen. In een middag klaar. Alleen, door tijdgebrek, niet de rommel(vlokken) opgeruimd.

27-11-2018
7.8
F.M. van Vliet

helemaal prima service, alleen zijn sommige gaten niet opgevuld dus die zien wij nog in de muren zitten.

30-10-2018
10
Dave van de Steege

Bedankt, zowel de afspraak (offerte) als het isoleren is door jullie prettig uitgevoerd. Ik raad jullie aan bij iedereen als het over isoleren gaat.

11-10-2018
10
H. Hagedoorn

zeer tevreden een plus

04-09-2018
9.8
Erik Langens

Goede service, duidelijk advies en netjes uitgevoerd.

13-07-2018
9
Linda Rijk

Alleen de subsidie uitbetaling is nog steeds niet voldaan, daar geef ik een 1 voor.

Reactie Plus Isolatie:
De subsidie uitbetalingen voor de isolatie hebben wij helaas niet zelf in de hand, de aannemersverklaring hebben wij uiteraard direct naar u retour gestuurd hopelijk krijgt u de subsidie snel gestort van de gemeente. Anders mag u altijd contact met ons opnemen. Dan zullen wij hier voor u achteraan bellen.

11-07-2018
8.8
T. van Hoeflaken

Helaas heb ik tot heden nog weinig resultaat mogen ervaren, van de isolatie. Muren zijn tot heden ook nog steeds nat.

Reactie Plus Isolatie:
Jammer om te horen dat u de isolatie nog niet goed verneemt. Wellicht heeft dit te maken met dat uw woning afgelopen voorjaar is geïsoleerd. Woningisolatie is in de wintermaanden het beste merkbaar. Wellicht zijn de muren inmiddels droog, spouwmuurisolatie is vaak wel, maar helaas niet altijd de oplossing om vochtige muren te bestrijden.

28-06-2018
9.8
Theo Koenen

Voor de kwaliteit van de uitvoering geef ik geen 10, omdat ik de kleur van het voegcement in de dicht gestopte gaten niet overal even mooi vind afgewerkt. Dat de kleur niet afwijkt is denk ik nooit helemaal te realiseren. Verder is alles naar meer dan tevredenheid uitgevoerd.

27-06-2018
8
Andreas Otto

Prima werk geleverd, iets vergeten maar ook weer snel langs gekomen om alsnog te doen! Ik geef ze een 8!!

27-06-2018
9.5
A.C. Schreuder

Vakkundig en vriendelijk personeel dat het werk, voor zover ik dat natuurlijk kan beoordelen, prima uitgevoerd hebben.

26-06-2018
8.3
M. Abbekerk

Uitvoering prima, bij ons moet er nu voor de derde keer een medewerker, waar we op dit moment op wachten. Terugkomen om de gaten weer opnieuw op kleur te brengen, dit is tot twee keer toe nog niet de goede kleur geworden. Hopelijk is drie keer scheepsrecht

26-06-2018
10
W.J. Vonk

Spouw en Bodemisolatie zeer vakkundig en klantvriendelijk aangebracht naar volle tevredenheid !

26-06-2018
8.8
Nico Buddelmeijer

alles is netjes achtergelaten en gemonteerd. Prettige communicatie

Meer beoordelingen