Noord-Brabant

Noord-Brabant beoordeelt ons met een 9.2

Isolatiebedrijf Noord-Brabant - Plus Isolatie

Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf in Noord-Brabant? Dan bent u bij isolatiebedrijf Plus Isolatie B.V. aan het juiste adres. Wij van isolatiebedrijf Plus Isolatie B.V. hebben ook de gehele provincie Noord-Brabant als werkgebied. Voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, dakisolatie, zoldervloerisolatie en impregneren bent u als inwoner van Noord-Brabant bij ons aan het juiste adres! U ziet op deze webpagina verschillende isolatieprojecten die wij uitgevoerd hebben in de provincie Noord-Brabant. Wilt een gratis en vrijblijvend isolatieadvies van ons isolatiebedrijf? Wij komen graag bij u gratis en vrijblijvende de isolatiemogelijkheden bespreken. Vraag hier een gratis en vrijblijvend isolatieadviesgesprek aan of maak een afspraak door te bellen met 0548-547616.

Klanten uit Noord-Brabant beoordelen ons met een gemiddelde score van: 9.2

 

Natuurvriendelijk isoleren in provincie Noord-Brabant

Vanaf november 2023 is in geheel Nederland, dus ook in de provincie Noord-Brabant, natuurvriendelijk isoleren de nieuwe norm geworden. Natuurvriendelijk isoleren houdt in dat bij het isoleren van woningen of gebouwen rekening wordt gehouden met de beschermde diersoorten die in de spouwmuur aanwezig kunnen zijn. Denk aan bijvoorbeeld vleermuizen, gierzwaluwen of huismussen. Isolatiemonteurs van Isolatiebedrijf Plus Isolatie hebben de cursus '''natuurvriendelijk isoleren '' met succes afgerond en zijn in staat om uw woning in de provincie Noord-Brabant te voorzien van deze nieuwe manier van isoleren. Wilt u meer informatie over natuurvriendelijk isoleren in uw provincie Noord-Brabant? Bekijk hier dan onze uitgebreide pagina omtrent natuurvriendelijk isoleren.

Woning Natuurvrij maken in Moergestel

Op 10-01-2024 is deze woning in Moergestel, provincie Noord-Brabant natuurvrij gemaakt door isolatiebedrijf Plus Isolatie.

Werkzaamheden Natuurvrij maken

Eerst zetten de isolatiemonteurs de toegangen tot de spouwmuur dicht. Dit zijn o.a. de open stootvoegen, ventilatiegaten, dilatatievoegen en gaten en kieren bij ramen of regenpijpen. Daarna worden er op bepaalde plaatsen exclusion flaps geplaatst. Deze dienen als ontsnappingskans voor de beschermde diersoorten die in de spouwmuur aanwezig kunnen zijn. Vervolgens worden er vervangende verblijfplaatsen gecreëerd. Dit doen onze isolatiemonteurs door middel van het ophangen van een vleermuiskast of door bovenin de gevel een deel van de spouwmuur niet te isoleren.

offerte spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie Noord-Brabant

Plus Isolatie heeft in Noord-Brabant al meerdere woningen voorzien van spouwmuurisolatie. Wij hebben verschillende woningtypes geïsoleerd. Zo hebben wij spouwmuurisolatie aangebracht bij vrijstaande woningen, hoekwoningen, 2 onder 1 kap woningen en tussenwoningen. Het isoleren van de spouwmuur is een slimme manier om energie te besparen. De spouwmuurisolatie zorgt niet alleen voor comfort, maar een voor een daling van de energierekening. De besparing kan oplopen tot wel 25% op jaarbasis! Wilt u meer informatie over welke soorten spouwmuurisolatie wij aanbrengen? Klik dan op deze link voor meer informatie over spouwmuurisolatie.

