Werkzaamheden

Kaart nederland
Onze voordelen
  • 10 jaar garantie!
  • ikob-bkb gecertificeerd!
  • Binnen 1 dag klaar!
  • Direct wooncomfort!
  • Direct energie besparen!

Overijssel

Overijssel beoordeelt ons met een 9.4

Isolatiebedrijf Overijssel - Plus Isolatie

Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf in Overijssel? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres. Wij van Plus Isolatie hebben ook de gehele provincie Overijssel als werkgebied. Voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie, dakisolatie, zoldervloerisolatie en zonnepanelen bent u als inwoner van Overijssel bij ons aan het juiste adres! U ziet op deze webpagina verschillende isolatieprojecten die wij uitgevoerd hebben in de provincie Overijssel. Wilt een gratis en vrijblijvend isolatieadvies van ons isolatiebedrijf? Wij komen graag bij u gratis en vrijblijvende de isolatiemogelijkheden bespreken. Vraag hier een gratis en vrijblijvend isolatieadviesgesprek aan of maak een afspraak door te bellen met 0548-547616.

Klanten uit Overijssel beoordelen ons met een gemiddelde score van: 9.4

 

Spouwmuurisolatie Overijssel

Plus Isolatie heeft in Overijssel al meerdere woningen voorzien van spouwmuurisolatie. Wij hebben verschillende woningtypes geïsoleerd. Zo hebben wij spouwmuurisolatie aangebracht bij vrijstaande woningen, hoekwoningen, 2 onder 1 kap woningen en tussenwoningen. Het isoleren van de spouwmuur is een slimme manier om energie te besparen. De spouwmuurisolatie zorgt niet alleen voor comfort, maar een voor een daling van de energierekening. De besparing kan oplopen tot wel 25% op jaarbasis! Wilt u meer informatie over welke soorten spouwmuurisolatie wij aanbrengen? Klik dan op deze link voor meer informatie over spouwmuurisolatie.

Woningisolatie in Haaksbergen aan de Chopinstraat, provincie Overijssel d.m.v. Knauf Supafil

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft op 29-08-2023 deze woning in Haaksbergen aan de Chopinstraat (provincie Overijssel voorzien van woningisolatie. De bewoners wilden graag afrekenen met de koude trek in de woning en de steeds maar stijgende energierekening. De isolatieadviseur van isolatiebedrijf Plus Isolatie is een tijdje geleden bij de bewoners aan de Chopinstraat op gesprek geweest en heeft in kaart gebracht dat woningisolatie door middel van Knauf Supafil de oplossing is om af te rekenen met de koude trek en de als maar stijgende energienota.

Spouwmuurvervuiling verwijderen in de provincie Overijssel

Plus Isolatie heeft de expertise in huis om spouwmuurvervuiling te verwijderen. Sommige woningeigenaren hebben een woning met een vervuilde spouwmuur. Dit komt doordat er tijdens de bouw van de woning puin in de spouwmuur terecht is gekomen. Denk aan puin of aan houtresten. Door middel van endoscopisch onderzoek is dit goed in kaart te brengen. Ons ervaren team van isolatiemonteurs halen voorafgaand het aanbrengen van de spouwmuurisolatie eerst deze verontreining uit uw spouwmuur, zodat u zorgeloos kunt gaan isoleren.

Spouwverontreiniging verwijderen in Hengelo

In Hengelo aan de Oldenzaalsestraat heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 20-07-2022 bij deze woning spouwmuurverontreiniging verwijderd. Er worden net boven de verontreinigde plekken stenen uit de muur geslepen. Vervolgens word met de hand al het puin uit de spouwmuur verwijderd. Naderhand worden alle stenen weer netjes terug gevoegd. Nadat alle spouwverontreiniging verwijderd is kan er door de isolatiemonteurs begonnen worden met het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Alle medewerkers van isolatiebedrijf Plus isolatie zijn ervaren waardoor de bewoners aan de Oldenzaalsestraat in Hengelo verzekerd zijn van een goede isolatieschil!

Vloerisolatie Overijssel

Het aanbrengen van vloerisolatie in Overijssel is een door Plus Isolatie veel uitgevoerde isolatieopdracht. Voor het isoleren van de vloer gebruiken wij met name icynene vloerisolatie, PIF isolatiefolie en RWF-HFO vloerisolatie. Het aanbrengen van deze vloerisolatie gebeurt op verschillende manieren. Bij het aanbrengen van Icynene PUR-schuim of RWF-HFO PUR-schuim wordt de vloerisolatie in lagen tegen de onderzijde van de vloer gesprayd. Hierdoor ontstaat er een naadloze isolatielaag. De laagdikte die wij aanbrengen gebeurd in overleg met de klant. Bij PIF-isolatiefolie wordt er een speciale folie aan de onderzijde van de vloer bevestigd. Het grote voordeel van deze laatste vloerisolatiemethode is dat de bewoners tijdens het aanbrengen van de folie de woning niet hoeven te verlaten. Zo heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie verschillende oplossingen voor een warme vloer. Dat is de reden waarom veel mensen in Overijssel kiezen voor vloerisolatie van isolatiebedrijf Plus Isolatie.

