Werkzaamheden

Kaart nederland

Referenties

Plusisolatie
Onze voordelen
  • 10 jaar garantie!
  • ikob-bkb gecertificeerd!
  • Binnen 1 dag klaar!
  • Direct wooncomfort!
  • Direct energie besparen!

Gelderland

Gelderland beoordeelt ons met een 9.2

Isolatiebedrijf Gelderland - Plus Isolatie

Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf in Gelderland? Dan bent u bij isolatiebedrijf Plus Isolatie B.V. aan het juiste adres. Wij van isolatiebedrijf Plus Isolatie B.V. hebben ook de gehele provincie Gelderland als werkgebied. Voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, dakisolatie, zoldervloerisolatie en impregneren bent u als inwoner van Gelderland bij ons aan het juiste adres! U ziet op deze webpagina verschillende isolatieprojecten die wij uitgevoerd hebben in de provincie Gelderland. Wilt een gratis en vrijblijvend isolatieadvies van ons isolatiebedrijf? Wij komen graag bij u gratis en vrijblijvende de isolatiemogelijkheden bespreken. Vraag hier een gratis en vrijblijvend isolatieadviesgesprek aan of maak een afspraak door te bellen met 0548-547616.

Klanten uit Gelderland beoordelen ons met een gemiddelde score van: 9.2

 

Natuurvriendelijk isoleren in provincie Gelderland

Vanaf november 2023 is in geheel Nederland, dus ook in de provincie Gelderland, natuurvriendelijk isoleren de nieuwe norm geworden. Natuurvriendelijk isoleren houdt in dat bij het isoleren van woningen of gebouwen rekening wordt gehouden met de beschermde diersoorten die in de spouwmuur aanwezig kunnen zijn. Denk aan bijvoorbeeld vleermuizen, gierzwaluwen of huismussen. Isolatiebedrijf Plus Isolatie kan uw woning in de provincie Gelderland voorzien van deze nieuwe manier van isoleren. Wilt u meer informatie over natuurvriendelijk isoleren in uw provincie Gelderland? Bekijk hier dan onze uitgebreide pagina omtrent natuurvriendelijk isoleren.

Woning Natuurvrij maken in Apeldoorn

Op 16-11-2023 is deze woning in Apeldoorn, provincie Gelderland natuurvrij gemaakt door isolatiebedrijf Plus Isolatie.

Werkzaamheden Natuurvrij maken

Eerst zetten de isolatiemonteurs de toegangen tot de spouwmuur dicht. Dit zijn o.a. de open stootvoegen, ventilatiegaten, dilatatievoegen en gaten en kieren bij ramen of regenpijpen. Daarna worden er op bepaalde plaatsen exclusion flaps geplaatst. Deze dienen als ontsnappingskans voor de beschermde diersoorten die in de spouwmuur aanwezig kunnen zijn. Vervolgens worden er vervangende verblijfplaatsen gecreëerd. Dit doen onze isolatiemonteurs door middel van het ophangen van een vleermuiskast of door bovenin de gevel een deel van de spouwmuur niet te isoleren.

offerte spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie Gelderland

Plus Isolatie heeft in Gelderland al meerdere woningen voorzien van spouwmuurisolatie. Wij hebben verschillende woningtypes geïsoleerd. Zo hebben wij spouwmuurisolatie aangebracht bij vrijstaande woningen, hoekwoningen, 2 onder 1 kap woningen en tussenwoningen. Het isoleren van de spouwmuur is een slimme manier om energie te besparen. De spouwmuurisolatie zorgt niet alleen voor comfort, maar een voor een daling van de energierekening. De besparing kan oplopen tot wel 25% op jaarbasis! Wilt u meer informatie over welke soorten spouwmuurisolatie wij aanbrengen? Klik dan op deze link voor meer informatie over spouwmuurisolatie.

Spouwmuurisolatie met Knauf Supafil in 't Loo Oldebroek

In de ochtend van 01-09-2023 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie deze woning aan de Vierschotenweg geïsoleerd. Wij hebben het isolatiemateriaal van Knauf Supafil gebruikt voor deze isolatieopdracht. De spouwmuur van deze woning bleek uitermate geschikt voor na-isolatie met Knauf Supafil. Ons isolatiebedrijf is erkend verwerker van Knauf Supafil. Deze woning in 't Loo Oldebroek aan de Vierschotenweg is dan ook volgens de laatste KOMO-richtlijnen geïsoleerd. De bewoner(s) kunnen nu naast extra wooncomfort een flinke besparing op hun energienota tegemoet zien.

offerte spouwmuurisolatie

Spouwmuurvervuiling verwijderen in de provincie Gelderland

Plus Isolatie heeft de expertise in huis om spouwmuurvervuiling te verwijderen. Sommige woningeigenaren hebben een woning met een vervuilde spouwmuur. Dit komt doordat er tijdens de bouw van de woning puin in de spouwmuur terecht is gekomen. Denk aan puin of aan houtresten. Door middel van endoscopisch onderzoek is dit goed in kaart te brengen. Ons ervaren team van isolatiemonteurs halen voorafgaand het aanbrengen van de spouwmuurisolatie eerst deze verontreining uit uw spouwmuur, zodat u zorgeloos kunt gaan isoleren.

Spouwverontreiniging verwijderen in Apeldoorn

In Apeldoorn aan de Ratzeburglaan heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 17-05-2023 bij deze woning spouwmuurverontreiniging verwijderd. Er worden net boven de verontreinigde plekken stenen uit de muur geslepen. Vervolgens word met de hand al het puin uit de spouwmuur verwijderd. Naderhand worden alle stenen weer netjes terug gevoegd. Nadat alle spouwverontreiniging verwijderd is kan er door de isolatiemonteurs begonnen worden met het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Alle medewerkers van isolatiebedrijf Plus isolatie zijn ervaren waardoor de bewoners aan de Ratzeburglaan in Apeldoorn verzekerd zijn van een goede isolatieschil!

