Werkzaamheden

Kaart nederland

Referenties

Plusisolatie
Onze voordelen
  • 10 jaar garantie!
  • ikob-bkb gecertificeerd!
  • Binnen 1 dag klaar!
  • Direct wooncomfort!
  • Direct energie besparen!

Gelderland

Gelderland beoordeelt ons met een 9.2

Isolatiebedrijf Gelderland - Plus Isolatie

Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf in Gelderland? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres. Wij van Plus Isolatie hebben ook de gehele provincie Gelderland als werkgebied. Voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie, dakisolatie, zoldervloerisolatie en zonnepanelen bent u als inwoner van Gelderland bij ons aan het juiste adres! U ziet op deze webpagina verschillende isolatieprojecten die wij uitgevoerd hebben in de provincie Gelderland. Wilt een gratis en vrijblijvend isolatieadvies van ons isolatiebedrijf? Wij komen graag bij u gratis en vrijblijvende de isolatiemogelijkheden bespreken. Vraag hier een gratis en vrijblijvend isolatieadviesgesprek aan of maak een afspraak door te bellen met 0548-547616.

Klanten uit Gelderland beoordelen ons met een gemiddelde score van: 9.2

 

Spouwmuurisolatie Gelderland

Plus Isolatie heeft in Gelderland al meerdere woningen voorzien van spouwmuurisolatie. Wij hebben verschillende woningtypes geïsoleerd. Zo hebben wij spouwmuurisolatie aangebracht bij vrijstaande woningen, hoekwoningen, 2 onder 1 kap woningen en tussenwoningen. Het isoleren van de spouwmuur is een slimme manier om energie te besparen. De spouwmuurisolatie zorgt niet alleen voor comfort, maar een voor een daling van de energierekening. De besparing kan oplopen tot wel 25% op jaarbasis! Wilt u meer informatie over welke soorten spouwmuurisolatie wij aanbrengen? Klik dan op deze link voor meer informatie over spouwmuurisolatie.

Spouwmuurisolatie aan de Ratzeburglaan in Apeldoorn

Een tijdje geleden, op 28-03-2023 hebben de isolatiemonteurs van isolatiebedrijf Plus Isolatie deze mooie woning in Apeldoorn voorzien van gevelisolatie door middel van Knauf Supafil. Knauf Supafil is een minerale glaswol van de hoogste kwaliteit standaarden. Zo zijn de bewoners van deze woning aan de Ratzeburglaan in Apeldoorn verzekerd van een goede spouwmuurisolatie die op de juist wijze door ons isolatiebedrijf is aangebracht.

offerte spouwmuurisolatie

Spouwmuurvervuiling verwijderen in de provincie Gelderland

Plus Isolatie heeft de expertise in huis om spouwmuurvervuiling te verwijderen. Sommige woningeigenaren hebben een woning met een vervuilde spouwmuur. Dit komt doordat er tijdens de bouw van de woning puin in de spouwmuur terecht is gekomen. Denk aan puin of aan houtresten. Door middel van endoscopisch onderzoek is dit goed in kaart te brengen. Ons ervaren team van isolatiemonteurs halen voorafgaand het aanbrengen van de spouwmuurisolatie eerst deze verontreining uit uw spouwmuur, zodat u zorgeloos kunt gaan isoleren.

Spouwverontreiniging verwijderen in Vaassen

In Vaassen aan de Emsterweg heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 19-05-2022 bij deze woning spouwmuurverontreiniging verwijderd. Er worden net boven de verontreinigde plekken stenen uit de muur geslepen. Vervolgens word met de hand al het puin uit de spouwmuur verwijderd. Naderhand worden alle stenen weer netjes terug gevoegd. Nadat alle spouwverontreiniging verwijderd is kan er door de isolatiemonteurs begonnen worden met het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Alle medewerkers van isolatiebedrijf Plus isolatie zijn ervaren waardoor de bewoners aan de Emsterweg in Vaassen verzekerd zijn van een goede isolatieschil!

Vloerisolatie Gelderland

Het aanbrengen van vloerisolatie in Gelderland is een door Plus Isolatie veel uitgevoerde isolatieopdracht. Voor het isoleren van de vloer gebruiken wij met name icynene vloerisolatie, PIF isolatiefolie en RWF-HFO vloerisolatie. Het aanbrengen van deze vloerisolatie gebeurt op verschillende manieren. Bij het aanbrengen van Icynene PUR-schuim of RWF-HFO PUR-schuim wordt de vloerisolatie in lagen tegen de onderzijde van de vloer gesprayd. Hierdoor ontstaat er een naadloze isolatielaag. De laagdikte die wij aanbrengen gebeurd in overleg met de klant. Bij PIF-isolatiefolie wordt er een speciale folie aan de onderzijde van de vloer bevestigd. Het grote voordeel van deze laatste vloerisolatiemethode is dat de bewoners tijdens het aanbrengen van de folie de woning niet hoeven te verlaten. Zo heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie verschillende oplossingen voor een warme vloer. Dat is de reden waarom veel mensen in Gelderland kiezen voor vloerisolatie van isolatiebedrijf Plus Isolatie.

Deze vloer is op 16-06-2022 voorzien van een naadloze vloerisolatie met Icynene PUR-schuim.

Een vloer kunt u op verschillende manieren isoleren. Wanneer u een kruipruimte onder uw woning heeft, is isolatie van de onderkant van uw vloer via de kruipruimte de snelste en effectiefste methode van vloerisolatie. U voorkomt hiermee niet alleen warmteverlies via uw vloer aan de kruipruimte, maar ook dat kou en vocht via de kruipruimte uw vloer en daarmee uw woning intrekt. Bij deze woning aan de Haardijk in Zoelmond heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 16-06-2022 de vloer ook aan de onderkant geïsoleerd. Onze isolatiemonteurs hebben daarbij Icynene PUR-schuim als isolatiemateriaal gebruikt. Icynene heeft vergelijkbare isolerende eigenschappen als traditioneel PUR-schuim, maar wordt geblazen met behulp van water. Waardoor er minder schadelijke stoffen vrijkomen.

Dakisolatie Gelderland

Het aanbrengen/installeren van dakisolatie in Gelderland is een isolatieklus die bij Plus Isolatie in goede handen is. Voordat er dakisolatie wordt aangebracht worden er eerst alle opties in kaart gebracht en besproken. Samen met de opdrachtgever overleggen wij wat de beste methode is om de dakisolatie toe te passen. Wel is het zo dat wij als isolatiebedrijf alleen woningen voorzien van dakisolatie in Gelderland van binnenuit, dus tegen het houten dakbeschot aan. Wij gebruiken hiervoor de volgende isolatiematerialen: Icynene dakisolatie, PIF isolatiefolie en Knauf Timberframe dakisolatie.

Dakisolatie in Apeldoorn aan de Da Costalaan

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft op 18-01-2023 het dak van deze woning geïsoleerd. Dakisolatie is een uitstekende manier om van de zolder een aangename leefruimte te maken. Dat is de reden dat de bewoner(s) van deze woning in Apeldoorn hun woning op 18-01-2023 laten voorzien van dakisolatie. De dakisolatie wordt aan de binnenzijde voorzien van een naadloze isolatielaag. Dankzij deze isolatiemaatregel kunnen de bewoners gemiddeld tot 30% besparen op hun energienota. Zoekt u ook een isolatiebedrijf die in Apeldoorn uw woning kan voorzien van dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag een adviesgesprek aan op onze website of bel naar 0548-547616.

Bodemisolatie Gelderland

In de provincie Gelderland hebben wij ook verschillende bodemisolatie projecten mogen uitvoeren. Sommige gebieden in Gelderland bevatten een vochtige vloer. Met name in deze gebieden is het voor de inwoners van Gelderland interessant geweest om over te gaan tot bodemisolatie met isolatieparels. Lees hier meer informatie over bodemisolatie. Let op: er zit momenteel 6 euro per m2 subsidie op bodemisolatie. Om in aanmerking te komen voor subsidie op bodemisolatie dient u twee isolerende maatregelen uit te voeren, dan heeft ook u recht op subsidie op woning isolatie bij u in de provincie Gelderland.

Bodemisolatie aan de Zwaluwstraat in Hattemerbroek

Op 20-03-2023 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie deze kruipruimte in Hattemerbroek voorzien van een  bodemisolatie . De aangebrachte laagdikte bepaald de uiteindelijke isolatiewaarde. Optrekkend vocht en kou vanuit de kruipruimtebodem is bij deze bewoner(s) nu verleden tijd.

