Gevel isolatie Uden

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Gevel isolatie Uden

Provincie:Noord-Brabant
Woonplaats:Uden
Straatnaam:Land van Ravensteinstraat
Soort isolatie:Gevel isolatie
Uitvoerdatum:10-05-2019
  • Gevel isolatie
  • Spouwverontreiniging verwijderen
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Uden

Gevel isolatie Uden

Uden

Gevel isolatie Uden

Uden

Gevel isolatie Uden

 

Uden, 10-05-2019

Gevel isolatie in Uden op 10-05-2019

Plus Isolatie heeft bij deze woning in Uden gevel isolatie aangebracht. Doordat de bewoners van deze woning in Uden hun gevels hebben laten isoleren met minerale glaswol van Knauf Supafil zijn zij verzekerd van de hoogste kwaliteit. Ons team van isolatiemonteurs hebben de gevel isolatie volgens de laatste KOMO-richtlijnen aangebracht. Dankzij de aangebrachte gevel isolatie is een koude binnenmuur nu verleden tijd. Daarnaast gaan de bewoners van deze woning in Uden aanzienlijk besparen op hun energienota.

Is mijn gevel geschikt voor isolatie?

Als uw woning is gebouwd na 1924 dan is het vrijwel zeker dat de gevels van uw woning voorzien zijn van een spouwmuur. De spouw is de ruimte tussen beide gevels in. Woningen gebouwd voor 1978 hebben vrijwel zeker vanuit de bouw uit een lege spouw. Indien er geen vervuiling in deze spouw zit is de kans groot dat uw gevels geschikt zijn voor spouwmuurisolatie.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Uden

offerte spouwmuurisolatie

Spouwverontreiniging verwijderen

De bewoners aan de Land van Ravensteinstraat in Uden laten voordat de isolatieklus begint de spouwmuurvervuiling professioneel verwijderen door Plus Isolatie. Voordat u spouwmuurisolatie kunt toepassen, dient de spouwmuur geen puin te bevatten. De uitvoerende ploegen van Plus Isolatie hebben ruime ervaring met het verwijderen van spouwmuurvervuiling.

Meer informatie over Spouwverontreiniging verwijderen

Bekijk hier onze isolatie projecten in Uden

offerte spouwverontreiniging verwijderen

Bij deze woning zijn 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Uden is de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Land van Ravensteinstraat in Uden 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de onderzijde van de vloer weer te voorzien van goede ventilatie.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Uden spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Land van Ravensteinstraat in Uden besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.