Vloerisolatie Gelderland

Het aanbrengen van vloerisolatie in Gelderland is een door Plus Isolatie veel uitgevoerde isolatieopdracht. Voor het isoleren van de vloer gebruiken wij met name icynene vloerisolatie, PIF isolatiefolie en RWF-HFO vloerisolatie. Het aanbrengen van deze vloerisolatie gebeurt op verschillende manieren. Bij het aanbrengen van Icynene PUR-schuim of RWF-HFO PUR-schuim wordt de vloerisolatie in lagen tegen de onderzijde van de vloer gesprayd. Hierdoor ontstaat er een naadloze isolatielaag. De laagdikte die wij aanbrengen gebeurd in overleg met de klant. Bij PIF-isolatiefolie wordt er een speciale folie aan de onderzijde van de vloer bevestigd. Het grote voordeel van deze laatste vloerisolatiemethode is dat de bewoners tijdens het aanbrengen van de folie de woning niet hoeven te verlaten. Zo heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie verschillende oplossingen voor een warme vloer. Dat is de reden waarom veel mensen in Gelderland kiezen voor vloerisolatie van isolatiebedrijf Plus Isolatie.

Ecofoam PUR-schuim vloerisolatie in Keijenborg

Op 17-09-2020 is deze vloer aan de Sint Bernardusstraat in Keijenborg geïsoleerd door isolatiebedrijf Plus Isolatie. Is uw kruipruimte minimaal 50 centimeter hoog en is uw vloer daarboven nog niet geïsoleerd? Dan is isolatie van de onderkant van uw vloer via de kruipruimte een snelle en effectieve manier om uw energiekosten omlaag te krijgen. Maar dat is niet het enige voordeel van vloerisolatie. U voorkomt hiermee ook dat kou en vocht via de kruipruimte en de vloer uw woning intrekt. In de derde plaats houdt u de warmte in en direct boven uw vloer na de vloerisolatie beter vast. Hierdoor warmt uw vloer ’s ochtends veel sneller op. Met als resultaat dat u geen koude voeten meer krijgt zodra u zonder schoenen over de vloer loopt. En wie doet dat ’s ochtends niet? Bij deze woning aan de Sint Bernardusstraat in Keijenborg heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie de onderkant van de vloer geïsoleerd met Ecofoam PUR-schuim.

Dakisolatie Gelderland

Het aanbrengen/installeren van dakisolatie in Gelderland is een isolatieklus die bij Plus Isolatie in goede handen is. Voordat er dakisolatie wordt aangebracht worden er eerst alle opties in kaart gebracht en besproken. Samen met de opdrachtgever overleggen wij wat de beste methode is om de dakisolatie toe te passen. Wel is het zo dat wij als isolatiebedrijf alleen woningen voorzien van dakisolatie in Gelderland van binnenuit, dus tegen het houten dakbeschot aan. Wij gebruiken hiervoor de volgende isolatiematerialen: Icynene dakisolatie, PIF isolatiefolie en Knauf Timberframe dakisolatie.

Dakisolatie in Millingen aan de Rijn aan de Heerbaan

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft op 26-04-2023 het dak van deze woning geïsoleerd. Dakisolatie is een uitstekende manier om van de zolder een aangename leefruimte te maken. Dat is de reden dat de bewoner(s) van deze woning in Millingen aan de Rijn hun woning op 26-04-2023 laten voorzien van dakisolatie. De dakisolatie wordt aan de binnenzijde voorzien van een naadloze isolatielaag. Dankzij deze isolatiemaatregel kunnen de bewoners gemiddeld tot 30% besparen op hun energienota. Zoekt u ook een isolatiebedrijf die in Millingen aan de Rijn uw woning kan voorzien van dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag een adviesgesprek aan op onze website of bel naar 0548-547616.

Bodemisolatie Gelderland

In de provincie Gelderland hebben wij ook verschillende bodemisolatie projecten mogen uitvoeren. Sommige gebieden in Gelderland bevatten een vochtige vloer. Met name in deze gebieden is het voor de inwoners van Gelderland interessant geweest om over te gaan tot bodemisolatie met isolatieparels. Lees hier meer informatie over bodemisolatie. Let op: er zit momenteel 6 euro per m2 subsidie op bodemisolatie. Om in aanmerking te komen voor subsidie op bodemisolatie dient u twee isolerende maatregelen uit te voeren, dan heeft ook u recht op subsidie op woning isolatie bij u in de provincie Gelderland.

Bodemisolatie aan de Lindeboom in Culemborg

Op 30-11-2023 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie deze kruipruimte in Culemborg voorzien van een  bodemisolatie . De aangebrachte laagdikte bepaald de uiteindelijke isolatiewaarde. Optrekkend vocht en kou vanuit de kruipruimtebodem is bij deze bewoner(s) nu verleden tijd.

Zoldervloerisolatie Gelderland

Naast dakisolatie hebben wij veel zoldervloerisolatie opdrachten uitgevoerd in Gelderland. Voor het isoleren van de zoldervloer gebruikt isolatiebedrijf Plus Isolatie minerale glaswol van Knauf Supafil. Dit hoogwaardige isolatiemateriaal wordt in de ruimte tussen de balken geblazen, zodat er als het ware een warme deken ontstaat. U kunt op onze website onder het kopje zoldervloerisolatie meer informatie vinden over de werkwijze van zoldervloerisolatie. Als u zoldervloerisolatie combineert met een andere isolatiemaatregel, dan komt u in aanmerking voor €8 subsidie per vierkante meter.

