Werkzaamheden

Kaart nederland
Onze voordelen
  • 10 jaar garantie!
  • ikob-bkb gecertificeerd!
  • Binnen 1 dag klaar!
  • Direct wooncomfort!
  • Direct energie besparen!

Overijssel

Overijssel beoordeelt ons met een 9.3

Isolatiebedrijf Overijssel - Plus Isolatie

Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf in Overijssel? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres. Wij van Plus Isolatie hebben ook de gehele provincie Overijssel als werkgebied. Voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie, dakisolatie, zoldervloerisolatie en zonnepanelen bent u als inwoner van Overijssel bij ons aan het juiste adres! U ziet op deze webpagina verschillende isolatieprojecten die wij uitgevoerd hebben in de provincie Overijssel. Wilt een gratis en vrijblijvend isolatieadvies van ons isolatiebedrijf? Wij komen graag bij u gratis en vrijblijvende de isolatiemogelijkheden bespreken. Vraag hier een gratis en vrijblijvend isolatieadviesgesprek aan of maak een afspraak door te bellen met 0548-547616.

Klanten uit Overijssel beoordelen ons met een gemiddelde score van: 9.3

 

Spouwmuurisolatie Overijssel

Plus Isolatie heeft in Overijssel al meerdere woningen voorzien van spouwmuurisolatie. Wij hebben verschillende woningtypes geïsoleerd. Zo hebben wij spouwmuurisolatie aangebracht bij vrijstaande woningen, hoekwoningen, 2 onder 1 kap woningen en tussenwoningen. Het isoleren van de spouwmuur is een slimme manier om energie te besparen. De spouwmuurisolatie zorgt niet alleen voor comfort, maar een voor een daling van de energierekening. De besparing kan oplopen tot wel 25% op jaarbasis! Wilt u meer informatie over welke soorten spouwmuurisolatie wij aanbrengen? Klik dan op deze link voor meer informatie over spouwmuurisolatie.

Vrijstaande woning isoleren in Olst

Ook deze woning in Olst is vakkundig geïsoleerd door isolatiebedrijf Plus Isolatie. Op 07-02-2023 zijn de isolatiemonteurs in de ochtend begonnen met het boren van vulgaatjes in de kruising van de voeg. Vervolgens hebben de monteurs de spouwmuur van deze vrijstaande woning aan de Boxbergerweg van onder naar boven volgeblazen met minerale glaswol. Zo is er als het ware een warme isolatieschil om de woning ontstaan. Naderhand zijn de vulgaatjes weer netjes op kleur terug gevoegd en is deze vrijstaande woning goed geïsoleerd voor de winter!

offerte spouwmuurisolatie

Spouwmuurvervuiling verwijderen in de provincie Overijssel

Plus Isolatie heeft de expertise in huis om spouwmuurvervuiling te verwijderen. Sommige woningeigenaren hebben een woning met een vervuilde spouwmuur. Dit komt doordat er tijdens de bouw van de woning puin in de spouwmuur terecht is gekomen. Denk aan puin of aan houtresten. Door middel van endoscopisch onderzoek is dit goed in kaart te brengen. Ons ervaren team van isolatiemonteurs halen voorafgaand het aanbrengen van de spouwmuurisolatie eerst deze verontreining uit uw spouwmuur, zodat u zorgeloos kunt gaan isoleren.

Spouwverontreiniging verwijderen in Hengelo

In Hengelo aan de Oldenzaalsestraat heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 20-07-2022 bij deze woning spouwmuurverontreiniging verwijderd. Er worden net boven de verontreinigde plekken stenen uit de muur geslepen. Vervolgens word met de hand al het puin uit de spouwmuur verwijderd. Naderhand worden alle stenen weer netjes terug gevoegd. Nadat alle spouwverontreiniging verwijderd is kan er door de isolatiemonteurs begonnen worden met het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Alle medewerkers van isolatiebedrijf Plus isolatie zijn ervaren waardoor de bewoners aan de Oldenzaalsestraat in Hengelo verzekerd zijn van een goede isolatieschil!

