Werkzaamheden

Kaart nederland
Onze voordelen
  • 10 jaar garantie!
  • ikob-bkb gecertificeerd!
  • Binnen 1 dag klaar!
  • Direct wooncomfort!
  • Direct energie besparen!

Overijssel

Overijssel beoordeelt ons met een 9.4

Isolatiebedrijf Overijssel - Plus Isolatie

Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf in Overijssel? Dan bent u bij isolatiebedrijf Plus Isolatie B.V. aan het juiste adres. Wij van isolatiebedrijf Plus Isolatie B.V. hebben ook de gehele provincie Overijssel als werkgebied. Voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, dakisolatie, zoldervloerisolatie, spouwmuurisolatie herstellen, oude spouwmuurisolatie verwijderen, kruipruimte isolatie verwijderen en impregneren bent u als inwoner van Overijssel bij ons aan het juiste adres! U ziet op deze webpagina verschillende isolatieprojecten die wij uitgevoerd hebben in de provincie Overijssel. Wilt een vrijblijvend isolatieadvies van ons isolatiebedrijf? Wij komen graag bij u gratis en vrijblijvend de isolatiemogelijkheden bespreken. Vraag hier een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

Klanten uit Overijssel beoordelen ons met een gemiddelde score van: 9.4

Bel mij terug

Gratis en vrijblijvend isolatieadvies voor uw woning in Overijssel

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Natuurvriendelijk isoleren in provincie Overijssel

Vanaf november 2023 is in geheel Nederland, dus ook in de provincie Overijssel, natuurvriendelijk isoleren de nieuwe norm geworden. Natuurvriendelijk isoleren houdt in dat bij het isoleren van woningen of gebouwen rekening wordt gehouden met de beschermde diersoorten die in de spouwmuur aanwezig kunnen zijn. Denk aan bijvoorbeeld vleermuizen, gierzwaluwen of huismussen. Isolatiemonteurs van Isolatiebedrijf Plus Isolatie hebben de cursus '''natuurvriendelijk isoleren '' met succes afgerond en zijn in staat om uw woning in de provincie Overijssel te voorzien van deze nieuwe manier van isoleren. Wilt u meer informatie over natuurvriendelijk isoleren in uw provincie Overijssel? Lees dan meer informatie op onze uitgebreide webpagina omtrent natuurvriendelijk isoleren.

Woning Natuurvrij maken in Overdinkel

Op 14-11-2023 is deze woning in Overdinkel, provincie Overijssel natuurvrij gemaakt door isolatiebedrijf Plus Isolatie. Tijdens deze werkzaamheden zetten de isolatiemonteurs de toegangen tot de spouwmuur dicht. Dit zijn onder andere de open stootvoegen, ventilatiegaten, dilatatievoegen en gaten en kieren bij ramen of regenpijpen. Vervolgens worden er op bepaalde plaatsen exclusion flaps geplaatst. Deze flaps dienen als ontsnappingskans voor de beschermde diersoorten die in de spouwmuur aanwezig kunnen zijn. Tenslotte worden er vervangende verblijfplaatsen gecreëerd. Dit doen onze isolatiemonteurs door middel van het ophangen van een vleermuiskast. Wilt u meer informatie over het natuurvrij maken en natuurvriendelijk isoleren van uw woning in Overijssel? Vraag dan op onze website een gratis adviesgesprek aan!

Spouwmuurisolatie Overijssel

Plus Isolatie heeft in Overijssel al meerdere woningen voorzien van spouwmuurisolatie. Wij hebben verschillende woningtypes geïsoleerd. Zo hebben wij spouwmuurisolatie aangebracht bij vrijstaande woningen, hoekwoningen, 2 onder 1 kap woningen en tussenwoningen.Het isoleren van de spouwmuur is niet alleen een slimme keuze voor energiebesparing, maar het draagt ook bij aan het comfort in huis door een constantere temperatuur te behouden. Onze klanten in Overijssel zijn dan ook tevreden met de resultaten van onze isolatiewerkzaamheden. Dit blijkt niet alleen uit de verlaagde energierekeningen, maar ook uit de positieve feedback die we ontvangen van onze klanten uit Overijssel. Wilt u meer weten over de verschillende soorten spouwmuurisolatie die wij aanbieden? Klik dan op de volgende link voor gedetailleerde informatie over onze isolatieoplossingen.

Spouwmuur isoleren met wol in Hengelo aan de Bornsestraat

In de ochtend op 04-09-2023 zijn de isolatiemonteurs van isolatiebedrijf Plus Isolatie bezig geweest om de spouwmuren van deze woning in Hengelo te vullen met wol van het merk Knauf Supafil. De isolatie wol wordt onder hoge druk in de spouwmuur geblazen, zodat er een optimale verdeling ontstaat. De minerale wol is damp-doorlatend en vocht-afstotend. Ons isolatiebedrijf werkt enkel met gecertificeerde producten zodat u kunt vertrouwen op een uitstekend isolatieresultaat.

offerte spouwmuurisolatie

Spouwmuurvervuiling verwijderen in de provincie Overijssel

Plus Isolatie heeft de expertise in huis om spouwmuurvervuiling te verwijderen. Sommige woningeigenaren hebben een woning met een vervuilde spouwmuur. Dit komt doordat er tijdens de bouw van de woning puin in de spouwmuur terecht is gekomen. Denk aan puin of aan houtresten. Door middel van endoscopisch onderzoek is dit goed in kaart te brengen. Ons ervaren team van isolatiemonteurs halen voorafgaand het aanbrengen van de spouwmuurisolatie eerst deze verontreining uit uw spouwmuur, zodat u zorgeloos kunt gaan isoleren.

