Vraag een offerte aan en maak kans op 2 EK-tickets voor het Nederlands elftal! Vraag een offerte aan en maak kans op 2 EK-tickets

Werkzaamheden

Kaart nederland

Referenties

Plusisolatie
Onze voordelen
  • 10 jaar garantie!
  • ikob-bkb gecertificeerd!
  • Binnen 1 dag klaar!
  • Direct wooncomfort!
  • Direct energie besparen!

Gelderland

Gelderland beoordeelt ons met een 9.2

Isolatiebedrijf Gelderland: Isolatie met subsidie

Het kiezen van het juiste isolatiebedrijf voor Gelderland is belangrijk wanneer u uw woning wilt isoleren. Een professionele en vakkundige installatie zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de energie-efficiëntie van uw woning. De energiekosten gaan omlaag en het wooncomfort gaat omhoog.

Plus Isolatie is uw ervaren isolatiebedrijf voor Gelderland. Wij zorgen niet alleen voor een correcte installatie, maar ontzorgen u ook met de aanvraag van de beschikbare subsidie. Zo kunt u de investering verkleinen en bent u verzekerd van optimaal voordeel. Wij vertellen u hier graag meer over. Aanvullend beantwoorden we een aantal van de meest gestelde vragen over isolatie.

Klanten uit Gelderland beoordelen ons met een gemiddelde score van: 9.2

Bel mij terug!

Gratis en vrijblijvend isolatieadvies voor uw woning in Gelderland

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze isolatiewerkzaamheden in Gelderland

Plus Isolatie B.V. staat voor u klaar wanneer u op zoek bent naar een ervaren en betrouwbaar isolatiebedrijf in Gelderland. U bent bij ons aan het juiste adres voor tal van isolatie diensten, waaronder spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte-isolatie, dakisolatie en zoldervloerisolatie.

Daarnaast verzorgen wij het herstel van spouwmuurisolatie, het verwijderen van oude spouwmuurisolatie en kruipruimte-isolatie, evenals het impregneren van uw woning. U kunt bij ons als isolatiebedrijf voor Gelderland, rekenen op hoogwaardige isolatiewerkzaamheden die uw woning energiezuiniger en comfortabeler maken. Op onze website kunt u verschillende isolatieprojecten bekijken die wij in de provincie Gelderland hebben uitgevoerd.

Wilt u vrijblijvend isolatie advies van ons isolatiebedrijf? Wij bespreken graag de isolatiemogelijkheden met u, geheel kosteloos en zonder verdere verplichtingen. Vraag hier een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

Woning natuurvriendelijk isoleren in Nunspeet

Op 03-06-2024 is deze woning in Nunspeet, provincie Gelderland natuurvriendelijk geïsoleerd door de isolatiemonteurs van isolatiebedrijf Plus Isolatie.

Eerst de woning natuur vrij maken

Bij deze woning is Plus Isolatie een tijd terug al op locatie geweest om de woning natuur vrij te maken. Hierbij zetten de isolatiemonteurs de toegangen tot de spouwmuur dicht. Dit zijn o.a. de open stootvoegen, ventilatiegaten, dilatatievoegen en gaten en kieren bij ramen of regenpijpen. Daarna worden er op bepaalde plaatsen exclusion flaps geplaatst. Deze dienen als ontsnappingskans voor de beschermde diersoorten die in de spouwmuur aanwezig kunnen zijn. Vervolgens worden er vervangende verblijfplaatsen gecreëerd. Dit doen onze isolatiemonteurs door middel van het ophangen van een vleermuiskast of door bovenin de gevel een deel van de spouwmuur niet te isoleren.

Daarna starten met natuurvriendelijk isoleren

De isolatiemonteurs beginnen met het klaarzetten van materiaal en starten de inblaasmachine op. Met speciaal apparatuur, boren de monteurs kleine gaten in de voegen van uw buitenmuur. Deze gaten dienen als toegangspunten voor het inblazen van isolatiemateriaal. Nadat de gaten zijn geboord, wordt het isolatiemateriaal met behulp van inblaasmachine in de spouwmuur gespoten. Dit materiaal vult de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur en verbetert de thermische prestaties van deze woning. Zodra de spouwmuur volledig is gevuld met isolatiemateriaal, worden de boorgaten zorgvuldig afgedicht met voegsel die zo goed als mogelijk overeenkomt met de kleur van de bestaande voeg. Na voltooiing van de isolatiewerkzaamheden controleren de monteurs de muur nogmaals om ervoor te zorgen dat alles correct is uitgevoerd. Eventueel achtergebleven puin wordt opgeruimd, en het terrein wordt netjes achtergelaten.

Isolatie Gelderland: Voor een ultiem wooncomfort

Als ervaren isolatiebedrijf in Gelderland kennen wij de grote impact van isolatie op het wooncomfort. Het isolatiemateriaal zorgt ervoor dat de woning koeler blijft in de zomer en warmer blijft in de winter. Het binnenklimaat wordt stabieler gehouden en dat zorgt voor een aangenamer leefklimaat.

Met een goede isolatie van uw woning in Gelderland zorgt u ervoor dat u minder hoeft te stoken op koude dagen en minder hoeft te koelen op warme dagen. Het resultaat is een aanzienlijke besparing op de energierekening. Deze besparing zorgt ervoor dat u de investering in woningisolatie op de lange termijn terugverdient.

Een ultiem wooncomfort is niet het enige voordeel van goede woningisolatie. De CO2-uitstoot neemt af, waardoor u bijdraagt aan een beter milieu. Doordat de woning energiezuiniger wordt, wordt het energielabel van de woning positiever.

In de meeste gevallen betekent dit dat de woningwaarde toeneemt en u de woning, indien gewenst, tegen een hogere prijs kunt verkopen. Energiezuinige woningen worden sneller verkocht dan huizen met een negatief energielabel.

Verduurzaming van woningen in Gelderland

De woningen in Gelderland moeten worden verduurzaamd, net als in de rest van Nederland. Onze provincie zet zich actief in voor de verduurzaming van zowel woningen als gebouwen. De provincie Utrecht heeft hiervoor een strategie ontwikkeld. Deze methode noemen we het pre-SMP (Soorten Management Plan) en wordt ook in Gelderland toegepast voor de verduurzaming van alle soorten panden.

Door deze methode toe te passen, kunnen woningen en gebouwen effectief worden verduurzaamd zonder dat beschermde diersoorten hierdoor worden benadeeld. Wanneer woningen en gebouwen zonder deze strategie worden geïsoleerd, kan de verduurzaming in conflict komen met bepaalde beschermde diersoorten.

Deze dieren gebruiken de panden bijvoorbeeld als schuilplaats, als leefgebied of als broedplaats. U kunt hierbij denken aan onder meer vleermuizen, huismussen, gierzwaluwen, steenmarters, kerkuilen en bosuilen. Door te verduurzamen middels de pre-SMP methode, kan een negatieve impact op deze beschermde dieren worden voorkomen.

Elke gemeente in Gelderland kan deze methode aanspreken om een omgevingsvergunning te krijgen voor activiteiten zoals het na-isoleren van woningen. Dit betekent dat isolatieprojecten kunnen worden uitgevoerd zonder vertragingen, wat bijdraagt aan de doelstellingen voor energiebesparing en milieubescherming.

Natuurvriendelijk isoleren in provincie Gelderland

Het natuurvriendelijk isoleren is sinds november 2023 een nieuwe norm in Nederland. Alle provincies dienen deze norm in acht te nemen. Als ervaren isolatiebedrijf voor Gelderland, zorgen wij hier uiteraard voor.