Zoldervloerisolatie Gelderland

Naast dakisolatie hebben wij veel zoldervloerisolatie opdrachten uitgevoerd in Gelderland. Voor het isoleren van de zoldervloer gebruikt isolatiebedrijf Plus Isolatie minerale glaswol van Knauf Supafil. Dit hoogwaardige isolatiemateriaal wordt in de ruimte tussen de balken geblazen, zodat er als het ware een warme deken ontstaat. U kunt op onze website onder het kopje zoldervloerisolatie meer informatie vinden over de werkwijze van zoldervloerisolatie. Als u zoldervloerisolatie combineert met een andere isolatiemaatregel, dan komt u in aanmerking voor €8 subsidie per vierkante meter.

Referentie Zoldervloerisolatie in Borculo Gelderland op 02-01-2023

Warme lucht trekt van nature altijd naar boven. Het is daarom niet meer dan logisch om via dak- of  zoldervloerisolatie te voorkomen dat uw energie via het dak van uw woning weglekt. Bij deze woning aan de Barchemseweg in Borculo heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 02-01-2023 de  zoldervloerisolatie geïsoleerd. Hierbij is het glaswolvan het merk Knauf Supafil als isolatiemateriaal gebruikt.

ISDE subsidie 2023 op woningisolatie in Gelderland!

Vanaf 24 januari 2023 is het mogelijk voor inwoners van de provincie Gelderland om subsidie aan te vragen voor woningisolatie. Hierdoor kunt u als eigenaar-bewoner van een woning in de provincie Gelderland heel voordelig verduurzamen. U komt door deze nieuwe regeling al in aanmerking voor subsidie als u één isolatiemaatregel treft. Een isolatieadviseur van ons isolatiebedrijf bekijkt gratis en vrijblijvend voor uw woning in Gelderland de isolatiemogelijkheden en of u in aanmerking komt voor deze energiesubsidie. Gratis adviesgesprek bij u in Gelderland aanvragen!

Klanten beoordelingen in Gelderland

9.2

score9.2
Snelheid afspraak maken9.3
Assortiment9.1
Levertijd werkzaamheden9.1
Documentatie materiaal9
Kwaliteit van het advies9.2
Kwaliteit v/d uitvoering9.2
27-03-2023
9.3
J. Mastebroek

Goed advies, realistische planning en een correcte nette wijze van uitvoeren. Na isolatie is het effect op de warmte in huis voelbaar, tocht is verdwenen.

22-03-2023
10
Ruben Guykens

Zeer professioneel! Komen afspraken netjes na en hebben eerlijke en gezellige mensen in dienst die de werkzaamheden goed uitvoeren. De werkomgeving is na isolatie heel netjes achter gelaten! Bedankt!

22-03-2023
10
C. Van Doorn

Nette en vlotte afhandeling. Werken netjes en alles schoon achtergelaten.

22-03-2023
10
Michel Wagensveld

Erg tevreden

21-03-2023
10
A. Malestein

Het isoleren is snel en profesioneel uitgevoerd. En het offerte gesprek was prettig en informatief

15-02-2023
10
Geert Klein

Het isoleren is plezierig verlopen, de monteur was enthousiast, gaf uitleg, werkte netjes en heeft alles schoon opgeleverd.

15-02-2023
9.7
Charissa Neele

Snel geregeld, vriendelijk personeel en een goede prijs.

15-02-2023
10
Rien van Breda

alles volgens afspraak afgwerkt. Zeer tevreden.

13-02-2023
8.2
Ay Kenc

Vriendelijke, goede kennis van zaken, goed advies, meewerkend en komt afspraak na. Uitvoer ging snel en makkelijk.

09-02-2023
10
Thijs van der Meer

Vloer- en spouwisolatietraject gedaan met Plus & erg tevreden. Snelle afspraak en uitvoering, en de problemen die tijdens het proces naar voren kwamen zijn snel en kundig opgelost. Contact met de serviceafdeling rondom (her)plannen en vragen (ook over subsidie) was uitmuntend. Wat ons betreft een aanrader!

08-02-2023
9.7
Hayco Jansen

De jongens die het uitgevoerd hebben hebben het goed en netjes gedaan

31-01-2023
8.5
Thijs Loeffen

Werkzaamheden keurig uitgevoerd! Jan en zijn collega waren vriendelijk en hebben netjes gewerkt en nadien opgeruimd. Tevreden over het resultaat. Nu wachten op de vloerisolatie, hopen dat we hetzelfde kunnen zeggen over hun werkzaamheden als die van jullie. Mvg Thijs

30-01-2023
9.8
Hans Cornielje

Tot nu toe erg tevreden met het resultaat, al lag er nog wel veel vulling op ons balkon.

20-01-2023
8
Tilly Meijer

Correcte informatie en prima uitvoering.

13-01-2023
8.2
M. Treffers

Discrepantie tussen advies adviseur en werkelijke uitvoering. Communicatie kan beter. Deskundige, gemotiveerde en vriendelijke medewerkers die de spouwmuurisolatie uitvoerden.

09-01-2023
10
Hanna Michielsen

Hele persoonlijke service gekregen! Prettige communicatie en geheel tevreden over het resultaat.

07-01-2023
9.5
Fred van den Oever

Prima werkafgeleverd, aardige mensen. Ik zou nog graag een zakje glaswol ontvangen voor de oude roosters in de gevel, hier zijn 2 gaten in de isolatie ontstaan. Alleen als jullie in de buurt zijn, bgg in het broeibakje. Alvast bedankt, Fred vd Oever

06-01-2023
8.3
Paul Hoeksma

Heel erg tevreden. Na afspraak en offerte was ik na anderhalve week al aan de beurt. Net voordat het 10 graden ging vriezen. Niet zo koud meer in vooral de hal met de buitenmuur, maar vooral blij met de vloerisolatie. Scheelt echt. Ik ben heel tevreden en blij dat het gedaan is.

28-12-2022
9
Ronald Doelen

Snelle offerte, goede vaklui en alle documenten beschikbaar voor subsidie aanvraag

09-11-2022
10
Wim de Kort

PlusIsolatie heeft bijons snel en uitstekend werk geleverd. Er werd zelfs na afloop goed schoongemaakt. We zijn benieuwd naar het gasverbruik de komende maanden.

29-10-2022
10
Wilfred Italiaander

Gewoon top

28-10-2022
9.7
Jan van Dinther

kwaliteit van de uitvoering is bij spouwmuurisolatie moeilijk om te bepalen. Wij zijn zeer tevreden hoe alles gegaan is!!!!

17-10-2022
7.3
Iris van Dijk

Afspraken waren snel gemaakt. De werkzaamheden kostten ook minder tijd dan gepland.

17-10-2022
10
Theo Hermsen

Uitstekend uitgevoerde spouwmuurisolatie. Heldere communicatie over uitvoering, materiaalgebruik en garantie.

17-10-2022
10
W. van Hoorn

kevin en zijn collega zijn goede en nette werkers

17-10-2022
10
Marloes nijhof

Goede en snelle service

14-10-2022
9
Cor van Doorm

Fijn bedrijf om samen mee te werken. Prettige aardige mensen.

14-10-2022
9
Cor van Doorm

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Aardige mensen

13-10-2022
7.8
Alexander Geene

netjes gewerkt, spouwmuurisolatie en vloerisolatie. Ook duidelijke uitleg voor subsidieaanvraag.

29-07-2022
8.7
Petra van der Kooij

Konden snel aan de slag in deze drukke tijd. Duurzaamheid van Materialen is oké, maar kan veel beter. Daar meer keuze in zou fijn zijn.

06-07-2022
5.7
Theo Joosten

Het project is rampzalig verlopen. Het huis is ernstig beschadigd geraakt. Een tweetal medewerkers hebben maar wat aangeklungeld. Ben in afwachting van afwikkeling. Gericht initiatief tot oplossing loopt traag. Echt ontevreden.

05-07-2022
8.7
Wim Zielman

Prima en komen hun afspraken na + extra service

26-06-2022
10
J.L. Roorda

Ik ben erg tevreden over de twee heren die het in mijn ogen het prima hebben uitgevoerd. Het was heel fijn om te zie hoe alles weer schoon werd achtergelaten. Heren bedankt.

24-06-2022
8.7
D.J.M. Schlack

Goede uitleg, goede communicatie, goed werk geleverd.

22-06-2022
8.3
Sjaak Polderman

Ik was alleen geïnteresseerd in spouwmuurisolatie. Heb geen advies gevraagd. Door grote drukte liet uitvoering paar maanden op zich wachten. Personeel was zeer deskundig; zowel bij het opstellen van de offerte, maken van de afspraken als bij de uitvoering. Documentatie en verdere administratie gaat digitaal en zeer snel.

22-06-2022
10
Suzanne de Boer

Vloerisolatie en gevelisolatie. Keurige medewerkers. Goede communicatie. Medewerkers zijn niet gezekerd op de hoge ladder ook geen helm of andere maatregelingen qua veiligheid.