Woningisolatie met inblaaswol

In Son en Breugel hebben de werknemers van isolatiebedrijf Plus Isolatie deze woning voorzien van inblaaswol van het merk Knauf Supafil. Hierdoor zijn de bewoners van deze woning aan de Irenestraat in Son en Breugel verzekerd van topkwaliteit. De inblaaswol zorgt als het ware voor een isolatieschil om de woning heen. Warmte kan moeilijk naar buiten ontsnappen, en de koude trek door de woning verdwijnt. De bewoners ervaren meer wooncomfort en zullen nu minder snel geneigd zijn om de thermostaat omhoog te zetten. Dit resulteert weer in een lagere energierekening!

offerte spouwmuurisolatie

Spouwmuurvervuiling verwijderen in de provincie Noord-Brabant

Plus Isolatie heeft de expertise in huis om spouwmuurvervuiling te verwijderen. Sommige woningeigenaren hebben een woning met een vervuilde spouwmuur. Dit komt doordat er tijdens de bouw van de woning puin in de spouwmuur terecht is gekomen. Denk aan puin of aan houtresten. Door middel van endoscopisch onderzoek is dit goed in kaart te brengen. Ons ervaren team van isolatiemonteurs halen voorafgaand het aanbrengen van de spouwmuurisolatie eerst deze verontreining uit uw spouwmuur, zodat u zorgeloos kunt gaan isoleren.

Spouwverontreiniging verwijderen in Grave

In Grave aan de Lunette heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 29-08-2023 bij deze woning spouwmuurverontreiniging verwijderd. Er worden net boven de verontreinigde plekken stenen uit de muur geslepen. Vervolgens word met de hand al het puin uit de spouwmuur verwijderd. Naderhand worden alle stenen weer netjes terug gevoegd. Nadat alle spouwverontreiniging verwijderd is kan er door de isolatiemonteurs begonnen worden met het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Alle medewerkers van isolatiebedrijf Plus isolatie zijn ervaren waardoor de bewoners aan de Lunette in Grave verzekerd zijn van een goede isolatieschil!

Vloerisolatie Noord-Brabant

Het aanbrengen van vloerisolatie in Noord-Brabant is een door Plus Isolatie veel uitgevoerde isolatieopdracht. Voor het isoleren van de vloer gebruiken wij met name icynene vloerisolatie, PIF isolatiefolie en RWF-HFO vloerisolatie. Het aanbrengen van deze vloerisolatie gebeurt op verschillende manieren. Bij het aanbrengen van Icynene PUR-schuim of RWF-HFO PUR-schuim wordt de vloerisolatie in lagen tegen de onderzijde van de vloer gesprayd. Hierdoor ontstaat er een naadloze isolatielaag. De laagdikte die wij aanbrengen gebeurd in overleg met de klant. Bij PIF-isolatiefolie wordt er een speciale folie aan de onderzijde van de vloer bevestigd. Het grote voordeel van deze laatste vloerisolatiemethode is dat de bewoners tijdens het aanbrengen van de folie de woning niet hoeven te verlaten. Zo heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie verschillende oplossingen voor een warme vloer. Dat is de reden waarom veel mensen in Noord-Brabant kiezen voor vloerisolatie van isolatiebedrijf Plus Isolatie.

Deze vloer is op 05-12-2019 voorzien van een naadloze vloerisolatie met Icynene PUR-schuim.

Een vloer kunt u op verschillende manieren isoleren. Wanneer u een kruipruimte onder uw woning heeft, is isolatie van de onderkant van uw vloer via de kruipruimte de snelste en effectiefste methode van vloerisolatie. U voorkomt hiermee niet alleen warmteverlies via uw vloer aan de kruipruimte, maar ook dat kou en vocht via de kruipruimte uw vloer en daarmee uw woning intrekt. Bij deze woning aan de Hazelaarlaan in Oss heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 05-12-2019 de vloer ook aan de onderkant geïsoleerd. Onze isolatiemonteurs hebben daarbij Icynene PUR-schuim als isolatiemateriaal gebruikt. Icynene heeft vergelijkbare isolerende eigenschappen als traditioneel PUR-schuim, maar wordt geblazen met behulp van water. Waardoor er minder schadelijke stoffen vrijkomen.

Dakisolatie Noord-Brabant

Het aanbrengen/installeren van dakisolatie in Noord-Brabant is een isolatieklus die bij Plus Isolatie in goede handen is. Voordat er dakisolatie wordt aangebracht worden er eerst alle opties in kaart gebracht en besproken. Samen met de opdrachtgever overleggen wij wat de beste methode is om de dakisolatie toe te passen. Wel is het zo dat wij als isolatiebedrijf alleen woningen voorzien van dakisolatie in Noord-Brabant van binnenuit, dus tegen het houten dakbeschot aan. Wij gebruiken hiervoor de volgende isolatiematerialen: Icynene dakisolatie, PIF isolatiefolie en Knauf Timberframe dakisolatie.