Vloerisolatie Overijssel

Het aanbrengen van vloerisolatie in Overijssel is een door Plus Isolatie veel uitgevoerde isolatieopdracht. Voor het isoleren van de vloer gebruiken wij met name icynene vloerisolatie, PIF isolatiefolie en RWF-HFO vloerisolatie. Het aanbrengen van deze vloerisolatie gebeurt op verschillende manieren. Bij het aanbrengen van Icynene PUR-schuim of RWF-HFO PUR-schuim wordt de vloerisolatie in lagen tegen de onderzijde van de vloer gesprayd. Hierdoor ontstaat er een naadloze isolatielaag. De laagdikte die wij aanbrengen gebeurd in overleg met de klant. Bij PIF-isolatiefolie wordt er een speciale folie aan de onderzijde van de vloer bevestigd. Het grote voordeel van deze laatste vloerisolatiemethode is dat de bewoners tijdens het aanbrengen van de folie de woning niet hoeven te verlaten. Zo heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie verschillende oplossingen voor een warme vloer. Dat is de reden waarom veel mensen in Overijssel kiezen voor vloerisolatie van isolatiebedrijf Plus Isolatie.

Deze vloer is op 22-03-2023 voorzien van een naadloze vloerisolatie met Icynene PUR-schuim.

Een vloer kunt u op verschillende manieren isoleren. Wanneer u een kruipruimte onder uw woning heeft, is isolatie van de onderkant van uw vloer via de kruipruimte de snelste en effectiefste methode van vloerisolatie. U voorkomt hiermee niet alleen warmteverlies via uw vloer aan de kruipruimte, maar ook dat kou en vocht via de kruipruimte uw vloer en daarmee uw woning intrekt. Bij deze woning aan de Bentertsweg in Nijverdal heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 22-03-2023 de vloer ook aan de onderkant geïsoleerd. Onze isolatiemonteurs hebben daarbij Icynene PUR-schuim als isolatiemateriaal gebruikt. Icynene heeft vergelijkbare isolerende eigenschappen als traditioneel PUR-schuim, maar wordt geblazen met behulp van water. Waardoor er minder schadelijke stoffen vrijkomen.

Dakisolatie Overijssel

Het aanbrengen/installeren van dakisolatie in Overijssel is een isolatieklus die bij Plus Isolatie in goede handen is. Voordat er dakisolatie wordt aangebracht worden er eerst alle opties in kaart gebracht en besproken. Samen met de opdrachtgever overleggen wij wat de beste methode is om de dakisolatie toe te passen. Wel is het zo dat wij als isolatiebedrijf alleen woningen voorzien van dakisolatie in Overijssel van binnenuit, dus tegen het houten dakbeschot aan. Wij gebruiken hiervoor de volgende isolatiematerialen: Icynene dakisolatie, PIF isolatiefolie en Knauf Timberframe dakisolatie.

Dakisolatie in Ootmarsum aan de van Loostraat

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft op 18-01-2023 het dak van deze woning geïsoleerd. Dakisolatie is een uitstekende manier om van de zolder een aangename leefruimte te maken. Dat is de reden dat de bewoner(s) van deze woning in Ootmarsum hun woning op 18-01-2023 laten voorzien van dakisolatie. De dakisolatie wordt aan de binnenzijde voorzien van een naadloze isolatielaag. Dankzij deze isolatiemaatregel kunnen de bewoners gemiddeld tot 30% besparen op hun energienota. Zoekt u ook een isolatiebedrijf die in Ootmarsum uw woning kan voorzien van dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag een adviesgesprek aan op onze website of bel naar 0548-547616.

