Noord-Brabant

Noord-Brabant beoordeelt ons met een 9.1

Isolatiebedrijf Noord-Brabant - Plus Isolatie

Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf in Noord-Brabant? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres. Wij van Plus Isolatie hebben ook de provincie Noord-Brabant als werkgebied. Voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie, dakisolatie, zoldervloerisolatie en zonnepanelen bent u als inwoner van Noord-Brabant bij ons aan het juiste adres! U ziet op deze webpagina verschillende isolatieprojecten die wij uitgevoerd hebben in de provincie Noord-Brabant. Wilt een gratis isolatieadvies van ons isolatiebedrijf? Wij komen graag bij u gratis en vrijblijvende de isolatiemogelijkheden bespreken. Vraag hier een gratis en vrijblijvend isolatieadviesgesprek aan of maak een afspraak door te bellen met 0548-547616.

Klanten uit Noord-Brabant beoordelen ons met een gemiddelde score van: 9.1

 

Spouwmuurisolatie Noord-Brabant

Plus Isolatie heeft in Noord-Brabant al meerdere woningen voorzien van spouwmuurisolatie. Wij hebben verschillende woningtypes geïsoleerd. Zo hebben wij spouwmuurisolatie aangebracht bij vrijstaande woningen, hoekwoningen, 2 onder 1 kap woningen en tussenwoningen. Het isoleren van de spouwmuur is een slimme manier om energie te besparen. De spouwmuurisolatie zorgt niet alleen voor comfort, maar een voor een daling van de energierekening. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie.

Spouwmuur isolatie in Boekel aan de Churchillstraat

Aan de Churchillstraat in Boekel heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 13-07-2020 spouwmuurisolatie aangebracht bij deze vrijstaande woning. Woont u in een vrijstaande woning waarvan de spouwmuren nog niet of onvoldoende zijn geïsoleerd? Dan bent u energie technisch gezien dubbel in het nadeel. Want u heeft dan maar liefst vier gevels die vol in de wind, kou en regen staan, in plaats van twee muren bij een tussenwoning of drie muren bij een hoekwoning. Vier grote energielekken dus. Spouwmuurisolatie is een snelle en effectieve manier om deze lekken eens en voor lange tijd te dichten. Want de huidige isolatiematerialen voor spouwmuurisolatie hebben een hoge isolatiewaarde en gaan lang mee. Medewerkers van isolatiebedrijf Plus Isolatie hebben op 13-07-2020 aan de Churchillstraat in Boekel de spouwmuren van een vrijstaande woning geïsoleerd met Supafil van Knauf. Dat is een hoogwaardige en duurzame isolatiewol die niet alleen thermisch isoleert, maar ook akoestisch. De bewoners genieten nu dus niet alleen van een lagere energierekening en meer wooncomfort, maar ook van een minder lawaaiig huis.

Spouwmuurverontreiniging verwijderen in de provincie Noord-Brabant

Plus Isolatie heeft de expertise in huis om spouwmuurverontreiniging te verwijderen. Sommige woningeigenaren hebben een woning met een vervuilde spouwmuur. Dit komt doordat er tijdens de bouw van de woning puin in de spouwmuur terecht is gekomen. Denk aan puin of aan houtresten. Door middel van endoscopisch onderzoek is dit goed in kaart te brengen. Ons ervaren team van isolatiemonteurs halen voorafgaand de spouwmuurisolatie eerst deze verontreining uit uw spouwmuur, zodat u zorgeloos kunt gaan isoleren.

Spouwverontreiniging verwijderen in Eindhoven

In Eindhoven aan de Leenderweg heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 08-07-2020 bij deze woning spouwmuurverontreiniging verwijderd. Er worden net boven de verontreinigde plekken stenen uit de muur geslepen. Vervolgens word met de hand al het puin uit de spouwmuur verwijderd. Naderhand worden alle stenen weer netjes terug gevoegd. Nadat alle spouwverontreiniging verwijderd is kan er door de isolatiemonteurs begonnen worden met het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Alle medewerkers van isolatiebedrijf Plus isolatie zijn ervaren waardoor de bewoners aan de Leenderweg in Eindhoven verzekerd zijn van een goede isolatieschil!