20-06-2022
9.5
T. Plakmeijer

goede medewerkers van Plus Isolatie

17-06-2022
7.7
J. Mostert

Keurig aangebracht, aardige monteurs. Niets op aan te merken.

03-06-2022
9.8
A. Bus

Alles gewoon GOED

03-06-2022
8
Frank Lubbers

Ze komen volgens afspraak langs om te kijken of het mogelijk is, daarna krijg je snel een nette offerte. Afspraak maken voor de uitvoering gaat ook heel makkelijk. De uitvoering werd netjes gedaan, alles word netjes opgeruimd en ze zijn beleefd. Conclusie zeer tevreden!

25-05-2022
10
P. Peters

Alles vlot en netjes verlopen. 08.00 uur afgesproken, 08.00 uur op de stoep voor de uitvoerende werkzaamheden. En alles achtergelaten zoals het was aangetroffen rondom het huis. Al met al prima werk geleverd

19-05-2022
9.3
Marcel Leerkes

Wij zijn erg tevreden over de uitvoering. Zowel van het verwijderen van de spouwverontreiniging als van het isoleren

11-05-2022
7.3
G. Cuypers

Tussenwoning was binnen 2 uur geïsoleerd. Ze hebben heel netjes gewerkt.

24-04-2022
8.8
Rick van der Worp

De monteur werken netjes, zijn kundig, laten het netjes achter. Bij mij hebben ze zelfs het voeg cement nog weggespoeld met de tuinslang anders zou dit vlekken geven. Helaas waren ze alleen achteraf 1 gat vergeten te vullen hiervoor zijn ze netjes terug gekomen.

18-04-2022
9.5
I. Hilhorst

Prima snel en netjes geregeld. Zelfs enkele oude (niet door hen gemaakte) gaten ook gedicht. Alles keurig achtergelaten. We merken nu al een enorm verschil in binnen temperatuur.

12-04-2022
10
W.J. Straver

Prima werk geleverd!

07-04-2022
9
H.B.M. Steentjes

goed advies, opmeting ging professioneel en snel. bij uitvoering van muurisolatie was ik wegens ziekte niet bij. Maar gezien de professionaliteit die de heer Melvin Marsman ten toon spreidde, twijfel ik daar niet aan.

29-03-2022
10
Dhr. Croonen

Super tevreden. Alleen maar pluspunten. Geen rommel achter gelaten na de werkzaamheden. Fijne communicatie, korte lijntjes. Zeer tevreden met het product.

28-03-2022
10
G. Penders

Wij hebben onze spouw laten leeghalen (puin) en laten isoleren. Is allemaal heel keurig gedaan door vriendelijke vakmensen. Ook de communicatie verliep goed en was laagdrempelig.

28-03-2022
10
Harrie Garritsen

Netjes afgeleverd

28-03-2022
10
Harrie Garritsen

Prima werk geleverd

28-03-2022
10
Dhr. Croonen

Wij zijn heel erg tevreden en zeker een complimenten voor de 2 jongens die het uitgevoerd hebben

28-03-2022
9
Fam. Schaufeli

Prima geholpen, netjes duidelijk en vriendelijk!

11-03-2022
10
Gerrit Jonas

Werk is prima uitgevoerd. Het zou wel ideaal zijn als ook de Subsidie aanvraag geregeld zou kunnen worden. We zijn tevreden. Bij nachtelijke check op huiskamertemperatuur, lijkt het 2 graden te schelen met voorheen. Maar moet natuurlijk de buitentemperatuur meetellen.

06-03-2022
7.7
A. van de Laak

Alle afspraken nagekomen en netjes afgewerkt.

04-03-2022
7.5
Bennie en Ria Bennink

Netjes snel en schoon achtergelaten gewerkt.

01-03-2022
9.5
Jeroen Verburg

Goed advies, snel uitgevoerd. Bij spouwmuurisolatie wel enorm veel rommel achtergelaten, overal rondom het huis ligt voegspecie.

28-02-2022
8.8
F.J. Slob

Het isoleren van het huis. En als bonus ongelofelijk veel geluidsisolatie. Overdag's hebben wij het op 23 graden. Het is afgelopen weekeind s'nachts onder nul geweest en s'morgens was het nog 20 graden. En dat was voor het isoleren rond de 15 graden. Top, geweldige investeringen. Fijn bedrijf????????????

15-02-2022
7.7
Maaike Kohne

Prima

15-02-2022
6.3
Nathalie De jonge

Heb geen documentatie gezien.

14-02-2022
9
Rick van der Worp

Helaas geen documentatie gekregen alleen een offerte en factuur. Na het plaatsen van de muur isolatie toch nog behoorlijk wat vuil van het wol door de tuin.

14-02-2022
9
E. van den Berg

Veel resten voegsel niet netjes opgeruimd

14-02-2022
7.8
A. van de Laak

Ik heb een prettige ervaring met Plus isolatie. Alleen het advies over de materialen die gebruikt worden , kan beter.

14-02-2022
10
A.j.l. van der Kuip

Keurig netjes werk geleverd. Vriendelijke medewerkers.

14-02-2022
8.7
De jongens van de Jonge

Het opruimen van restmateriaal kan iets nauwkeuriger. Vooral omdat het niet of nauwelijks afbreekbaar is. En iets meer voorzichtigheid in de borders/planten om het huis. Met vr. gr.

14-02-2022
10
Peter Cornelissen

Super bedrijf wat ze zeggen doen ze, ruimen alles op en geen half werk

10-02-2022
9.2
Ron Linnenbank

Nette en snelle werkzaamheden door vakmannen

08-02-2022
10
Wouter van Bemmel

Zeer snel en goed uitgevoerd. Al was het wel zeer snel klaar. We gaan ervanuit dat het ons gaat helpen bij een behagelijk binnen klimaat.

07-02-2022
8.3
A. Verburg

Bij nadere inspectie van de tuin flinke schade aan bessenstruiken en fruitboom, muurhaak afgebroken, veel isolatiemateriaal is in de kruipruimte via een ventilatieopening terechtgekomen. ik had daar graag erop attent gemaakt geweest. Meer zorgvuldigheid is aanbevelingswaardig; overige aspecten weinig op aan te merken

28-01-2022
10
Marc van der Gaag

Goede prijs en de werkzaamheden werden netjes uitgevoerd. Door domme pech werd er tijdens het boren in de buitengevel voor de spouwmuurisolatie een spouwanker geraakt waarna het spouwanker door de binnenmuur van de woonkamer stak. Gelukkig werd dit door Plus Isolatie zonder moeilijk doen netjes opgelost. Absoluut een fijn bedrijf met goede communicatie!

22-12-2021
10
Menno Wisse

Goed voor elkaar en een fijne open communicatie.

15-12-2021
9.8
F. Jocker

Tijdens de aanbiedingsfase; prettig, goed en vrijblijvend. Bij vragen, een goede ondersteuning. Bij uitvoering; meedenkend, deskundig, oplossing gericht en gezellige technisch personeel. Prijs kwaliteit is uitstekend.

10-12-2021
9
Dorien Wink

Prima geregeld

06-12-2021
8
D. Nengerman

Top advies en service

28-11-2021
8.5
Lieke Tieland-Teunissen

Helemaal top!

19-11-2021
9.7
Wilco Remmers

Het werk is goed uitgevoerd behalve dat ze 1 gat vergeten zijn dicht te voegen ik kwam er toevallig achter toen heb ik het gat zelf dicht gevoegd .

13-11-2021
9
H. Oblink

vriedelijk mannen,werkten snel en volgens mij secuur,bij boren ontstaat wat stof maar dat is bij dit werk normaal ,ze hebben het zo goed als mogelijk opgeruimd,dus prima werk geleverd.

12-11-2021
10
Ton van Uem

Prettige omgang, duidelijk advies, prima tijdsplanning, snelle afhandeling.

12-11-2021
8
Fam Smit

Fijn contact en advies. Maken van de afspraak was prettig en uitvoering van het werk was prima.

29-10-2021
9.5
Nanda Spanjer

Het team dat de muren hebben leeggezogen verdienen een dikke 10. Het team dat de muren zijn komen isoleren bleken achteraf muren te zijn vergeten en door boren schade gemaakt aan binnenmuren (haast?). Desalniettemin goede communicatie dat dit op rekening van het b

20-10-2021
10
Rob ten Bohmer

Erg prettige ervaring! Aanrader.

15-10-2021
10
Rob ten Bohmer

Vriendelijke, eerlijke en hardwerkende mensen. Aanrader om mee in zee te gaan. Ga zo door!