Natuurvriendelijk isoleren houdt in dat er bij het uitvoeren van isolatiewerkzaamheden rekening wordt gehouden met beschermde diersoorten. In de spouwmuur van een woning of gebouw kunnen diverse beschermde diersoorten aanwezig zijn, zoals huismussen, vleermuizen en gierzwaluwen.

Het spreekt voor zich dat het isoleren van een woning of gebouw niet mag leiden tot dierenleed of -sterfte. Daarom is de norm 'natuurvriendelijk isoleren' ingericht.

De ervaren isolatiemonteurs van Plus Isolatie hebben allemaal de cursus 'Natuurvriendelijk isoleren' gevolgd en succesvol afgerond. Dit betekent dat de specialisten van ons isolatiebedrijf voor Gelderland, volledig uitgerust zijn om uw woning of gebouw te isoleren op een diervriendelijke wijze.

We passen specifieke technieken toe die rekening houden met het natuurlijke leefgebied van de dieren die in een spouwmuur aanwezig kunnen zijn. Op deze manier zijn wij in staat om uw woning op correcte wijze te isoleren en op hetzelfde moment de lokale fauna te beschermen.

Woning Natuurvrij maken in Oosterbeek

Op 19-12-2023 is deze woning in Oosterbeek, provincie Gelderland natuurvrij gemaakt door isolatiebedrijf Plus Isolatie. Tijdens deze werkzaamheden zetten de isolatiemonteurs de toegangen tot de spouwmuur dicht. Dit zijn onder andere de open stootvoegen, ventilatiegaten, dilatatievoegen en gaten en kieren bij ramen of regenpijpen. Vervolgens worden er op bepaalde plaatsen exclusion flaps geplaatst. Deze flaps dienen als ontsnappingskans voor de beschermde diersoorten die in de spouwmuur aanwezig kunnen zijn. Tenslotte worden er vervangende verblijfplaatsen gecreëerd. Dit doen onze isolatiemonteurs door middel van het ophangen van een vleermuiskast. Wilt u meer informatie over het natuurvrij maken en natuurvriendelijk isoleren van uw woning in Gelderland? Vraag dan op onze website een gratis adviesgesprek aan!

Wat kost een spouwmuurisolatie in Gelderland?

Spouwmuurisolatie vraagt om een investering. Deze investering verdient u op de lange termijn terug, maar het is begrijpelijk dat u vooraf wilt weten hoe groot de investering is. De kosten van een spouwmuurisolatie in Gelderland, zijn van een aantal factoren afhankelijk, waaronder de grootte van de woning of het gebouw en het gekozen isolatiemateriaal.

Gemiddeld komen de kosten van de spouwmuurisolatie uit op tussen de € 15,- en € 30,- per vierkante meter. De spouwmuurisolatie levert u een besparing op de energierekening op. Deze besparing zorgt ervoor dat de kosten worden terugverdiend binnen enkele jaren.

Daarnaast profiteert u van een hogere woningwaarde doordat uw woning energiezuiniger is geworden. De kosten van een spouwmuurisolatie worden verlaagd door te profiteren van de beschikbare subsidies.

Spouwmuurisolatie jaren 70 woning in Neede

De isolatiemonteurs van isolatiebedrijf Plus Isolatie waren op 19-11-2021 te vinden in Neede om aan de Magnoliastraat deze jaren 70 woning te voorzien van spouwmuurisolatie met isolatie wol. Woningen die gebouwd zijn in de jaren 70 zijn vanuit de bouw uit vaak nog niet voorzien van spouwmuurisolatie. Een logische stap om te gaan besparen op de energienota is dan ook om de muren te voorzien van een goede isolatie. De bewoner(s) aan de Magnoliastraat in Neede gingen u al voor! Heeft u ook een woning uit de jaren 70 die wel wat isolatie kan gebruiken? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan bij ons isolatiebedrijf!

offerte spouwmuurisolatie

Spouwmuurvervuiling verwijderen in de provincie Gelderland

Spouwmuurvervuiling is een probleem dat in oudere woningen vaker optreedt. Vervuiling in de spouw kan onder meer door puin, houtresten en andere materialen worden veroorzaakt. Hierbij gaat het om bouwmaterialen die in de spouw zijn achtergebleven tijdens de constructie in de spouw.

Wanneer er sprake is van spouwmuurvervuiling, dan kan dit op de eerste plaats resulteren in vochtproblemen in de woning. Deze vochtproblemen kunnen leiden tot onder meer schimmels die uw gezondheid kunnen schaden.

De effectiviteit van isolatie kan ook sterk afnemen door de aanwezigheid van spouwmuurvervuiling. Plus Isolatie heeft zich gespecialiseerd in het effectief verwijderen van alle vormen van spouwmuurvervuiling.

Wanneer er sprake is van spouwmuurvervuiling, of het vermoeden bestaat dat hier sprake van is, komt ons ervaren team graag ter plaatse. Wij voeren een endoscopisch onderzoek uit. Middels dit onderzoek kunnen wij in de spouw kijken, waardoor elke vorm van vervuiling in de spouw duidelijk in beeld kan worden gebracht.

We gaan vervolgens aan de slag om alle verontreinigingen in de spouwmuur effectief en zorgvuldig te verwijderen. Wij zorgen ervoor dat de spouw volledig schoon is en er zorgeloos geïsoleerd kan worden. Uiteraard staat ons isolatiebedrijf voor {provincie} ook voor u klaar om deze spouwmuurisolatie voor u te verzorgen.

Na het weghalen van de spouwmuurvervuiling en het toevoegen van de spouwmuurisolatie, functioneert de isolatie optimaal.

Spouwverontreiniging verwijderen in Apeldoorn

In Apeldoorn aan de Ratzeburglaan heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 17-05-2023 bij deze woning spouwmuurverontreiniging verwijderd. Er worden net boven de verontreinigde plekken stenen uit de muur geslepen. Vervolgens word met de hand al het puin uit de spouwmuur verwijderd. Naderhand worden alle stenen weer netjes terug gevoegd. Nadat alle spouwverontreiniging verwijderd is kan er door de isolatiemonteurs begonnen worden met het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Alle medewerkers van isolatiebedrijf Plus isolatie zijn ervaren waardoor de bewoners aan de Ratzeburglaan in Apeldoorn verzekerd zijn van een goede isolatieschil!

Wat kost een vloerisolatie in Gelderland?

Bij vloerisolatie wordt er isolatiemateriaal aangebracht direct onder de vloer, ofwel tegen het plafond van de kruipruimte van een woning of gebouw. Wat de kosten van deze vloerisolatie zijn, is afhankelijk van zowel het gekozen isolatiemateriaal als de grootte van het te isoleren oppervlak.

Per vierkante meter komen de kosten van vloerisolatie gemiddeld uit tussen de € 25,- en € 40,-. Het gaat dan om de totale kosten, dus inclusief materiaal en installatie.

Ons ervaren isolatiebedrijf voor Gelderland voert deze vloerisolatie graag voor u uit, waarvoor wij uiteraard een vrijblijvende offerte opstellen. Door de vloerisolatie ervaart u een hoger wooncomfort doordat de kou uit de kruipruimte niet omhoog kan en warmte uit het huis niet naar de kruipruimte ontsnapt.

Uiteraard betekent dit dat u minder hoeft te stoken, waardoor de energierekening lager wordt. De investering in een vloerisolatie wordt dan ook altijd terugverdiend middels deze besparing.

Deze vloer is op 03-04-2024 voorzien van een naadloze vloerisolatie met Icynene PUR-schuim.