Dakisolatie in Wouwse Plantage aan de Spuitendonksestraat

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft op 20-01-2021 het dak van deze woning geïsoleerd. Dakisolatie is een uitstekende manier om van de zolder een aangename leefruimte te maken. Dat is de reden dat de bewoner(s) van deze woning in Wouwse Plantage hun woning op 20-01-2021 laten voorzien van dakisolatie. De dakisolatie wordt aan de binnenzijde voorzien van een naadloze isolatielaag. Dankzij deze isolatiemaatregel kunnen de bewoners gemiddeld tot 30% besparen op hun energienota. Zoekt u ook een isolatiebedrijf die in Wouwse Plantage uw woning kan voorzien van dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag een adviesgesprek aan op onze website of bel naar 0548-547616.

Bodemisolatie Noord-Brabant

In de provincie Noord-Brabant hebben wij ook verschillende bodemisolatie projecten mogen uitvoeren. Sommige gebieden in Noord-Brabant bevatten een vochtige vloer. Met name in deze gebieden is het voor de inwoners van Noord-Brabant interessant geweest om over te gaan tot bodemisolatie met isolatieparels. Lees hier meer informatie over bodemisolatie. Let op: er zit momenteel 6 euro per m2 subsidie op bodemisolatie. Om in aanmerking te komen voor subsidie op bodemisolatie dient u twee isolerende maatregelen uit te voeren, dan heeft ook u recht op subsidie op woning isolatie bij u in de provincie Noord-Brabant.

Bodemisolatie aan de Assumburgstraat in Breda

Op 15-11-2023 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie deze kruipruimte in Breda voorzien van een  bodemisolatie . De aangebrachte laagdikte bepaald de uiteindelijke isolatiewaarde. Optrekkend vocht en kou vanuit de kruipruimtebodem is bij deze bewoner(s) nu verleden tijd.

Kruipruimte isolatie verwijderen (isolatieparels & isolatiechips) in provincie Noord-Brabant

In bepaalde situaties is het noodzakelijk om kruipruimte-isolatie, zoals isolatieparels of isolatiechips, te verwijderen. Dit kan vereist zijn bij lekkage aan de waterleiding of bij de installatie van nieuw leidingwerk. Isolatiebedrijf Plus Isolatie biedt ook oplossingen voor deze vraagstukken met betrekking tot het verwijderen van kruipruimte isolatie bij u in de provincie Noord-Brabant.

Let op: Wij verzorgen uitsluitend de verwijdering van isolatieparels of isolatiechips. Voor het verwijderen van oude steenwoldekens of ander isolatiemateriaal dat aan de onderzijde van de vloer is bevestigd, bieden wij geen oplossing.

De verwijderde kruipruimte-isolatie wordt verzameld in Big Bags en tijdelijk opgeslagen om op een later moment opnieuw onder de vloer van uw woning te blazen. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om het oude isolatiemateriaal door ons te laten afvoeren. Deze optie wordt vaak gekozen als bijvoorbeeld een schuimbetonvloer gestort moet worden.

Zoldervloerisolatie Noord-Brabant

Naast dakisolatie hebben wij veel zoldervloerisolatie opdrachten uitgevoerd in Noord-Brabant. Voor het isoleren van de zoldervloer gebruikt isolatiebedrijf Plus Isolatie minerale glaswol van Knauf Supafil. Dit hoogwaardige isolatiemateriaal wordt in de ruimte tussen de balken geblazen, zodat er als het ware een warme deken ontstaat. U kunt op onze website onder het kopje zoldervloerisolatie meer informatie vinden over de werkwijze van zoldervloerisolatie. Als u zoldervloerisolatie combineert met een andere isolatiemaatregel, dan komt u in aanmerking voor €8 subsidie per vierkante meter.

Referentie Zoldervloerisolatie in Veghel Noord-Brabant op 13-04-2022

Warme lucht trekt van nature altijd naar boven. Het is daarom niet meer dan logisch om via dak- of  zoldervloerisolatie te voorkomen dat uw energie via het dak van uw woning weglekt. Bij deze woning aan de Groen van Prinstererlaan in Veghel heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 13-04-2022 de  zoldervloerisolatie geïsoleerd. Hierbij is het glaswolvan het merk Knauf Supafil als isolatiemateriaal gebruikt.