14-10-2021
8
Ton Snelder

Vlotte en nette communicatie, werkzaamheden netje uitgevoerd

06-10-2021
7.3
S. van den Berg

Plezierige en vriendelijke informatie en opmeting. Dag van uitvoering werkzaamheden soms niet helemaal duidelijk wat er gebeurde

06-10-2021
9
Olga van Kampen

Prima bedrijf dat zich perfect houdt aan alle afspraken en gemotiveerd nastreeft een goed project af te leveren. Wij merken al dat ons huis behaaglijker is!

23-09-2021
9.7
A. Hogewoning

Goed en netjes. Vlot gedaan en duidelijk.

22-09-2021
9.7
Konings

Nvt

13-09-2021
10
J.Vissers

Zeer tevreden met de uitvoering.

13-09-2021
10
Gerard van gelder

Afspraak maken ging makkelijk, duidelijke communicatie en jullie jongens werken netjes????????

15-07-2021
8.2
Dellink

Netjes op tijd aanwezig, nette en vriendelijke monteurs,alleen had er wel iets beter aangeveegd mogen worden, stukjes foam op oprit, tussen planten en straat

02-07-2021
10
Michel van der Werf

Vakkundig uitgevoerd

25-06-2021
7.5
Sander van Arragon

Goed advies, goede materialen en keurige mannen die het project uitvoeren. Het project liep iets uit maar is de volgende dag direct afgemaakt. En zover mogelijk hebben ze de boel schoon achtergelaten

23-06-2021
10
E. Verbeek

Opdracht werd duidelijk uitgelegd en ook enorm goed voldaan. Er werd vakkundig gewerkt, ook de afwerking was zoals verwacht. Ik kan ze aanbevelen

18-06-2021
9.3
Michel Baarslag

De spouwmuur borstel ,weet niet of die er in geschoven is,daar kunnen ze alleen achter komen al mijn buurvrouw haar spouw ook laat isoleren,de word dan toch in de spouw gekeken .de reden dat ik dit vertel.omdat ik het vroeg,en kreeg als antwoort een buisje.online zie ik het afgebeeld staan , als een van zker 2 mtr.veder netjes gewerkt.

16-06-2021
9.5
J.G. Albers/H.J. Vonhof

Fijn contact, vlot en deskundig geregeld en geleverd.

06-05-2021
9.2
Henk Looijen

Uitvoerenden waren stipt op tijd en werkten snel. Moesten met apparatuur door het huis en deden heel zorgvuldig. Weinig rommel achtergelaten.

30-04-2021
10
frans de Graauw

Vriendelijke monteurs

30-04-2021
8.3
Fred van de Velde

Afspraak en info vooraf prima geregeld, alleen niet gesproken over subsidies. Snelle levering. Levering was vlot en netjes afgewerkt. Maar natuurlijk nog te vroeg om iets over de kwaliteit te kunnen zeggen.

23-04-2021
9.3
Marja Visser

Heb geen aanmerkingen

22-04-2021
9
Annet van Hulsteijn

Goed en deskundig advies gehad. Netjes gewerkt en vriendelijke monteurs

22-04-2021
8
Rob Nijenhuis

Opdracht spouwmuur isoleren correct en netjes uitgevoerd

15-04-2021
10
Misha van Hoof

Goed geïnformeerd. Vriendelijk personeel. Bij installatie van vloer en spouw alles netjes achtergelaten Telefonische ook goed bereikbaar voor vragen.

10-04-2021
10
alexander kouseband

Zeer tevreden. heel fijn gesprek gehad met Rudy en goed advies gekregen. Uiteindelijk gekozen voor de knauf supafil. Heel fijn bedrijf om de werkzaamheden uit te voeren goed personeel en werken super netjes. Ook een scherpe offerte bieden ze aan echt een aanrader dit bedrijf

29-03-2021
9
Marco Sluiter

Snelle uitvoering (binnen enkele weken) van spouwmuurisolatie. Hoeveelheid vierkante meters realistisch opgemeten waardoor de offerte ook realistischer was, een andere isolateur die ik liet offreren kwam met onderhand 30% minder m2's, maar in de kleine letters stond wel dat meerwerk additioneel gefactureerd zouden worden. De Plus adviseur was heel transparant in de hoeveelheid meters. De prijs was bovendien gunstig waardoor de keuze op Plus is gevallen. Twee ervaren en vriendelijke mannen waren slechts een ochtend zoet met ca 166m2! Top.

18-03-2021
10
J.H. Rhebergen

kan iets netter gewerkt worden ,en schoner achterlaten.

18-03-2021
10
catherien goldstein

Van de eerste kennismaking t/m de uitvoering ben ik zeeeeeeeer tevreden , echt prima !! En ik voelde heel snel in huis het gunstige resultaat . Kan niet beter . Hartelijk dank

01-03-2021
10
T.H. Boross

Uitstekend snelle & vriendelijke Service

22-02-2021
9.3
M. Ribbink

Snelle offerte en afspraak om werkzaamheden uit te voeten

08-02-2021
8.7
Corinne buiting

Zorgvuldig gewerkt

29-01-2021
8.2
G.v.Merrebach

Om bevestiging te krijgen van aankoop of datum uit te voeren en te mogen betalen moest ik zelf initiatief nemen. m.a.w. kantoor moet actiever zijn

27-01-2021
9.5
Klaas Bron

Zeer snelle en goede planning van de isolatie van spouw en vloer van onze woning uitgevoerd. Tip bij subsidie aanvraag wordt gevraagd om foto vh uitgevoerde werk met detail van toepast isolatieproduct en speciaficatie op de foto. Deze heb ik niet kunnen maken en wellicht toevoegen aan werkinstructie, want ben vast niet de enige die hier tegen aan loopt.

22-01-2021
10
Eduard van Uffelen

Prima verlopen allemaal.

14-01-2021
10
P. Mensink

Binnen een week was alles geregeld, van advies tot aan isolatie. Monteurs ook super vriendelijk

13-01-2021
8.8
Eddo de Groot

Prima. Ze waren een stuk vergeten, maar kwamen snel langs om dat te regelen.

12-01-2021
9.8
T. Boterman

Na een goed advies is het netjes uitgevoerd.

12-01-2021
7.3
C. A. Piek

Heel tevreden, wel adviseer ik verplichting gebruik mondkapjes. Die zijn niet gedragen tijdens de werkzaamheden of toiletbezoek.

11-01-2021
10
JJM Hendrikx

Alles vlgs afspraak, netjes gewerkt !

11-01-2021
9.3
H. van Marwijk

Werkzaamheden uitgevoerd door Arno&Kevin - Toppers!!

11-01-2021
8.2
Rob van der Hoeven

prima

30-12-2020
9
Roy Tazelaar

Netjes gedaan, vooral voeg netjes weer dicht gemaakt , bijna niet te zien !

30-12-2020
9.7
Peter van schaijk

Zeer tevreden

30-12-2020
9.7
JW Stegeman

X

18-12-2020
9
J.A.F. Sonderen

Gewoon heel tevreden!

18-12-2020
10
R.H.J. Lichtenberg

Gezellig en correct uitgevoerd door de mannen. Het is heerlijk warm in huis

05-12-2020
8.8
J.R.J. Spaan

Het werk werd keurig en op tijd opgeleverd. Alle contacten met de medewerk(st)ers waren bijzonder prettig en correct. Het bedrijf heb ik dan ook bij een kennis, die ook wil laten isoleren, aanbevolen

30-11-2020
10
P. Wiegman

Prettig bezoek van de vertegenwoordiger, duidelijke uitleg en voorbeelden. Planning ging vlot, het werken ging netjes en ook na het plaatsen van de isolatie is de service top: snel de formulieren voor de subsidieaanvraag binnen.

29-11-2020
9.7
Klooster J.K.

Prima uitgevoerd zeer tevreden

26-11-2020
8.7
Wim Vulgers

Spouwmuurisolatie snel en vakkundig aangebracht. Vriendelijk team dat alles netjes heeft achtergelaten

16-11-2020
9
Ilse Hulshof

Vlotte en nette uitvoering en een goede service

13-11-2020
9.2
Bas van Duijnhoven

Supersnelle afspraak, offerte en uitvoering. Ook de nazorg is prima verzorgd, er wordt snel gereageerd op vragen!

09-11-2020
9.8
Patrick Rabelink

Zeer tevreden. Netjes en snel gedaan. Had wel graag ff een telefoontje gehad dat de werzaamheden eerder uitgevoerd konden worden dan afgesproken. Ik was nu nog aan het werk wat ik abrubt moest afbreken,.

06-11-2020
9
Fam de Vries

Prettige samenwerking. Afspraken werden goed nagekomen. Uitvoerder spouwmuur isolatie zeer vriendelijk en behulpzaam!

27-10-2020
9.2
P.C. Planten

De werkzaamheden waren in een mum van tijd klaar. Gaten die in de muur waren geboord werden netjes hersteld. Indien er vragen waren mijnerzijds dan werd het aan mij uitgelegd hoe ze de werkzaamheden uitvoerden.