Deze vloer is op 26-04-2023 voorzien van een naadloze vloerisolatie met Icynene PUR-schuim.

Een vloer kunt u op verschillende manieren isoleren. Wanneer u een kruipruimte onder uw woning heeft, is isolatie van de onderkant van uw vloer via de kruipruimte de snelste en effectiefste methode van vloerisolatie. U voorkomt hiermee niet alleen warmteverlies via uw vloer aan de kruipruimte, maar ook dat kou en vocht via de kruipruimte uw vloer en daarmee uw woning intrekt. Bij deze woning aan de Broeklanderdijk in Broekland heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 26-04-2023 de vloer ook aan de onderkant geïsoleerd. Onze isolatiemonteurs hebben daarbij Icynene PUR-schuim als isolatiemateriaal gebruikt. Icynene heeft vergelijkbare isolerende eigenschappen als traditioneel PUR-schuim, maar wordt geblazen met behulp van water. Waardoor er minder schadelijke stoffen vrijkomen.

Dakisolatie Overijssel

Het aanbrengen/installeren van dakisolatie in Overijssel is een isolatieklus die bij Plus Isolatie in goede handen is. Voordat er dakisolatie wordt aangebracht worden er eerst alle opties in kaart gebracht en besproken. Samen met de opdrachtgever overleggen wij wat de beste methode is om de dakisolatie toe te passen. Wel is het zo dat wij als isolatiebedrijf alleen woningen voorzien van dakisolatie in Overijssel van binnenuit, dus tegen het houten dakbeschot aan. Wij gebruiken hiervoor de volgende isolatiematerialen: Icynene dakisolatie, PIF isolatiefolie en Knauf Timberframe dakisolatie.

Dakisolatie in Steenwijk aan de Dieptol

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft op 19-07-2023 het dak van deze woning geïsoleerd. Dakisolatie is een uitstekende manier om van de zolder een aangename leefruimte te maken. Dat is de reden dat de bewoner(s) van deze woning in Steenwijk hun woning op 19-07-2023 laten voorzien van dakisolatie. De dakisolatie wordt aan de binnenzijde voorzien van een naadloze isolatielaag. Dankzij deze isolatiemaatregel kunnen de bewoners gemiddeld tot 30% besparen op hun energienota. Zoekt u ook een isolatiebedrijf die in Steenwijk uw woning kan voorzien van dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag een adviesgesprek aan op onze website of bel naar 0548-547616.

Bodemisolatie Overijssel

In de provincie Overijssel hebben wij ook verschillende bodemisolatie projecten mogen uitvoeren. Sommige gebieden in Overijssel bevatten een vochtige vloer. Met name in deze gebieden is het voor de inwoners van Overijssel interessant geweest om over te gaan tot bodemisolatie met isolatieparels. Lees hier meer informatie over bodemisolatie. Let op: er zit momenteel 6 euro per m2 subsidie op bodemisolatie. Om in aanmerking te komen voor subsidie op bodemisolatie dient u twee isolerende maatregelen uit te voeren, dan heeft ook u recht op subsidie op woning isolatie bij u in de provincie Overijssel.

Bodemisolatie aan de De Zwaan in Almelo

Op 29-08-2023 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie deze kruipruimte in Almelo voorzien van een  bodemisolatie . De aangebrachte laagdikte bepaald de uiteindelijke isolatiewaarde. Optrekkend vocht en kou vanuit de kruipruimtebodem is bij deze bewoner(s) nu verleden tijd.

Zoldervloerisolatie Overijssel

Naast dakisolatie hebben wij veel zoldervloerisolatie opdrachten uitgevoerd in Overijssel. Voor het isoleren van de zoldervloer gebruikt isolatiebedrijf Plus Isolatie minerale glaswol van Knauf Supafil. Dit hoogwaardige isolatiemateriaal wordt in de ruimte tussen de balken geblazen, zodat er als het ware een warme deken ontstaat. U kunt op onze website onder het kopje zoldervloerisolatie meer informatie vinden over de werkwijze van zoldervloerisolatie. Als u zoldervloerisolatie combineert met een andere isolatiemaatregel, dan komt u in aanmerking voor €8 subsidie per vierkante meter.

Zoldervloerisolatie met Knauf Supafil in Dedemsvaart

08-09-2023 was de dag dat isolatiebedrijf Plus Isolatie in Dedemsvaart deze zoldervloer heeft geïsoleerd. Door uw zolder te isoleren kunt u de hoeveelheid energie die u voor de verwarming van uw woning gebruikt gemiddeld met 25% á 30% verlagen. Zoldervloerisolatie is goedkoper dan dakisolatie. Daar komt bij dat u na isolatie van uw zoldervloer de zolder niet langer mee verwarmt met de rest van uw woning. Het te verwarmen volume wordt dus kleiner. Het resultaat daarvan is dat u minder gas verbruikt om uw huis warm te houden en uw energiekosten omlaag gaan. De eigenaar van deze woning aan de De Aalscholver in Dedemsvaart koos voor  zoldervloerisolatie. Op 08-09-2023 hebben medewerkers van isolatiebedrijf Plus Isolatie de ruimte tussen de balken van de zoldervloer opgevuld met Supafil van Knauf. Dit is een inblaaswol met een hoge isolatiewaarde.