Vloerisolatie Noord-Brabant

Het aanbrengen van vloerisolatie in Noord-Brabant is een door Plus Isolatie veel uitgevoerde isolatieopdracht. Voor het isoleren van de vloer gebruiken wij met name icynene vloerisolatie en ecofoam vloerisolatie. Het aanbrengen van deze vloerisolatie gebeurt op een milieuvriendelijke manier die niet schadelijk is voor mens en milieu. Veel mensen in Noord-Brabant kiezen voor vloerisolatie van Plus Isolatie.

Vloerisolatie in Rijen, provincie Noord-Brabant

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft de vloer van deze woning in Rijen aan de Mariastraat op 05-07-2019 voorzien van  vloerisolatie. Hierbij hebben we de onderkant van de vloer naadloos geïsoleerd. Het waren in eerste instantie niet de besparing op de hoge energiekosten waardoor de eigenaar van dit huis bij ons isolatiebedrijf aanklopte en om vloerisolatie vroeg. De vloer van de woonkamer trok vooral ’s ochtends koud op en hierover werd door de bewoners regelmatig geklaagd. Daarnaast wilde dit huishouden met de vloerisolatie ook een bijdrage aan het klimaat leveren. Via een on-geïsoleerde vloer lekt immers veel energie weg. De centrale verwarming verwarmt dan ook onbedoeld de kruipruimte onder de woning. Dankzij de vloerisolatie die is aangebracht door isolatiebedrijf Plus Isolatie is de koude vloer van de bewoners aan de Mariastraat in Rijen verleden tijd!

Dakisolatie Noord-Brabant

Het aanbrengen / installeren van dakisolatie in Noord-Brabant is een isolatieklus die bij Plus Isolatie in goede handen is. Voordat er dakisolatie wordt aangebracht worden er eerst alle opties in kaart gebracht en besproken. Samen met de opdrachtgever overleggen wij wat de beste methode is om toe te passen. Wel is het zo dat wij als isolatiebedrijf alleen woningen voorzien van dakisolatie in Noord-Brabant van binnenuit. Wij gebruiken hiervoor de volgende isolatiematerialen: Icynene dakisolatie, Ecofoam dakisolatie en Knauf Timberframe dakisolatie.

Dakisolatie in Langenboom aan de Berkenlaan

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft op 05-06-2020 het dak van deze woning geïsoleerd. Dakisolatie is een uitstekende manier om van de zolder een aangename leefruimte te maken. Dat is de reden dat de bewoner(s) van deze woning in Langenboom hun woning op 05-06-2020 laten voorzien van dakisolatie. De dakisolatie wordt aan de binnenzijde voorzien van een naadloze isolatielaag met Icynene, Knauf Timberframe of Ecofoam. Dankzij deze isolatiemaatregel kunnen de bewoners gemiddeld tot 25% besparen op hun energienota. Zoekt u ook een isolatiebedrijf die in Langenboom uw woning kan voorzien van dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Bodemisolatie Noord-Brabant

In de provincie Noord-Brabant hebben wij ook verschillende bodemisolatie projecten mogen uitvoeren. Sommige gebieden in Noord-Brabant bevatten een vochtige vloer. Met name in deze gebieden is het voor de inwoners van Noord-Brabant interessant geweest om over te gaan tot bodemisolatie met parels. Lees hier meer informatie over bodemisolatie. Let op er zit momenteel 4 euro per m2 subsidie op bodemisolatie om in aanmerking te komen voor subsidie op bodemisolatie dient u twee isolerende maatregelingen uit te voeren, dan heeft ook u recht op subsidie op woning isolatie bij u in de provincie Noord-Brabant.

Zoldervloerisolatie Noord-Brabant

Naast dakisolatie hebben wij veel zoldervloerisolatie opdrachten uitgevoerd in Noord-Brabant. Voor het isoleren van de zoldervloer gebruiken wij minerale glaswol van Knauf Supafil. Dit hoogwaardige isolatiemateriaal wordt in de ruimte tussen de balken geblazen, zodat er als het ware een warme deken ontstaat. U kunt op onze website onder het kopje zoldervloerisolatie meer informatie vinden over de werkwijze van zoldervloerisolatie. Als u zoldervloerisolatie combineert met een andere isolatiemaatregel, dan komt u in aanmerking voor €8 subsidie per vierkante meter.