Referentie Zoldervloerisolatie in Borculo Gelderland op 02-01-2023

Warme lucht trekt van nature altijd naar boven. Het is daarom niet meer dan logisch om via dak- of  zoldervloerisolatie te voorkomen dat uw energie via het dak van uw woning weglekt. Bij deze woning aan de Barchemseweg in Borculo heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 02-01-2023 de  zoldervloerisolatie geïsoleerd. Hierbij is het glaswolvan het merk Knauf Supafil als isolatiemateriaal gebruikt.

ISDE subsidie 2023 op woningisolatie in Gelderland!

Vanaf 24 januari 2023 is het mogelijk voor inwoners van de provincie Gelderland om subsidie aan te vragen voor woningisolatie. Hierdoor kunt u als eigenaar-bewoner van een woning in de provincie Gelderland heel voordelig verduurzamen. U komt door deze nieuwe regeling al in aanmerking voor subsidie als u één isolatiemaatregel treft. Een isolatieadviseur van ons isolatiebedrijf bekijkt gratis en vrijblijvend voor uw woning in Gelderland de isolatiemogelijkheden en of u in aanmerking komt voor deze energiesubsidie. Gratis adviesgesprek bij u in Gelderland aanvragen!

Klanten beoordelingen in Gelderland

9.2

score9.2
Snelheid afspraak maken9.3
Assortiment9.1
Levertijd werkzaamheden9.1
Documentatie materiaal9.1
Kwaliteit van het advies9.3
Kwaliteit v/d uitvoering9.2
06-12-2023
9.2
P.R. Rozema

Prima werk geleverd. Vriendelijk personeel. Nuchter no-nonsense bedrijf. Wel verstandig om zelf mee te denken over meest logische uitvoering.

04-12-2023
8.3
Davey Haverdil

Alles is keurig naar wens verlopen. Prettige medewerkers die verstand van hun vak hebben.ga zo door.

30-11-2023
10
Jarno Beuving

Sneller dan verwacht is ons geïsoleerd. Tot volle tevredenheid! Goede service, 100% aandacht voor de klant.

28-11-2023
10
Davey Haverdil

Alles prima naar wens verlopen.vriendelijk mensen.ga zo door.

28-11-2023
10
Stijn Hoogland

Zeer tevreden

16-11-2023
10
Edwin Demming

Alles is prima en snel geisoleerd ik ben prima tevreden.

02-11-2023
10
N. Calamita

Vleermuiskastjes plaatsen

24-10-2023
9.3
M. van Weegen

Prettige man, zoals bekend uit de Achterhoek. Vandaar dat ik ook voor jullie heb gekozen.

22-10-2023
6.7
Bert Kaper

Er is geen documentatiemateriaal bijgeleverd, dus daar geen oordeel over. Advies was wel correct, al vind ik het persoonlijk onzin, zeker voor wat betreft dit huis. Kwaliteit uitvoering een zes. Was natuurlijk bar slecht weer, maar alle net gelapte ramen zitten onder het stof. Op het dak van de nieuwe en dure veranda lag gruis en steentjes. Ik heb dat zelf schoongemaakt. Voor wat betreft de aangebrachte 'behuizing'. Zo geef je wespen ook weer een toegang en ik heb tijdens het strippen van het huis, onder meer vanwege boktor al meer dan 20 wespennesten gevonden. Waarom niet twee kastjes?

08-09-2023
8.7
Jasper van Kaam

De afspraken omrend de uitvoering zijn meermaals verschoven. Dit is voor mij wat lastig geweest ivm verlofaanvragen. Het uitvoerend personeel is uiterst netjes en correct geweest. Hulde!

31-08-2023
10
Jan Dernison

Keurig werk geleverd!

30-08-2023
7.8
Fiona Pieters Graafland

De heren waren vriendelijk en hebben ons goed te woord gestaan. In de uitvoering leek veel haast te zitten. De afwerking (opvullen en afsmeren van boorgaten en ventilatie roosters) en het schoon achterlaten van de tuinen had zorgvuldiger gemoeten.

29-08-2023
10
HB Schreurs

De mannen werken ongelooflijk netjes, dit heb ik hen zelf ook gezegd!

29-08-2023
9.5
Karel Cronenberg

Zeer tevreden over plus isolatie. Goed advies, goede communicatie, afspraken worden nagekomen. Goede handeling voor subsidieaanvraag of mogelijkheid dit te laten uitvoeren door Plus isolatie.

18-07-2023
10
Ali Kemal Uzun

Alles was super

15-07-2023
9
Astrid Engelhart

Alles keurig en netjes geregeld

14-07-2023
8.2
Daan Galje

Plus isolatie heeft bij jaren 30 woning de muren geïsoleerd met supafill van knauf. Leuke en aardige vakmensen over de vloer gehad, alles is goed verlopen. Enige minpunt is de restanten die ze hebben achtergelaten. Overal restanten van isolatie en cement om het huis en op de kozijnen. We hebben dat naderhand zelf weggehaald en schoongemaakt wat eigelijk niet de bedoeling is. We hebben het gemeld en ze reageerden er goed op. Ze stelden voor om iemand langs te sturen om het schoon te maken maar omdat wij het zelf al gedaan hadden was dat niet meer nodig. Voor de volgende klant een aandachtspunt. Prima bedrijf wat ik zeker kan aanraden om het huis te isoleren.