23-10-2020
8.5
Boeve

wel wat ruw met boorgaten (steen beschadiging)

19-10-2020
9
R.C. Steenman

Helaas binnen wat schade opgelopen door water uit plafond en isolatie naast kozijn. Isolatie heeft aftimmering naast kozijn weg gedrukt, waardoor isolatie naar binnen is gekomen en schade heeft veroorzaakt aan timmerwerk - en schilder.

06-10-2020
9.3
J. Hiddink

Over de uitvoering zijn we zeer tevreden, professioneel, netjes en efficient. Minder over de hoogwerker die gebruikt is. Die heeft na gebruik nog twee dagen op de oprit gestaan en deze volledig geblokkeerd. We moesten via de buren om de deur te bereiken. We hadden het op prijs gesteld als de hoogwerker na gebruik nog dezelfde dag weer was opgehaald. Het werk was om 13.30 uur klaar.

26-09-2020
10
Peter Gijtenbeek

Snelle en super nette uitvoering!

24-09-2020
10
TJP van der Rijst

Wij zijn zeer tevreden over alles.

24-09-2020
10
D. Wichers

Prima geholpen en voorgelicht!

20-09-2020
10
L. Mallant

Vanwege corona toch een aantal keer zelf besloten om de afspraak te verzetten. Daar was alle begrip voor en men dacht goed mee ook al hadden we toch van de opdracht afgezien. Ontzettend fijn bedrijf, en medewerkers een aanrader om hier je werk te laten uitvoeren.

17-09-2020
8.5
M. Mengerink

Komen de afspraak na, en de parels werken beter als Dozon lamellen.

16-09-2020
10
Bennie van der Velden

prima

10-09-2020
10
Fans Vermeer

Prima bedrijf met vakkundige en vriendelijke mensen.

09-09-2020
9.5
ter Mate

Goede informatie, vriendelijk en net personeel. Duurde lang voordat de werkzaamheden konden worden uitgevoerd, mede ook door de zomervakantie. Aandachtspuntje; Bij isoleren spouwmuur moesten ze ook in de kruipruimte zijn, dit was mijn niet verteld.

08-09-2020
9.7
A.H.Kuyt

op een snelle en nette manier is de spouw opnieuw gevuld met isolatieschuim. netjes gewerkt en aardige jongens die weten hoe ze het moeten aanpakken.

07-09-2020
8
Jeroen Roor

Prima voorgelicht en uitgevoerd. Wel is er een muurtje bij de oprit gesneuveld dat niet is gecommuniceerd. Kwamen we achter toen de werkmannen vertrokken waren.

06-09-2020
8.8
van den Brink

Goede service, klein minpuntje dat ze wat vergeten zijn om schoon te maken. Overall prima gegaan.

04-09-2020
8.7
Willy HendriksenEen goed team,net werk.ben zeer tevreden.

04-09-2020
8.7
Arthur Kappers

Keurig en netjes uitgevoerd.

03-09-2020
10
Frank Papen

Prima werk geleverd.

02-09-2020
8.3
Startman

Ik hoef al geen cijfer meer te geven. Die staan er al. Ik miste de sproeier van mijn tuinslang. Die hadden de uitvoerende werklieden meegenomen per ongeluk? Ik moest er zelf achteraan om hem terug te krijgen. Hij is wel netjes terug gebracht.

02-09-2020
8.3
Rob Nijenhuis

Na de werkzaamheden zijn enkele plekken niet schoon opgeleverd.

02-09-2020
8.7
Jan Hehenkamp

Afspraken worden nagekomen, bodem isolatie is netjes gedaan en ook daarna alles netjes achtergelaten

02-09-2020
10
Frits Habraken

Laatst de spouwmuren laten isoleren. Werkzaamheden vlot uitgevoerd. Aardige mannen die netjes even belden dat ze wat later waren ivm verkeersdrukte. Wat ik nu al kan merken van de isolatie is dat het binnen een stuk stiller is (wij wonen aan een drukke weg). Binnenkort wordt het dak nog geïsoleerd en ik heb er het volste vertrouwen dat dit ook naar volle tevredenheid uitgevoerd gaat worden.

02-09-2020
8.3
Hans van Dijk

aandachtpuntje is wel het restafval (muur-isolatie) zit nu nog op onbereikbare plekken bij kozijnen bovenverdieping waar ik niet bij kan.

17-08-2020
8.2
Appelman

De jongens hebben goed werk verricht. Kleine opmerking: Laat ze b.v. de vuilcontainers weer op zijn plaats zetten. Ik kan het gelukkig nog zelf maar sommigen misschien niet.

13-08-2020
10
Dick van Mondfrans

Gewoon helemaal tevreden. Goede informatie. Vriendelijk en netjes werken.

13-08-2020
9
Goede

Onze indruk is gewoon goed ik wij zouden jullie zeker aanbevelen de werkzaamheden die hier zijn uitgevoerd onder andere vloerisolatie en spouwmuur isolatie wat ik er van meegekregen heb is dat naar tevredenheid uitgevoerd.

11-08-2020
9
Peter van de Riet

De mannen kwamen een uur later dan gepland, daarover werd niet gecommuniceerd. Voor de rest helemaal tevreden.

23-07-2020
8.7
A. Berben

adviseur was vriendelijk, maar zeer kort van stof en zijn onderzoek was zeer summier.

17-07-2020
9
A. Bouma

Prettige manier van communiceren. Prima aanbod en fijn meegedacht m.b.t. de mogelijkheden en de kosten. En uiteindelijk een keurig uitgevoerde spouwisolatie, gedaan door erg aardige medewerkers!

14-07-2020
8.7
J. Dikken

Ben zeer plezierig te woord gestaan. Zorgvuldige afhandeling en alle zaken die nog even aangevuld moesten worden zijn netjes gedaan. We zijn waarschijnlijk een klein stukje vergeten links van de voordeur in het deel met mijn buren en hun voordeur. Dat heb ik ook niet expliciet gezegd, maar nam aan dat het er ook bij zat (is mijn gevel). Dat graag tzt nog eens aanvullen, heeft geen haast. Rekening is de zelfde dag nog betaald.

14-07-2020
10
Frans Otto

Wij zijn blij dat het gelukt is om de isolatie aan te brengen. Het was een hele klus om onder het fundament te komen..

10-07-2020
8.8
louis Spoelstra

Spouwmuren vullen. Oud en nieuw gedeelte met 2 verschillende materialen. Snel, efficient en deskundig. Prima werk voor een goede prijs. Prettige werkmensen.

28-06-2020
10
C.A. Den Herder

alles perfect

27-06-2020
8
J.C. Engelsman

gewoon goed werk afgeleverd, 1 boorgat vergeten te vullen!

14-06-2020
7.8
M. Pol

De werkzaamheden werden bekwaam uitgevoerd. Enkele problemen, waaronder een volgespoten stopcontact en uit een ventilator kwam schuimvlokken. Ik zou nog graag het uitvoerdersformulier van u ontvangen, aangevuld met foto's, dit in verband met de subsidie aanvraag.

09-06-2020
8.8
A. Welberg

Prettige klantgerichte afhandeling. Goede support bij subsidieaanvraag. Nette werkwijze.

09-06-2020
8.5
Rein Westerduin

Ik werd geholpen door vriendelijke, deskundige en nette medewerkers van u. Erg tevreden. Het resultaat moet ik nu nog afwachten.

08-06-2020
10
Molenaar

uitvoering van de werkzaamheden is prima gedaan door de mannen en ze ruimen de boel ook netjes op. klein probleem was de dat de ingeplande afspraak verzet moest worden door foutieve interne communicatie . De persoon die op huisbezoek is geweest had door moeten geven dat de afstand tot het huis vanaf p-plaats met speciale langere slang was te bereiken. Maar de planning en de uitvoering konden hier weinig aan doen en verder is alles naar tevredenheid verlopen.

29-05-2020
10
Elvira Parmentier

Isoleren vd spouw is door vriendelijke, professionele, goed gehumeurde en snelle/hardwerkende mannen prima gedaan. Ook prettige intake voorafgaande met heldere documentatie en garantie bepalingen. Dikke 10 voor jullie Plus Isolatie.

26-05-2020
8
K. Vd Wielen

Duidelijke uitleg, ook de uitvoering was zo gedaan. Op een paar gaten dicht en na

26-05-2020
9
Jan Veldhuis

Isolatie werkzaamheden uitgevoerd volgens planning. Medewerkers waren op tijd bij ons. Helaas was ik niet precies op de hoogte van de tijd van aanvang werkzaamheden. Ik was ook niet op de hoogte van het betalen bij afleveren van het werk. Ik was in de veronderstelling dat we tot betaling overgingen na het uitvoeren van de gehele opdracht van isoleren. Inmiddels heb ik begrepen van uw medewerkers dat de vloerisolatie door een ander bedrijf uitgevoerd wordt.

