Woningisolatie en knipvoegherstel Neede

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Woningisolatie en knipvoegherstel Neede

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Neede
Straatnaam:Braak
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie vrijstaande woning
Uitvoerdatum:26-04-2019
  • Spouwmuurisolatie vrijstaande woning
  • Knipvoeg herstellen
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Neede

Woningisolatie en knipvoegherstel Neede

Neede

Woningisolatie en knipvoegherstel Neede

 

Spouwmuurisolatie vrijstaande woning in Neede

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft in Neede aan de Braak in Gelderland op 26-04-2019 de spouwmuren geïsoleerd van deze vrijstaande woning. Voorheen ging er bij deze woning veel warmte verloren door de muren. Met name omdat bij een vrijstaande woning het muuroppervlakte groter is dan een gemiddelde woning. De isolatie glaswol van Knauf Supafil zal zorgen voor een verbetering van het wooncomfort en een daling van het gasverbruik. Door de spouwmuurisolatie die is toepast bij deze vrijstaande woning in Neede, wordt ook het energielabel van de woning beter wat ten goede komt bij een verkoop in de toekomst.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Neede

offerte spouwmuurisolatie

Knipvoeg herstel na spouwmuurisolatie

Wij hebben bij deze woning in Neede na het aanbrengen van spouwmuurisolatie ook de knipvoeg weer in ere hersteld. Een knipvoeg is als het ware een voeg die een paar millimeter uitsteekt ten opzichte van de steen. Om een spouwmuur te isoleren, worden er op de kruising van de voeg gaten geboord. Naderhand worden deze boorgaten netjes opnieuw gevoegd, en is er door onze ervaren isolatiemonteurs extra aandacht besteed aan de knipvoeg.

Ventilatieroosters aanbrengen

Daarnaast zijn er bij deze woning ventilatieroosters aangebracht. De aangebrachte ventilatieroosters zorgen ervoor dat de kruipruimte onder de woning goed kan blijven ventileren. Door de aangebrachte spouwmuurisolatie is namelijk de oude manier van ventileren komen te vervallen. Het aanbrengen van nieuwe ventilatieroosters is dan ook noodzakelijk om de ventilatie onder de vloer te herstellen.