Noord-Brabant

Noord-Brabant beoordeelt ons met een 9.2

Isolatiebedrijf Noord-Brabant - Plus Isolatie

Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf in Noord-Brabant? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres. Wij van Plus Isolatie hebben ook de provincie Noord-Brabant als werkgebied. Voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie, dakisolatie, zoldervloerisolatie en zonnepanelen bent u als inwoner van Noord-Brabant bij ons aan het juiste adres! U ziet op deze webpagina verschillende isolatieprojecten die wij uitgevoerd hebben in de provincie Noord-Brabant. Wilt een gratis isolatieadvies van ons isolatiebedrijf? Wij komen graag bij u gratis en vrijblijvende de isolatiemogelijkheden bespreken. Vraag hier een gratis en vrijblijvend isolatieadviesgesprek aan of maak een afspraak door te bellen met 0548-547616.

Klanten uit Noord-Brabant beoordelen ons met een gemiddelde score van: 9.2

 

Spouwmuurisolatie Noord-Brabant

Plus Isolatie heeft in Noord-Brabant al meerdere woningen voorzien van spouwmuurisolatie. Wij hebben verschillende woningtypes geïsoleerd. Zo hebben wij spouwmuurisolatie aangebracht bij vrijstaande woningen, hoekwoningen, 2 onder 1 kap woningen en tussenwoningen. Het isoleren van de spouwmuur is een slimme manier om energie te besparen. De spouwmuurisolatie zorgt niet alleen voor comfort, maar een voor een daling van de energierekening. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie.

Woning verduurzamen in Breda aan de Grote Houw

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft de spouwmuren van deze woning in Breda verduurzaamd met minerale glaswol. De bewoner(s) wilden graag voor hun woning een beter energielabel en dan is spouwmuurisolatie een logische stap. Gemiddeld neemt het verduurzamen van een woning met spouwmuurisolatie een halve tot hele dag in beslag, dus het is allemaal vrij vlot te realiseren! Bent u benieuwd of u uw woning nog verder kunt verduurzamen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via ons isolatiebedrijf.

Spouwmuurverontreiniging verwijderen in de provincie Noord-Brabant

Plus Isolatie heeft de expertise in huis om spouwmuurverontreiniging te verwijderen. Sommige woningeigenaren hebben een woning met een vervuilde spouwmuur. Dit komt doordat er tijdens de bouw van de woning puin in de spouwmuur terecht is gekomen. Denk aan puin of aan houtresten. Door middel van endoscopisch onderzoek is dit goed in kaart te brengen. Ons ervaren team van isolatiemonteurs halen voorafgaand de spouwmuurisolatie eerst deze verontreining uit uw spouwmuur, zodat u zorgeloos kunt gaan isoleren.

Spouwverontreiniging verwijderen in Roosendaal

In Roosendaal aan de Zinniastraat heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 09-07-2021 bij deze woning spouwmuurverontreiniging verwijderd. Er worden net boven de verontreinigde plekken stenen uit de muur geslepen. Vervolgens word met de hand al het puin uit de spouwmuur verwijderd. Naderhand worden alle stenen weer netjes terug gevoegd. Nadat alle spouwverontreiniging verwijderd is kan er door de isolatiemonteurs begonnen worden met het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Alle medewerkers van isolatiebedrijf Plus isolatie zijn ervaren waardoor de bewoners aan de Zinniastraat in Roosendaal verzekerd zijn van een goede isolatieschil!

Vloerisolatie Noord-Brabant

Het aanbrengen van vloerisolatie in Noord-Brabant is een door Plus Isolatie veel uitgevoerde isolatieopdracht. Voor het isoleren van de vloer gebruiken wij met name icynene vloerisolatie, PIF isolatiefolie en RWF-HFO vloerisolatie. Het aanbrengen van deze vloerisolatie gebeurt op verschillende manieren. Bij het aanbrengen van Icynene PUR-schuim of RWF-HFO PUR-schuim wordt de vloerisolatie in lagen tegen de onderzijde van de vloer gesprayd. Hierdoor ontstaat er een naadloze isolatielaag. Bij PIF-isolatiefolie wordt er een speciale folie aan de onderzijde van de vloer bevestigd. Het grote voordeel van deze laatste vloerisolatiemethode is dat de bewoners tijdens het aanbrengen van de folie de woning niet hoeven te verlaten. Zo heeft Plus Isolatie verschillende oplossingen voor een warme vloer. Dat is de reden waarom veel mensen in Noord-Brabant kiezen voor vloerisolatie van isolatiebedrijf Plus Isolatie.