Bodemisolatie Overijssel

In de provincie Overijssel hebben wij ook verschillende bodemisolatie projecten mogen uitvoeren. Sommige gebieden in Overijssel bevatten een vochtige vloer. Met name in deze gebieden is het voor de inwoners van Overijssel interessant geweest om over te gaan tot bodemisolatie met isolatieparels. Lees hier meer informatie over bodemisolatie. Let op: er zit momenteel 6 euro per m2 subsidie op bodemisolatie. Om in aanmerking te komen voor subsidie op bodemisolatie dient u twee isolerende maatregelen uit te voeren, dan heeft ook u recht op subsidie op woning isolatie bij u in de provincie Overijssel.

Bodemisolatie aan de Gerbrand Adriaanszoon Brederodestraat in Rijssen

Op 21-03-2023 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie deze kruipruimte in Rijssen voorzien van een  bodemisolatie . De aangebrachte laagdikte bepaald de uiteindelijke isolatiewaarde. Optrekkend vocht en kou vanuit de kruipruimtebodem is bij deze bewoner(s) nu verleden tijd.

Zoldervloerisolatie Overijssel

Naast dakisolatie hebben wij veel zoldervloerisolatie opdrachten uitgevoerd in Overijssel. Voor het isoleren van de zoldervloer gebruikt isolatiebedrijf Plus Isolatie minerale glaswol van Knauf Supafil. Dit hoogwaardige isolatiemateriaal wordt in de ruimte tussen de balken geblazen, zodat er als het ware een warme deken ontstaat. U kunt op onze website onder het kopje zoldervloerisolatie meer informatie vinden over de werkwijze van zoldervloerisolatie. Als u zoldervloerisolatie combineert met een andere isolatiemaatregel, dan komt u in aanmerking voor €8 subsidie per vierkante meter.

Zoldervloerisolatie met Knauf Supafil in Mariënheem

20-03-2023 was de dag dat isolatiebedrijf Plus Isolatie in Mariënheem deze zoldervloer heeft geïsoleerd. Door uw zolder te isoleren kunt u de hoeveelheid energie die u voor de verwarming van uw woning gebruikt gemiddeld met 25% á 30% verlagen. Zoldervloerisolatie is goedkoper dan dakisolatie. Daar komt bij dat u na isolatie van uw zoldervloer de zolder niet langer mee verwarmt met de rest van uw woning. Het te verwarmen volume wordt dus kleiner. Het resultaat daarvan is dat u minder gas verbruikt om uw huis warm te houden en uw energiekosten omlaag gaan. De eigenaar van deze woning aan de Raamsweg in Mariënheem koos voor  zoldervloerisolatie. Op 20-03-2023 hebben medewerkers van isolatiebedrijf Plus Isolatie de ruimte tussen de balken van de zoldervloer opgevuld met Supafil van Knauf. Dit is een inblaaswol met een hoge isolatiewaarde.

ISDE subsidie 2023 op woningisolatie in Overijssel!

Vanaf 24 januari 2023 is het mogelijk voor inwoners van de provincie Overijssel om subsidie aan te vragen voor woningisolatie. Hierdoor kunt u als eigenaar-bewoner van een woning in de provincie Overijssel heel voordelig verduurzamen. U komt door deze nieuwe regeling al in aanmerking voor subsidie als u één isolatiemaatregel treft. Een isolatieadviseur van ons isolatiebedrijf bekijkt gratis en vrijblijvend voor uw woning in Overijssel de isolatiemogelijkheden en of u in aanmerking komt voor deze energiesubsidie. Gratis adviesgesprek bij u in Overijssel aanvragen!

Klanten beoordelingen in Overijssel

9.3

score9.3
Snelheid afspraak maken9.4
Assortiment9.3
Levertijd werkzaamheden9.2
Documentatie materiaal9.1
Kwaliteit van het advies9.4
Kwaliteit v/d uitvoering9.3
21-03-2023
9.7
M. Nahuis

Prima werknemers die hun werk snel en vakkundig hebben gedaan.

21-03-2023
10
Marcel Schildkamp

Super leuke aardige jongens hier aan het werk gehad. Strak werk geleverd.