ISDE subsidie 2023 op woningisolatie in Overijssel!

Vanaf 24 januari 2023 is het mogelijk voor inwoners van de provincie Overijssel om subsidie aan te vragen voor woningisolatie. Hierdoor kunt u als eigenaar-bewoner van een woning in de provincie Overijssel heel voordelig verduurzamen. U komt door deze nieuwe regeling al in aanmerking voor subsidie als u één isolatiemaatregel treft. Een isolatieadviseur van ons isolatiebedrijf bekijkt gratis en vrijblijvend voor uw woning in Overijssel de isolatiemogelijkheden en of u in aanmerking komt voor deze energiesubsidie. Gratis adviesgesprek bij u in Overijssel aanvragen!

Klanten beoordelingen in Overijssel

9.4

score9.4
Snelheid afspraak maken9.5
Assortiment9.3
Levertijd werkzaamheden9.3
Documentatie materiaal9.3
Kwaliteit van het advies9.5
Kwaliteit v/d uitvoering9.3
01-09-2023
9.7
Anton Kleine Schaars

Snel, vakkundig werk geleverd. Resultaat moet blijken uit het verbruik in de winter

29-08-2023
10
Tim Belshof

Algeheel goede ervaring met Plus Isolatie. Ook als niet alles op zelfde dag geplaatst/geleverd kan worden, ivm onze verbouwing. Hier goede afspraken over gemaakt.

29-08-2023
10
Marieke Visschedijk

Dit is onze 2e woning waar plusisolatie de spouwmuren heeft geïsoleerd! We zijn dik tevreden en kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.

29-08-2023
10
E.M.T. Hartgers

Alles na Wenst gelopen super

29-08-2023
9.7
B. Vrugteveen

Liep allemaal prima.

29-08-2023
8
Hans van den Ende

Deskundige en vriendelijke uitvoering!

28-08-2023
10
Paul Otte

Het was prima voor elkaar!

19-07-2023
10
J.H.G. Kosters

Super

19-07-2023
7.8
Willem Komduur

netjes gewerkt

19-07-2023
10
Wilko Hekman

Alles compleet en top gedaan. Zelfs de montage ging gesmeerd. Dikke Plus

08-07-2023
9.7
Jasper de Jong

Een fijne partij. Vlot, kundig en een mooie persoonlijke manier van werken...

04-07-2023
10
Pieter Buikema

Zeer makkelijk afspraken en zeer correct in de uitvoering

03-07-2023
8.2
R. Hofsink

Er is verder prima werk geleverd. Alleen het na voeg werk waar dat nodig was valt nu alweer uit de voeg. Is na het moment van aanbrengen gewoon verbrand,zoals dat genoemd wordt!!

29-06-2023
10
Brian Pieper

Wij zijn goed en vriendelijk geholpen Echt een aanrader

28-06-2023
7.7
Hein Dekker

Ben tevreden t.a.v. de uitgevoerde werkzaamheden!

25-06-2023
10
Bart Slot

Van begin (startgesprek) tot eind (uitvoering) is PlusIsolatie een uitstekende keuze geweest voor ons huis uit 1925!

21-06-2023
10
Jeroen Oude Avenhuis

Plus Isolatie is een echte aanrader. Het maken van een afspraak voor het bespreken van de mogelijkheden ging supersnel. De offerte werd direct gemaakt en een afspraak op zeer korte termijn zelfs ook. Binnen enkele weken de woning geïsoleerd. Keurige medewerkers, alles goed afgewerkt en achtergelaten.

14-06-2023
9.8
G. Oortwijn

dik tevreden over het voor traject en de uitvoering

13-06-2023
8.5
Tom Jannink

1 ventilatierooster minder dan afgesproken. Niet alle gaten gedicht. Voordeur besmeurd met pur. Niet volledig schoon te krijgen.

12-06-2023
10
Roland Bos

Keurig werk voor een keurige prijs

07-06-2023
10
André Alberts

Alles volgens afspraak en netjes achtergelaten. Prima.

01-06-2023
10
Marco van der Beek

Prima service! Als klant weet je precies waar je aan toe bent. Duidelijke communicatie. En prima uitvoering.

19-05-2023
10
H. ter Huerne

Er is goed werk geleverd.

18-05-2023
9.2
Lydia van der Weij

Goed, netjes en snel uitgevoerd. Vriendelijke en keurige medewerkers.

18-05-2023
7.8
Bennie Peters

Prima

11-05-2023
10
Paula ter Borg

Het is perfect afgehandeld en die meneer heeft alles netjes opgeruimd.

10-05-2023
10
Patrick Toepoel

Correct, betrouwbaar, werkzaamheden netjes volgens afspraak volbracht.

10-05-2023
6
Ron de Rijke

Muur isolatie laten uitvoeren. En is door de heren netjes uitgevoerd. Geen gezeur, gedaan zoals het hoort. Of de muur vol zit zoals beloofd kan lk niet controleren. Maar ze waren beleefd en waar ik ze op gewezen had ivm voorkomen dak beschadiging hebben ze perfect gedaan. Dus nav mijn ervaring. Zeker aan te bevelen.