Een vloer kunt u op verschillende manieren isoleren. Wanneer u een kruipruimte onder uw woning heeft, is isolatie van de onderkant van uw vloer via de kruipruimte de snelste en effectiefste methode van vloerisolatie. U voorkomt hiermee niet alleen warmteverlies via uw vloer aan de kruipruimte, maar ook dat kou en vocht via de kruipruimte uw vloer en daarmee uw woning intrekt. Bij deze woning aan de Buizerdstraat in Epe heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 03-04-2024 de vloer ook aan de onderkant geïsoleerd. Onze isolatiemonteurs hebben daarbij Icynene PUR-schuim als isolatiemateriaal gebruikt. Icynene heeft vergelijkbare isolerende eigenschappen als traditioneel PUR-schuim, maar wordt geblazen met behulp van water. Waardoor er minder schadelijke stoffen vrijkomen.

Wat kost een dakisolatie in Gelderland?

Warmte kan niet alleen het huis verlaten via de vloer en de muren, maar ook via het dak. Een dakisolatie in Gelderland is daarom een goede keuze om de woning nog duurzamer te maken.

Hiermee wordt voorkomen dat er warmteverlies via het dak van het huis ontstaat. Uiteraard zorgt dakisolatie ook voor een daling van de energiekosten en een verhoging van het wooncomfort. Daarnaast krijgt de woning een beter energielabel door de verduurzaming middels de dakisolatie.

De kosten van een dakisolatie liggen gemiddeld tussen de € 30,- en € 60,- per vierkante meter, afhankelijk van het isolatiemateriaal dat wordt toegepast en het type dak van de woning. Het isoleren van het dak brengt meer voordelen met zich mee, buiten de verduurzaming en de energiebesparing.

De woning wordt meer waard door het positieve energielabel. Daarnaast worden vochtproblemen en temperatuurwisselingen door de dakisolatie geminimaliseerd. Dit betekent dat de levensduur van het dak wordt verlengd.

Dakisolatie in Vaassen aan de Berkenoord

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft op 21-05-2024 het dak van deze woning geïsoleerd. Dakisolatie is een uitstekende manier om van de zolder een aangename leefruimte te maken. Dat is de reden dat de bewoner(s) van deze woning in Vaassen hun woning op 21-05-2024 laten voorzien van dakisolatie. De dakisolatie wordt aan de binnenzijde voorzien van een naadloze isolatielaag. De bewoners van deze woning zijn bijzonder verheugd over hun keuze voor dakisolatie door Plus Isolatie. Niet alleen ervaren ze nu een comfortabele leefruimte op zolder, maar ze merken ook direct het verschil op hun energierekening. Met de isolatielaag die nauwkeurig is aangebracht, kunnen ze gemiddeld tot wel 30% besparen op hun energiekosten. Dit betekent niet alleen een aanzienlijke kostenbesparing op lange termijn, maar ook een vermindering van hun ecologische voetafdruk. Dus als u ook op zoek bent naar een isolatieoplossing voor uw woning in Vaassen, aarzel dan niet om contact op te nemen met Plus Isolatie. Wij staan klaar om u te voorzien van professioneel advies en hoogwaardige isolatiediensten die voldoen aan uw behoeften en budget.

Wat kost een bodemisolatie in Gelderland?

De bodemisolatie wordt weleens verward met de vloerisolatie. Wanneer we kijken naar de kruipruimte van een woning, dan wordt vloerisolatie tegen het plafond van de kruipruimte geplaatst en wordt bodemisolatie op de vloer van de kruipruimte geplaatst. Dit is een belangrijk verschil. Bodemisolatie is een uitstekende oplossing voor het reguleren van de temperatuur en het verminderen van eventuele vochtproblemen in de kruipruimte .Bodemisolatie kost gemiddeld tussen de € 20,- en € 35,- per vierkante meter. De totaalprijs is afhankelijk van de totale oppervlakte en het isolatiemateriaal dat wordt toegepast. Hierin zijn meerdere mogelijkheden. Ons isolatiebedrijf voor Gelderland stelt uiteraard graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Bodemisolatie aan de Klapperdijk in Wapenveld

Op 21-05-2024 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie deze kruipruimte in Wapenveld voorzien van een  bodemisolatie . De aangebrachte laagdikte bepaald de uiteindelijke isolatiewaarde. Optrekkend vocht en kou vanuit de kruipruimtebodem is bij deze bewoner(s) nu verleden tijd.

Wat kost een kruipruimte isolatie in Gelderland?

Het isoleren van de kruipruimte biedt enkele interessante voordelen. De kruipruimte is vaak een vochtige ruimte. Dit kan uiteindelijk leiden tot vochtproblemen in de woning door optrekkend vocht. Met het juiste isolatiemateriaal kunnen deze vochtproblemen worden voorkomen en wordt de woning direct energiezuiniger.

De kosten van een kruipruimte isolatie in Gelderland zijn afhankelijk van de gekozen vorm van isoleren. In de kruipruimte kan bodemisolatie of vloerisolatie worden toegepast.

Uiteraard is een combinatie van beide opties ook mogelijk voor een maximaal resultaat. Daarnaast speelt de grootte van de kruipruimte een rol in het bepalen van de kosten. Plus Isolatie geeft u duidelijkheid over de kosten middels een vrijblijvende offerte.

Kruipruimte isolatie verwijderen Gelderland.

In bepaalde situaties is het noodzakelijk om kruipruimte-isolatie, zoals isolatieparels of isolatiechips, te verwijderen. Dit kan vereist zijn bij lekkage aan de waterleiding of bij de installatie van nieuw leidingwerk. Isolatiebedrijf Plus Isolatie biedt ook oplossingen voor deze vraagstukken met betrekking tot het verwijderen van kruipruimte isolatie bij u in de provincie Gelderland.

Let op: Wij verzorgen uitsluitend de verwijdering van isolatieparels of isolatiechips. Voor het verwijderen van oude steenwoldekens of ander isolatiemateriaal dat aan de onderzijde van de vloer is bevestigd, bieden wij geen oplossing.

De verwijderde kruipruimte-isolatie wordt verzameld in Big Bags en tijdelijk opgeslagen om op een later moment opnieuw onder de vloer van uw woning te blazen. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om het oude isolatiemateriaal door ons te laten afvoeren. Deze optie wordt vaak gekozen als bijvoorbeeld een schuimbetonvloer gestort moet worden.

Kruipruimte isolatie verwijderen (isolatieparels & isolatiechips)

Soms is het noodzakelijk om bestaande kruipruimte isolatie, zoals isolatieparels of isolatiechips, te verwijderen. Dit kan voorkomen bij lekkage aan de waterleiding of bij de installatie van nieuw leidingwerk. Bij Isolatiebedrijf Plus Isolatie bieden we oplossingen voor deze vraagstukken met betrekking tot het verwijderen van kruipruimte isolatie. Let op: Wij verzorgen uitsluitend de verwijdering van isolatieparels of isolatiechips. Voor het verwijderen van oude steenwoldekens of ander isolatiemateriaal dat aan de onderzijde van de vloer is bevestigd, bieden wij geen oplossing. De verwijderde kruipruimte-isolatie wordt verzameld in Big Bags en tijdelijk opgeslagen om op een later moment opnieuw onder de vloer te worden aangebracht. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om het oude isolatiemateriaal door ons te laten afvoeren. Deze optie wordt vaak gekozen als bijvoorbeeld een schuimbetonvloer gestort moet worden.

Wat kost een zoldervloerisolatie in Gelderland?