21-03-2023
9.7
Rob Schlepper

Snel en goed werk geleverd 1 aandachtspunt bij de gaten vullen zorgen dat er geen cement op de bestrating komt Voor de rest prima werk

21-03-2023
10
Daryll Vosskühler

Duidelijke communicatie, snelle opvolging en betrouwbaar.

21-03-2023
10
M. Meenhuis

Zeer tevreden. Vriendelijk personeel en kwamen de afspraken goed na. Zeker een aanrader

20-03-2023
10
G. Bosma

E.E.A. snel geregeld monteurs snel en schoon gewerkt ( overtollig isolatie materiaal netjes opgeruimd)

20-03-2023
8
W. Nijenhuis

Prima gedaan

20-03-2023
10
Francine Kamphuis

Super service, erg tevreden. We merken het gelijk in huis.

05-03-2023
8.3
B.L.A. Schotman

Kwaliteit van advies is zeer goed, met name de aanvraag van de subsidie. Bij de aanvraag wordt er foto's gevraagd van voor, tijdens en na de subsidie. Gelukkig heeft Plus Isolatie hiervan foto's gemaakt zodat de aanvraag van de subsidie compleet kan opsturen.

01-03-2023
10
Nenad Vasiljevic

Paar weken geleden spouwmuur laten isoleren van jaren 30 woning met Knauf supafil. Super goed geholpen. Goed advies gehad over de mogelijkheden voor de spouw isolatie. oplevering was super goed, goed uitleg gehad wat er ging geburen en na de werkzaamheden werd alles netjes opgeruimd en afgevoerd. De dag van uitvoering was best koud, na de isolatie kon je meteen al merken dat het in hele woning behagelijker is en dat woning snel opwarmt en warmte goed vasthoudt.

18-02-2023
10
H.M. Berendijk

Het is allemaal super netjes en goed verlopen. Wij zijn blij met de isolatie.

15-02-2023
8.7
J.W. Groener

Door ons aangeven dat een gedeelte van de spouw nauwer was. Niet aan ons gezegd dat daar geen isolatie in kon. Verder prima!

08-02-2023
7.8
E.G. Dijk

De montage verliep snel , de jongens tussen de middag een patatje en snack gegeven en hebben goed werk afgeleverd .

07-02-2023
9.7
T.J.M. Kok

Prima volgens afspraak

27-01-2023
10
Arnold van Goor

Snel en goed gewerkt geen minpunten

26-01-2023
10
Joost Leisink

Heel erg tevreden ! Zeer vriendelijke mensen.

25-01-2023
8.7
S. Even

Kundig en vertrouwd geleverd

22-01-2023
10
Rolf Heikens

We zijn zeer tevreden! Goede en duidelijke adviezen gekregen tijdens schouw en na uitvoering werkzaamheden. Afspraken en werkzaamheden waren helder beschreven in de offerte.

18-01-2023
8.3
Peter van der Made

Professioneel uitgevoerd, nette monteurs die alle keurig opgeruimd achter hebben gelaten. Perfect!

18-01-2023
9.7
Sandra van Limburg

Heel netjes gewerkt. Had graag voor de betreffende datum nog een richttijd gekregen ipv alleen een dag. Ik heb ook geen bevestigingsmail gekregen van de afspraak

13-01-2023
8.7
Marijke van de Loo

Zeer prettig contact

12-01-2023
10
Bart Meijer

Meer dan tevreden over de uitgevoerde opdracht. Snel en vakkundig. Kan Plus Isolatie zeker aanraden.

12-01-2023
9.2
Jan en Hermien Balster

Goed werk mannen!

10-01-2023
10
H.H.J. Olde Heuvel

Afspraken zijn na gekomen, personeel zorgvuldig en leveren kwaliteiten en wij zijn tevreden.