14-07-2023
10
Alfred Bakker

Netjes werk en vriendelijk personeel

14-07-2023
7.8
L. Reuvers

Keurig werk geleverd, volgens afspraak gewerkt. Netjes opgeruimd.

14-07-2023
10
Merijn Peters

Zeer goede ervaring. Na het adviesgesprek een mooie prijs aangeboden gekregen voor spouwmuurisolatie en na 2 weken kon er al geisoleerd worden. Werkzaamheden goed en zorgvuldig uitgevoerd!

10-07-2023
8
Matthijs Franken

Adviesgesprek vlot en volledig. Voor/nadelen verschillende technieken. Monteurs vriendelijk en professioneel. Correct in de omgang en werkplek netjes achtergelaten.

14-06-2023
9.3
H. van Leeuwenkamp

Zeer correcte medewerker die de werkzaamheden prima heeft uitgevoerd.

13-06-2023
9.7
Dianne van Zijl

Goede service, klantvriendelijk, accuraat en snel!

12-06-2023
9.2
G. Hulsker

Prima advies en vlotte uitvoering. Ik ben zeer tevreden.

06-06-2023
10
Rudie Kroese

We zijn uitermate tevreden over de uitvoerend medewerker, Michael.

05-06-2023
10
Freek Bisseling

Prettig contact. Scherpe prijs. Goede voor en na zorg.

26-05-2023
10
Gerard Kolenbrander

Wij zijn over het hele traject van advies tot uitvoering heel tevreden

17-05-2023
10
Donald de Leeuw

top tevreden

10-05-2023
10
Sjoerd Schroor

Heel tevreden. Vlot en vriendelijk!

10-05-2023
10
Lynn Bosveld

Super fijn gesprek gehad met de verkoper, heel duidelijk in zijn uitleg. Aangegeven dit vooral te blijven doen! Rustig de tijd nemen en alles uitleggen en uitrekenen. Direct gekozen voor dit bedrijf. Uitvoering super!!

08-05-2023
9
R. Emous

Een betrouwbaar bedrijf, dat zich aan de afspraken houdt.

04-05-2023
8.5
J.W. Mennink

werk goed gelevert

02-05-2023
10
Tijs Janssen

-Duidelijke afspraken gemaakt -Vriendelijk advies op locatie gehad. -snelle afspraak gemaakt -vakkundig uitgevoerd -vriendelijk en professioneel personeel Niks dan lof

18-04-2023
7.7
Jori van de Worp

Afspraak gemaakt voor bodemisolatie met parels. Aanvraag ging helaas minder snel en soepel dan ik had gehoopt, de afspraak is vele maanden na het eerste contact gezet, hoewel dat gezien de populariteit van isolatie wel te vergeven is. Wel is deze afspraak wegens een fout van hun kant ook nog een keer verzet, en ik heb toen zelf moeten bellen om een dreigende vertraging van drie weken om te zetten in drie dagen. De werkzaamheden zijn uiteindelijk wel netjes en snel uitgevoerd, en dat is uiteindelijk het belangrijkste. Ook levert Plus Isolatie informatie mee over het aanvragen van subsidie over hun werkzaamheden.

18-04-2023
7.8
J.A. v.d. Spiegel

Jammer dat het overtollige isolatiemateriaal in de haag is verwijderd in plaats van in een plastic zak o.i.d. Slordig.

27-03-2023
9.3
J. Mastebroek

Goed advies, realistische planning en een correcte nette wijze van uitvoeren. Na isolatie is het effect op de warmte in huis voelbaar, tocht is verdwenen.

22-03-2023
10
Ruben Guykens

Zeer professioneel! Komen afspraken netjes na en hebben eerlijke en gezellige mensen in dienst die de werkzaamheden goed uitvoeren. De werkomgeving is na isolatie heel netjes achter gelaten! Bedankt!

22-03-2023
10
C. Van Doorn

Nette en vlotte afhandeling. Werken netjes en alles schoon achtergelaten.

22-03-2023
10
Michel Wagensveld

Erg tevreden

21-03-2023
10
A. Malestein

Het isoleren is snel en profesioneel uitgevoerd. En het offerte gesprek was prettig en informatief

15-02-2023
10
Geert Klein

Het isoleren is plezierig verlopen, de monteur was enthousiast, gaf uitleg, werkte netjes en heeft alles schoon opgeleverd.

15-02-2023
9.7
Charissa Neele

Snel geregeld, vriendelijk personeel en een goede prijs.

15-02-2023
10
Rien van Breda

alles volgens afspraak afgwerkt. Zeer tevreden.

13-02-2023
8.2
Ay Kenc

Vriendelijke, goede kennis van zaken, goed advies, meewerkend en komt afspraak na. Uitvoer ging snel en makkelijk.

09-02-2023
10
Thijs van der Meer

Vloer- en spouwisolatietraject gedaan met Plus & erg tevreden. Snelle afspraak en uitvoering, en de problemen die tijdens het proces naar voren kwamen zijn snel en kundig opgelost. Contact met de serviceafdeling rondom (her)plannen en vragen (ook over subsidie) was uitmuntend. Wat ons betreft een aanrader!

08-02-2023
9.7
Hayco Jansen

De jongens die het uitgevoerd hebben hebben het goed en netjes gedaan

31-01-2023
8.5
Thijs Loeffen

Werkzaamheden keurig uitgevoerd! Jan en zijn collega waren vriendelijk en hebben netjes gewerkt en nadien opgeruimd. Tevreden over het resultaat. Nu wachten op de vloerisolatie, hopen dat we hetzelfde kunnen zeggen over hun werkzaamheden als die van jullie. Mvg Thijs

30-01-2023
9.8
Hans Cornielje

Tot nu toe erg tevreden met het resultaat, al lag er nog wel veel vulling op ons balkon.