03-05-2023
8.3
Herman van der Vegte

Prima klus gedaan, prima contact en de mannen die de isolatie hebben aangebracht hebben het werk netjes uitgevoerd.

01-05-2023
9
C. Kurnaz

Gelieve controleren of de afzuiging/ventilatie vrij zijn van PUR materiaal. Helaas was de ventilatie rooster vol met PUR schuim na het voldaan van de werkzaamheden.

27-04-2023
9.7
T. Velthuis

Goed advies nette uitvoering afspraken worden nagekomen

27-04-2023
8
Vincent de Mul

Ik had snel een afspraak, en diezelfde dag meteen de afspraken voor vloer en dakisolatie binnen. Lekker snel, en je hoeft er niet achteraan te bellen, zoals ik bij veel andere aanbieders had

26-04-2023
10
Wendy Jager

Vriendelijke mensen, houden zich aan afspraken en deskundig advies

21-04-2023
9
Frans ter Laak

werkzaamheden goed uitgevoerd door 2 werknemers, die duidelijk uitleg gaven. We zijn tevreden.

21-04-2023
8.2
Henk Geurts

Netjes werken , klant vriendelijk

18-04-2023
10
Herman Meenks

Advies over vloer- en spouwmuurisolatie is zeer profesioneel. Prachtige, helder geschreven en technisch onderbouwde brochures geven voldoende uitleg. De werkzaamheden worden vlot en vakkundig uitgevoerd door nette monteurs. Deze maken zelf de foto's die nodig zijn bij het aanvragen van de overheidssubsidie. Ik kan het bedrijf Plus Isolatie uit Enter van harte aanbevelen.

07-04-2023
9.5
Ernst Boot

keurig achter gelaten, 1 gat niet dicht gemaakt maar dat regelen we zelf wel even, aardige mannen die de muur kwamen vullen

04-04-2023
10
Rens Damhuis

Top partij. Is duidelijk en snel in hun werk. Zeker een aanbeveling!

03-04-2023
8.2
Joanne Engelbertink

Prima werk geleverd. Ik had eigenlijk nog wel een paar dagen van te voren een appje, mailtje of telefoontje verwacht. Dit omdat er zo'n lange tijd tussen de offerte en daadwerkelijke werkzaamheden zit. En ik mis de info over hoe ik de subsidie aan kan vragen.

29-03-2023
8.7
Bas Harmsen

Prima service. Tevreden! Geen echte aandachtspunten. Tip: Afspraak was enkele maanden geleden gemaakt. De uitvoerders waren op de dag vd gemaakte afspraak aanwezig. Echter in de tussentijd was er geen communicatie waardoor ik twijfelde of ze wel op de geplande dag zouden komen. Tip. Bericht per mail enkele dagen voorafgaande aan de realisatie om er zeker van te zijn dat de afspraak is geborgd.

28-03-2023
10
Miranda van Arnhem

Heel vriendelijke werknemer, snel en zorgzaam zijn werkzaamheden uitgevoerd

27-03-2023
9.3
Aranxtha van Hall

Fijn en snelle service. Wel was het voor ons jammer dat de planning al zo vol zat. Hier kunnen jullie natuurlijk niks aan doen. Maar ik zou jullie zeker adviseren aan kennissen en vrienden.

21-03-2023
9.7
M. Nahuis

Prima werknemers die hun werk snel en vakkundig hebben gedaan.

21-03-2023
10
Marcel Schildkamp

Super leuke aardige jongens hier aan het werk gehad. Strak werk geleverd.

21-03-2023
9.7
Rob Schlepper

Snel en goed werk geleverd 1 aandachtspunt bij de gaten vullen zorgen dat er geen cement op de bestrating komt Voor de rest prima werk

21-03-2023
10
Daryll Vosskühler

Duidelijke communicatie, snelle opvolging en betrouwbaar.

21-03-2023
10
M. Meenhuis

Zeer tevreden. Vriendelijk personeel en kwamen de afspraken goed na. Zeker een aanrader

20-03-2023
10
G. Bosma

E.E.A. snel geregeld monteurs snel en schoon gewerkt ( overtollig isolatie materiaal netjes opgeruimd)

20-03-2023
8
W. Nijenhuis

Prima gedaan

20-03-2023
10
Francine Kamphuis

Super service, erg tevreden. We merken het gelijk in huis.

05-03-2023
8.3
B.L.A. Schotman

Kwaliteit van advies is zeer goed, met name de aanvraag van de subsidie. Bij de aanvraag wordt er foto's gevraagd van voor, tijdens en na de subsidie. Gelukkig heeft Plus Isolatie hiervan foto's gemaakt zodat de aanvraag van de subsidie compleet kan opsturen.

01-03-2023
10
Nenad Vasiljevic

Paar weken geleden spouwmuur laten isoleren van jaren 30 woning met Knauf supafil. Super goed geholpen. Goed advies gehad over de mogelijkheden voor de spouw isolatie. oplevering was super goed, goed uitleg gehad wat er ging geburen en na de werkzaamheden werd alles netjes opgeruimd en afgevoerd. De dag van uitvoering was best koud, na de isolatie kon je meteen al merken dat het in hele woning behagelijker is en dat woning snel opwarmt en warmte goed vasthoudt.