09-01-2023
10
Ellis Hagedoorn

Wij zijn heel erg tevreden over PlusIsolatie. Goede voorlichting gehad. Iets duurder dan andere leveranciers maar we hadden een goed gevoel en dat is veel waard. Ook is de spouwmuurisolatie goed en vakkundig gedaan. Alles netjes opgeruimd achter gelaten. Wij bevelen PlusIsolatie zeker aan

09-01-2023
10
Marieke Visschedijk

Plus isolatie heeft bij ons de spouw en dak isolatie uitgevoerd! Dit is allemaal volgens planning en afspraak verlopen. Snel en goed geregeld

09-01-2023
9.2
Nicole Vleeschouwer

Lekkage gehad omdat een dakpan niet terug geschoven was. En een gedeelte vergeten was dit was al na 1 dag al verholpen wat heel prettig was.

09-01-2023
9.7
Johan Wolters

Prima mensen aan het werk. wij zijn erg tevreden. Succes met jullie werk.

09-01-2023
8
Mariska Platvoet

Fijn en betrouwbaar bedrijf. Isolatie goed uitgevoerd

09-01-2023
10
R. Braaksma

Zeer tevreden over afspraak en uitvoering

08-01-2023
9
V. Nobilio

gezien de staat van de spouwmuur (biedt weinig mogelijkheid voor isolatiemateriaal), is hieraan een goede oplossing voor toegepast (advies). Goed werk.

06-01-2023
8.8
Peter van der Made

De vloer met PUR en de zoldervloer met Knauf Supafil laten isoleren ziet er nu perfect uit, ondanks de drukte toch nog binnen drie maanden uitgevoerd. Top!

06-01-2023
8.8
G. Pool

Wij vonden het team voor de spouwmuur isolatie geweldig, voor de vloer isolatie iets minder, werken slordig.

06-01-2023
10
T. Koekoek

De opdracht is prima uitgevoerd!

06-01-2023
8.7
Vincent Holtmaat

Netjes en snel uitgevoerd door Plus!

29-12-2022
10
Jozef Stipdonk

Goede service

29-12-2022
10
Arjan Nijentwilhaar

Super geholpen, dank je Rudi en Jan Hein????????

23-12-2022
8
H. Deterink

Omdat we wegens omstandigheden eerder aan de beurt waren zijn we heel tevreden over, onze dank hiervoor

23-12-2022
10
Anita Beernink

Van begin tot eind verliep alles soepel en vlekkeloos. Goede communicatie en afstemming met Lubbers Bouwservice mbt planning, zonder mijn tussenkomst.

23-12-2022
10
Wouter Te Pas

Nette en aardige werknemers die kwalitatief goed werk leveren. Woning perfect geisoleerd

23-12-2022
10
Jan Geerdink

Zowel advies als uitvoering was goed, niets op aan te merken!

20-12-2022
8.3
Van Benthem's aannemingsbedr. BV

Keurig bedrijf

13-12-2022
8.2
J. Blanckenborg

Prima communicatie en helder advies. Uitvoering naar tevredenheid en netjes gewerkt. Aardige mensen die doen wat ze zeggen.

27-11-2022
10
Bas Spijkerman

Prettig contact en afstemming gehad voorafgaand met adviseur omtrent het opnemen van een offerte. Geen verdere op- of aanmerkingen omtrent de uitvoering of iets dergelijks. Veel dank (in het bijzonder ook aan Melvin)!

08-11-2022
9.8
F.G.J. Kienhuis

De Monteurs van Plus Isolatie kwamen heel rustig en vakbekwaam over, die laat je vol vertrouwen aan je huis werken, trek de deur maar in het slot als je klaar bent. Echt fijne jongens! Ook het adviesgesprek thuis met Rudi als prettig ervaren, ik was zelf eerst sceptisch over spouwmuurisolatie vanwege het ventileren, maar Rudi heeft mij met goed onderbouwde argumenten wel weten te overtuigen dit uit te voeren.

07-11-2022
8
Harry Huiskes

Personeel kwam professioneel over en hadden goed werkende professionele apparatuur bij zich. Goed tevreden over de werkzaamheden.

03-11-2022
7.8
Marina van Dalen-Sanders

Ivm haast om een volgende klus uit te voeren waren er wat slordigheden in de afronding van het werk. Hiervoor is men later twee keer voor teruggekomen. Prima opgelost uiteindelijk.