20-01-2023
8
Tilly Meijer

Correcte informatie en prima uitvoering.

13-01-2023
8.2
M. Treffers

Discrepantie tussen advies adviseur en werkelijke uitvoering. Communicatie kan beter. Deskundige, gemotiveerde en vriendelijke medewerkers die de spouwmuurisolatie uitvoerden.

09-01-2023
10
Hanna Michielsen

Hele persoonlijke service gekregen! Prettige communicatie en geheel tevreden over het resultaat.

07-01-2023
9.5
Fred van den Oever

Prima werkafgeleverd, aardige mensen. Ik zou nog graag een zakje glaswol ontvangen voor de oude roosters in de gevel, hier zijn 2 gaten in de isolatie ontstaan. Alleen als jullie in de buurt zijn, bgg in het broeibakje. Alvast bedankt, Fred vd Oever

06-01-2023
8.3
Paul Hoeksma

Heel erg tevreden. Na afspraak en offerte was ik na anderhalve week al aan de beurt. Net voordat het 10 graden ging vriezen. Niet zo koud meer in vooral de hal met de buitenmuur, maar vooral blij met de vloerisolatie. Scheelt echt. Ik ben heel tevreden en blij dat het gedaan is.

28-12-2022
9
Ronald Doelen

Snelle offerte, goede vaklui en alle documenten beschikbaar voor subsidie aanvraag

09-11-2022
10
Wim de Kort

PlusIsolatie heeft bijons snel en uitstekend werk geleverd. Er werd zelfs na afloop goed schoongemaakt. We zijn benieuwd naar het gasverbruik de komende maanden.

29-10-2022
10
Wilfred Italiaander

Gewoon top

28-10-2022
9.7
Jan van Dinther

kwaliteit van de uitvoering is bij spouwmuurisolatie moeilijk om te bepalen. Wij zijn zeer tevreden hoe alles gegaan is!!!!

17-10-2022
7.3
Iris van Dijk

Afspraken waren snel gemaakt. De werkzaamheden kostten ook minder tijd dan gepland.

17-10-2022
10
Theo Hermsen

Uitstekend uitgevoerde spouwmuurisolatie. Heldere communicatie over uitvoering, materiaalgebruik en garantie.

17-10-2022
10
W. van Hoorn

kevin en zijn collega zijn goede en nette werkers

17-10-2022
10
Marloes nijhof

Goede en snelle service

14-10-2022
9
Cor van Doorm

Fijn bedrijf om samen mee te werken. Prettige aardige mensen.

14-10-2022
9
Cor van Doorm

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Aardige mensen

13-10-2022
7.8
Alexander Geene

netjes gewerkt, spouwmuurisolatie en vloerisolatie. Ook duidelijke uitleg voor subsidieaanvraag.

29-07-2022
8.7
Petra van der Kooij

Konden snel aan de slag in deze drukke tijd. Duurzaamheid van Materialen is oké, maar kan veel beter. Daar meer keuze in zou fijn zijn.

06-07-2022
5.7
Theo Joosten

Het project is rampzalig verlopen. Het huis is ernstig beschadigd geraakt. Een tweetal medewerkers hebben maar wat aangeklungeld. Ben in afwachting van afwikkeling. Gericht initiatief tot oplossing loopt traag. Echt ontevreden.

05-07-2022
8.7
Wim Zielman

Prima en komen hun afspraken na + extra service

26-06-2022
10
J.L. Roorda

Ik ben erg tevreden over de twee heren die het in mijn ogen het prima hebben uitgevoerd. Het was heel fijn om te zie hoe alles weer schoon werd achtergelaten. Heren bedankt.

24-06-2022
8.7
D.J.M. Schlack

Goede uitleg, goede communicatie, goed werk geleverd.

22-06-2022
8.3
Sjaak Polderman

Ik was alleen geïnteresseerd in spouwmuurisolatie. Heb geen advies gevraagd. Door grote drukte liet uitvoering paar maanden op zich wachten. Personeel was zeer deskundig; zowel bij het opstellen van de offerte, maken van de afspraken als bij de uitvoering. Documentatie en verdere administratie gaat digitaal en zeer snel.

22-06-2022
10
Suzanne de Boer

Vloerisolatie en gevelisolatie. Keurige medewerkers. Goede communicatie. Medewerkers zijn niet gezekerd op de hoge ladder ook geen helm of andere maatregelingen qua veiligheid.

20-06-2022
9.5
T. Plakmeijer

goede medewerkers van Plus Isolatie

17-06-2022
7.7
J. Mostert

Keurig aangebracht, aardige monteurs. Niets op aan te merken.

03-06-2022
9.8
A. Bus

Alles gewoon GOED

03-06-2022
8
Frank Lubbers

Ze komen volgens afspraak langs om te kijken of het mogelijk is, daarna krijg je snel een nette offerte. Afspraak maken voor de uitvoering gaat ook heel makkelijk. De uitvoering werd netjes gedaan, alles word netjes opgeruimd en ze zijn beleefd. Conclusie zeer tevreden!

25-05-2022
10
P. Peters

Alles vlot en netjes verlopen. 08.00 uur afgesproken, 08.00 uur op de stoep voor de uitvoerende werkzaamheden. En alles achtergelaten zoals het was aangetroffen rondom het huis. Al met al prima werk geleverd

19-05-2022
9.3
Marcel Leerkes

Wij zijn erg tevreden over de uitvoering. Zowel van het verwijderen van de spouwverontreiniging als van het isoleren

11-05-2022
7.3
G. Cuypers

Tussenwoning was binnen 2 uur geïsoleerd. Ze hebben heel netjes gewerkt.

