Spouwmuurisolatie in Leuvenheim aan de Arnhemsestraat

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie in Leuvenheim aan de Arnhemsestraat

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft van dit isolatie project in Leuvenheim helaas geen originele foto's. Wel hebben we enkele foto's van soortgelijke spouwmuurisolatie werkzaamheden toegevoegd. Zodat u een goed beeld krijgt van de isolatie werkzaamheden. Heeft u verder nog vragen over bodemisolatie, vloerisolatie of spouwmuurisolatie? neemt u dan contact met ons op; dit kan telefonisch via: 0548-547616

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Leuvenheim
Straatnaam:Arnhemsestraat
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
  • Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
  • Vloerisolatie met PUR
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Leuvenheim

Spouwmuurisolatie in Leuvenheim aan de Arnhemsestraat

Leuvenheim

Spouwmuurisolatie in Leuvenheim aan de Arnhemsestraat

 

Spouwmuurisolatie in Leuvenheim d.m.v. Knauf Supafil

In Leuvenheim aan de Arnhemsestraat in Gelderland hebben wij deze woning voorzien van spouwmuurisolatie met minerale glaswol van Knauf Supafil. Wilt u uw woning in Leuvenheim ook voorzien van spouwmuurisolatie? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres!
Door het isoleren van uw spouwmuren bespaard u al gauw tot 30% op uw huidige gasverbruik en daarbij wordt uw woning ook nog eens een stuk comfortabeler! Dit komt doordat uw binnenmuren gemiddeld 3 tot 5 graden opwarmen. U heeft hierdoor geen last meer van een koude straling die afkomstig is van uw buitenmuren.
De bewoners aan de Arnhemsestraat in Leuvenheim gingen u al voor. Wilt u ook eens geheel vrijblijvend de isolatiemogelijkheden in kaart laten brengen? Dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs! Bekijk hier hoe spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil in zijn werk gaat.

Vloerisolatie in Leuvenheim met pur

In Leuvenheim aan de Arnhemsestraat in Gelderland heeft Plus Isolatie deze woning voorzien van vloerisolatie met PUR. Aan de onderkant van de vloer is met behulp van een spuitpistool de PUR van hoge kwaliteit in lagen aangebracht. Door het isoleren van de vloer voorkomt u niet alleen warmteverlies naar uw kruipruimte, maar uw vloer zal ook warmte gaan absorberen, waardoor deze warmer aanvoelt. De bewoners aan de Arnhemsestraat in Leuvenheim kunnen nu dankzij de vloerisolatie met PUR genieten van meer wooncomfort.

Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Bij deze woning in Leuvenheim heeft Plus Isolatie ook ventilatieroosters aangebracht. Door het aanbrengen van ventilatieroosters wordt er gezorgd voor een goede ventilatie die noodzakelijk is om vochtproblemen en nare geuren te voorkomen. Het aantal aan te brengen ventilatieroosters is afhankelijk van de vloeroppervlakte en het aantal compartimenten. De bewoners in Leuvenheim aan de Arnhemsestraat hebben in dit geval meerdere ventilatieroosters laten aanbrengen waardoor de kruipruimte nu goed kan ventileren.