01-11-2022
10
Michiel Hesselink

Alles goed en duidelijk afgehandeld!

01-11-2022
9.5
Eddo Pruim

De afwerking viel wat tegen. Ik heb op de muur nog op diverse plekken het cement, wat voor het dichtstoppen van de gaten gebruikt wordt, moeten verwijderen. Hier moet wel meer aandacht aan worden geschonken vind ik.

28-10-2022
9.8
Arianne Beunk

Tijdens de afspraak voor bekijken woning en informatie omtrent isoleren werd al aangegeven dat het druk was en dat we nog een poosje konden wachten op de isolatie afspraak. Maar binnen week kregen we een telf. Dan ze een week later komen de komen voor isoleren ( plekje vrij). Super natuurlijk. Het isoleren ging snel en vakkundig. Nu wachten we op de afspraak.voor vloer isolatie. Al met al erg tevreden over Plus isolatie.

28-10-2022
10
Michiel Vleeming

Top werk geleverd, een klein dingetje was er nog en werd de volgende dag meteen gefixt. Zeer tevreden

28-10-2022
9.7
Jakob Schothans

Deskundig advies na een opname van de woning. Werkzaamheden zijn zeer zorgvuldig uitgevoerd. Tijdens uitvoering puin ontdekt in de spouw en netjes weggehaald, spouw nogmaals uitgebreid gecontroleerd voor aanbrengen nieuwe isolatie. Na uitvoering rondom de woning keurig schoongemaakt. Kortom: zeer tevreden met de uitvoering en het resultaat.

27-10-2022
9
Huseyin Bingol

Goedendag, Heren hebben op een gestructreerde en snelle wijze de spouwmuren geisoleerd. Isolatie is nu ook duidelijk merkbaar. Als in November de vloerisolatie uitgevoerd wordt, dan zijn we qua isolatie helemaal blij. :-) Aandachtspunten wat ik kan geven zijn: - Aantal gaten waren de heren vergeten te vullen. Deze zijn pas een aantal dagen later gevuld. - Na het vullen boven of langs de ramen, kwam de isolatie langs de kozijnen naar buiten. Het zou handig zijn hiervan eerder op de hoogte te zijn geweest. Ik hoorde van heren dat het vaker gebeurde met oudere huizen. Misschien kunnen jullie klanten als optie mogelijkheid (uiteraard tegen een bepaalde vergoeding) bieden de randen langs de kozijnen voordat de isolatie begint te kitten zodat de isolatie niet langs de slecht of niet gekit randen naar buiten komt. Mvg, Huseyin

20-10-2022
9.5
Herman Nijkamp

Keurig werk

18-10-2022
8.8
Olaf Boers

Keurig uitgevoerd werk. Een kleine schade is perfect opgelost!

18-10-2022
9.8
Erwin van Doornspeek

Alles is prima verlopen

14-10-2022
10
G. Berkhof

Heel tevreden

14-10-2022
10
Lesley Sluiter

Zeer tevreden met de snelheid dat er geleverd kon worden de werkzaamheden zijn goed gedaan dank daar voor

13-10-2022
10
A.H.M. Oude Weernink

Super vriendelijk personeel. En alles netjes achter gelaten

12-10-2022
10
Nelie Rodenburg

Perfect volgens afspraak

12-10-2022
9.5
John Bekkers

De dakisolatie werd zeer snel na opdracht uitgevoerd, de spouwmuurisolatie daarentegen moesten we achteraan bellen. Daarna werd het ook heel snel uitgevoerd. De kwaliteit van de afwerking had hier en daar iets beter gekund. Maar het was de laatste dag voor de vakantie van de uitvoerenden. Over het algeheel was het prima. We zijn pas 100 % tevreden als de besparing voldoet aan de verwachtingen.