18-02-2023
10
H.M. Berendijk

Het is allemaal super netjes en goed verlopen. Wij zijn blij met de isolatie.

15-02-2023
8.7
J.W. Groener

Door ons aangeven dat een gedeelte van de spouw nauwer was. Niet aan ons gezegd dat daar geen isolatie in kon. Verder prima!

08-02-2023
7.8
E.G. Dijk

De montage verliep snel , de jongens tussen de middag een patatje en snack gegeven en hebben goed werk afgeleverd .

07-02-2023
9.7
T.J.M. Kok

Prima volgens afspraak

27-01-2023
10
Arnold van Goor

Snel en goed gewerkt geen minpunten

26-01-2023
10
Joost Leisink

Heel erg tevreden ! Zeer vriendelijke mensen.

25-01-2023
8.7
S. Even

Kundig en vertrouwd geleverd

22-01-2023
10
Rolf Heikens

We zijn zeer tevreden! Goede en duidelijke adviezen gekregen tijdens schouw en na uitvoering werkzaamheden. Afspraken en werkzaamheden waren helder beschreven in de offerte.

18-01-2023
8.3
Peter van der Made

Professioneel uitgevoerd, nette monteurs die alle keurig opgeruimd achter hebben gelaten. Perfect!

18-01-2023
9.7
Sandra van Limburg

Heel netjes gewerkt. Had graag voor de betreffende datum nog een richttijd gekregen ipv alleen een dag. Ik heb ook geen bevestigingsmail gekregen van de afspraak

13-01-2023
8.7
Marijke van de Loo

Zeer prettig contact

12-01-2023
10
Bart Meijer

Meer dan tevreden over de uitgevoerde opdracht. Snel en vakkundig. Kan Plus Isolatie zeker aanraden.

12-01-2023
9.2
Jan en Hermien Balster

Goed werk mannen!

10-01-2023
10
H.H.J. Olde Heuvel

Afspraken zijn na gekomen, personeel zorgvuldig en leveren kwaliteiten en wij zijn tevreden.

09-01-2023
10
Ellis Hagedoorn

Wij zijn heel erg tevreden over PlusIsolatie. Goede voorlichting gehad. Iets duurder dan andere leveranciers maar we hadden een goed gevoel en dat is veel waard. Ook is de spouwmuurisolatie goed en vakkundig gedaan. Alles netjes opgeruimd achter gelaten. Wij bevelen PlusIsolatie zeker aan

09-01-2023
10
Marieke Visschedijk

Plus isolatie heeft bij ons de spouw en dak isolatie uitgevoerd! Dit is allemaal volgens planning en afspraak verlopen. Snel en goed geregeld

09-01-2023
9.2
Nicole Vleeschouwer

Lekkage gehad omdat een dakpan niet terug geschoven was. En een gedeelte vergeten was dit was al na 1 dag al verholpen wat heel prettig was.

09-01-2023
9.7
Johan Wolters

Prima mensen aan het werk. wij zijn erg tevreden. Succes met jullie werk.

09-01-2023
8
Mariska Platvoet

Fijn en betrouwbaar bedrijf. Isolatie goed uitgevoerd

09-01-2023
10
R. Braaksma

Zeer tevreden over afspraak en uitvoering

08-01-2023
9
V. Nobilio

gezien de staat van de spouwmuur (biedt weinig mogelijkheid voor isolatiemateriaal), is hieraan een goede oplossing voor toegepast (advies). Goed werk.

06-01-2023
8.8
Peter van der Made

De vloer met PUR en de zoldervloer met Knauf Supafil laten isoleren ziet er nu perfect uit, ondanks de drukte toch nog binnen drie maanden uitgevoerd. Top!

06-01-2023
8.8
G. Pool

Wij vonden het team voor de spouwmuur isolatie geweldig, voor de vloer isolatie iets minder, werken slordig.

06-01-2023
10
T. Koekoek

De opdracht is prima uitgevoerd!

06-01-2023
8.7
Vincent Holtmaat

Netjes en snel uitgevoerd door Plus!

29-12-2022
10
Jozef Stipdonk

Goede service

29-12-2022
10
Arjan Nijentwilhaar

Super geholpen, dank je Rudi en Jan Hein????????

23-12-2022
8
H. Deterink

Omdat we wegens omstandigheden eerder aan de beurt waren zijn we heel tevreden over, onze dank hiervoor

23-12-2022
10
Anita Beernink

Van begin tot eind verliep alles soepel en vlekkeloos. Goede communicatie en afstemming met Lubbers Bouwservice mbt planning, zonder mijn tussenkomst.

23-12-2022
10
Wouter Te Pas

Nette en aardige werknemers die kwalitatief goed werk leveren. Woning perfect geisoleerd

23-12-2022
10
Jan Geerdink

Zowel advies als uitvoering was goed, niets op aan te merken!

20-12-2022
8.3
Van Benthem's aannemingsbedr. BV

Keurig bedrijf

13-12-2022
8.2
J. Blanckenborg

Prima communicatie en helder advies. Uitvoering naar tevredenheid en netjes gewerkt. Aardige mensen die doen wat ze zeggen.