Spouwverontreiniging verwijderen in Oldenzaal

In Oldenzaal aan de Eikstraat heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 28-11-2023 bij deze woning spouwmuurverontreiniging verwijderd. Er worden net boven de verontreinigde plekken stenen uit de muur geslepen. Vervolgens word met de hand al het puin uit de spouwmuur verwijderd. Naderhand worden alle stenen weer netjes terug gevoegd. Nadat alle spouwverontreiniging verwijderd is kan er door de isolatiemonteurs begonnen worden met het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Alle medewerkers van isolatiebedrijf Plus isolatie zijn ervaren waardoor de bewoners aan de Eikstraat in Oldenzaal verzekerd zijn van een goede isolatieschil!

Vloerisolatie Overijssel

Het aanbrengen van vloerisolatie in Overijssel is een door Plus Isolatie veel uitgevoerde isolatieopdracht. Voor het isoleren van de vloer gebruiken wij met name icynene vloerisolatie, PIF isolatiefolie en RWF-HFO vloerisolatie. Het aanbrengen van deze vloerisolatie gebeurt op verschillende manieren. Bij het aanbrengen van Icynene PUR-schuim of RWF-HFO PUR-schuim wordt de vloerisolatie in lagen tegen de onderzijde van de vloer gesprayd. Hierdoor ontstaat er een naadloze isolatielaag. De laagdikte die wij aanbrengen gebeurd in overleg met de klant. Bij PIF-isolatiefolie wordt er een speciale folie aan de onderzijde van de vloer bevestigd. Het grote voordeel van deze laatste vloerisolatiemethode is dat de bewoners tijdens het aanbrengen van de folie de woning niet hoeven te verlaten. Zo heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie verschillende oplossingen voor een warme vloer. Dat is de reden waarom veel mensen in Overijssel kiezen voor vloerisolatie van isolatiebedrijf Plus Isolatie.

Vloer met icynene isoleren

De isolatiemonteurs van isolatiebedrijf Plus Isolatiebedrijf hebben de vloer van deze woning in Deurningen voorzien van icynene. Icynene is een isolatieschuim die op waterbasis geblazen wordt. Het isolatieschuim wordt aan de onderzijde van de vloer aangebracht. Alle naden en kieren worden meegesprayd. Hierdoor ontstaat er een naadloos isolatieresultaat. De koude lucht kan dankzij de icynene vloerisolatie geen weg naar boven meer vinden. De bewoner(s) van deze woning aan de Pastoor Gloerichstraat in Deurningen kunnen vanaf nu genieten van een warmere vloer.

Dakisolatie Overijssel

Het aanbrengen/installeren van dakisolatie in Overijssel is een isolatieklus die bij isolatiebedrijf Plus Isolatie in goede handen is. Met vele jaren ervaring in de isolatiesector hebben we een diepgaand inzicht in de beste materialen voor een effectieve dakisolatie. Voordat er dakisolatie wordt aangebracht, worden alle opties in kaart gebracht en besproken. Samen met de opdrachtgever overleggen wij wat de beste methode is om de dakisolatie toe te passen, rekening houdend met de specifieke behoeften van de woning.

Als ervaren isolatiebedrijf hebben we ons gespecialiseerd in het aanbrengen van dakisolatie van binnenuit, tegen het houten dakbeschot aan. We maken gebruik van hoogwaardige isolatiematerialen zoals Icynene dakisolatie, PIF isolatiefolie en Knauf Timberframe dakisolatie, Meer weten over onze expertise en betrouwbare dienstverlening? Vraag dan op onze website een vrijblijvende offerte aan. Wij zorgen we ervoor dat uw woning in Overijssel optimaal geïsoleerd wordt voor maximaal comfort en energiebesparing.

Dakisolatie in Almelo aan de Lieven de Keystraat

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft op 16-04-2024 het dak van deze woning geïsoleerd. Dakisolatie is een uitstekende manier om van de zolder een aangename leefruimte te maken. Dat is de reden dat de bewoner(s) van deze woning in Almelo hun woning op 16-04-2024 laten voorzien van dakisolatie. De dakisolatie wordt aan de binnenzijde voorzien van een naadloze isolatielaag. De bewoners van deze woning zijn bijzonder verheugd over hun keuze voor dakisolatie door Plus Isolatie. Niet alleen ervaren ze nu een comfortabele leefruimte op zolder, maar ze merken ook direct het verschil op hun energierekening. Met de isolatielaag die nauwkeurig is aangebracht, kunnen ze gemiddeld tot wel 30% besparen op hun energiekosten. Dit betekent niet alleen een aanzienlijke kostenbesparing op lange termijn, maar ook een vermindering van hun ecologische voetafdruk. Dus als u ook op zoek bent naar een isolatieoplossing voor uw woning in Almelo, aarzel dan niet om contact op te nemen met Plus Isolatie. Wij staan klaar om u te voorzien van professioneel advies en hoogwaardige isolatiediensten die voldoen aan uw behoeften en budget.

Bodemisolatie Overijssel

In de provincie Overijssel hebben wij ook verschillende bodemisolatie projecten mogen uitvoeren. Sommige gebieden in Overijssel bevatten een vochtige vloer. Met name in deze gebieden is het voor de inwoners van Overijssel interessant geweest om over te gaan tot bodemisolatie met isolatieparels. Lees hier meer informatie over bodemisolatie. Let op: er zit momenteel 6 euro per m2 subsidie op bodemisolatie. Om in aanmerking te komen voor subsidie op bodemisolatie dient u twee isolerende maatregelen uit te voeren, dan heeft ook u recht op subsidie op woning isolatie bij u in de provincie Overijssel.