De zoldervloerisolatie draagt bij aan het verduurzamen van de woning, het verlagen van de energierekening en het optimaliseren van het binnenklimaat. Voor het isoleren van de zoldervloer kan worden gekozen voor diverse isolatiematerialen. Deze keuze heeft invloed op de kosten.

Daarnaast worden de kosten uiteraard ook beïnvloed door het totale oppervlak. Gemiddeld kunt u rekenen op een prijs die ligt tussen de € 20,- en € 40,- per vierkante meter. U komt in aanmerking voor een subsidie, waardoor de kosten per vierkante meter nog worden verlaagd. Combineert u twee isolatiemaatregelen? Dan bedraagt deze subsidie € 8,- per vierkante meter.

Voorbeeld van zoldervloerisolatie in Gelderland.

Warme lucht trekt van nature altijd naar boven. Het is daarom niet meer dan logisch om via dak- of  zoldervloerisolatie te voorkomen dat uw energie via het dak van uw woning weglekt. Bij deze woning aan de Ruijsstraat in Ede heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 01-05-2024 de  zoldervloerisolatie geïsoleerd. Hierbij is het glaswolvan het merk Knauf Supafil als isolatiemateriaal gebruikt.

Ons werkgebied in de provincie Gelderland

Ons isolatiebedrijf voor Gelderland staat voor heel de provincie klaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij zijn actief in zowel de landelijke als de stedelijke gebieden van de provincie.

Uiteraard houden wij bij de uitvoering van onze isolatie diensten rekening met de specifieke behoeften en de omstandigheden op de betreffende locatie. Zo hebben al onze professionals de cursus 'Natuurvriendelijk isoleren' gevolgd en met succes afgerond.

Wij zorgen altijd voor een passende isolatieoplossing, waarbij wij kijken naar welke opties geschikt zijn voor uw woning en op welke manier we de beste resultaten realiseren. Wij garanderen de beste oplossingen, of u nu in een dorpswoning woont of in een historisch pand in het centrum van één van de mooie steden die onze provincie rijk is.

Ons isolatiebedrijf voor Gelderland werkt uitsluitend met de beste isolatiematerialen, van optimale kwaliteit. Daarnaast worden alle werkzaamheden uitgevoerd door ervaren isolatiemonteurs die zich inzetten om voor u de beste resultaten te bereiken.

Veelgestelde vragen aan ons isolatiebedrijf uit Gelderland

Wij ontvangen vaak soortgelijke vragen van particulieren en bedrijven die interesse hebben in isolatie. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij alvast een aantal van de meest gestelde vragen beantwoord. U kunt altijd contact met ons opnemen als u meer vragen heeft.

Kunnen jullie duurzaam isoleren?

Zeker. Ons isolatiebedrijf voor Gelderland staat voor u klaar wanneer u uw woning duurzaam wilt laten isoleren. Duurzaam isoleren betekent dat we gebruik maken van milieuvriendelijke isolatiematerialen en -methoden die de impact op het milieu minimaliseren.

Onze ervaren isolatiemonteurs zijn getraind in natuurvriendelijke isolatietechnieken die rekening houden met beschermde diersoorten en hun leefgebieden.

Daarnaast werken wij met hoogwaardige, recyclebare materialen die energie-efficiënt zijn en een lange levensduur hebben. Door duurzaam te isoleren, draagt u bij aan een lagere CO2-uitstoot en een beter milieu, terwijl u tegelijkertijd profiteert van de voordelen van een goed geïsoleerde woning.

Regelen jullie de subsidieaanvraag?

Ja, wij helpen u graag bij het aanvragen van subsidies voor isolatieprojecten. Het aanvragen van subsidies kan ingewikkeld zijn, maar ons team heeft ruime ervaring met de procedures en eisen van verschillende subsidieprogramma's.

Wij verzorgen de volledige subsidieaanvraag voor u, van het verzamelen van de benodigde documenten tot het indienen van de aanvraag bij de juiste instanties. Hierdoor kunt u optimaal profiteren van de beschikbare financiële ondersteuning.

Combineert u twee isolatiemaatregelen? Dan verdubbelt de subsidie per vierkante meter. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor subsidie en hoe wij u hierbij kunnen helpen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wat kost een compleet huis isoleren?

De kosten voor het volledig isoleren van een huis hangen af van verschillende factoren, zoals de grootte van de woning, de te isoleren oppervlakte en het gekozen isolatiemateriaal.

Gemiddeld liggen de kosten tussen de € 5.000,- en € 15.000,- voor een compleet huis.

Deze investering kan echter aanzienlijk variëren afhankelijk van de specifieke omstandigheden van uw woning. Het isoleren van een huis levert aanzienlijke energiebesparingen op, waardoor de investering zich in de loop der tijd terugbetaalt.

Daarnaast zijn er subsidies beschikbaar die de kosten kunnen verlagen. Voor een vrijblijvende offerte en advies op maat kunt u contact opnemen met ons isolatiebedrijf voor Gelderland.


Welke isolatie bespaart het meest?

De mate van besparing door isolatie hangt af van het type isolatie en de huidige staat van uw woning. Over het algemeen biedt dakisolatie de grootste besparing, omdat veel warmte via het dak verloren gaat. Dakisolatie kan tot 30% besparing op uw energierekening opleveren.

Spouwmuurisolatie en vloerisolatie volgen, met besparingen van respectievelijk 20% en 15%. Kruipruimte-isolatie en zoldervloerisolatie dragen ook aanzienlijk bij aan de energiebesparing.

Het combineren van meerdere isolatiemaatregelen kan de totale besparing verder verhogen. Voor het beste resultaat is het aan te raden om een professioneel isolatie advies bij ons in te winnen om te bepalen welke isolatiemaatregelen voor uw woning het meest effectief zijn.

Klanten beoordelingen in Gelderland

9.2

score9.2
Snelheid afspraak maken9.3
Assortiment9.2
Levertijd werkzaamheden9.2
Documentatie materiaal9.1
Kwaliteit van het advies9.3
Kwaliteit v/d uitvoering9.2
03-06-2024
10
Gerdien Schouten-Berg

Ben heel tevreden van begin gesprek en info t/m eindresultaat!!

29-05-2024
9.7
Rob Janssen

Bijzonder snelle reactie op mijn aanvraag. Vlot en duidelijk advies gekregen. Hier waren weinig alternatieven voorhanden. Vandaar had ik minder zicht op het gehele assortiment. Documentatie volstaat maar mag wellicht wat uitgebreider. Werkzaamheden zijn correct uitgevoerd en er is goed rekening gehouden met het voorkomen van schade. Vriendelijke correcte werknemers. De kwaliteit van het werk moet zich nog op termijn bewijzen. Voor wat ik nu kan zien is alles goed uitgevoerd en er is niets zichtbaar van de vele boorgaten.

22-05-2024
8.7
Marianne Meeuwsen-Heezen

Alles netjes en goed verlopen. Kleine tip de voegen mogen wat netter opgevuld worden.

21-05-2024
9.2
Laurens Bonekamp

Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Vakkundige mensen en zeer adequaat contact bij het plannen van de werkzaamheden.

15-05-2024
10
Gerrit Stronkhorst

Zeer professioneel!

13-05-2024
10
Martin Roemers

Perfect advies en perfecte uitvoering

13-05-2024
10
Gerdien Schouten-Berg

Fijn dat ze zo snel klaar waren en ze waren precies op tijd!

02-05-2024
10
Jan Veltman

Alles wordt naar tevredenheid afgehandeld

01-05-2024
8.8
Shirley Jager

Achteraf gezien heeft de timmerman teveel schotten gezet bij het opdikken. Dit heeft nogal wat extra geld gekost, dat was onnodig. We hadden hierover graag duidelijker advies gekregen. Ook was het lastiger opvullen met isolatiemateriaal. Verder allemaal prima mensen die hun werk met plezier en snel doen.