Vloerisolatie in Tilburg, provincie Noord-Brabant

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft de vloer van deze woning in Tilburg aan de Burgemeester Suijsstraat op 03-06-2021 voorzien van  vloerisolatie. Hierbij hebben we de onderkant van de vloer naadloos geïsoleerd. Het waren in eerste instantie niet de besparing op de hoge energiekosten waardoor de eigenaar van dit huis bij ons isolatiebedrijf aanklopte en om vloerisolatie vroeg. De vloer van de woonkamer trok vooral ’s ochtends koud op en hierover werd door de bewoners regelmatig geklaagd. Daarnaast wilde dit huishouden met de vloerisolatie ook een bijdrage aan het klimaat leveren. Via een on-geïsoleerde vloer lekt immers veel energie weg. De centrale verwarming verwarmt dan ook onbedoeld de kruipruimte onder de woning. Dankzij de vloerisolatie die is aangebracht door isolatiebedrijf Plus Isolatie is de koude vloer van de bewoners aan de Burgemeester Suijsstraat in Tilburg verleden tijd!

Dakisolatie Noord-Brabant

Het aanbrengen / installeren van dakisolatie in Noord-Brabant is een isolatieklus die bij Plus Isolatie in goede handen is. Voordat er dakisolatie wordt aangebracht worden er eerst alle opties in kaart gebracht en besproken. Samen met de opdrachtgever overleggen wij wat de beste methode is om toe te passen. Wel is het zo dat wij als isolatiebedrijf alleen woningen voorzien van dakisolatie in Noord-Brabant van binnenuit. Wij gebruiken hiervoor de volgende isolatiematerialen: Icynene dakisolatie, PIF isolatiefolie en Knauf Timberframe dakisolatie.

Dakisolatie in Wouwse Plantage aan de Spuitendonksestraat

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft op 20-01-2021 het dak van deze woning geïsoleerd. Dakisolatie is een uitstekende manier om van de zolder een aangename leefruimte te maken. Dat is de reden dat de bewoner(s) van deze woning in Wouwse Plantage hun woning op 20-01-2021 laten voorzien van dakisolatie. De dakisolatie wordt aan de binnenzijde voorzien van een naadloze isolatielaag met Icynene, Knauf Timberframe of Ecofoam. Dankzij deze isolatiemaatregel kunnen de bewoners gemiddeld tot 25% besparen op hun energienota. Zoekt u ook een isolatiebedrijf die in Wouwse Plantage uw woning kan voorzien van dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Bodemisolatie Noord-Brabant

In de provincie Noord-Brabant hebben wij ook verschillende bodemisolatie projecten mogen uitvoeren. Sommige gebieden in Noord-Brabant bevatten een vochtige vloer. Met name in deze gebieden is het voor de inwoners van Noord-Brabant interessant geweest om over te gaan tot bodemisolatie met parels. Lees hier meer informatie over bodemisolatie. Let op er zit momenteel 4 euro per m2 subsidie op bodemisolatie om in aanmerking te komen voor subsidie op bodemisolatie dient u twee isolerende maatregelingen uit te voeren, dan heeft ook u recht op subsidie op woning isolatie bij u in de provincie Noord-Brabant.