ISDE subsidie 2024 op woningisolatie in Noord-Brabant

Ook in 2024 is het mogelijk voor inwoners van de provincie Noord-Brabant om subsidie aan te vragen voor woningisolatie. Hierdoor kunt u als eigenaar-bewoner van een woning in de provincie Noord-Brabant heel voordelig verduurzamen. U komt door deze nieuwe regeling al in aanmerking voor subsidie als u één isolatiemaatregel treft. Een isolatieadviseur van ons isolatiebedrijf bekijkt gratis en vrijblijvend voor uw woning in Noord-Brabant de isolatiemogelijkheden en of u in aanmerking komt voor deze energiesubsidie. Gratis adviesgesprek bij u in Noord-Brabant aanvragen!

Klanten beoordelingen in Noord-Brabant

9.2

score9.2
Snelheid afspraak maken9.3
Assortiment9.2
Levertijd werkzaamheden9.2
Documentatie materiaal9.1
Kwaliteit van het advies9.4
Kwaliteit v/d uitvoering9.3
17-01-2024
10
Bernard Rouan

Very happy with the service

08-01-2024
8.5
Wagenaars

Netjes gewerkt

07-12-2023
9
Andre Touwslager

Wij zijn prima tevreden, alleen 1 minpunt en dat is dat er veel stukken beton/cement rondom het huis lagen en met name op de vensterbanken "geplakt" waar het bijna niet af te krijgen was..

23-10-2023
10
Marcel van Hemert

Ziet er netjes en proffesioneel uit. Komen afspraken na. Vriendelijke monteur.

01-09-2023
7.5
Hans Horeman

De afspraak stond in principe gepland voor 6 september. Later werd gevraagd of dat mogelijk kon op 29 augustus, waarin wij toestemde. Kort daarna ontvingen wij een mailtje dat de werkzaamheden niet op 29 augustus maar zoals gepland op 6 september zouden worden uitgevoerd. Op 29 augustus na de middag stonden de installateurs voor onze deur. Omdat wij thuis waren en verder geen afspraken hadden, hebben wij geplande werkzaamheden laten uitvoeren. Wij hadden ook niet thuis kunnen zijn!

28-08-2023
10
J.C. Brok

Heel goed werk geleverd zeer tevreden

28-08-2023
10
Sander van Beek

Wij zijn erg tevreden met de geleverde service en het hele proces!

25-04-2023
7.7
Th. ter Borg

Prima

05-02-2023
10
Sercan Engin

Prima! werk, uitleg, snel.

20-01-2023
10
M. Wellens

Keurig netjes alles volgens afspraak.

13-01-2023
7.8
Henk van Kessel

Goed werk geleverd.

09-01-2023
9.3
Leon Platenburg

Veel zooi/stof in de woning. Matig opgeruimd en stenen niet heel mooi teruggeplaatst.

21-11-2022
10
Lenneke van Grinsven

We zijn erg tevreden over het werk wat geleverd is en ook over de service van de installateurs, ze waren erg vriendelijk en na afloop werd alles ook netjes achtergelaten

01-11-2022
10
Claudia Kleinhof

Eerlijk adviesgesprek gekregen wat betreft spouwmuurisolatie afspraak was snel gemaakt. Het personeel was super vriendelijk en werkte echt netjes.

15-10-2022
9.3
L. M. Spooren

Geen aandacht geschonken aan kieren langs ramen waardoor isolatie buiten dwarrelde en rooster in de muren waardoor isolatiemateriaal binnen lag.

19-07-2022
10
Birgit Jansen

Heel prettig contact en snel geholpen. Ook super fijn dat er foto's zijn gemaakt tijdens de werkzaamheden die ik kan gebruiken voor het aanvragen van de subsidie.

19-07-2022
10
Lars Anderson

Goed en snel geholpen.

01-07-2022
10
Tom Matser

Gewoon goed vakkundig snel gewerkt

13-06-2022
10
Hermsen

Ik heb geen slecht punt kunnen opschrijven. Alles is netjes en perfect verlopen!

07-06-2022
9.7
Vincent Peters

Komen afspraken goed na. Fijne mensen.

19-05-2022
10
Dennis van Aspert

Vriendelijk mensen werken hard en netjes , ben zeer tevreden met het resultaat!

12-05-2022
8.3
Wil Heuveling

netjes afgewerkt in 1 dag en alles netjes opgeruimd

31-03-2022
10
Bram Vermetten

Snel en nauwkeurig

28-03-2022
8.7
Jip Rijzewijk

Uitvoering keurig en vriendelijk, advies was dat alles werd dicht gezet , ook de open stoot voegen bij de lateien , uitvoering had daar een andere mening over ( die ik ook deelde) Graag zie ik de foto's tegemoet voor de latere subsidie aanvraag?