28-04-2024
10
Sybren Janssen

Dik voor mekaar! Vertrouwen vanaf dag 1 top!

26-04-2024
9.2
Maarten van der Boon

Zowel in voorbereiding als in de uitvoering goede communicatie en professioneel werk. Verbeterpunt is snelheid van toesturen foto's na uitvoering.

24-04-2024
10
F. Tichelaar

Ik ben zeer tevreden over de afspraken en werzaamheden Ik kan Plusissolatie aanbevelen

09-04-2024
9.8
Astrid Spit

Over de kwaliteit van de uitvoering kan ik geen uitspraken doen omdat ik niet in de spouwmuur kan kijken. Maar de isolatie werkt en Plus heeft op mij een zeer betrouwbare en deskundige indruk gemaakt.

08-04-2024
9.7
Elwin Bisselink

Helaas zijn de kosten voor het vleermuisonderzoek er ineens bij tussen gekomen, waar de particulier financieel de dupe van is. De monteurs waren dan ook verbaasd dat ik een vleermuiskast aan de gevel heb zitten. Voor de rest is project goed verlopen.

04-04-2024
8.7
Gilian van der Weijden

Voor de spouwmuurisolatie vakkundig werk geleverd, afspraken goed nagekomen en zelfs extra service gegeven zoals het maken van foto's voor de nieuwe energielabel. Toppie!

03-04-2024
8.7
B. Ruyer

We zijn goed ingelicht over de vloer isoleren. Je mannen die het bij ons hebben gedaan waren snel, binnen ander half uur was het gepiept. Ze hebben netjes gewerkt en voor vragen daarover hebben ze netjes uit gelegt. ????

29-03-2024
9.2
Herman en Yvonne Breedijk

Prettige contacten met de medewerkers. Alle afspraken werden nagekomen. Zeer vriendelijke uitvoerder van de werkzaamheden. Leverde vlot werk af en was behulpzaam met het terugplaatsen van de luiken en een plantenbak. Top werk geleverd!!

26-03-2024
7.2
Marc Albers

Zeer vriendelijke installateurs. Alleen jammer dat zij vergaten de dakpannen weer terug te schuiven..

26-03-2024
9.7
P. Scholing

Nadat ik zelf gebeld heb voor het maken van een afspraak ging alles razendsnel; binnen 1 week was onze vloer geïsoleerd. Vakbekwame en vriendelijke mensen!

15-03-2024
10
Nick Schipper

Kan de kwaliteit nog niet geheel beoordelen aangezien ik het vloerluik nog dicht moet houden. Maar het advies gesprek was snel gemaakt en na akkoord werd ik snel en vriendelijk geholpen zodra er een plekje in de planning was. Goede service duidelijk en gaven veel informatie

06-03-2024
9
H. Onstein

Het gehele proces is naar volle tevredenheid verlopen!

08-01-2024
10
J.J.W. Kraaijvanger

Vooralsnog prima tevreden. Afspraken goed nagekomen en werk netjes afgeleverd.

21-12-2023
8
M. van Weegen

Prettige mensen die de klus klaarden. Prettig eerste gesprek en voldoende documentatie om de subsidie op te vragen.

15-12-2023
10
N. Calamita

Er is goed doorgewerkt, ondanks het slechte weer.

13-12-2023
9.2
Bastin van Wijk

eigenlijk prima, werken lekker vlot, en ruimen alles netjes op.

08-12-2023
10
Bert Kaper

Ik had al voor de wetswijziging inzakechet natuurvriendelijk isoleren een afspraak ingepland. Deze kon door omstandigheden niet doorgaan. Daardoor viel ik alsnog onder de nieuwe regelgeving. Dat was niet echt leuk. Het isoleren zelf ging prima. De medewerker van Plus heeft netjes en rustig gewerkt. Ook nog wat uitleg gekregen en communiceerde ook goed. Kortom: niks te klagen dit keer. De Knauf vlokkenvulling doet ook duidelijk zijn werk.

06-12-2023
9.2
P.R. Rozema

Prima werk geleverd. Vriendelijk personeel. Nuchter no-nonsense bedrijf. Wel verstandig om zelf mee te denken over meest logische uitvoering.

04-12-2023
8.3
Davey Haverdil

Alles is keurig naar wens verlopen. Prettige medewerkers die verstand van hun vak hebben.ga zo door.

30-11-2023
10
Jarno Beuving

Sneller dan verwacht is ons geïsoleerd. Tot volle tevredenheid! Goede service, 100% aandacht voor de klant.

28-11-2023
10
Davey Haverdil

Alles prima naar wens verlopen.vriendelijk mensen.ga zo door.

28-11-2023
10
Stijn Hoogland

Zeer tevreden

16-11-2023
10
Edwin Demming

Alles is prima en snel geisoleerd ik ben prima tevreden.

02-11-2023
10
N. Calamita

Vleermuiskastjes plaatsen

24-10-2023
9.3
M. van Weegen

Prettige man, zoals bekend uit de Achterhoek. Vandaar dat ik ook voor jullie heb gekozen.

22-10-2023
6.7
Bert Kaper

Er is geen documentatiemateriaal bijgeleverd, dus daar geen oordeel over. Advies was wel correct, al vind ik het persoonlijk onzin, zeker voor wat betreft dit huis. Kwaliteit uitvoering een zes. Was natuurlijk bar slecht weer, maar alle net gelapte ramen zitten onder het stof. Op het dak van de nieuwe en dure veranda lag gruis en steentjes. Ik heb dat zelf schoongemaakt. Voor wat betreft de aangebrachte 'behuizing'. Zo geef je wespen ook weer een toegang en ik heb tijdens het strippen van het huis, onder meer vanwege boktor al meer dan 20 wespennesten gevonden. Waarom niet twee kastjes?

08-09-2023
8.7
Jasper van Kaam

De afspraken omrend de uitvoering zijn meermaals verschoven. Dit is voor mij wat lastig geweest ivm verlofaanvragen. Het uitvoerend personeel is uiterst netjes en correct geweest. Hulde!

31-08-2023
10
Jan Dernison

Keurig werk geleverd!

30-08-2023
7.8
Fiona Pieters Graafland

De heren waren vriendelijk en hebben ons goed te woord gestaan. In de uitvoering leek veel haast te zitten. De afwerking (opvullen en afsmeren van boorgaten en ventilatie roosters) en het schoon achterlaten van de tuinen had zorgvuldiger gemoeten.

29-08-2023
10
HB Schreurs

De mannen werken ongelooflijk netjes, dit heb ik hen zelf ook gezegd!

29-08-2023
9.5
Karel Cronenberg

Zeer tevreden over plus isolatie. Goed advies, goede communicatie, afspraken worden nagekomen. Goede handeling voor subsidieaanvraag of mogelijkheid dit te laten uitvoeren door Plus isolatie.

18-07-2023
10
Ali Kemal Uzun

Alles was super

15-07-2023
9
Astrid Engelhart

Alles keurig en netjes geregeld

14-07-2023
8.2
Daan Galje

Plus isolatie heeft bij jaren 30 woning de muren geïsoleerd met supafill van knauf. Leuke en aardige vakmensen over de vloer gehad, alles is goed verlopen. Enige minpunt is de restanten die ze hebben achtergelaten. Overal restanten van isolatie en cement om het huis en op de kozijnen. We hebben dat naderhand zelf weggehaald en schoongemaakt wat eigelijk niet de bedoeling is. We hebben het gemeld en ze reageerden er goed op. Ze stelden voor om iemand langs te sturen om het schoon te maken maar omdat wij het zelf al gedaan hadden was dat niet meer nodig. Voor de volgende klant een aandachtspunt. Prima bedrijf wat ik zeker kan aanraden om het huis te isoleren.