Bodemisolatie aan de Strijenlaan in Breda

Op 13-09-2021 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie deze kruipruimte in Breda voorzien van een  bodemisolatie . De aangebrachte laagdikte bepaald de uiteindelijke isolatiewaarde. Optrekkend vocht en kou vanuit de kruipruimtebodem is bij deze bewoner(s) nu verleden tijd.  Bodemisolatie voorkomt dat kou en vocht vanuit de zandgrond onder het huis via de kruipruimte de woning intrekken. Deze isolatiemethode waarbij de kruipruimte van onderaf wordt geïsoleerd, vormt hiermee een uitstekende aanvulling op vloerisolatie. In deze woning in Breda heeft Plus Isolatie op 13-09-2021 de bodem van de kruipruimte geïsoleerd. Waar vloerisolatie het probleem van tocht en kou uit uw kruipruimte van boven naar beneden aanpakt, doet  bodemisolatie dit van beneden naar boven. Met  bodemisolatie voorkomt u helaas niet dat er energie via de ongeïsoleerde vloer naar uw kruipruimte weglekt. Daarom heeft vloerisolatie – mits toepasbaar – altijd de voorkeur boven  bodemisolatie . Maar een combinatie van beide isolatiemethoden is nog effectiever. Er zijn diverse isolatiematerialen waarmee u de bodem van uw kruipruimte kunt isoleren. Chips of korrels van EPS zijn voor dit doel heel geschikt, omdat ze de zandbodem luchtdicht afsluiten van de rest van uw kruipruimte. EPS kan geen water opnemen en houdt het vocht daarom mooi onder zich.

Zoldervloerisolatie Noord-Brabant

Naast dakisolatie hebben wij veel zoldervloerisolatie opdrachten uitgevoerd in Noord-Brabant. Voor het isoleren van de zoldervloer gebruiken wij minerale glaswol van Knauf Supafil. Dit hoogwaardige isolatiemateriaal wordt in de ruimte tussen de balken geblazen, zodat er als het ware een warme deken ontstaat. U kunt op onze website onder het kopje zoldervloerisolatie meer informatie vinden over de werkwijze van zoldervloerisolatie. Als u zoldervloerisolatie combineert met een andere isolatiemaatregel, dan komt u in aanmerking voor €5 subsidie per vierkante meter.

Zoldervloerisolatie met Knauf Supafil in Breda

29-03-2021 was de dag dat isolatiebedrijf Plus Isolatie in Breda deze zoldervloer heeft geïsoleerd. Door uw zolder te isoleren kunt u de hoeveelheid energie die u voor de verwarming van uw woning gebruikt met 25% á 30% verlagen. Bij een gemiddelde eengezinswoning en een gasprijs van ongeveer €0,62 per kubieke meter valt uw energierekening hiermee jaarlijks ongeveer €500 lager uit. U kunt uw zolder op twee manieren isoleren: door het dak van uw zolder te isoleren of door de vloer van uw zolder te isoleren. Heeft u geen bijzondere plannen met uw zolder en gebruikt u die alleen voor de opslag van rommel? Dan kunt u beter voor  zoldervloerisolatie dan voor dakisolatie kiezen. Zoldervloerisolatie is goedkoper dan dakisolatie. Daar komt bij dat u na isolatie van uw zoldervloer de zolder niet langer mee verwarmt met de rest van uw woning. Het te verwarmen volume wordt dus kleiner. Het resultaat daarvan is dat u minder gas verbruikt om uw huis warm te houden en uw energiekosten omlaag gaan. De eigenaar van deze woning aan de Heusdenhoutseweg in Breda koos voor  zoldervloerisolatie. Op 29-03-2021 hebben medewerkers van isolatiebedrijf Plus Isolatie de ruimte tussen de balken van de zoldervloer opgevuld met Supafil van Knauf. Dit is een inblaaswol met een hoge isolatiewaarde.

Klanten beoordelingen in Noord-Brabant

9.2

score9.2
Snelheid afspraak maken9.3
Assortiment9.2
Levertijd werkzaamheden9.3
Documentatie materiaal9
Kwaliteit van het advies9.4
Kwaliteit v/d uitvoering9.3
20-10-2021
8.5
Mark Muskens

Goed en duidelijk offertegesprek vooraf, gevolgd door een prima dag van isoleren, beleefd, werkt netjes, niks op aan te merken

24-09-2021
10
Jeroen Scheers

Aan de punten weinig toe te voegen. Uitstekend advies gehad, werkzaamheden nauwkeurig uitgevoerd

23-09-2021
9.3
van Nunen

nette medewerkers van plus isolatie.spoedig verlopen en alles netjes opgeruimd

16-09-2021
10
M.T.J. Vervoordeldon

Netjes schoon achtergelaten

09-08-2021
8.5
J. Jans

Ik ben erg tevreden over de service van PlusIsolatie. Vriendelijke en kundige mensen! Hopelijk gaan we het verschil merken!

