Eindwoning isoleren Oldenzaal

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Eindwoning isoleren Oldenzaal

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Oldenzaal
Straatnaam:Dr. Kuijperstraat
Soort isolatie:Eindwoning isoleren
Uitvoerdatum:04-07-2019
  • Eindwoning isoleren
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Oldenzaal

Eindwoning isoleren Oldenzaal

 

Oldenzaal, 04-07-2019

Eindwoning isoleren in Oldenzaal

In Oldenzaal heeft Plus Isolatie deze eindwoning aan de Dr. Kuijperstraat op donderdag 04-07-2019 mogen voorzien van spouwmuurisolatie. Voordat er kan worden overgegaan tot isolatie vind er vooraf een gedegen spouwmuuronderzoek plaats. Dit doen wij door middel van een endoscopisch onderzoek en een visuele inspectie van de buitenmuur.

Isoleren volgens de KOMO-richtlijnen

Deze eindwoning is geïsoleerd volgens de laatste KOMO-richtlijnen. Onze ervaren isolatiemonteurs werken volgens een vast boorpatroon waardoor de verdeling van het isolatiemateriaal optimaal is. De bewoner(s) van deze eindwoning in Oldenzaal aan de Dr. Kuijperstraat gaan nu gemiddeld tot 25% besparen op hun gasrekening.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Oldenzaal

offerte spouwmuurisolatie

Bij deze woning zijn vier ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Oldenzaal de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Dr. Kuijperstraat in Oldenzaal 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de onderzijde van de vloer weer te voorzien van goede ventilatie.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Bij deze woning in Oldenzaal heeft Plus Isolatie ook spouwmuurafbakingen geïnstalleerd. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook bekend als spouwborstels, is een uitstekende oplossing voor bewoners van 2-onder-1-kapwoningen, hoekwoningen of tussenwoningen waar de buren geen spouwmuurisolatie willen laten uitvoeren. De bewoners aan Dr. Kuijperstraat in Oldenzaal kozen ervoor hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakingen plaatsen om te voorkomen dat het isolatiemateriaal zich verspreidt naar de spouwmuur van de buren.