Klanten beoordelingen in Noord-Brabant

9.1

score9.1
Snelheid afspraak maken9
Assortiment9
Levertijd werkzaamheden9.2
Documentatie materiaal8.9
Kwaliteit van het advies9.3
Kwaliteit v/d uitvoering9.3
04-09-2020
10
Jack Kusters

in een woord perfect. Prettige en vakkundige medewerkers. Vanaf de eerste kennismaking, een eerlijk advies en offerte tot een met een zeer professionele uitvoering. Ik heb Plus Isolatie al bij meerdere dorpsbewoners aangeprezen.

25-08-2020
9.8
B.P. Haasakker

Prima service, correcte uitvoering. Aanrader.

06-03-2020
10
A. Bastiaans

Vakkundig personeel

04-03-2020
10
Henk Verhaegh

geen poes pas, duidelijke afspraak en gedaan wat is afgesproken

13-02-2020
10
Leeijen

Alles super snel en goed geregeld.

05-02-2020
10
B. Wegner

Isolatie perfect uitgevoerd

17-01-2020
10
van den Berg

Een vlugge en snelle afspraak goede service vriendelijk personeel netjes werken dik tevreden heb hier dan alleen maar een compliment voor Dennies en Peter.

02-12-2019
8.3
T van Lierop

Betreft spouwmuurisolatie. We zijn heel tevreden over het offertetraject en nog meer tevreden over de uitvoering; keurig gewerkt en niet of nauwelijks rommel achtergelaten.

15-11-2019
10
Henk van de Ven

had graag na afloop van de werkzaamheden een terugkoppeling gehad van de persoon die me heeft geadviseerd .

15-11-2019
8
D. Fennema

Isoleren zolder en spouwmuur isolatie

11-11-2019
8
Eric Hoedeman

Verkoper had een goed verhaal en geen gesjoemel met prijzen, gewoon dit is de offerte met redelijke prijzen en juiste metingen van oppervlakken. Na tekenen binnen 4 weken een afspraak. Er kwamen die ochtend om half 9 twee teams netjes op tijd, het team voor de vloer was nog sneller klaar als het voor de spouwmuren. Om 11 uur waar beide klaar en weg.

09-11-2019
9.8
R. Jakobs

Alles is goed gegaan, we vonden nog wel veel afval buiten, restjes van de isolatie.

08-11-2019
9
Jeroen van de Sande

ik ben zeer tevreden over plus isolatie. van offertes tot uitvoer. vriendelijk, deskundig en goede prijs kwaliteit

20-10-2019
8.8
GWF Savelkouls

Werkzaamheden goed uitgevoerd maar het materiaal lag overal in de tuin dus ik ben nog wel even bezig geweest met opruimen.

12-10-2019
8.8
van Dijk van Rossum

de uitvoering is perfect gedaan

09-10-2019
9.3
Thijssen j.m

VAKKUNDIG EN NETJES GEWERKT

09-10-2019
9.8
Noud (A.M.M.) Barten

Zeer snel zijn de werkzaamheden uitgevoerd.

04-09-2019
9.8
Fam. Van Gaal

Tevreden

16-04-2019
8
Mat Reinen

Goede afspraken; prettig en vriendelijk personeel;

16-04-2019
10
William Raaijmakers

Top werk geleverd Lekker warm in huis

26-03-2019
8.5
J. Jobse

Sinds kort de sleutel van onze jaren 70 woning. Zeer slechte isolatiewaarde. Na een korte inspectie vernomen dat de spouw gevuld was met UF-schuim. Enkele bedrijven laten komen voor verbeteren isolatie waarden / verwijderen van UF-schuim. Uiteindelijk was de keuze snel gemaakt op basis van de goede uitleg en het gedegen advies van de vertegenwoordiger (Melvin) van plusisolatie. Ook de vaklui waren open en helder over het eind resultaat. Hele fijne aardige vaklui, die feitelijk op al onze vragen tijdens de uitvoering een duidelijk antwoord hadden. Na afloop hebben ze alles keurig opgeruimd en achter gelaten. Wij zijn heel te vreden. Plusisolatie is wat ins betreft een echte aanrader.

16-03-2019
9
W. Van der Locht

goed

15-03-2019
9.2
G.M. Martens

Goede voorlichting, vriendelijke en hardwerkende, nette medewerkers!!!!

Meer beoordelingen