Bodemisolatie aan de B.W. ter Kuilestraat in Enschede

Op 08-04-2024 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie deze kruipruimte in Enschede voorzien van een  bodemisolatie . De aangebrachte laagdikte bepaald de uiteindelijke isolatiewaarde. Optrekkend vocht en kou vanuit de kruipruimtebodem is bij deze bewoner(s) nu verleden tijd.

Kruipruimte isolatie verwijderen (isolatieparels & isolatiechips) in provincie Overijssel

In bepaalde situaties is het noodzakelijk om kruipruimte-isolatie, zoals isolatieparels of isolatiechips, te verwijderen. Dit kan vereist zijn bij lekkage aan de waterleiding of bij de installatie van nieuw leidingwerk. Isolatiebedrijf Plus Isolatie biedt ook oplossingen voor deze vraagstukken met betrekking tot het verwijderen van kruipruimte isolatie bij u in de provincie Overijssel.

Let op: Wij verzorgen uitsluitend de verwijdering van isolatieparels of isolatiechips. Voor het verwijderen van oude steenwoldekens of ander isolatiemateriaal dat aan de onderzijde van de vloer is bevestigd, bieden wij geen oplossing.

De verwijderde kruipruimte-isolatie wordt verzameld in Big Bags en tijdelijk opgeslagen om op een later moment opnieuw onder de vloer van uw woning te blazen. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om het oude isolatiemateriaal door ons te laten afvoeren. Deze optie wordt vaak gekozen als bijvoorbeeld een schuimbetonvloer gestort moet worden.

Zoldervloerisolatie Overijssel

Naast dakisolatie hebben wij veel zoldervloerisolatie opdrachten uitgevoerd in Overijssel. Voor het isoleren van de zoldervloer gebruikt isolatiebedrijf Plus Isolatie minerale glaswol van Knauf Supafil. Dit hoogwaardige isolatiemateriaal wordt in de ruimte tussen de balken geblazen, zodat er als het ware een warme deken ontstaat. U kunt op onze website onder het kopje zoldervloerisolatie meer informatie vinden over de werkwijze van zoldervloerisolatie. Als u zoldervloerisolatie combineert met een andere isolatiemaatregel, dan komt u in aanmerking voor €8 subsidie per vierkante meter.

Referentie Zoldervloerisolatie in Fleringen Overijssel op 09-04-2024

Warme lucht trekt van nature altijd naar boven. Het is daarom niet meer dan logisch om via dak- of  zoldervloerisolatie te voorkomen dat uw energie via het dak van uw woning weglekt. Bij deze woning aan de Grobbenhoeksweg in Fleringen heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 09-04-2024 de  zoldervloerisolatie geïsoleerd. Hierbij is het glaswolvan het merk Knauf Supafil als isolatiemateriaal gebruikt.

ISDE subsidie 2024 op woningisolatie in Overijssel

In 2024 kunnen inwoners van de provincie Overijssel nog steeds gebruikmaken van subsidies voor woningisolatie, waardoor eigenaar-bewoners van woningen in deze regio op een voordelige manier kunnen verduurzamen. Zelfs met slechts één isolatiemaatregel komt u al in aanmerking voor deze nieuwe regeling. Onze isolatieadviseurs staan klaar om kosteloos en vrijblijvend de isolatiemogelijkheden voor uw woning in Overijssel te onderzoeken, en te bepalen of u in aanmerking komt voor deze energiebesparende subsidie. Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan bij u thuis in Overijssel en zet de eerste stap naar een energiezuinigere woning!

Plus Isolatie biedt het totaalplaatje

Op 05-03-2024 heeft een werknemer van isolatiebedrijf Plus Isolatie voor onze klant uit Westerhaar-Vriezenveensewijk, provincie Overijssel, de landelijke ISDE-subsidie aangevraagd. Wij helpen onze klanten met het aanvragen van de landelijke ISDE-subsidie. Als isolatiebedrijf bieden wij hierdoor meer dan alleen hoogwaardige isolatiediensten. Met de ISDE-subsidie kunnen woningeigenaren nu veel voordeliger hun woning isoleren. Het aanvragen van de ISDE-subsidie kan voor sommige mensen uitdagend zijn. Bij Plus Isolatie nemen wij daarom het volledige aanvraagproces uit handen, het subsidiebedrag wordt op uw bankrekeningnummer gestort.

Bel mij terug voor meer informatie over deze subsidieservice!

Gratis en vrijblijvend meer informatie voor uw woning in de regio Westerhaar-Vriezenveensewijk

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Klanten beoordelingen in Overijssel

9.4

score9.4
Snelheid afspraak maken9.5
Assortiment9.4
Levertijd werkzaamheden9.3
Documentatie materiaal9.3
Kwaliteit van het advies9.4
Kwaliteit v/d uitvoering9.4
16-04-2024
9.3
Kees Riemersma

Komen afspreken na en werken schoon. Goede informatie verstrekking

10-04-2024
10
T. Bosch

De werkzaamheden zijn door Richard netjes en perfect uitgevoerd. Klasse !!

10-04-2024
9.2
G.J. Arendshorst

Snel gedaan ,ben nog niet onder de vloer geweest om te kijken.luik moet 14 dagen dicht blijven.

10-04-2024
10
B. Smit

Snelle en goede service

09-04-2024
10
L. Haarhuis

Zeer tevreden over het traject van begin tot het einde.

08-04-2024
7.7
Wouter Bakker

Goede service en snel klaar.