29-07-2022
9
Sabrina Horst

Vond vooral de spouwmuurisolatie erg veel rommel achtergelaten heeft. De hele tuin zat onder de witte isolatievlokken. Erg slordig. Maar wat me nog het meeste ergert is de subsidieaanvraag: punt 1 - nergens op de factuur / site kan ik vinden waar ik dat moet indienen en hoe die subsidieregeling heet . Punt 2 - tijdens het invoeren van de subsidieaanvraag (na veel zoeken) blijken ze ook om foto's te vragen van zowel spouwisolatie en vloerisolatie. Dat had u wel even mogen zeggen van te voren !!!!! Nu heb ik dus van de vloerisolatie toch maar de ducktape (verzegelde ruimte) afgehaald om een foto te maken en van de gaten in de muur als 'bewijs' van de spouwisolatie. Vind dit niet netjes!

28-07-2022
9.8
A.G. Bessembinder

achterzijde 1 boorgat niet gevuld met voegspecie.

26-07-2022
7.7
M. Müller

Prima werk geleverd

18-07-2022
9.7
Franken

Goede partij leuke werknemers

18-07-2022
10
Wim van den Bor

Goed en perfect geregeld Goede servers

06-07-2022
8
E. Oude Lashof

Tevreden

06-07-2022
9.3
Oscar Klein Koerkamp

Erg tevreden over het voortraject en de uitvoering.

30-06-2022
9
Oude Scholten

Duidelijk in communicatie en prima uitgevoerd voor zover ik dat als particulier kan beoordelen. Vriendelijk en correct personeel. Zowel telefonisch als ook de uitvoerders. Het is nu nog zomer, dus de energierekening en het resultaat moet ik nog gaan zien ????

30-06-2022
7
Frank van der Veen

Tevreden over het geleverde werk

24-06-2022
10
Richard Scholten

alles is naar wens verlopen en goed afgewerkt. gr richard

20-06-2022
9
Harry Broenink

zeer korte tijd tussen opdracht en uitvoering

17-06-2022
9.7
T. Wichers-Schreur

Goed

15-06-2022
10
I. Overwijk

Zeer vakkundige en plezierige uitvoering.

15-06-2022
9.8
T. Wichers-Schreur

precies volgens afspraak

13-06-2022
9
J.A. Meijerink

prima werk geleverd

13-06-2022
10
Herman Kist

zeer te vreden met onze spouwmuur isolatie netjes en vakkundig gedaan top

04-06-2022
10
Willem van Schoot

Ging vlot en in goed overleg

03-06-2022
10
Roy Vollenbroek

Erg vriendelijk personeel en alles top geregeld en opgeruimd

01-06-2022
6.5
Jan Beuving

Na de eerste keer, 1 dag van te voren afzeggen. De 2x wel op tijd. Controle gehad die het bedrijf controleerden. Spouwidolatie goed uitgevoerd. Jammer dat de voegen opgevuld werden met een lichte voeg. Onderste gedeelte donker voeg. Kleurt wel bij. Dus niet

26-05-2022
10
Laurens Beckers

Alles prima verlopen

25-05-2022
10
T.J.J. Olde Hendrikman

Alles super verlopen ,nu hopen dat we de energie kosten toch wat kunnen verlagen

25-05-2022
9
Tonnie van Riele

Zeer snelle levering, tevreden met de uitvoering en oplevering.

20-05-2022
10
Ilse van der Wal

Jan Hein en Wouter hebben de eps korrels netjes onder de vloer gekregen … alles netjes achterlaten

17-05-2022
9.5
Wouter Bredewold

Prima advies, uitvoering en super aardige mensen! Enigste minpuntje is dat tijdens het boren bij bepaalde plekjes de stenen iets beschadigt zijn.

13-05-2022
8.3
Teun Schuurkamp

Snel, vakkundig en schoon werk opgeleverd.