27-11-2022
10
Bas Spijkerman

Prettig contact en afstemming gehad voorafgaand met adviseur omtrent het opnemen van een offerte. Geen verdere op- of aanmerkingen omtrent de uitvoering of iets dergelijks. Veel dank (in het bijzonder ook aan Melvin)!

08-11-2022
9.8
F.G.J. Kienhuis

De Monteurs van Plus Isolatie kwamen heel rustig en vakbekwaam over, die laat je vol vertrouwen aan je huis werken, trek de deur maar in het slot als je klaar bent. Echt fijne jongens! Ook het adviesgesprek thuis met Rudi als prettig ervaren, ik was zelf eerst sceptisch over spouwmuurisolatie vanwege het ventileren, maar Rudi heeft mij met goed onderbouwde argumenten wel weten te overtuigen dit uit te voeren.

07-11-2022
8
Harry Huiskes

Personeel kwam professioneel over en hadden goed werkende professionele apparatuur bij zich. Goed tevreden over de werkzaamheden.

03-11-2022
7.8
Marina van Dalen-Sanders

Ivm haast om een volgende klus uit te voeren waren er wat slordigheden in de afronding van het werk. Hiervoor is men later twee keer voor teruggekomen. Prima opgelost uiteindelijk.

01-11-2022
10
Michiel Hesselink

Alles goed en duidelijk afgehandeld!

01-11-2022
9.5
Eddo Pruim

De afwerking viel wat tegen. Ik heb op de muur nog op diverse plekken het cement, wat voor het dichtstoppen van de gaten gebruikt wordt, moeten verwijderen. Hier moet wel meer aandacht aan worden geschonken vind ik.

28-10-2022
9.8
Arianne Beunk

Tijdens de afspraak voor bekijken woning en informatie omtrent isoleren werd al aangegeven dat het druk was en dat we nog een poosje konden wachten op de isolatie afspraak. Maar binnen week kregen we een telf. Dan ze een week later komen de komen voor isoleren ( plekje vrij). Super natuurlijk. Het isoleren ging snel en vakkundig. Nu wachten we op de afspraak.voor vloer isolatie. Al met al erg tevreden over Plus isolatie.

28-10-2022
10
Michiel Vleeming

Top werk geleverd, een klein dingetje was er nog en werd de volgende dag meteen gefixt. Zeer tevreden

28-10-2022
9.7
Jakob Schothans

Deskundig advies na een opname van de woning. Werkzaamheden zijn zeer zorgvuldig uitgevoerd. Tijdens uitvoering puin ontdekt in de spouw en netjes weggehaald, spouw nogmaals uitgebreid gecontroleerd voor aanbrengen nieuwe isolatie. Na uitvoering rondom de woning keurig schoongemaakt. Kortom: zeer tevreden met de uitvoering en het resultaat.

27-10-2022
9
Huseyin Bingol

Goedendag, Heren hebben op een gestructreerde en snelle wijze de spouwmuren geisoleerd. Isolatie is nu ook duidelijk merkbaar. Als in November de vloerisolatie uitgevoerd wordt, dan zijn we qua isolatie helemaal blij. :-) Aandachtspunten wat ik kan geven zijn: - Aantal gaten waren de heren vergeten te vullen. Deze zijn pas een aantal dagen later gevuld. - Na het vullen boven of langs de ramen, kwam de isolatie langs de kozijnen naar buiten. Het zou handig zijn hiervan eerder op de hoogte te zijn geweest. Ik hoorde van heren dat het vaker gebeurde met oudere huizen. Misschien kunnen jullie klanten als optie mogelijkheid (uiteraard tegen een bepaalde vergoeding) bieden de randen langs de kozijnen voordat de isolatie begint te kitten zodat de isolatie niet langs de slecht of niet gekit randen naar buiten komt. Mvg, Huseyin

20-10-2022
9.5
Herman Nijkamp

Keurig werk

18-10-2022
8.8
Olaf Boers

Keurig uitgevoerd werk. Een kleine schade is perfect opgelost!

18-10-2022
9.8
Erwin van Doornspeek

Alles is prima verlopen

14-10-2022
10
G. Berkhof

Heel tevreden

14-10-2022
10
Lesley Sluiter

Zeer tevreden met de snelheid dat er geleverd kon worden de werkzaamheden zijn goed gedaan dank daar voor

13-10-2022
10
A.H.M. Oude Weernink

Super vriendelijk personeel. En alles netjes achter gelaten

12-10-2022
10
Nelie Rodenburg

Perfect volgens afspraak

12-10-2022
9.5
John Bekkers

De dakisolatie werd zeer snel na opdracht uitgevoerd, de spouwmuurisolatie daarentegen moesten we achteraan bellen. Daarna werd het ook heel snel uitgevoerd. De kwaliteit van de afwerking had hier en daar iets beter gekund. Maar het was de laatste dag voor de vakantie van de uitvoerenden. Over het algeheel was het prima. We zijn pas 100 % tevreden als de besparing voldoet aan de verwachtingen.