14-07-2023
10
Alfred Bakker

Netjes werk en vriendelijk personeel

14-07-2023
7.8
L. Reuvers

Keurig werk geleverd, volgens afspraak gewerkt. Netjes opgeruimd.

14-07-2023
10
Merijn Peters

Zeer goede ervaring. Na het adviesgesprek een mooie prijs aangeboden gekregen voor spouwmuurisolatie en na 2 weken kon er al geisoleerd worden. Werkzaamheden goed en zorgvuldig uitgevoerd!

10-07-2023
8
Matthijs Franken

Adviesgesprek vlot en volledig. Voor/nadelen verschillende technieken. Monteurs vriendelijk en professioneel. Correct in de omgang en werkplek netjes achtergelaten.

14-06-2023
9.3
H. van Leeuwenkamp

Zeer correcte medewerker die de werkzaamheden prima heeft uitgevoerd.

13-06-2023
9.7
Dianne van Zijl

Goede service, klantvriendelijk, accuraat en snel!

12-06-2023
9.2
G. Hulsker

Prima advies en vlotte uitvoering. Ik ben zeer tevreden.

06-06-2023
10
Rudie Kroese

We zijn uitermate tevreden over de uitvoerend medewerker, Michael.

05-06-2023
10
Freek Bisseling

Prettig contact. Scherpe prijs. Goede voor en na zorg.

26-05-2023
10
Gerard Kolenbrander

Wij zijn over het hele traject van advies tot uitvoering heel tevreden

17-05-2023
10
Donald de Leeuw

top tevreden

10-05-2023
10
Sjoerd Schroor

Heel tevreden. Vlot en vriendelijk!

10-05-2023
10
Lynn Bosveld

Super fijn gesprek gehad met de verkoper, heel duidelijk in zijn uitleg. Aangegeven dit vooral te blijven doen! Rustig de tijd nemen en alles uitleggen en uitrekenen. Direct gekozen voor dit bedrijf. Uitvoering super!!

08-05-2023
9
R. Emous

Een betrouwbaar bedrijf, dat zich aan de afspraken houdt.

04-05-2023
8.5
J.W. Mennink

werk goed gelevert

02-05-2023
10
Tijs Janssen

-Duidelijke afspraken gemaakt -Vriendelijk advies op locatie gehad. -snelle afspraak gemaakt -vakkundig uitgevoerd -vriendelijk en professioneel personeel Niks dan lof

18-04-2023
7.7
Jori van de Worp

Afspraak gemaakt voor bodemisolatie met parels. Aanvraag ging helaas minder snel en soepel dan ik had gehoopt, de afspraak is vele maanden na het eerste contact gezet, hoewel dat gezien de populariteit van isolatie wel te vergeven is. Wel is deze afspraak wegens een fout van hun kant ook nog een keer verzet, en ik heb toen zelf moeten bellen om een dreigende vertraging van drie weken om te zetten in drie dagen. De werkzaamheden zijn uiteindelijk wel netjes en snel uitgevoerd, en dat is uiteindelijk het belangrijkste. Ook levert Plus Isolatie informatie mee over het aanvragen van subsidie over hun werkzaamheden.

18-04-2023
7.8
J.A. v.d. Spiegel

Jammer dat het overtollige isolatiemateriaal in de haag is verwijderd in plaats van in een plastic zak o.i.d. Slordig.

27-03-2023
9.3
J. Mastebroek

Goed advies, realistische planning en een correcte nette wijze van uitvoeren. Na isolatie is het effect op de warmte in huis voelbaar, tocht is verdwenen.

22-03-2023
10
Ruben Guykens

Zeer professioneel! Komen afspraken netjes na en hebben eerlijke en gezellige mensen in dienst die de werkzaamheden goed uitvoeren. De werkomgeving is na isolatie heel netjes achter gelaten! Bedankt!

22-03-2023
10
C. Van Doorn

Nette en vlotte afhandeling. Werken netjes en alles schoon achtergelaten.

22-03-2023
10
Michel Wagensveld

Erg tevreden

21-03-2023
10
A. Malestein

Het isoleren is snel en profesioneel uitgevoerd. En het offerte gesprek was prettig en informatief

15-02-2023
10
Geert Klein

Het isoleren is plezierig verlopen, de monteur was enthousiast, gaf uitleg, werkte netjes en heeft alles schoon opgeleverd.

15-02-2023
9.7
Charissa Neele

Snel geregeld, vriendelijk personeel en een goede prijs.

15-02-2023
10
Rien van Breda

alles volgens afspraak afgwerkt. Zeer tevreden.

13-02-2023
8.2
Ay Kenc

Vriendelijke, goede kennis van zaken, goed advies, meewerkend en komt afspraak na. Uitvoer ging snel en makkelijk.

09-02-2023
10
Thijs van der Meer

Vloer- en spouwisolatietraject gedaan met Plus & erg tevreden. Snelle afspraak en uitvoering, en de problemen die tijdens het proces naar voren kwamen zijn snel en kundig opgelost. Contact met de serviceafdeling rondom (her)plannen en vragen (ook over subsidie) was uitmuntend. Wat ons betreft een aanrader!

08-02-2023
9.7
Hayco Jansen

De jongens die het uitgevoerd hebben hebben het goed en netjes gedaan

31-01-2023
8.5
Thijs Loeffen

Werkzaamheden keurig uitgevoerd! Jan en zijn collega waren vriendelijk en hebben netjes gewerkt en nadien opgeruimd. Tevreden over het resultaat. Nu wachten op de vloerisolatie, hopen dat we hetzelfde kunnen zeggen over hun werkzaamheden als die van jullie. Mvg Thijs

30-01-2023
9.8
Hans Cornielje

Tot nu toe erg tevreden met het resultaat, al lag er nog wel veel vulling op ons balkon.

20-01-2023
8
Tilly Meijer

Correcte informatie en prima uitvoering.

13-01-2023
8.2
M. Treffers

Discrepantie tussen advies adviseur en werkelijke uitvoering. Communicatie kan beter. Deskundige, gemotiveerde en vriendelijke medewerkers die de spouwmuurisolatie uitvoerden.

09-01-2023
10
Hanna Michielsen

Hele persoonlijke service gekregen! Prettige communicatie en geheel tevreden over het resultaat.

07-01-2023
9.5
Fred van den Oever

Prima werkafgeleverd, aardige mensen. Ik zou nog graag een zakje glaswol ontvangen voor de oude roosters in de gevel, hier zijn 2 gaten in de isolatie ontstaan. Alleen als jullie in de buurt zijn, bgg in het broeibakje. Alvast bedankt, Fred vd Oever

06-01-2023
8.3
Paul Hoeksma

Heel erg tevreden. Na afspraak en offerte was ik na anderhalve week al aan de beurt. Net voordat het 10 graden ging vriezen. Niet zo koud meer in vooral de hal met de buitenmuur, maar vooral blij met de vloerisolatie. Scheelt echt. Ik ben heel tevreden en blij dat het gedaan is.

28-12-2022
9
Ronald Doelen

Snelle offerte, goede vaklui en alle documenten beschikbaar voor subsidie aanvraag

09-11-2022
10
Wim de Kort

PlusIsolatie heeft bijons snel en uitstekend werk geleverd. Er werd zelfs na afloop goed schoongemaakt. We zijn benieuwd naar het gasverbruik de komende maanden.