05-04-2024
10
Henk Hoffstedde

Afgelopen 2 April was Dirk-Jan de Topper strak en correct werk

05-04-2024
8.3
Julian Arrindell

Alles wat boven de vloer gebeurde zoals afdekking en veiligheidsmaatregelen waren prima. De kwaliteit onder de vloer kan ik niet beoordelen.

05-04-2024
10
Jeroen Mulder

Perfect geregeld.

02-04-2024
9.8
Henk Vogelzang

Keurig aangebrscht door vakkundig personeel.

29-03-2024
9.5
G.J. Arendshorst

Prima gewerkt alles netjes achter gelaten.

26-03-2024
10
Henk oude Kamphuis

Als is prima gegaan, de jongens hebben hard en netjes gewerkt

26-03-2024
10
Henk oude Kamphuis

Alles is prima gedaan, de jongens hebben hard gewerkt en netjes gewerkt

15-03-2024
10
Emile Klomp

Super, kan niets anders zeggen. Zowel de intake, als het isoleren zelf verliep perfect. Kennis van zaken. Ook het isoleren zelf gebeurde netjes door leuke gasten die er voor zorgden dat niets vies werd en alles netjes achtergelaten werd. Ook waren precies op tijd zoals vooraf afgesproken. Dikke aanrader!

12-03-2024
8.8
F. Tebbe

zeer tevreden

12-03-2024
10
Niels de Kinkelder

Deskundige antwoorden van het personeel. Tijdens de uitvoering goed oog voor eigen veiligheid en dat van de opdrachtgever/ bewoner. Keurig en netjes uitgevoerd.

11-03-2024
9.7
A. Barelds

isolatie vloeren prima (duidelijk merkbaar). Isolatie spouwmuren minder effect ervaren.

06-03-2024
10
Semih Kiremit

Duidelijke communicatie, leuke mensen die de isolatie kwamen toepassen en snel klaar!

05-03-2024
10
G. Bekkers

Alles verliep als uit een boekje, 100 % álle afspraken nagekomen over tijd , kosten,afwerking enz.

04-03-2024
9.3
Charlot van Driel

Mijn zoldervloer en tussenvloer zijn geisoleerd, nadat eerst met een huisbezoek duidelijk en eerlijk advies gegeven was. Communicatie was erg laagdrempelig mogelijk, heel fijn. De klus is netjes gedaan, geheel volgens afspraak. Ik ben een tevreden klant!

25-02-2024
10
J.W. Pronk

Vriendelijke en nette mannen. Na afronding alles netjes opgeruimd.

23-02-2024
10
Herbert Doeve

Gewoon doen,alles perfect geregeld Top.

20-02-2024
10
Marieke Schemmekes

Vriendelijke mensen, en erg tevreden over de service!

14-02-2024
9.5
Anne Steenwelle

Goede ervaring want vooraf goed geïnformeerd en goed uitgevoerd

18-01-2024
10
B. Duking

Prima snel werk geleverd, vakkundig en zeer nette monteurs.

17-01-2024
10
Kees Riemersma

Komen hun afspraken na. Goed vleermuizen onderzoek. Werken erg netjes.

08-01-2024
8.2
W. oude Weernink

we zijn tevreden over de gegeven advies en het geleverde werk

20-12-2023
9.3
Rob van Keulen

Isolatie Els 16 te Heino. Erg vriendelijke medewerkers en zeer correct.

20-12-2023
8.3
Peter Koekkoek

Duidelijke afspraken en die worden nagekomen

08-12-2023
9
Ria Bloemen

Het werk kan ik moeilijk beoordelen, maar de uitleg van en het contact met de heren én het bedrijf, was alle keren heel goed en prettig.

03-12-2023
10
F. Koel

Alles naar wens verlopen !

29-11-2023
8.8
G.J.B. Hofste

Alles was prima geregeld volgens de afspraken. Uw uitvoerende collega's waren zeer ter zake deskundig en zeer vriendelijk.

28-11-2023
9.3
Martin Heuvel

Er is een boorgat met het plaatsen van vleermuiskasten beschadiging aan de muur . Niet netjes geboord,nu nog zichtbaar,stenen beschadigd.

28-11-2023
10
Harry Wigger

Zeer nette werkers, stellen zich keurig voor. Na afloop dank voor de goede zorgen...koffie/thee. Aanbevelingswaardig

28-11-2023
10
Herbert Doeve

Wij kunnen het ons verbeelden maar het voelde s'avonds meteen al comfortabel aan , ook het straatgeluid is gedempt .

27-11-2023
10
Harm Botter

Goed bedrijf , medewerkers zijn heel vriendelijk.

15-11-2023
9.2
A. Barelds

Prima bedrijf en correcte uitvoering en vlotte afwikkeling.

15-11-2023
10
G.J.B. Hofste

Plus Isolatie is alle afspraken uitstekend nagekomen. De werkzaamheden zijn zeer professioneel uitgevoerd en de uitvoerder was zeer vriendelijk en heel erg ter zake deskundig.

23-10-2023
9.5
L.Timmerman

snel en netjes gewerkt

19-10-2023
10
Hans Kolk

alles keurig volgens afspraak

19-10-2023
8.7
Willem Hoogerbeets

Ben tot nu toe tevreden over het contact en de werkzaamheden van Plus. Personeel is vriendelijk, beleefd en behulpzaam.

01-09-2023
9.7
Anton Kleine Schaars

Snel, vakkundig werk geleverd. Resultaat moet blijken uit het verbruik in de winter

29-08-2023
10
Tim Belshof

Algeheel goede ervaring met Plus Isolatie. Ook als niet alles op zelfde dag geplaatst/geleverd kan worden, ivm onze verbouwing. Hier goede afspraken over gemaakt.