14-07-2021
9.3
J van der wel

bij aankomst medewerkers isolatie bleek het gedeelte van de keuken niet geïsoleerd te kunnen worden dat is een hele teleurstelling dat is nl de plek waarvoor ik het voornamelijk heb .aangevraagd

09-07-2021
10
Johan van Tilburg

Prima , beetje raar einde, maar over het algemeen tevreden

05-07-2021
7.3
F. van Dooren

erg slordig achtergelaten, ook bij buurman die zijn plaats en garage beschikbaar had gesteld en tevens voor wateraanvoer had gezorgd.

12-06-2021
10
Van der meijden

Onze spouwmuurisolatie is perfect verlopen. Het gesprek met de adviseur was eerlijk en vriendelijk. De uitvoering is zonder problemen verlopen. Leuke, vriendelijke en gezellige medewerkers, die hun werk perfect gedaan hebben Wij zijn zeker zeer tevreden en hopen, op lagere stookkosten in de winter. Heel hartelijk bedankt.

10-06-2021
9.8
J.A. Manders

Perfect gewerkt. Schoonmaak werkzaamheden mogen iets beter.

09-06-2021
10
Pascal Van der Valk

Snel, goed advies. Professioneel bedrijf!

09-06-2021
9.7
M. Neerrijnen

Goede communicatie, goede uitvoering, nu zien wat het gaat opleveren

02-06-2021
10
A.J.M. Janssen

Wij zijn super tevreden. De medewerker die in mei het product heeft verkocht was zeer vriendelijk en heeft alles zeer duidelijk uitgelegd. De medewerkers die de spouwmuren hebben gevuld waren eveneens erg vriendelijk en zeer correct. Na afloop van de werkzaamheden hebben ze alles keurig netjes opgeruimd. Ook zijn de werkzaamheden eerder uitgevoerd dan oorspronkelijk was gepland.

29-04-2021
7.2
John van den Biggelaar

Het regelen van de opdracht en het maken van de afspraak voor de uitvoering is prima verlopen. De informatie die ter plekke werd verteld was ook zeer duidelijk. De uitvoering zelf is helaas verre van optimaal verlopen. Tijdens het aanbrengen van een ventilatierooster is, recht onder de buitenkraan, een gat geboord. Dit resulteerde in het doorboren van de waterleiding. Wat mij het meest verbaast is dat ik nu zelf een installatiebedrijf moet benaderen om het hersteld te krijgen. Dit herstel is nog lopende maar er is weinig tot geen initiatief van Plus Isolatie.

26-04-2021
10
A. van Oorschot

Perfect en zeer professioneel advies van Melvin gehad. Heel erg tevreden over het isoleren door Wesley en Arnold, werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. Plus Isolatie is zeker een aanrader.

29-03-2021
9.2
Duncan De Meester

Alles snel en professioneel geregeld

22-02-2021
8
Martin Wolfhagen

Duidelijk advies, goede weergave opties, snelle uitvoering.

05-02-2021
10
donkers

Super snel geregeld

03-02-2021
9.5
Roeland van Klinken

Activiteiten zijn goed uitgevoerd, hier en daar wat overleg gehad, en verder is het erg goed verlopen.

11-01-2021
10
Taher Hashemzada

Heel goede en vertrouwen bedrijf

24-12-2020
9.8
Marcel Hofland

Verkooppraatjes dacht ik even toen we het hadden over het rendement van de isolatiewol in de spouwmuur. Nee hoor het werkt echt! En uitgevoerd door een bedrijf wat netjes en zorgvuldig werkt en ook zijn afspraken nakomt. Echt een PLUS bedrijf in mijn geval. (dec. 2020)

18-12-2020
9.5
Brand

Afspraak was zo gemaakt. De uitvoering was ook super.

02-11-2020
10
A.M. Van de Ven

Vriendelijke mensen, duidelijk uitleg over het product, er wordt netjes gewerkt.