29-10-2022
10
Wilfred Italiaander

Gewoon top

28-10-2022
9.7
Jan van Dinther

kwaliteit van de uitvoering is bij spouwmuurisolatie moeilijk om te bepalen. Wij zijn zeer tevreden hoe alles gegaan is!!!!

17-10-2022
7.3
Iris van Dijk

Afspraken waren snel gemaakt. De werkzaamheden kostten ook minder tijd dan gepland.

17-10-2022
10
Theo Hermsen

Uitstekend uitgevoerde spouwmuurisolatie. Heldere communicatie over uitvoering, materiaalgebruik en garantie.

17-10-2022
10
W. van Hoorn

kevin en zijn collega zijn goede en nette werkers

17-10-2022
10
Marloes nijhof

Goede en snelle service

14-10-2022
9
Cor van Doorm

Fijn bedrijf om samen mee te werken. Prettige aardige mensen.

14-10-2022
9
Cor van Doorm

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Aardige mensen

13-10-2022
7.8
Alexander Geene

netjes gewerkt, spouwmuurisolatie en vloerisolatie. Ook duidelijke uitleg voor subsidieaanvraag.

29-07-2022
8.7
Petra van der Kooij

Konden snel aan de slag in deze drukke tijd. Duurzaamheid van Materialen is oké, maar kan veel beter. Daar meer keuze in zou fijn zijn.

06-07-2022
5.7
Theo Joosten

Het project is rampzalig verlopen. Het huis is ernstig beschadigd geraakt. Een tweetal medewerkers hebben maar wat aangeklungeld. Ben in afwachting van afwikkeling. Gericht initiatief tot oplossing loopt traag. Echt ontevreden.

05-07-2022
8.7
Wim Zielman

Prima en komen hun afspraken na + extra service

26-06-2022
10
J.L. Roorda

Ik ben erg tevreden over de twee heren die het in mijn ogen het prima hebben uitgevoerd. Het was heel fijn om te zie hoe alles weer schoon werd achtergelaten. Heren bedankt.

24-06-2022
8.7
D.J.M. Schlack

Goede uitleg, goede communicatie, goed werk geleverd.

22-06-2022
8.3
Sjaak Polderman

Ik was alleen geïnteresseerd in spouwmuurisolatie. Heb geen advies gevraagd. Door grote drukte liet uitvoering paar maanden op zich wachten. Personeel was zeer deskundig; zowel bij het opstellen van de offerte, maken van de afspraken als bij de uitvoering. Documentatie en verdere administratie gaat digitaal en zeer snel.

22-06-2022
10
Suzanne de Boer

Vloerisolatie en gevelisolatie. Keurige medewerkers. Goede communicatie. Medewerkers zijn niet gezekerd op de hoge ladder ook geen helm of andere maatregelingen qua veiligheid.

20-06-2022
9.5
T. Plakmeijer

goede medewerkers van Plus Isolatie

17-06-2022
7.7
J. Mostert

Keurig aangebracht, aardige monteurs. Niets op aan te merken.

03-06-2022
9.8
A. Bus

Alles gewoon GOED

03-06-2022
8
Frank Lubbers

Ze komen volgens afspraak langs om te kijken of het mogelijk is, daarna krijg je snel een nette offerte. Afspraak maken voor de uitvoering gaat ook heel makkelijk. De uitvoering werd netjes gedaan, alles word netjes opgeruimd en ze zijn beleefd. Conclusie zeer tevreden!

25-05-2022
10
P. Peters

Alles vlot en netjes verlopen. 08.00 uur afgesproken, 08.00 uur op de stoep voor de uitvoerende werkzaamheden. En alles achtergelaten zoals het was aangetroffen rondom het huis. Al met al prima werk geleverd

19-05-2022
9.3
Marcel Leerkes

Wij zijn erg tevreden over de uitvoering. Zowel van het verwijderen van de spouwverontreiniging als van het isoleren

11-05-2022
7.3
G. Cuypers

Tussenwoning was binnen 2 uur geïsoleerd. Ze hebben heel netjes gewerkt.

24-04-2022
8.8
Rick van der Worp

De monteur werken netjes, zijn kundig, laten het netjes achter. Bij mij hebben ze zelfs het voeg cement nog weggespoeld met de tuinslang anders zou dit vlekken geven. Helaas waren ze alleen achteraf 1 gat vergeten te vullen hiervoor zijn ze netjes terug gekomen.

18-04-2022
9.5
I. Hilhorst

Prima snel en netjes geregeld. Zelfs enkele oude (niet door hen gemaakte) gaten ook gedicht. Alles keurig achtergelaten. We merken nu al een enorm verschil in binnen temperatuur.

12-04-2022
10
W.J. Straver

Prima werk geleverd!

07-04-2022
9
H.B.M. Steentjes

goed advies, opmeting ging professioneel en snel. bij uitvoering van muurisolatie was ik wegens ziekte niet bij. Maar gezien de professionaliteit die de heer Melvin Marsman ten toon spreidde, twijfel ik daar niet aan.

29-03-2022
10
Dhr. Croonen

Super tevreden. Alleen maar pluspunten. Geen rommel achter gelaten na de werkzaamheden. Fijne communicatie, korte lijntjes. Zeer tevreden met het product.

28-03-2022
10
G. Penders

Wij hebben onze spouw laten leeghalen (puin) en laten isoleren. Is allemaal heel keurig gedaan door vriendelijke vakmensen. Ook de communicatie verliep goed en was laagdrempelig.

28-03-2022
10
Harrie Garritsen

Netjes afgeleverd

28-03-2022
10
Harrie Garritsen

Prima werk geleverd

28-03-2022
10
Dhr. Croonen

Wij zijn heel erg tevreden en zeker een complimenten voor de 2 jongens die het uitgevoerd hebben

28-03-2022
9
Fam. Schaufeli

Prima geholpen, netjes duidelijk en vriendelijk!

11-03-2022
10
Gerrit Jonas

Werk is prima uitgevoerd. Het zou wel ideaal zijn als ook de Subsidie aanvraag geregeld zou kunnen worden. We zijn tevreden. Bij nachtelijke check op huiskamertemperatuur, lijkt het 2 graden te schelen met voorheen. Maar moet natuurlijk de buitentemperatuur meetellen.

06-03-2022
7.7
A. van de Laak

Alle afspraken nagekomen en netjes afgewerkt.

04-03-2022
7.5
Bennie en Ria Bennink

Netjes snel en schoon achtergelaten gewerkt.

01-03-2022
9.5
Jeroen Verburg

Goed advies, snel uitgevoerd. Bij spouwmuurisolatie wel enorm veel rommel achtergelaten, overal rondom het huis ligt voegspecie.

28-02-2022
8.8
F.J. Slob

Het isoleren van het huis. En als bonus ongelofelijk veel geluidsisolatie. Overdag's hebben wij het op 23 graden. Het is afgelopen weekeind s'nachts onder nul geweest en s'morgens was het nog 20 graden. En dat was voor het isoleren rond de 15 graden. Top, geweldige investeringen. Fijn bedrijf????????????

15-02-2022
7.7
Maaike Kohne

Prima

15-02-2022
6.3
Nathalie De jonge

Heb geen documentatie gezien.

14-02-2022
9
Rick van der Worp

Helaas geen documentatie gekregen alleen een offerte en factuur. Na het plaatsen van de muur isolatie toch nog behoorlijk wat vuil van het wol door de tuin.