29-08-2023
10
Marieke Visschedijk

Dit is onze 2e woning waar plusisolatie de spouwmuren heeft geïsoleerd! We zijn dik tevreden en kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen.

29-08-2023
10
E.M.T. Hartgers

Alles na Wenst gelopen super

29-08-2023
9.7
B. Vrugteveen

Liep allemaal prima.

29-08-2023
8
Hans van den Ende

Deskundige en vriendelijke uitvoering!

28-08-2023
10
Paul Otte

Het was prima voor elkaar!

19-07-2023
10
J.H.G. Kosters

Super

19-07-2023
7.8
Willem Komduur

netjes gewerkt

19-07-2023
10
Wilko Hekman

Alles compleet en top gedaan. Zelfs de montage ging gesmeerd. Dikke Plus

08-07-2023
9.7
Jasper de Jong

Een fijne partij. Vlot, kundig en een mooie persoonlijke manier van werken...

04-07-2023
10
Pieter Buikema

Zeer makkelijk afspraken en zeer correct in de uitvoering

03-07-2023
8.2
R. Hofsink

Er is verder prima werk geleverd. Alleen het na voeg werk waar dat nodig was valt nu alweer uit de voeg. Is na het moment van aanbrengen gewoon verbrand,zoals dat genoemd wordt!!

29-06-2023
10
Brian Pieper

Wij zijn goed en vriendelijk geholpen Echt een aanrader

28-06-2023
7.7
Hein Dekker

Ben tevreden t.a.v. de uitgevoerde werkzaamheden!

25-06-2023
10
Bart Slot

Van begin (startgesprek) tot eind (uitvoering) is PlusIsolatie een uitstekende keuze geweest voor ons huis uit 1925!

21-06-2023
10
Jeroen Oude Avenhuis

Plus Isolatie is een echte aanrader. Het maken van een afspraak voor het bespreken van de mogelijkheden ging supersnel. De offerte werd direct gemaakt en een afspraak op zeer korte termijn zelfs ook. Binnen enkele weken de woning geïsoleerd. Keurige medewerkers, alles goed afgewerkt en achtergelaten.

14-06-2023
9.8
G. Oortwijn

dik tevreden over het voor traject en de uitvoering

13-06-2023
8.5
Tom Jannink

1 ventilatierooster minder dan afgesproken. Niet alle gaten gedicht. Voordeur besmeurd met pur. Niet volledig schoon te krijgen.

12-06-2023
10
Roland Bos

Keurig werk voor een keurige prijs

07-06-2023
10
André Alberts

Alles volgens afspraak en netjes achtergelaten. Prima.

01-06-2023
10
Marco van der Beek

Prima service! Als klant weet je precies waar je aan toe bent. Duidelijke communicatie. En prima uitvoering.

19-05-2023
10
H. ter Huerne

Er is goed werk geleverd.

18-05-2023
9.2
Lydia van der Weij

Goed, netjes en snel uitgevoerd. Vriendelijke en keurige medewerkers.

18-05-2023
7.8
Bennie Peters

Prima

11-05-2023
10
Paula ter Borg

Het is perfect afgehandeld en die meneer heeft alles netjes opgeruimd.

10-05-2023
10
Patrick Toepoel

Correct, betrouwbaar, werkzaamheden netjes volgens afspraak volbracht.

10-05-2023
6
Ron de Rijke

Muur isolatie laten uitvoeren. En is door de heren netjes uitgevoerd. Geen gezeur, gedaan zoals het hoort. Of de muur vol zit zoals beloofd kan lk niet controleren. Maar ze waren beleefd en waar ik ze op gewezen had ivm voorkomen dak beschadiging hebben ze perfect gedaan. Dus nav mijn ervaring. Zeker aan te bevelen.

03-05-2023
8.3
Herman van der Vegte

Prima klus gedaan, prima contact en de mannen die de isolatie hebben aangebracht hebben het werk netjes uitgevoerd.

01-05-2023
9
C. Kurnaz

Gelieve controleren of de afzuiging/ventilatie vrij zijn van PUR materiaal. Helaas was de ventilatie rooster vol met PUR schuim na het voldaan van de werkzaamheden.

27-04-2023
9.7
T. Velthuis

Goed advies nette uitvoering afspraken worden nagekomen

27-04-2023
8
Vincent de Mul

Ik had snel een afspraak, en diezelfde dag meteen de afspraken voor vloer en dakisolatie binnen. Lekker snel, en je hoeft er niet achteraan te bellen, zoals ik bij veel andere aanbieders had

26-04-2023
10
Wendy Jager

Vriendelijke mensen, houden zich aan afspraken en deskundig advies

21-04-2023
9
Frans ter Laak

werkzaamheden goed uitgevoerd door 2 werknemers, die duidelijk uitleg gaven. We zijn tevreden.

21-04-2023
8.2
Henk Geurts

Netjes werken , klant vriendelijk

18-04-2023
10
Herman Meenks

Advies over vloer- en spouwmuurisolatie is zeer profesioneel. Prachtige, helder geschreven en technisch onderbouwde brochures geven voldoende uitleg. De werkzaamheden worden vlot en vakkundig uitgevoerd door nette monteurs. Deze maken zelf de foto's die nodig zijn bij het aanvragen van de overheidssubsidie. Ik kan het bedrijf Plus Isolatie uit Enter van harte aanbevelen.

07-04-2023
9.5
Ernst Boot

keurig achter gelaten, 1 gat niet dicht gemaakt maar dat regelen we zelf wel even, aardige mannen die de muur kwamen vullen

04-04-2023
10
Rens Damhuis

Top partij. Is duidelijk en snel in hun werk. Zeker een aanbeveling!