24-04-2022
8.8
Rick van der Worp

De monteur werken netjes, zijn kundig, laten het netjes achter. Bij mij hebben ze zelfs het voeg cement nog weggespoeld met de tuinslang anders zou dit vlekken geven. Helaas waren ze alleen achteraf 1 gat vergeten te vullen hiervoor zijn ze netjes terug gekomen.

18-04-2022
9.5
I. Hilhorst

Prima snel en netjes geregeld. Zelfs enkele oude (niet door hen gemaakte) gaten ook gedicht. Alles keurig achtergelaten. We merken nu al een enorm verschil in binnen temperatuur.

12-04-2022
10
W.J. Straver

Prima werk geleverd!

07-04-2022
9
H.B.M. Steentjes

goed advies, opmeting ging professioneel en snel. bij uitvoering van muurisolatie was ik wegens ziekte niet bij. Maar gezien de professionaliteit die de heer Melvin Marsman ten toon spreidde, twijfel ik daar niet aan.

29-03-2022
10
Dhr. Croonen

Super tevreden. Alleen maar pluspunten. Geen rommel achter gelaten na de werkzaamheden. Fijne communicatie, korte lijntjes. Zeer tevreden met het product.

28-03-2022
10
G. Penders

Wij hebben onze spouw laten leeghalen (puin) en laten isoleren. Is allemaal heel keurig gedaan door vriendelijke vakmensen. Ook de communicatie verliep goed en was laagdrempelig.

28-03-2022
10
Harrie Garritsen

Netjes afgeleverd

28-03-2022
10
Harrie Garritsen

Prima werk geleverd

28-03-2022
10
Dhr. Croonen

Wij zijn heel erg tevreden en zeker een complimenten voor de 2 jongens die het uitgevoerd hebben

28-03-2022
9
Fam. Schaufeli

Prima geholpen, netjes duidelijk en vriendelijk!

11-03-2022
10
Gerrit Jonas

Werk is prima uitgevoerd. Het zou wel ideaal zijn als ook de Subsidie aanvraag geregeld zou kunnen worden. We zijn tevreden. Bij nachtelijke check op huiskamertemperatuur, lijkt het 2 graden te schelen met voorheen. Maar moet natuurlijk de buitentemperatuur meetellen.

06-03-2022
7.7
A. van de Laak

Alle afspraken nagekomen en netjes afgewerkt.

04-03-2022
7.5
Bennie en Ria Bennink

Netjes snel en schoon achtergelaten gewerkt.

01-03-2022
9.5
Jeroen Verburg

Goed advies, snel uitgevoerd. Bij spouwmuurisolatie wel enorm veel rommel achtergelaten, overal rondom het huis ligt voegspecie.

28-02-2022
8.8
F.J. Slob

Het isoleren van het huis. En als bonus ongelofelijk veel geluidsisolatie. Overdag's hebben wij het op 23 graden. Het is afgelopen weekeind s'nachts onder nul geweest en s'morgens was het nog 20 graden. En dat was voor het isoleren rond de 15 graden. Top, geweldige investeringen. Fijn bedrijf????????????

15-02-2022
7.7
Maaike Kohne

Prima

15-02-2022
6.3
Nathalie De jonge

Heb geen documentatie gezien.

14-02-2022
9
Rick van der Worp

Helaas geen documentatie gekregen alleen een offerte en factuur. Na het plaatsen van de muur isolatie toch nog behoorlijk wat vuil van het wol door de tuin.

14-02-2022
9
E. van den Berg

Veel resten voegsel niet netjes opgeruimd

14-02-2022
7.8
A. van de Laak

Ik heb een prettige ervaring met Plus isolatie. Alleen het advies over de materialen die gebruikt worden , kan beter.

14-02-2022
10
A.j.l. van der Kuip

Keurig netjes werk geleverd. Vriendelijke medewerkers.

14-02-2022
8.7
De jongens van de Jonge

Het opruimen van restmateriaal kan iets nauwkeuriger. Vooral omdat het niet of nauwelijks afbreekbaar is. En iets meer voorzichtigheid in de borders/planten om het huis. Met vr. gr.

14-02-2022
10
Peter Cornelissen

Super bedrijf wat ze zeggen doen ze, ruimen alles op en geen half werk

10-02-2022
9.2
Ron Linnenbank

Nette en snelle werkzaamheden door vakmannen

08-02-2022
10
Wouter van Bemmel

Zeer snel en goed uitgevoerd. Al was het wel zeer snel klaar. We gaan ervanuit dat het ons gaat helpen bij een behagelijk binnen klimaat.

07-02-2022
8.3
A. Verburg

Bij nadere inspectie van de tuin flinke schade aan bessenstruiken en fruitboom, muurhaak afgebroken, veel isolatiemateriaal is in de kruipruimte via een ventilatieopening terechtgekomen. ik had daar graag erop attent gemaakt geweest. Meer zorgvuldigheid is aanbevelingswaardig; overige aspecten weinig op aan te merken

28-01-2022
10
Marc van der Gaag

Goede prijs en de werkzaamheden werden netjes uitgevoerd. Door domme pech werd er tijdens het boren in de buitengevel voor de spouwmuurisolatie een spouwanker geraakt waarna het spouwanker door de binnenmuur van de woonkamer stak. Gelukkig werd dit door Plus Isolatie zonder moeilijk doen netjes opgelost. Absoluut een fijn bedrijf met goede communicatie!