14-02-2022
9
E. van den Berg

Veel resten voegsel niet netjes opgeruimd

14-02-2022
7.8
A. van de Laak

Ik heb een prettige ervaring met Plus isolatie. Alleen het advies over de materialen die gebruikt worden , kan beter.

14-02-2022
10
A.j.l. van der Kuip

Keurig netjes werk geleverd. Vriendelijke medewerkers.

14-02-2022
8.7
De jongens van de Jonge

Het opruimen van restmateriaal kan iets nauwkeuriger. Vooral omdat het niet of nauwelijks afbreekbaar is. En iets meer voorzichtigheid in de borders/planten om het huis. Met vr. gr.

14-02-2022
10
Peter Cornelissen

Super bedrijf wat ze zeggen doen ze, ruimen alles op en geen half werk

10-02-2022
9.2
Ron Linnenbank

Nette en snelle werkzaamheden door vakmannen

08-02-2022
10
Wouter van Bemmel

Zeer snel en goed uitgevoerd. Al was het wel zeer snel klaar. We gaan ervanuit dat het ons gaat helpen bij een behagelijk binnen klimaat.

07-02-2022
8.3
A. Verburg

Bij nadere inspectie van de tuin flinke schade aan bessenstruiken en fruitboom, muurhaak afgebroken, veel isolatiemateriaal is in de kruipruimte via een ventilatieopening terechtgekomen. ik had daar graag erop attent gemaakt geweest. Meer zorgvuldigheid is aanbevelingswaardig; overige aspecten weinig op aan te merken

28-01-2022
10
Marc van der Gaag

Goede prijs en de werkzaamheden werden netjes uitgevoerd. Door domme pech werd er tijdens het boren in de buitengevel voor de spouwmuurisolatie een spouwanker geraakt waarna het spouwanker door de binnenmuur van de woonkamer stak. Gelukkig werd dit door Plus Isolatie zonder moeilijk doen netjes opgelost. Absoluut een fijn bedrijf met goede communicatie!

22-12-2021
10
Menno Wisse

Goed voor elkaar en een fijne open communicatie.

15-12-2021
9.8
F. Jocker

Tijdens de aanbiedingsfase; prettig, goed en vrijblijvend. Bij vragen, een goede ondersteuning. Bij uitvoering; meedenkend, deskundig, oplossing gericht en gezellige technisch personeel. Prijs kwaliteit is uitstekend.

10-12-2021
9
Dorien Wink

Prima geregeld

06-12-2021
8
D. Nengerman

Top advies en service

28-11-2021
8.5
Lieke Tieland-Teunissen

Helemaal top!

19-11-2021
9.7
Wilco Remmers

Het werk is goed uitgevoerd behalve dat ze 1 gat vergeten zijn dicht te voegen ik kwam er toevallig achter toen heb ik het gat zelf dicht gevoegd .

13-11-2021
9
H. Oblink

vriedelijk mannen,werkten snel en volgens mij secuur,bij boren ontstaat wat stof maar dat is bij dit werk normaal ,ze hebben het zo goed als mogelijk opgeruimd,dus prima werk geleverd.

12-11-2021
10
Ton van Uem

Prettige omgang, duidelijk advies, prima tijdsplanning, snelle afhandeling.

12-11-2021
8
Fam Smit

Fijn contact en advies. Maken van de afspraak was prettig en uitvoering van het werk was prima.

29-10-2021
9.5
Nanda Spanjer

Het team dat de muren hebben leeggezogen verdienen een dikke 10. Het team dat de muren zijn komen isoleren bleken achteraf muren te zijn vergeten en door boren schade gemaakt aan binnenmuren (haast?). Desalniettemin goede communicatie dat dit op rekening van het b

20-10-2021
10
Rob ten Bohmer

Erg prettige ervaring! Aanrader.

15-10-2021
10
Rob ten Bohmer

Vriendelijke, eerlijke en hardwerkende mensen. Aanrader om mee in zee te gaan. Ga zo door!

14-10-2021
8
Ton Snelder

Vlotte en nette communicatie, werkzaamheden netje uitgevoerd

06-10-2021
7.3
S. van den Berg

Plezierige en vriendelijke informatie en opmeting. Dag van uitvoering werkzaamheden soms niet helemaal duidelijk wat er gebeurde

06-10-2021
9
Olga van Kampen

Prima bedrijf dat zich perfect houdt aan alle afspraken en gemotiveerd nastreeft een goed project af te leveren. Wij merken al dat ons huis behaaglijker is!

23-09-2021
9.7
A. Hogewoning

Goed en netjes. Vlot gedaan en duidelijk.

22-09-2021
9.7
Konings

Nvt

13-09-2021
10
J.Vissers

Zeer tevreden met de uitvoering.

13-09-2021
10
Gerard van gelder

Afspraak maken ging makkelijk, duidelijke communicatie en jullie jongens werken netjes????????

15-07-2021
8.2
Dellink

Netjes op tijd aanwezig, nette en vriendelijke monteurs,alleen had er wel iets beter aangeveegd mogen worden, stukjes foam op oprit, tussen planten en straat

02-07-2021
10
Michel van der Werf

Vakkundig uitgevoerd

25-06-2021
7.5
Sander van Arragon

Goed advies, goede materialen en keurige mannen die het project uitvoeren. Het project liep iets uit maar is de volgende dag direct afgemaakt. En zover mogelijk hebben ze de boel schoon achtergelaten

23-06-2021
10
E. Verbeek

Opdracht werd duidelijk uitgelegd en ook enorm goed voldaan. Er werd vakkundig gewerkt, ook de afwerking was zoals verwacht. Ik kan ze aanbevelen

18-06-2021
9.3
Michel Baarslag

De spouwmuur borstel ,weet niet of die er in geschoven is,daar kunnen ze alleen achter komen al mijn buurvrouw haar spouw ook laat isoleren,de word dan toch in de spouw gekeken .de reden dat ik dit vertel.omdat ik het vroeg,en kreeg als antwoort een buisje.online zie ik het afgebeeld staan , als een van zker 2 mtr.veder netjes gewerkt.

16-06-2021
9.5
J.G. Albers/H.J. Vonhof

Fijn contact, vlot en deskundig geregeld en geleverd.

06-05-2021
9.2
Henk Looijen

Uitvoerenden waren stipt op tijd en werkten snel. Moesten met apparatuur door het huis en deden heel zorgvuldig. Weinig rommel achtergelaten.

30-04-2021
10
frans de Graauw

Vriendelijke monteurs

30-04-2021
8.3
Fred van de Velde

Afspraak en info vooraf prima geregeld, alleen niet gesproken over subsidies. Snelle levering. Levering was vlot en netjes afgewerkt. Maar natuurlijk nog te vroeg om iets over de kwaliteit te kunnen zeggen.

23-04-2021
9.3
Marja Visser

Heb geen aanmerkingen

22-04-2021
9
Annet van Hulsteijn

Goed en deskundig advies gehad. Netjes gewerkt en vriendelijke monteurs

22-04-2021
8
Rob Nijenhuis

Opdracht spouwmuur isoleren correct en netjes uitgevoerd

15-04-2021
10
Misha van Hoof

Goed geïnformeerd. Vriendelijk personeel. Bij installatie van vloer en spouw alles netjes achtergelaten Telefonische ook goed bereikbaar voor vragen.

10-04-2021
10
alexander kouseband

Zeer tevreden. heel fijn gesprek gehad met Rudy en goed advies gekregen. Uiteindelijk gekozen voor de knauf supafil. Heel fijn bedrijf om de werkzaamheden uit te voeren goed personeel en werken super netjes. Ook een scherpe offerte bieden ze aan echt een aanrader dit bedrijf

Meer beoordelingen