19-11-2021
8
Roald Horsten

Duidelijk advies en goede uitvoering

01-11-2021
8
Joris van de sande

Goed uitgevoerd. Alleen het boren van de gaten precies op de rand van de tweeverdieners kleuren is niet zo handig. Dit zorgt voor extra werk bij het schilderen van de muur

20-10-2021
8.5
Mark Muskens

Goed en duidelijk offertegesprek vooraf, gevolgd door een prima dag van isoleren, beleefd, werkt netjes, niks op aan te merken

24-09-2021
10
Jeroen Scheers

Aan de punten weinig toe te voegen. Uitstekend advies gehad, werkzaamheden nauwkeurig uitgevoerd

23-09-2021
9.3
van Nunen

nette medewerkers van plus isolatie.spoedig verlopen en alles netjes opgeruimd

16-09-2021
10
M.T.J. Vervoordeldon

Netjes schoon achtergelaten

09-08-2021
8.5
J. Jans

Ik ben erg tevreden over de service van PlusIsolatie. Vriendelijke en kundige mensen! Hopelijk gaan we het verschil merken!

14-07-2021
9.3
J van der wel

bij aankomst medewerkers isolatie bleek het gedeelte van de keuken niet geïsoleerd te kunnen worden dat is een hele teleurstelling dat is nl de plek waarvoor ik het voornamelijk heb .aangevraagd

09-07-2021
10
Johan van Tilburg

Prima , beetje raar einde, maar over het algemeen tevreden

05-07-2021
7.3
F. van Dooren

erg slordig achtergelaten, ook bij buurman die zijn plaats en garage beschikbaar had gesteld en tevens voor wateraanvoer had gezorgd.

12-06-2021
10
Van der meijden

Onze spouwmuurisolatie is perfect verlopen. Het gesprek met de adviseur was eerlijk en vriendelijk. De uitvoering is zonder problemen verlopen. Leuke, vriendelijke en gezellige medewerkers, die hun werk perfect gedaan hebben Wij zijn zeker zeer tevreden en hopen, op lagere stookkosten in de winter. Heel hartelijk bedankt.

10-06-2021
9.8
J.A. Manders

Perfect gewerkt. Schoonmaak werkzaamheden mogen iets beter.

09-06-2021
10
Pascal Van der Valk

Snel, goed advies. Professioneel bedrijf!

09-06-2021
9.7
M. Neerrijnen

Goede communicatie, goede uitvoering, nu zien wat het gaat opleveren

02-06-2021
10
A.J.M. Janssen

Wij zijn super tevreden. De medewerker die in mei het product heeft verkocht was zeer vriendelijk en heeft alles zeer duidelijk uitgelegd. De medewerkers die de spouwmuren hebben gevuld waren eveneens erg vriendelijk en zeer correct. Na afloop van de werkzaamheden hebben ze alles keurig netjes opgeruimd. Ook zijn de werkzaamheden eerder uitgevoerd dan oorspronkelijk was gepland.

29-04-2021
7.2
John van den Biggelaar

Het regelen van de opdracht en het maken van de afspraak voor de uitvoering is prima verlopen. De informatie die ter plekke werd verteld was ook zeer duidelijk. De uitvoering zelf is helaas verre van optimaal verlopen. Tijdens het aanbrengen van een ventilatierooster is, recht onder de buitenkraan, een gat geboord. Dit resulteerde in het doorboren van de waterleiding. Wat mij het meest verbaast is dat ik nu zelf een installatiebedrijf moet benaderen om het hersteld te krijgen. Dit herstel is nog lopende maar er is weinig tot geen initiatief van Plus Isolatie.

26-04-2021
10
A. van Oorschot

Perfect en zeer professioneel advies van Melvin gehad. Heel erg tevreden over het isoleren door Wesley en Arnold, werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. Plus Isolatie is zeker een aanrader.

29-03-2021
9.2
Duncan De Meester

Alles snel en professioneel geregeld

22-02-2021
8
Martin Wolfhagen

Duidelijk advies, goede weergave opties, snelle uitvoering.

05-02-2021
10
donkers

Super snel geregeld

03-02-2021
9.5
Roeland van Klinken

Activiteiten zijn goed uitgevoerd, hier en daar wat overleg gehad, en verder is het erg goed verlopen.