22-12-2021
10
Menno Wisse

Goed voor elkaar en een fijne open communicatie.

15-12-2021
9.8
F. Jocker

Tijdens de aanbiedingsfase; prettig, goed en vrijblijvend. Bij vragen, een goede ondersteuning. Bij uitvoering; meedenkend, deskundig, oplossing gericht en gezellige technisch personeel. Prijs kwaliteit is uitstekend.

10-12-2021
9
Dorien Wink

Prima geregeld

06-12-2021
8
D. Nengerman

Top advies en service

28-11-2021
8.5
Lieke Tieland-Teunissen

Helemaal top!

19-11-2021
9.7
Wilco Remmers

Het werk is goed uitgevoerd behalve dat ze 1 gat vergeten zijn dicht te voegen ik kwam er toevallig achter toen heb ik het gat zelf dicht gevoegd .

13-11-2021
9
H. Oblink

vriedelijk mannen,werkten snel en volgens mij secuur,bij boren ontstaat wat stof maar dat is bij dit werk normaal ,ze hebben het zo goed als mogelijk opgeruimd,dus prima werk geleverd.

12-11-2021
10
Ton van Uem

Prettige omgang, duidelijk advies, prima tijdsplanning, snelle afhandeling.

12-11-2021
8
Fam Smit

Fijn contact en advies. Maken van de afspraak was prettig en uitvoering van het werk was prima.

29-10-2021
9.5
Nanda Spanjer

Het team dat de muren hebben leeggezogen verdienen een dikke 10. Het team dat de muren zijn komen isoleren bleken achteraf muren te zijn vergeten en door boren schade gemaakt aan binnenmuren (haast?). Desalniettemin goede communicatie dat dit op rekening van het b

20-10-2021
10
Rob ten Bohmer

Erg prettige ervaring! Aanrader.

15-10-2021
10
Rob ten Bohmer

Vriendelijke, eerlijke en hardwerkende mensen. Aanrader om mee in zee te gaan. Ga zo door!

14-10-2021
8
Ton Snelder

Vlotte en nette communicatie, werkzaamheden netje uitgevoerd

06-10-2021
7.3
S. van den Berg

Plezierige en vriendelijke informatie en opmeting. Dag van uitvoering werkzaamheden soms niet helemaal duidelijk wat er gebeurde

06-10-2021
9
Olga van Kampen

Prima bedrijf dat zich perfect houdt aan alle afspraken en gemotiveerd nastreeft een goed project af te leveren. Wij merken al dat ons huis behaaglijker is!

23-09-2021
9.7
A. Hogewoning

Goed en netjes. Vlot gedaan en duidelijk.

22-09-2021
9.7
Konings

Nvt

13-09-2021
10
J.Vissers

Zeer tevreden met de uitvoering.

13-09-2021
10
Gerard van gelder

Afspraak maken ging makkelijk, duidelijke communicatie en jullie jongens werken netjes????????

15-07-2021
8.2
Dellink

Netjes op tijd aanwezig, nette en vriendelijke monteurs,alleen had er wel iets beter aangeveegd mogen worden, stukjes foam op oprit, tussen planten en straat

02-07-2021
10
Michel van der Werf

Vakkundig uitgevoerd

25-06-2021
7.5
Sander van Arragon

Goed advies, goede materialen en keurige mannen die het project uitvoeren. Het project liep iets uit maar is de volgende dag direct afgemaakt. En zover mogelijk hebben ze de boel schoon achtergelaten

23-06-2021
10
E. Verbeek

Opdracht werd duidelijk uitgelegd en ook enorm goed voldaan. Er werd vakkundig gewerkt, ook de afwerking was zoals verwacht. Ik kan ze aanbevelen

18-06-2021
9.3
Michel Baarslag

De spouwmuur borstel ,weet niet of die er in geschoven is,daar kunnen ze alleen achter komen al mijn buurvrouw haar spouw ook laat isoleren,de word dan toch in de spouw gekeken .de reden dat ik dit vertel.omdat ik het vroeg,en kreeg als antwoort een buisje.online zie ik het afgebeeld staan , als een van zker 2 mtr.veder netjes gewerkt.

16-06-2021
9.5
J.G. Albers/H.J. Vonhof

Fijn contact, vlot en deskundig geregeld en geleverd.

06-05-2021
9.2
Henk Looijen

Uitvoerenden waren stipt op tijd en werkten snel. Moesten met apparatuur door het huis en deden heel zorgvuldig. Weinig rommel achtergelaten.

30-04-2021
10
frans de Graauw

Vriendelijke monteurs

30-04-2021
8.3
Fred van de Velde

Afspraak en info vooraf prima geregeld, alleen niet gesproken over subsidies. Snelle levering. Levering was vlot en netjes afgewerkt. Maar natuurlijk nog te vroeg om iets over de kwaliteit te kunnen zeggen.

23-04-2021
9.3
Marja Visser

Heb geen aanmerkingen

22-04-2021
9
Annet van Hulsteijn

Goed en deskundig advies gehad. Netjes gewerkt en vriendelijke monteurs

22-04-2021
8
Rob Nijenhuis

Opdracht spouwmuur isoleren correct en netjes uitgevoerd

15-04-2021
10
Misha van Hoof

Goed geïnformeerd. Vriendelijk personeel. Bij installatie van vloer en spouw alles netjes achtergelaten Telefonische ook goed bereikbaar voor vragen.