04-09-2020
10
Jack Kusters

in een woord perfect. Prettige en vakkundige medewerkers. Vanaf de eerste kennismaking, een eerlijk advies en offerte tot een met een zeer professionele uitvoering. Ik heb Plus Isolatie al bij meerdere dorpsbewoners aangeprezen.

25-08-2020
9.8
B.P. Haasakker

Prima service, correcte uitvoering. Aanrader.

06-03-2020
10
A. Bastiaans

Vakkundig personeel

04-03-2020
10
Henk Verhaegh

geen poes pas, duidelijke afspraak en gedaan wat is afgesproken

13-02-2020
10
Leeijen

Alles super snel en goed geregeld.

05-02-2020
10
B. Wegner

Isolatie perfect uitgevoerd

17-01-2020
10
van den Berg

Een vlugge en snelle afspraak goede service vriendelijk personeel netjes werken dik tevreden heb hier dan alleen maar een compliment voor Dennies en Peter.

02-12-2019
8.3
T van Lierop

Betreft spouwmuurisolatie. We zijn heel tevreden over het offertetraject en nog meer tevreden over de uitvoering; keurig gewerkt en niet of nauwelijks rommel achtergelaten.

15-11-2019
10
Henk van de Ven

had graag na afloop van de werkzaamheden een terugkoppeling gehad van de persoon die me heeft geadviseerd .

15-11-2019
8
D. Fennema

Isoleren zolder en spouwmuur isolatie

11-11-2019
8
Eric Hoedeman

Verkoper had een goed verhaal en geen gesjoemel met prijzen, gewoon dit is de offerte met redelijke prijzen en juiste metingen van oppervlakken. Na tekenen binnen 4 weken een afspraak. Er kwamen die ochtend om half 9 twee teams netjes op tijd, het team voor de vloer was nog sneller klaar als het voor de spouwmuren. Om 11 uur waar beide klaar en weg.

09-11-2019
9.8
R. Jakobs

Alles is goed gegaan, we vonden nog wel veel afval buiten, restjes van de isolatie.

08-11-2019
9
Jeroen van de Sande

ik ben zeer tevreden over plus isolatie. van offertes tot uitvoer. vriendelijk, deskundig en goede prijs kwaliteit

20-10-2019
8.8
GWF Savelkouls

Werkzaamheden goed uitgevoerd maar het materiaal lag overal in de tuin dus ik ben nog wel even bezig geweest met opruimen.

12-10-2019
8.8
van Dijk van Rossum

de uitvoering is perfect gedaan

09-10-2019
9.3
Thijssen j.m

VAKKUNDIG EN NETJES GEWERKT

09-10-2019
9.8
Noud (A.M.M.) Barten

Zeer snel zijn de werkzaamheden uitgevoerd.

04-09-2019
9.8
Fam. Van Gaal

Tevreden

16-04-2019
8
Mat Reinen

Goede afspraken; prettig en vriendelijk personeel;

16-04-2019
10
William Raaijmakers

Top werk geleverd Lekker warm in huis

26-03-2019
8.5
J. Jobse

Sinds kort de sleutel van onze jaren 70 woning. Zeer slechte isolatiewaarde. Na een korte inspectie vernomen dat de spouw gevuld was met UF-schuim. Enkele bedrijven laten komen voor verbeteren isolatie waarden / verwijderen van UF-schuim. Uiteindelijk was de keuze snel gemaakt op basis van de goede uitleg en het gedegen advies van de vertegenwoordiger (Melvin) van plusisolatie. Ook de vaklui waren open en helder over het eind resultaat. Hele fijne aardige vaklui, die feitelijk op al onze vragen tijdens de uitvoering een duidelijk antwoord hadden. Na afloop hebben ze alles keurig opgeruimd en achter gelaten. Wij zijn heel te vreden. Plusisolatie is wat ins betreft een echte aanrader.

16-03-2019
9
W. Van der Locht

goed

15-03-2019
9.2
G.M. Martens

Goede voorlichting, vriendelijke en hardwerkende, nette medewerkers!!!!

Meer beoordelingen