03-04-2023
8.2
Joanne Engelbertink

Prima werk geleverd. Ik had eigenlijk nog wel een paar dagen van te voren een appje, mailtje of telefoontje verwacht. Dit omdat er zo'n lange tijd tussen de offerte en daadwerkelijke werkzaamheden zit. En ik mis de info over hoe ik de subsidie aan kan vragen.

29-03-2023
8.7
Bas Harmsen

Prima service. Tevreden! Geen echte aandachtspunten. Tip: Afspraak was enkele maanden geleden gemaakt. De uitvoerders waren op de dag vd gemaakte afspraak aanwezig. Echter in de tussentijd was er geen communicatie waardoor ik twijfelde of ze wel op de geplande dag zouden komen. Tip. Bericht per mail enkele dagen voorafgaande aan de realisatie om er zeker van te zijn dat de afspraak is geborgd.

28-03-2023
10
Miranda van Arnhem

Heel vriendelijke werknemer, snel en zorgzaam zijn werkzaamheden uitgevoerd

27-03-2023
9.3
Aranxtha van Hall

Fijn en snelle service. Wel was het voor ons jammer dat de planning al zo vol zat. Hier kunnen jullie natuurlijk niks aan doen. Maar ik zou jullie zeker adviseren aan kennissen en vrienden.

21-03-2023
9.7
M. Nahuis

Prima werknemers die hun werk snel en vakkundig hebben gedaan.

21-03-2023
10
Marcel Schildkamp

Super leuke aardige jongens hier aan het werk gehad. Strak werk geleverd.

21-03-2023
9.7
Rob Schlepper

Snel en goed werk geleverd 1 aandachtspunt bij de gaten vullen zorgen dat er geen cement op de bestrating komt Voor de rest prima werk

21-03-2023
10
Daryll Vosskühler

Duidelijke communicatie, snelle opvolging en betrouwbaar.

21-03-2023
10
M. Meenhuis

Zeer tevreden. Vriendelijk personeel en kwamen de afspraken goed na. Zeker een aanrader

20-03-2023
10
G. Bosma

E.E.A. snel geregeld monteurs snel en schoon gewerkt ( overtollig isolatie materiaal netjes opgeruimd)

20-03-2023
8
W. Nijenhuis

Prima gedaan

20-03-2023
10
Francine Kamphuis

Super service, erg tevreden. We merken het gelijk in huis.

05-03-2023
8.3
B.L.A. Schotman

Kwaliteit van advies is zeer goed, met name de aanvraag van de subsidie. Bij de aanvraag wordt er foto's gevraagd van voor, tijdens en na de subsidie. Gelukkig heeft Plus Isolatie hiervan foto's gemaakt zodat de aanvraag van de subsidie compleet kan opsturen.

01-03-2023
10
Nenad Vasiljevic

Paar weken geleden spouwmuur laten isoleren van jaren 30 woning met Knauf supafil. Super goed geholpen. Goed advies gehad over de mogelijkheden voor de spouw isolatie. oplevering was super goed, goed uitleg gehad wat er ging geburen en na de werkzaamheden werd alles netjes opgeruimd en afgevoerd. De dag van uitvoering was best koud, na de isolatie kon je meteen al merken dat het in hele woning behagelijker is en dat woning snel opwarmt en warmte goed vasthoudt.

18-02-2023
10
H.M. Berendijk

Het is allemaal super netjes en goed verlopen. Wij zijn blij met de isolatie.

15-02-2023
8.7
J.W. Groener

Door ons aangeven dat een gedeelte van de spouw nauwer was. Niet aan ons gezegd dat daar geen isolatie in kon. Verder prima!

08-02-2023
7.8
E.G. Dijk

De montage verliep snel , de jongens tussen de middag een patatje en snack gegeven en hebben goed werk afgeleverd .

07-02-2023
9.7
T.J.M. Kok

Prima volgens afspraak

27-01-2023
10
Arnold van Goor

Snel en goed gewerkt geen minpunten

26-01-2023
10
Joost Leisink

Heel erg tevreden ! Zeer vriendelijke mensen.

25-01-2023
8.7
S. Even

Kundig en vertrouwd geleverd

22-01-2023
10
Rolf Heikens

We zijn zeer tevreden! Goede en duidelijke adviezen gekregen tijdens schouw en na uitvoering werkzaamheden. Afspraken en werkzaamheden waren helder beschreven in de offerte.

18-01-2023
8.3
Peter van der Made

Professioneel uitgevoerd, nette monteurs die alle keurig opgeruimd achter hebben gelaten. Perfect!

18-01-2023
9.7
Sandra van Limburg

Heel netjes gewerkt. Had graag voor de betreffende datum nog een richttijd gekregen ipv alleen een dag. Ik heb ook geen bevestigingsmail gekregen van de afspraak

13-01-2023
8.7
Marijke van de Loo

Zeer prettig contact

12-01-2023
10
Bart Meijer

Meer dan tevreden over de uitgevoerde opdracht. Snel en vakkundig. Kan Plus Isolatie zeker aanraden.

12-01-2023
9.2
Jan en Hermien Balster

Goed werk mannen!

10-01-2023
10
H.H.J. Olde Heuvel

Afspraken zijn na gekomen, personeel zorgvuldig en leveren kwaliteiten en wij zijn tevreden.