10-04-2021
10
alexander kouseband

Zeer tevreden. heel fijn gesprek gehad met Rudy en goed advies gekregen. Uiteindelijk gekozen voor de knauf supafil. Heel fijn bedrijf om de werkzaamheden uit te voeren goed personeel en werken super netjes. Ook een scherpe offerte bieden ze aan echt een aanrader dit bedrijf

29-03-2021
9
Marco Sluiter

Snelle uitvoering (binnen enkele weken) van spouwmuurisolatie. Hoeveelheid vierkante meters realistisch opgemeten waardoor de offerte ook realistischer was, een andere isolateur die ik liet offreren kwam met onderhand 30% minder m2's, maar in de kleine letters stond wel dat meerwerk additioneel gefactureerd zouden worden. De Plus adviseur was heel transparant in de hoeveelheid meters. De prijs was bovendien gunstig waardoor de keuze op Plus is gevallen. Twee ervaren en vriendelijke mannen waren slechts een ochtend zoet met ca 166m2! Top.

18-03-2021
10
J.H. Rhebergen

kan iets netter gewerkt worden ,en schoner achterlaten.

18-03-2021
10
catherien goldstein

Van de eerste kennismaking t/m de uitvoering ben ik zeeeeeeeer tevreden , echt prima !! En ik voelde heel snel in huis het gunstige resultaat . Kan niet beter . Hartelijk dank

01-03-2021
10
T.H. Boross

Uitstekend snelle & vriendelijke Service

22-02-2021
9.3
M. Ribbink

Snelle offerte en afspraak om werkzaamheden uit te voeten

08-02-2021
8.7
Corinne buiting

Zorgvuldig gewerkt

29-01-2021
8.2
G.v.Merrebach

Om bevestiging te krijgen van aankoop of datum uit te voeren en te mogen betalen moest ik zelf initiatief nemen. m.a.w. kantoor moet actiever zijn

27-01-2021
9.5
Klaas Bron

Zeer snelle en goede planning van de isolatie van spouw en vloer van onze woning uitgevoerd. Tip bij subsidie aanvraag wordt gevraagd om foto vh uitgevoerde werk met detail van toepast isolatieproduct en speciaficatie op de foto. Deze heb ik niet kunnen maken en wellicht toevoegen aan werkinstructie, want ben vast niet de enige die hier tegen aan loopt.

22-01-2021
10
Eduard van Uffelen

Prima verlopen allemaal.

14-01-2021
10
P. Mensink

Binnen een week was alles geregeld, van advies tot aan isolatie. Monteurs ook super vriendelijk

13-01-2021
8.8
Eddo de Groot

Prima. Ze waren een stuk vergeten, maar kwamen snel langs om dat te regelen.

12-01-2021
9.8
T. Boterman

Na een goed advies is het netjes uitgevoerd.

12-01-2021
7.3
C. A. Piek

Heel tevreden, wel adviseer ik verplichting gebruik mondkapjes. Die zijn niet gedragen tijdens de werkzaamheden of toiletbezoek.

11-01-2021
10
JJM Hendrikx

Alles vlgs afspraak, netjes gewerkt !

11-01-2021
9.3
H. van Marwijk

Werkzaamheden uitgevoerd door Arno&Kevin - Toppers!!

11-01-2021
8.2
Rob van der Hoeven

prima

30-12-2020
9
Roy Tazelaar

Netjes gedaan, vooral voeg netjes weer dicht gemaakt , bijna niet te zien !

30-12-2020
9.7
Peter van schaijk

Zeer tevreden

30-12-2020
9.7
JW Stegeman

X

18-12-2020
9
J.A.F. Sonderen

Gewoon heel tevreden!

18-12-2020
10
R.H.J. Lichtenberg

Gezellig en correct uitgevoerd door de mannen. Het is heerlijk warm in huis

05-12-2020
8.8
J.R.J. Spaan

Het werk werd keurig en op tijd opgeleverd. Alle contacten met de medewerk(st)ers waren bijzonder prettig en correct. Het bedrijf heb ik dan ook bij een kennis, die ook wil laten isoleren, aanbevolen

30-11-2020
10
P. Wiegman

Prettig bezoek van de vertegenwoordiger, duidelijke uitleg en voorbeelden. Planning ging vlot, het werken ging netjes en ook na het plaatsen van de isolatie is de service top: snel de formulieren voor de subsidieaanvraag binnen.

29-11-2020
9.7
Klooster J.K.

Prima uitgevoerd zeer tevreden

26-11-2020
8.7
Wim Vulgers

Spouwmuurisolatie snel en vakkundig aangebracht. Vriendelijk team dat alles netjes heeft achtergelaten

16-11-2020
9
Ilse Hulshof

Vlotte en nette uitvoering en een goede service

13-11-2020
9.2
Bas van Duijnhoven

Supersnelle afspraak, offerte en uitvoering. Ook de nazorg is prima verzorgd, er wordt snel gereageerd op vragen!

09-11-2020
9.8
Patrick Rabelink

Zeer tevreden. Netjes en snel gedaan. Had wel graag ff een telefoontje gehad dat de werzaamheden eerder uitgevoerd konden worden dan afgesproken. Ik was nu nog aan het werk wat ik abrubt moest afbreken,.

06-11-2020
9
Fam de Vries

Prettige samenwerking. Afspraken werden goed nagekomen. Uitvoerder spouwmuur isolatie zeer vriendelijk en behulpzaam!

27-10-2020
9.2
P.C. Planten

De werkzaamheden waren in een mum van tijd klaar. Gaten die in de muur waren geboord werden netjes hersteld. Indien er vragen waren mijnerzijds dan werd het aan mij uitgelegd hoe ze de werkzaamheden uitvoerden.

Meer beoordelingen