29-07-2022
9
Sabrina Horst

Vond vooral de spouwmuurisolatie erg veel rommel achtergelaten heeft. De hele tuin zat onder de witte isolatievlokken. Erg slordig. Maar wat me nog het meeste ergert is de subsidieaanvraag: punt 1 - nergens op de factuur / site kan ik vinden waar ik dat moet indienen en hoe die subsidieregeling heet . Punt 2 - tijdens het invoeren van de subsidieaanvraag (na veel zoeken) blijken ze ook om foto's te vragen van zowel spouwisolatie en vloerisolatie. Dat had u wel even mogen zeggen van te voren !!!!! Nu heb ik dus van de vloerisolatie toch maar de ducktape (verzegelde ruimte) afgehaald om een foto te maken en van de gaten in de muur als 'bewijs' van de spouwisolatie. Vind dit niet netjes!

28-07-2022
9.8
A.G. Bessembinder

achterzijde 1 boorgat niet gevuld met voegspecie.

26-07-2022
7.7
M. Müller

Prima werk geleverd

18-07-2022
9.7
Franken

Goede partij leuke werknemers

18-07-2022
10
Wim van den Bor

Goed en perfect geregeld Goede servers

06-07-2022
8
E. Oude Lashof

Tevreden

06-07-2022
9.3
Oscar Klein Koerkamp

Erg tevreden over het voortraject en de uitvoering.

30-06-2022
9
Oude Scholten

Duidelijk in communicatie en prima uitgevoerd voor zover ik dat als particulier kan beoordelen. Vriendelijk en correct personeel. Zowel telefonisch als ook de uitvoerders. Het is nu nog zomer, dus de energierekening en het resultaat moet ik nog gaan zien ????

30-06-2022
7
Frank van der Veen

Tevreden over het geleverde werk

24-06-2022
10
Richard Scholten

alles is naar wens verlopen en goed afgewerkt. gr richard

20-06-2022
9
Harry Broenink

zeer korte tijd tussen opdracht en uitvoering

17-06-2022
9.7
T. Wichers-Schreur

Goed

15-06-2022
10
I. Overwijk

Zeer vakkundige en plezierige uitvoering.

15-06-2022
9.8
T. Wichers-Schreur

precies volgens afspraak

13-06-2022
9
J.A. Meijerink

prima werk geleverd

13-06-2022
10
Herman Kist

zeer te vreden met onze spouwmuur isolatie netjes en vakkundig gedaan top

04-06-2022
10
Willem van Schoot

Ging vlot en in goed overleg

03-06-2022
10
Roy Vollenbroek

Erg vriendelijk personeel en alles top geregeld en opgeruimd

01-06-2022
6.5
Jan Beuving

Na de eerste keer, 1 dag van te voren afzeggen. De 2x wel op tijd. Controle gehad die het bedrijf controleerden. Spouwidolatie goed uitgevoerd. Jammer dat de voegen opgevuld werden met een lichte voeg. Onderste gedeelte donker voeg. Kleurt wel bij. Dus niet

26-05-2022
10
Laurens Beckers

Alles prima verlopen

25-05-2022
10
T.J.J. Olde Hendrikman

Alles super verlopen ,nu hopen dat we de energie kosten toch wat kunnen verlagen

25-05-2022
9
Tonnie van Riele

Zeer snelle levering, tevreden met de uitvoering en oplevering.

20-05-2022
10
Ilse van der Wal

Jan Hein en Wouter hebben de eps korrels netjes onder de vloer gekregen … alles netjes achterlaten

17-05-2022
9.5
Wouter Bredewold

Prima advies, uitvoering en super aardige mensen! Enigste minpuntje is dat tijdens het boren bij bepaalde plekjes de stenen iets beschadigt zijn.

13-05-2022
8.3
Teun Schuurkamp

Snel, vakkundig en schoon werk opgeleverd.

13-05-2022
8.8
R. Zwienenberg

Ik had mij reeds wat verdiept in spouwmuur isolatie, en de adviseur van plus isolatie kon heel veel en goed uitleggen hoe zij te werk gaan. Erg prettig, vakkundig gesprek wat mij er toe heeft bewogen om voor dit bedrijf te kiezen. De montage liet even op zich wachten, wat zeer begrijpelijk is in de huidige drukte. Monteurs waren zeer vriendelijk en hebben hard gewerkt om alles netjes uitvoeren. Dus ben zeer tevreden. Had ook gelijk dit bedrijf bij mijn buurvrouw doorgegeven, en ook zij heeft de muren gelijktijdig mee laten behandelen. Alles in 1x klaar. Top, ik raad plus isolatie zeker aan iedereen aan!

13-05-2022
10
Silvia Kuipers

Wij bevelen Plus Isolatie zeker aan!

26-04-2022
10
Richard Scholten

alles naar wens uitgevoerd en netjes.

21-04-2022
9.3
J. Voortman

Gemotiveerde hardwerkende medewerkers die met plezier hun werkzaamheden verrichten!

20-04-2022
10
M. de Vos

Bij Plus isolatie is de service uitstekend. De uitvoering van de werkzaamheden (spouwmuurisolatie) werden door goede getrainde en geschoolde mensen gedaan. Dus!!! Goed werk geleverd.

20-04-2022
8.7
Alexander Schoemaker

Werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd.