18-05-2020
10
Ria van den Esschert

We zijn heel tevreden. Netjes gewerkt. Nette prijs. Afspraken keurig nagekomen.

14-05-2020
9.7
van Veldhuisen

Erg netjes alles opgeruimt plus alle gatjes netjes dicht gemaakt Dik tevreden

13-05-2020
9.8
G. M. Heijkamp

Ben zeer tevreden over de uitvoering, service, communicatie en scherpe prijs.

08-05-2020
8.8
L. Van Enckevort

Het aanbrengen van bodemisolatie in de vorm van parels.

06-05-2020
7.8
Fam. Haverman

Prima gedaan maar wel veel troep op tegels grote vlakken met cement en aan de zijkant vh huis veel planten vertrapt, met iets meer opletten was dat niet nodig geweest.

04-05-2020
8.3
E. Gerritsen

Prima gewerkt nu nog de vloer isolatie

04-05-2020
9.2
André van Heijningen

alleen mondeling advies, verder geen documentatiemateriaal. komt er nog een garantie bewijs en/of een certificaat voor subsidieaanvraag, of energielabel? Kwaliteit zal nog moeten blijken.

04-05-2020
10
Rixt Jansen

Hele goede dienstverlening en uitvoering.

17-04-2020
10
H.O. Bakker

Vlotte en professionele uitvoering van de werkzaamheden

10-04-2020
9
Jaap Ponsteen

Zeker aan te raden. Prijs werd zelfs lager als de offerte. Goed gedaan mannen.

08-04-2020
10
M.J.Klaassen

Prima en super werk geleverd

06-04-2020
9.3
I. Hakstege

Spouwmuur isoleren. Snel , netjes en vakkundig

06-04-2020
10
Jah Consultants

Alles uitstekend. Volgende winter hopen we resultaat te zien na de warmte test.

26-03-2020
10
Fam. Negerman

Prima snelle job!

26-03-2020
10
Jan Jansen

Gewoon tevreden!

25-03-2020
10
Geert van Harten

Netjes gewerkt. Goede vaklui.

25-03-2020
7.3
P.J. Gijsman

Goed advies en snelle offerte.Prettige werklieden. Vlotte faktuur+gegevens voor subsidie aanvraag.

20-03-2020
8
Fam. Bouman

Geen enkele klacht. Dik tevreden.

19-03-2020
10
W. Gemser

Graag ontvang ik het uitvoerders formulier nog, dan kan ik subsidie aanvragen.

19-03-2020
10
H.H.J. Janssen

Goed en vakkundig werk. Snel en schoon werken.

19-03-2020
10
Ben Hutten

Goed advies en overleg gehad. Keurige uitvoerders/ isoleeraders en correct in taal en antwoordt. Verzoek indien mogelijk een warmte scan maken als een van u in de buurt bent.

12-03-2020
8
Aivaliotis-Jacobs

Duidelijke uitleg, prima communicatie en ook prima en professioneel uitgevoerd door prettige medewerkers

04-03-2020
10
van de Pavert

Erg prettig en duidelijk. Zeer tevreden!!

04-03-2020
7
Vogels L.A.

Proces van aanvraag tot uitvoering verliep relatief snel en vlotjes. Te laat volgens afspraak op locatie (8.00 uur was afgesproken), wel werden we gebeld om 8.45 minuten dat ze in de file stonden en dus later zouden komen. Uitvoering matig o.a. doordat de ventilatie roosters aan een zijde van de woning niet op gelijke hoogte zitten.

29-02-2020
10
Heinst

Correcte afhandeling werkzaamheden

28-02-2020
8.8
Gerard Arts

Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk, De medewerkers zijn prettig in omgang en vriendelijk.

28-02-2020
10
W.Jansen

er is netjes gewerkt en nog snel ook.

09-02-2020
10
Wim van Vollenhoven

Snel afspraak gemaakt waaruit een hele mooie offerte kwam die na acceptatie ook nog eens snel vakkundig werd uitgevoerd in een halve dag. Zeer tevreden.

06-02-2020
8.8
Henk Wentink

Over alles prima tevreden. Klein minpuntje: Niet ontdekt bij aanbesteding dat een deel van het pand geen spouwmuur had.

05-02-2020
9.5
S. Gralike

na een duidelijk intake gesprek, een maand later de uitvoering. netjes en vlot gewerkt.nadien hebben ze omgeving opgeruimd.keurig. de 2e dag al behaaglijk in huis. dank

29-01-2020
9.7
Theo Koops

Duidelijke uitleg vooraf en prima en werk geleverd!

24-01-2020
9
W. Methorst

Zeer netjes gewerkt en net personeel.

22-01-2020
10
Hoogendam

Prima geregeld!

21-12-2019
10
C. van Rijswijk

Goede service, erg vriendelijke mensen die er werken, goede uitleg gegeven.wij kunnen niet anders zeggen dat wij erg goed geholpen zijn.

20-12-2019
10
Rémon Leenards

Had vanaf het begin een goed gevoel. Dit werd bevestigd bij de 'offerte-afspraak'. De uitvoering was ook top!! Super werk geleverd!! Zeer tevreden!! Als mensen in mijn omgeving nadenken over isolatie zal ik jullie zeker aanbevelen!!

14-12-2019
9.3
P. Reuvers

netjes afgeleverd en netjes opgeruimd. nette medewerkers

11-12-2019
9
M. Bruisten

Werkzaamheden keurig uitgevoerd volgens afspraak. Offerte duidelijk en de medewerkers aardig en attent. Vakwerk.

11-12-2019
10
J. C. de Klerk

Van ( telefoniste, adviseur, tot en met het aanbrengen van isolatie ) in één woord PERFECT.

09-12-2019
10
Sonneveld

De opdracht werd snel en zeer correct uitgevoerd.

09-12-2019
9
Oosterkamp

Hele vriendelijke service alles is goed opgeruimd en de isolatie na een meting is volgens specificatie

02-12-2019
9.3
Diego van Halen

Nette en eerlijke jongens netjes werk.

28-11-2019
8
S. van Beuzekom

Helaas ging bij de eerste keer de vulmachine kapot. Gelukkig is snel daarna een gaatje in de planning gevonden om de klus af te maken. Vriendelijk personeel.

28-11-2019
9.2
Ronald Rouwenhorst

Spouwmuur geïsoleerd, werkzaamheden netjes uitgevoerd. In de muur geen zichtbare sporen van de werkzaamheden te constateren. En vriendelijke nette mannen die de klus hebben uitgevoerd.

27-11-2019
8.2
Roeterdink

We zijn heel tevreden over jullie aanpak; de kwaliteit moet blijken in de toekomst. Jullie hadden wel beloofd om formulieren op te sturen om subsidie aan te vragen. Dit is nog niet gebeurd.

22-11-2019
10
G.R. Wijnholds

Werkzaamheden perfect en netjes uitgevoerd door paar geweldige medewerkers

22-11-2019
9.5
H. Riphagen

Advies is uitgebreid en volledig. Uitvoering conform afspraak. Keurig werk afgeleverd!

13-11-2019
8.8
Mark van Loon

Goed werk geleverd. Moeten alleen meer overlaten aan uitvoerend personeel en niet alles met vertegenwoordiger exact willen afstemmen. Wel handig om uitvoerende teams ook te voorzien van spouwkijker om nog ff dingen te checken als opdrachtgever vragen / twijfels heeft.

11-11-2019
10
F. Vos

Snelle reactie en afspraak. De werkzaamheden zijn netjes en professioneel uitgevoerd.

09-11-2019
9.2
Jan Weijers

zowel spouw als vloerisolatie zijn goed uitgevoerd, dichtvoegen van de gaten is ronduit schitterend, niet meer te zien. Uitvoerende medewerkers zijn nette en vriendelijke mensen. Complimenten aan beide teams!

29-10-2019
10
Ruud Versteeg

Snelle afspraak en werk snel en netjes uitgevoerd.

29-10-2019
8
R. Baars

Goed werk

18-10-2019
9.7
M.Naber - ten Berge

Uitstekend werk, met aardige en deskundige mensen.

17-10-2019
8.2
M. van Bruchem

Na het verstrekken van de opdracht duurde het even voordat de werkzaamheden werden ingepland. Dit had wellicht te maken met de bouwvak. Werkzaamheden netjes uitgevoerd en veel sneller dan tijdens het advies aangegeven. Omdat het kruipluik direct achter de voordeur zit hoefden de heren niet binnen te zijn en dat gebeurde dan ook niet. Zoals in het advies aangegeven is ook het verticale deel van de fundering netjes meegenomen bij het spuitwerk. Ook de beloofde diktes worden eenvoudig gehaald.