09-01-2023
10
Ellis Hagedoorn

Wij zijn heel erg tevreden over PlusIsolatie. Goede voorlichting gehad. Iets duurder dan andere leveranciers maar we hadden een goed gevoel en dat is veel waard. Ook is de spouwmuurisolatie goed en vakkundig gedaan. Alles netjes opgeruimd achter gelaten. Wij bevelen PlusIsolatie zeker aan

09-01-2023
10
Marieke Visschedijk

Plus isolatie heeft bij ons de spouw en dak isolatie uitgevoerd! Dit is allemaal volgens planning en afspraak verlopen. Snel en goed geregeld

09-01-2023
9.2
Nicole Vleeschouwer

Lekkage gehad omdat een dakpan niet terug geschoven was. En een gedeelte vergeten was dit was al na 1 dag al verholpen wat heel prettig was.

09-01-2023
9.7
Johan Wolters

Prima mensen aan het werk. wij zijn erg tevreden. Succes met jullie werk.

09-01-2023
8
Mariska Platvoet

Fijn en betrouwbaar bedrijf. Isolatie goed uitgevoerd

09-01-2023
10
R. Braaksma

Zeer tevreden over afspraak en uitvoering

08-01-2023
9
V. Nobilio

gezien de staat van de spouwmuur (biedt weinig mogelijkheid voor isolatiemateriaal), is hieraan een goede oplossing voor toegepast (advies). Goed werk.

06-01-2023
8.8
Peter van der Made

De vloer met PUR en de zoldervloer met Knauf Supafil laten isoleren ziet er nu perfect uit, ondanks de drukte toch nog binnen drie maanden uitgevoerd. Top!

06-01-2023
8.8
G. Pool

Wij vonden het team voor de spouwmuur isolatie geweldig, voor de vloer isolatie iets minder, werken slordig.

06-01-2023
10
T. Koekoek

De opdracht is prima uitgevoerd!

06-01-2023
8.7
Vincent Holtmaat

Netjes en snel uitgevoerd door Plus!

29-12-2022
10
Jozef Stipdonk

Goede service

29-12-2022
10
Arjan Nijentwilhaar

Super geholpen, dank je Rudi en Jan Hein????????

23-12-2022
8
H. Deterink

Omdat we wegens omstandigheden eerder aan de beurt waren zijn we heel tevreden over, onze dank hiervoor

23-12-2022
10
Anita Beernink

Van begin tot eind verliep alles soepel en vlekkeloos. Goede communicatie en afstemming met Lubbers Bouwservice mbt planning, zonder mijn tussenkomst.

23-12-2022
10
Wouter Te Pas

Nette en aardige werknemers die kwalitatief goed werk leveren. Woning perfect geisoleerd

23-12-2022
10
Jan Geerdink

Zowel advies als uitvoering was goed, niets op aan te merken!

20-12-2022
8.3
Van Benthem's aannemingsbedr. BV

Keurig bedrijf

13-12-2022
8.2
J. Blanckenborg

Prima communicatie en helder advies. Uitvoering naar tevredenheid en netjes gewerkt. Aardige mensen die doen wat ze zeggen.

27-11-2022
10
Bas Spijkerman

Prettig contact en afstemming gehad voorafgaand met adviseur omtrent het opnemen van een offerte. Geen verdere op- of aanmerkingen omtrent de uitvoering of iets dergelijks. Veel dank (in het bijzonder ook aan Melvin)!

08-11-2022
9.8
F.G.J. Kienhuis

De Monteurs van Plus Isolatie kwamen heel rustig en vakbekwaam over, die laat je vol vertrouwen aan je huis werken, trek de deur maar in het slot als je klaar bent. Echt fijne jongens! Ook het adviesgesprek thuis met Rudi als prettig ervaren, ik was zelf eerst sceptisch over spouwmuurisolatie vanwege het ventileren, maar Rudi heeft mij met goed onderbouwde argumenten wel weten te overtuigen dit uit te voeren.

07-11-2022
8
Harry Huiskes

Personeel kwam professioneel over en hadden goed werkende professionele apparatuur bij zich. Goed tevreden over de werkzaamheden.

03-11-2022
7.8
Marina van Dalen-Sanders

Ivm haast om een volgende klus uit te voeren waren er wat slordigheden in de afronding van het werk. Hiervoor is men later twee keer voor teruggekomen. Prima opgelost uiteindelijk.

01-11-2022
10
Michiel Hesselink

Alles goed en duidelijk afgehandeld!

01-11-2022
9.5
Eddo Pruim

De afwerking viel wat tegen. Ik heb op de muur nog op diverse plekken het cement, wat voor het dichtstoppen van de gaten gebruikt wordt, moeten verwijderen. Hier moet wel meer aandacht aan worden geschonken vind ik.

28-10-2022
9.8
Arianne Beunk

Tijdens de afspraak voor bekijken woning en informatie omtrent isoleren werd al aangegeven dat het druk was en dat we nog een poosje konden wachten op de isolatie afspraak. Maar binnen week kregen we een telf. Dan ze een week later komen de komen voor isoleren ( plekje vrij). Super natuurlijk. Het isoleren ging snel en vakkundig. Nu wachten we op de afspraak.voor vloer isolatie. Al met al erg tevreden over Plus isolatie.

28-10-2022
10
Michiel Vleeming

Top werk geleverd, een klein dingetje was er nog en werd de volgende dag meteen gefixt. Zeer tevreden

28-10-2022
9.7
Jakob Schothans

Deskundig advies na een opname van de woning. Werkzaamheden zijn zeer zorgvuldig uitgevoerd. Tijdens uitvoering puin ontdekt in de spouw en netjes weggehaald, spouw nogmaals uitgebreid gecontroleerd voor aanbrengen nieuwe isolatie. Na uitvoering rondom de woning keurig schoongemaakt. Kortom: zeer tevreden met de uitvoering en het resultaat.