15-04-2022
10
Petra Oude Brieul

Vakkundige medewerkers!

15-04-2022
7.8
Piet Lampen

Prima vaklui

12-04-2022
9.5
Thijs ten Hove

Spouwmuurisolatie en vloerisolatie laten doen door Plus Isolatie. Advies gesprek was duidelijk en vakkundig. Adviseur dacht goed mee en wist waar hij het over had. Spouwmuurisolatie is zonder problemen uitgevoerd en netjes werk afgeleverd. Vloerisolatie is helaas niet volledig goed. Er zou een dikke van ongeveer 14cm isolatie onder de vloer en rond om de houten balken maar naar eigen inspectie waren aantal plekken de houtenbalk of vloer nog zichtbaar. Dit aangeven en ze moeten nog terug komen voor een herstel klus. Overal dikke voldoende en ga er vanuit dat herstel klus uitgevoerd wordt zoals het hoort.

07-04-2022
10
Manouk Visser

Wij zitten er warmpjes bij, voor een prima prijs en volledig verzorgd. Wel wat meer geluid dan voorgehouden, dus ik raad iedereen aan niet thuis te werken. Maar prima advies en prima uitvoering!????????

29-03-2022
9
E. Schoenmaker

Goed deskundig advies, vriendelijke behulpzame uitvoerders. Bereid om mee te denken op gebied van behoud isolatie in geval van toekomstige (ver)bouw plannen. Ik beveel plus-isolatie zeker aan.

28-03-2022
10
M. Voerman

Prima werk verricht

28-03-2022
8
Liesbeth Kuiper

Vriendelijke mannen die advies hebben gegeven en de werkzaamheden hebben uitgevoerd. Erg blij met het resultaat

28-03-2022
8
P. Boswerger

Tijdens de uitvoering is er redelijk veel specie op onze oprit gelekt. Dit is met de bezem schoon geveegd echter, er zijn veel specie vlekken achtergelaten. Voor de rest is er netjes gewerkt en zijn de afspraken nagekomen.

28-03-2022
10
Ton Jansman

Professionele advisering. Uitvoering zoals afgesproken. Vriendelijke medewerkers die de overlast tot een minimum beperken.

27-03-2022
10
Jan Willem van Binsbergen

Er was een medewerker voor de eerste dag in dienst. De andere medewerker was heel nauwkeurig met het inwerken en controle op de uitvoering van het werk. Zodoende kon ik goed zien welke topkwaliteit er wordt nagestreefd.

04-03-2022
10
Wouter Struik

Netjes en goed werk geleverd.

04-03-2022
10
Robin van t Hof

Aan huis het advies gesprek gehad en ter plekke gebeld met de planning om te kijken hoe snel er geleverd kon worden. Dat was beduidend sneller dan de concurrent. Op de dag zelf keurig op tijd gekomen en uiterst vriendelijke gasten die aan de slag gingen. Alles netjes afgeplakt en schoon achter gelaten. Meer dan tevreden over dit en het resultaat. Kan niet anders dan de maximale score geven in deze!

04-03-2022
10
Jan Willem van Binsbergen

Goede uitvoering, medewerkers geven goede informatie over de uitvoering van hun werkzaamheden. Service gericht.

02-03-2022
10
jan jaap van Herpt

Alles zeer naar wens verlopen. Aardige collega's en snelle service!

28-02-2022
10
Paul Elferink

Keurig werk geleverd en schoon opgeleverd

28-02-2022
10
Hans van Dartel

Netjes gedaan, aardige jongens

28-02-2022
7.5
J. Schelhaas

Aardige, kundige, harde werkers. Prima mee te overleggen en prettig in de omgang.

28-02-2022
10
wil Muijlwijk

Keurig gedaan

28-02-2022
10
Agaath Muijsken-Cornel

Werkelijk alle lof voor hoe snel en goed het werk is uitgevoerd!!

21-02-2022
7.7
jan averdijk

Werkzaamheden zijn perfect verricht en schoon achtergelaten????

20-02-2022
9.3
wil Muijlwijk

Snel verzorgd

16-02-2022
10
Michel Bruins

Alles top geregeld, aardige mensen die je voorzien van goed advies en net werk leveren

16-02-2022
10
H.M. Tijs

de aanvraag en uitvoering werden snel en heel correct uitgevoerd. Jullie verdienen een 10 met een griffel!

16-02-2022
10
Tonnie Eppink

Het is netjes en deskundig aangebracht. Het resultaat is verbluffend.

15-02-2022
8.3
Hendriks

Fijne communicatie, goed advies.

14-02-2022
10
E. Rozendal

Werkzaamheden goed uitgevoerd.

14-02-2022
10
Jan Scholten

Prima gedaan. Top.

14-02-2022
10
P. Reus

Goede service en uitleg. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Een prima ervaring met dit bedrijf!

12-02-2022
10
Alice Lucas

Een goed adviesgesprek, een scherpe prijs én vriendelijke en bekwame medewerkers. Kortom, ik ben heel tevreden over Plus Isolatie!

11-02-2022
10
H. Dresselaers

Eerlijk advies bij aanpassing van de werkzaamheden.

07-02-2022
8.8
van Lente

snelle afwerking

Meer beoordelingen