11-01-2021
10
Taher Hashemzada

Heel goede en vertrouwen bedrijf

24-12-2020
9.8
Marcel Hofland

Verkooppraatjes dacht ik even toen we het hadden over het rendement van de isolatiewol in de spouwmuur. Nee hoor het werkt echt! En uitgevoerd door een bedrijf wat netjes en zorgvuldig werkt en ook zijn afspraken nakomt. Echt een PLUS bedrijf in mijn geval. (dec. 2020)

18-12-2020
9.5
Brand

Afspraak was zo gemaakt. De uitvoering was ook super.

02-11-2020
10
A.M. Van de Ven

Vriendelijke mensen, duidelijk uitleg over het product, er wordt netjes gewerkt.

04-09-2020
10
Jack Kusters

in een woord perfect. Prettige en vakkundige medewerkers. Vanaf de eerste kennismaking, een eerlijk advies en offerte tot een met een zeer professionele uitvoering. Ik heb Plus Isolatie al bij meerdere dorpsbewoners aangeprezen.

25-08-2020
9.8
B.P. Haasakker

Prima service, correcte uitvoering. Aanrader.

06-03-2020
10
A. Bastiaans

Vakkundig personeel

04-03-2020
10
Henk Verhaegh

geen poes pas, duidelijke afspraak en gedaan wat is afgesproken

13-02-2020
10
Leeijen

Alles super snel en goed geregeld.

05-02-2020
10
B. Wegner

Isolatie perfect uitgevoerd

17-01-2020
10
van den Berg

Een vlugge en snelle afspraak goede service vriendelijk personeel netjes werken dik tevreden heb hier dan alleen maar een compliment voor Dennies en Peter.

02-12-2019
8.3
T van Lierop

Betreft spouwmuurisolatie. We zijn heel tevreden over het offertetraject en nog meer tevreden over de uitvoering; keurig gewerkt en niet of nauwelijks rommel achtergelaten.

15-11-2019
10
Henk van de Ven

had graag na afloop van de werkzaamheden een terugkoppeling gehad van de persoon die me heeft geadviseerd .

15-11-2019
8
D. Fennema

Isoleren zolder en spouwmuur isolatie

09-11-2019
9.8
R. Jakobs

Alles is goed gegaan, we vonden nog wel veel afval buiten, restjes van de isolatie.

08-11-2019
9
Jeroen van de Sande

ik ben zeer tevreden over plus isolatie. van offertes tot uitvoer. vriendelijk, deskundig en goede prijs kwaliteit

20-10-2019
8.8
GWF Savelkouls

Werkzaamheden goed uitgevoerd maar het materiaal lag overal in de tuin dus ik ben nog wel even bezig geweest met opruimen.

12-10-2019
8.8
van Dijk van Rossum

de uitvoering is perfect gedaan

09-10-2019
9.3
Thijssen j.m

VAKKUNDIG EN NETJES GEWERKT

09-10-2019
9.8
Noud (A.M.M.) Barten

Zeer snel zijn de werkzaamheden uitgevoerd.

04-09-2019
9.8
Fam. Van Gaal

Tevreden

16-04-2019
8
Mat Reinen

Goede afspraken; prettig en vriendelijk personeel;

16-04-2019
10
William Raaijmakers

Top werk geleverd Lekker warm in huis

26-03-2019
8.5
J. Jobse

Sinds kort de sleutel van onze jaren 70 woning. Zeer slechte isolatiewaarde. Na een korte inspectie vernomen dat de spouw gevuld was met UF-schuim. Enkele bedrijven laten komen voor verbeteren isolatie waarden / verwijderen van UF-schuim. Uiteindelijk was de keuze snel gemaakt op basis van de goede uitleg en het gedegen advies van de vertegenwoordiger (Melvin) van plusisolatie. Ook de vaklui waren open en helder over het eind resultaat. Hele fijne aardige vaklui, die feitelijk op al onze vragen tijdens de uitvoering een duidelijk antwoord hadden. Na afloop hebben ze alles keurig opgeruimd en achter gelaten. Wij zijn heel te vreden. Plusisolatie is wat ins betreft een echte aanrader.

16-03-2019
9
W. Van der Locht

goed

15-03-2019
9.2
G.M. Martens

Goede voorlichting, vriendelijke en hardwerkende, nette medewerkers!!!!

Meer beoordelingen