10-10-2019
10
J. van Roij

prima werk geleverd! Bovendien was het een gezellige middag, super!

03-10-2019
8.7
R. Vaags

Prettig bedrijf om mee samen te werken en leveren goed werk.

25-09-2019
10
Klaassen

Mensen hebben keurig werk afgeleverd.

23-09-2019
8.7
T.J.M. de Jong

Vraag over assortiment niet zo relevant, gerichte vraag gericht antwoord. De medewerkers hebben netjes en vlot gewerkt. Enig min puntje vind ik de hardheid van de voegen. Volgens mij iets te licht en droog aangezet, waardoor de bovenlaag niet echt uithard (Regent er deels uit en "verstuift bij aanraking, uitvegen of verder plamuren) en er nu verdiepte voegen ontstaan. Dit valt wel mee tussen de stenen, maar vraagt aanvullend werk op het gestucte gedeelte en de staande voegen van de oude ventilatie. Ben nog erg benieuwd naar het uiteindelijk effect qua isolatie.

17-09-2019
10
Roos Köhler

Goede uitvoering door vaklui. Alleraardigst en wilden graag meedenken met de nieuwe subsidieregels

11-09-2019
9.2
P. Schipper

De gesprekken met de vertegenwoordiger verliepen vlot en in prettige sfeer. De man weet waarover hij praat. We konden snel zaken doen. De uitvoering was ook OK. Twee vriendelijke en vakbekwame jongemannen klaarden de klus. Ondank het feit dat een van hen zich grieperig voelde wilde hij niet van opgeven weten. Hulde voor zo'n arbeidsethos. Algemene indruk: prettige firma met vakbekwame medewerkers.

08-09-2019
9.5
B. van Leijen

Werkzaamheden goed en volgens afspraak uitgevoerd

29-08-2019
9
R. Hendriks

Alles verliep naar wens. De spouwmuurisolatie zat er in no time in. Ook het boren van de gaten viel ons alleszins mee. Nu afwachten of we het ook gaan merken..☺️

24-07-2019
9.7
Siebe Bannink

Goed geregeld. Nette medewerkers. Alleen de afspraak over de betaling ging mis. Na het aanbrengen werd ik gevraagd of ik even wou pinnen, dat was niet afgesproken. Daar werd vervolgens niet moeilijk over gedaan, ik heb de factuur na declaratie bij het bouwdepot betaald en zo is het allemaal vlot geregeld, maar toch een ongemakkelijke situatie voor mij en de medewerker met zijn pinapparaat...

11-07-2019
10
A. Van Wamel

De aanvraag en de werkzaamheden zijn snel verlopen de mensen die bij mij het huis geïsoleerd hebben is goed gegaan nu maar afwachten of het goed is wij kunnen het niet controleren in de spouw ?.

20-06-2019
9.3
Rissewijck JTB

Prettige mensen om mee te werken.

18-06-2019
9.8
H.G. Groot Wassink

Werken netjes en heel vriendelijk personeel, binnen 14 dagen geïsoleerd. Wij moeten nu de winter afwachten, voor het resultaat .

24-05-2019
7.3
M.F. Kremer

Graag een mogelijkheid voor n.v.t. in systeem. Uitvoering goed voorzover beoordeeld kan worden. Jammer dat niet even de moeite is genomen om gruis na gaten boren weg te vegen (en stukjes steen) en even stofzuiger door kelder te halen. Zelf gedaan en kleine moeite maar kan mij voorstellen dat bijv. oudere mensen hier moeite mee kunnen hebben. Ook vreemd dat er een los stuk schuim in de kruipruimte achterbleef, slordig. Informatie over kleur ventilatieroosters was ook handig geweest, nu foeilelijke zwarte en geur vannatte grond hangt ook al dagen in huis, gaat vast weg maar hier ontbreekt info/aftersales. Voor bedrag wat wordt betaald mag dit verwacht worden. Redelijk tevreden dus....

23-05-2019
10
L. Rook

uitstekend kontakt en vlotte uitvoering

17-05-2019
8.8
R. A. W. Penterman

Vakkundig en snel uitgevoerd zeer tevreden.

15-05-2019
8.7
Dianne Lensink

Goed advies, vakkundige mensen.

10-05-2019
9.2
A. Hoffman

Er is goed goed en correct generation Prima!!

26-04-2019
8.3
M. Lubbers

Prima!

23-04-2019
10
Huub Welman

We zijn ingegaan op een deur tot deur mailing. Het contact verliep prettig. Het is fijn dat we een PUR onder de kruipruimte hebben die niet belastend is voor het milieu. We kunnen nu al goed merken dat de warmte langer vast gehouden wordt.

20-04-2019
8.5
M.vlieger

Prima kwaliteit. Goede service!

19-04-2019
10
W. Hensens

Aardige, nette jongens! Alleen stoep schoonmaken kon beter.

18-04-2019
9
T. Klein Zeggelink

Wij zijn zeer tevreden over alles bij Plus Isolatie

17-04-2019
9
Theo Wiegerinck

de 2 personeelsledenwaren erg toegankelijk, zeer vriendelijk, gedreven in hun werkzaamheden-oa goede afwerking en opruim-- en zeer zinvolle advies.

17-04-2019
10
Fabian Titarsole

Alles was perfect zowel afspraak, werkzaamheden, uitvoering, niets op aan te merken. Ga zo door Plus Isolatie !!

17-04-2019
8.2
J. Demkes

Prima gesprek en overleg om de afspraak te plannen. De werkzaamheden gingen zeer vlot en het resultaat van de isolatie is direct merkbaar, heel fijn. Het valt me wel tegen hoeveel spul er in de tuin terecht is gekomen. Had ik dat geweten, dan had ik gezorgd dat de tuin afgedekt was; synthetische wol tussen mijn eetbare planten vind ik toch minder fijn.

09-04-2019
7.8
B van Reij

Goede uitvoering. Over een jaar kan ik pas meer vertellen over resultaten.

01-04-2019
8.5
A. Wolters

Prima service en vriendelijk personeel!

25-03-2019
9
J W Breman

Snelle en nette afwerking

22-03-2019
10
Conny setz

Super ! Alles voelde deskundig, vertrouwd en met veel zorg en aandacht ! Het vakmanschap en de collegialiteit onderling was fijn om mee te maken !

21-03-2019
10
S.A.M. Strijbos

Alle afdelingen; telefoonaanname, verkoop en uitvoering hebben prima werk afgeleverd. Ik voelde direct dat het goed zou komen en inderdaad, sneller dan verwacht is mijn huis nu geïsoleerd. Dank aan de medewerkers van Plus-isolatie!

21-03-2019
8
Fam. Geerdink

Fijne jongens,die vakkundig gewerkt hebben.Bedankt.

15-03-2019
8.3
J. Elbers

prima en efficient gewerkt door zeer goed overkomende medewerkers. tip: met een klein bouw stofzuigertje zou verwaaien door de tuin van het restmateriaal, met name de glaswol vlokken, mogelijk voorkomen kunnen worden

07-03-2019
10
Rob Klomp

Ik ben zeer tevreden over het gehele proces, van maken afspraak tot offerte en uitvoering/resultaat. Alleen dat in deze enquete overal al een 10 vooraf is ingevuld vind ik wat minder. Verder alleen excuses.

02-03-2019
9
D. van den Hul

vriendelijk personeel jammer van fout met boren!

07-02-2019
10
Gerrit Bosgoed

Topbedrijf goed werk en prima service

30-01-2019
8.2
Joost Kronenburg

gewoon goede service voor redelijke prijs. Netjes gewerkt. Precies op tijd voor de afspraak. over de uiteindelijke kwaliteit kan ik nog niks zeggen maar want dat zie je niet meteen natuurlijk maar ik heb er vertrouwen in.

18-01-2019
8
Sander Hoogendoorn

Documentatie is bijna letterlijke tekst van website algemene info Knauf Supafill. Liever aangevuld met bijv 'klant aan het woord' incl foto's en meer info waarin Plus zich in onderscheidt van de concurrenten. Richtlijn energiebesparing reëler maken. Adviesgesprek erg sumier; Uitvoering en advies op dag zelf prima!! Ivm verbouwing de gehele zijgevel van binnenuit laten doen; hierdoor zie je niks aan de voegen buiten. Deel voor- en achtergevel wel vanaf buiten—- knipvoegen perfect en bijna onzichtbaar hersteld!

11-01-2019
8.2
E.F.A. Blok

De mannen hebben heel net werk afgeleverd. Top. Nu gaan we ervaren hoe het voelt.

10-01-2019
10
Melkveebedrijf van Gurp V.O.F.

Leuk personeel en uitstekend werk geleverd. En alles netjes opgeruimd.