27-10-2022
9
Huseyin Bingol

Goedendag, Heren hebben op een gestructreerde en snelle wijze de spouwmuren geisoleerd. Isolatie is nu ook duidelijk merkbaar. Als in November de vloerisolatie uitgevoerd wordt, dan zijn we qua isolatie helemaal blij. :-) Aandachtspunten wat ik kan geven zijn: - Aantal gaten waren de heren vergeten te vullen. Deze zijn pas een aantal dagen later gevuld. - Na het vullen boven of langs de ramen, kwam de isolatie langs de kozijnen naar buiten. Het zou handig zijn hiervan eerder op de hoogte te zijn geweest. Ik hoorde van heren dat het vaker gebeurde met oudere huizen. Misschien kunnen jullie klanten als optie mogelijkheid (uiteraard tegen een bepaalde vergoeding) bieden de randen langs de kozijnen voordat de isolatie begint te kitten zodat de isolatie niet langs de slecht of niet gekit randen naar buiten komt. Mvg, Huseyin

20-10-2022
9.5
Herman Nijkamp

Keurig werk

18-10-2022
8.8
Olaf Boers

Keurig uitgevoerd werk. Een kleine schade is perfect opgelost!

18-10-2022
9.8
Erwin van Doornspeek

Alles is prima verlopen

14-10-2022
10
G. Berkhof

Heel tevreden

14-10-2022
10
Lesley Sluiter

Zeer tevreden met de snelheid dat er geleverd kon worden de werkzaamheden zijn goed gedaan dank daar voor

13-10-2022
10
A.H.M. Oude Weernink

Super vriendelijk personeel. En alles netjes achter gelaten

12-10-2022
10
Nelie Rodenburg

Perfect volgens afspraak

12-10-2022
9.5
John Bekkers

De dakisolatie werd zeer snel na opdracht uitgevoerd, de spouwmuurisolatie daarentegen moesten we achteraan bellen. Daarna werd het ook heel snel uitgevoerd. De kwaliteit van de afwerking had hier en daar iets beter gekund. Maar het was de laatste dag voor de vakantie van de uitvoerenden. Over het algeheel was het prima. We zijn pas 100 % tevreden als de besparing voldoet aan de verwachtingen.

29-07-2022
9
Sabrina Horst

Vond vooral de spouwmuurisolatie erg veel rommel achtergelaten heeft. De hele tuin zat onder de witte isolatievlokken. Erg slordig. Maar wat me nog het meeste ergert is de subsidieaanvraag: punt 1 - nergens op de factuur / site kan ik vinden waar ik dat moet indienen en hoe die subsidieregeling heet . Punt 2 - tijdens het invoeren van de subsidieaanvraag (na veel zoeken) blijken ze ook om foto's te vragen van zowel spouwisolatie en vloerisolatie. Dat had u wel even mogen zeggen van te voren !!!!! Nu heb ik dus van de vloerisolatie toch maar de ducktape (verzegelde ruimte) afgehaald om een foto te maken en van de gaten in de muur als 'bewijs' van de spouwisolatie. Vind dit niet netjes!

28-07-2022
9.8
A.G. Bessembinder

achterzijde 1 boorgat niet gevuld met voegspecie.

26-07-2022
7.7
M. Müller

Prima werk geleverd

18-07-2022
9.7
Franken

Goede partij leuke werknemers

18-07-2022
10
Wim van den Bor

Goed en perfect geregeld Goede servers

06-07-2022
8
E. Oude Lashof

Tevreden

06-07-2022
9.3
Oscar Klein Koerkamp

Erg tevreden over het voortraject en de uitvoering.

30-06-2022
9
Oude Scholten

Duidelijk in communicatie en prima uitgevoerd voor zover ik dat als particulier kan beoordelen. Vriendelijk en correct personeel. Zowel telefonisch als ook de uitvoerders. Het is nu nog zomer, dus de energierekening en het resultaat moet ik nog gaan zien ????

30-06-2022
7
Frank van der Veen

Tevreden over het geleverde werk

24-06-2022
10
Richard Scholten

alles is naar wens verlopen en goed afgewerkt. gr richard

20-06-2022
9
Harry Broenink

zeer korte tijd tussen opdracht en uitvoering

17-06-2022
9.7
T. Wichers-Schreur

Goed

15-06-2022
10
I. Overwijk

Zeer vakkundige en plezierige uitvoering.

15-06-2022
9.8
T. Wichers-Schreur

precies volgens afspraak

13-06-2022
9
J.A. Meijerink

prima werk geleverd

13-06-2022
10
Herman Kist

zeer te vreden met onze spouwmuur isolatie netjes en vakkundig gedaan top

04-06-2022
10
Willem van Schoot

Ging vlot en in goed overleg

03-06-2022
10
Roy Vollenbroek

Erg vriendelijk personeel en alles top geregeld en opgeruimd

01-06-2022
6.5
Jan Beuving

Na de eerste keer, 1 dag van te voren afzeggen. De 2x wel op tijd. Controle gehad die het bedrijf controleerden. Spouwidolatie goed uitgevoerd. Jammer dat de voegen opgevuld werden met een lichte voeg. Onderste gedeelte donker voeg. Kleurt wel bij. Dus niet

26-05-2022
10
Laurens Beckers

Alles prima verlopen

25-05-2022
10
T.J.J. Olde Hendrikman

Alles super verlopen ,nu hopen dat we de energie kosten toch wat kunnen verlagen

25-05-2022
9
Tonnie van Riele

Zeer snelle levering, tevreden met de uitvoering en oplevering.

Meer beoordelingen