10-01-2019
8.3
J. Mostert

Prima geholpen door Plus Isolatie. De vakmannen waren uitermate vriendelijk en hebben keurig gewerkt.

04-01-2019
8
W.A.N. van Vilsteren

Ik ben goed tevreden.

18-12-2018
8.3
gert bouwmeester

Correct afgesproken en uitgevoerd!

11-12-2018
10
A. Maatman

Prima werk geleverd

08-11-2018
9.2
Jacqueline Bulsink

goed verhaal, goede prijs, direct ingepland. Enthousiaste verkoper. Prima uitgevoerd. moest alleen nog even vragen of ze de pluisjes op de stoep nog even weg wilden vegen. DAt gebeurde zonder morren. Maar eleganter als ze dat uit zichzelf doen. nu hopen dat het effect snel zichtbaar is :-)

31-10-2018
9.7
Jannie Tellinga

Prima tevreden. Heel snel en deskundig geregeld. Evt punten van verbetering: buiten kwamen we een aantal steencirkels (uit de muur tegen) en op de vraag of we in de kelder een plankje voor het luchtgat moesten zetten werd geantwoord dat dit niet hoefde. Na afloop was onze kelder extra geïsoleerd. (uit het luchtgat gespoten). ;-)

31-10-2018
8.2
Astrid Reijnen Van De Zande

Vriendelijk personeel, zowel adviseur als uitvoerenden. Werkzaamheden netjes uitgevoerd. Blij met keuze voor Plus isolatie

25-10-2018
10
R. Aalbers

Via een klant van mij in contact gekomen met Plus isolatie die hadden hun woning al laten isoleren door Plus isolatie en waren erg tevreden nou wij kunnen nu ook oprecht meedelen dat dit isolatiebedrijf echt goed werk levert niet alleen in het maken van een offerte maar ook de uitvoering van de opdracht professioneel snel en vakkundig Top vinden wij dit isolatiebedrijf en zullen zeker onze bevindingen met dit bedrijf delen met anderen die hun woning van plan zijn te isoleren met vriendelijke groet Fam Aalbers

24-10-2018
9.5
H. Peters

Prima geregeld

24-10-2018
9
A. Jonker

Prima werk, snel en netjes uitgevoerd.

24-10-2018
10
G Salemans

Heel tevreden over t werk wat ze geleverd hebben.

13-10-2018
9
a.g.w.m jacobs

Er zijn enkele stootvoegen los gelaten, de ouderwetse ventilatie, ik weet niet of die vergeten zijn, of het zo goed is, voor wat het personeel betreft, werken netjes, besteden er aandacht aan. Je kunt niet in de spouw kijken wat daar gebeurd, dat is dan het vertrouwen wat je hebt in hun deskundigheid. Het materiaal van Knauf is nagenoeg het beste wat er nu op de markt is vind ik. Een kennis van ons heeft het 25 jaar geleden al laten doen, en het was nog geen millimeter gezakt, dus dat kan naar het land der fabelen, en nu zijn we 25 jaar verder dus neem aan dat het materiaal steeds beter wordt.

12-10-2018
8.8
H.C. Weijand

Goede technici, en hebben keurig werk geleverd

12-10-2018
10
Jan Hendrikse

Vlotte opvolging op verzoek via de website. Afspraak ingepland, werk opgenomen en direct een advies en prijsopgave. Snelle en heldere communicatie.

10-10-2018
8
Bram Raaijmakers

Zeer prettige en vriendelijke accountmanager & installateurs! Dit is echt bijzonder. Behoud deze mensen voor jullie bedrijf want die zijn goud waard. Werk ansich kan ik nog niet beoordelen, maar op het eerste oog ziet er hartstikke goed uit. Enige “minpuntje" is een doordruk offerte met beperkte informatie folder erbij na het eerste gesprek. Uiteindelijk gekozen op basis van referenties

07-10-2018
7.7
Henk Groenewoud

Goed gedaan behalve de kleur van het dichtvoegen van ventilatie rooster is duidelijk zichtbaar door veel lichter voegkleur

28-09-2018
8.3
Marja Boterman

prima gedaan, de heren werkten vlot en netjes. ´s avonds en s´nachts konden we het verschil in kou al goed merken!

25-09-2018
8
C.M. Buijs

mooi op tijd correcte kennismaking snelle en nette uitvoering alles werd keurig opgeruimd.

21-09-2018
8.3
Nico Pas

Gisteren is er spouwisolatie bij ons in de spouw gespoten. Ik zelf was niet thuis. Toen ik thuis kwam zag ik overal stof en isolatie heen waaien. Mijn steigerplank wat op de serre is neergelegd is niet opgeruimd. En vond 2 gaten wat niet dicht was gesmeerd. Heb natuurlijk niet op een ladder gestaan om dat bovenin ook te checken. De 2 mensen van jullie waren er om 8:20 hebben wat koffie gedronken en gingen weer weg om 11:20. Ik heb een gevoel dat ze haast hadden ivm een andere klus in de middag. Zo ziet het werk er dan ook uit, gehaast.

13-09-2018
7.8
Bernadette Steenhuis

Wij vermoeden dat we een goed advies was en dat het goed is uitgevoerd.

10-09-2018
10
Dhr. Middelweerd

Laat de winter maar komen!

10-09-2018
9
Mevr. M.E.Thuis

Levering vlot, netjes. Personeel beleefd en vriendelijk

27-08-2018
10
H.C. La Roi

Er is netjes, vlot en correct gewerkt, alles is schoon opgeleverd. Prima, ben erg tevreden

24-07-2018
10
F.E.RUST

top

17-07-2018
9.7
Krahne

Alles naar wens..weet nu niet f het helemaal goed is moet nog een paar gaatjes vullen..en 1 puntje ik heb vroeger geleerd als je rommel maakt moet je het ook opruimen...maar tot nu toe tevreden

17-07-2018
10
Jeffrey Kok

Een goede prijs en perfect uitgevoerd!

14-07-2018
10
J.J.A.J. Wildenberg

Het is allemaal netjes en snel gebeurd. Geen klachten. Datum voor bodemisolatie was zelfs naar voren geschoven en bij aankomst bleek geen doorgang naar de ruimte onder de woonkamer, maar dit is opgelost door de nog te boren ontluchtingsgaten nu te boren en via deze gaten de ruimte te vullen. prima oplossing en het heeft gewerkt. Pluimpje!

13-07-2018
7.8
goessens

Correcte en zorgvuldige uitvoering. Snelle afhandeling en nette manier van werken

08-07-2018
8.8
W. van Marwijk

Alles prima volgens afspraak netjes afgewerkt.

04-07-2018
9
Koos Donné

prima in alle opzichten

03-07-2018
8.8
Jan Teunissen

de kwaliteit heb ik nu op een 8 gezet alleen heb ik het idee dat de spouw niet goed gevuld is, daar ook contact over gehad en daar zouden jullie v d winter een warmte beeld van maken, Dus even afwachten wat daar uitkomt.

02-07-2018
8
A.A.K. van Noort

Vlot, snel en vakkundig geholpen.

29-06-2018
9.7
R.R. Dokter

Helemaal tevreden! Veel sneller klaar dan ik kon denken, Leon en Manuel zeer vriendelijk en professioneel!

27-06-2018
9.2
P.W.J. Otten

Mensen van de uitvoering hebben bij mij voortreffelijk werk geleverd. Ondanks wat haperingen met materieel, heeft men zeer netjes en vakkundig gewerkt. Na een middag werk was niet zichtbaar dat de spouw gevuld was, men liet alles netjes achter en het voegwerk-herstel mag gezien worden (je ziet het niet)!

27-06-2018
7.7
Wilco Berenschot

Betreft spouwmuurisolatie. Over het assortiment is niet veel verteld omdat het advies aangaf waarmee ik de spouwmuur moest vullen. Verder prima afgehandeld.

27-06-2018
10
Mevr. H.M. Stoverink-Klein Gunnewiek

Prettige samenwerking, leveren goed werk

26-06-2018
10
J. Dalhuisen

Een snelle en professionele afhandeling van onze werkzaamheden. Vriendelijke medewerkers. Absoluut tevreden.

26-06-2018
10
Martijn Van Keulen

Het isoleren van de spouwmuur is op een goede manier verlopen. De gaten zijn weer dichtgemaakt met de juiste kleur voeg en alle gemaakte afspraken zijn netjes nagekomen.

26-06-2018
6.7
Maaske Van Den Berge

2 uur later dan de afgesproken tijd zonder bericht. Stofzuiger kapot, waardoor er troep achterbleef in onze tuin.

26-06-2018
8.2
H.J. Bekendam

Voor zover ik het kan beoordelen, dik tevreden.

26-06-2018
9
J. Snaterse

Zeer tevreden. Prima kwaliteit/prijs verhouding. Aan te bevelen.

Meer beoordelingen