13-05-2022
8.8
R. Zwienenberg

Ik had mij reeds wat verdiept in spouwmuur isolatie, en de adviseur van plus isolatie kon heel veel en goed uitleggen hoe zij te werk gaan. Erg prettig, vakkundig gesprek wat mij er toe heeft bewogen om voor dit bedrijf te kiezen. De montage liet even op zich wachten, wat zeer begrijpelijk is in de huidige drukte. Monteurs waren zeer vriendelijk en hebben hard gewerkt om alles netjes uitvoeren. Dus ben zeer tevreden. Had ook gelijk dit bedrijf bij mijn buurvrouw doorgegeven, en ook zij heeft de muren gelijktijdig mee laten behandelen. Alles in 1x klaar. Top, ik raad plus isolatie zeker aan iedereen aan!

13-05-2022
10
Silvia Kuipers

Wij bevelen Plus Isolatie zeker aan!

26-04-2022
10
Richard Scholten

alles naar wens uitgevoerd en netjes.

21-04-2022
9.3
J. Voortman

Gemotiveerde hardwerkende medewerkers die met plezier hun werkzaamheden verrichten!

20-04-2022
10
M. de Vos

Bij Plus isolatie is de service uitstekend. De uitvoering van de werkzaamheden (spouwmuurisolatie) werden door goede getrainde en geschoolde mensen gedaan. Dus!!! Goed werk geleverd.

20-04-2022
8.7
Alexander Schoemaker

Werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd.

15-04-2022
10
Petra Oude Brieul

Vakkundige medewerkers!

15-04-2022
7.8
Piet Lampen

Prima vaklui

12-04-2022
9.5
Thijs ten Hove

Spouwmuurisolatie en vloerisolatie laten doen door Plus Isolatie. Advies gesprek was duidelijk en vakkundig. Adviseur dacht goed mee en wist waar hij het over had. Spouwmuurisolatie is zonder problemen uitgevoerd en netjes werk afgeleverd. Vloerisolatie is helaas niet volledig goed. Er zou een dikke van ongeveer 14cm isolatie onder de vloer en rond om de houten balken maar naar eigen inspectie waren aantal plekken de houtenbalk of vloer nog zichtbaar. Dit aangeven en ze moeten nog terug komen voor een herstel klus. Overal dikke voldoende en ga er vanuit dat herstel klus uitgevoerd wordt zoals het hoort.

07-04-2022
10
Manouk Visser

Wij zitten er warmpjes bij, voor een prima prijs en volledig verzorgd. Wel wat meer geluid dan voorgehouden, dus ik raad iedereen aan niet thuis te werken. Maar prima advies en prima uitvoering!????????

29-03-2022
9
E. Schoenmaker

Goed deskundig advies, vriendelijke behulpzame uitvoerders. Bereid om mee te denken op gebied van behoud isolatie in geval van toekomstige (ver)bouw plannen. Ik beveel plus-isolatie zeker aan.

28-03-2022
10
M. Voerman

Prima werk verricht

28-03-2022
8
Liesbeth Kuiper

Vriendelijke mannen die advies hebben gegeven en de werkzaamheden hebben uitgevoerd. Erg blij met het resultaat

28-03-2022
8
P. Boswerger

Tijdens de uitvoering is er redelijk veel specie op onze oprit gelekt. Dit is met de bezem schoon geveegd echter, er zijn veel specie vlekken achtergelaten. Voor de rest is er netjes gewerkt en zijn de afspraken nagekomen.

28-03-2022
10
Ton Jansman

Professionele advisering. Uitvoering zoals afgesproken. Vriendelijke medewerkers die de overlast tot een minimum beperken.

27-03-2022
10
Jan Willem van Binsbergen

Er was een medewerker voor de eerste dag in dienst. De andere medewerker was heel nauwkeurig met het inwerken en controle op de uitvoering van het werk. Zodoende kon ik goed zien welke topkwaliteit er wordt nagestreefd.

04-03-2022
10
Wouter Struik

Netjes en goed werk geleverd.

04-03-2022
10
Robin van t Hof

Aan huis het advies gesprek gehad en ter plekke gebeld met de planning om te kijken hoe snel er geleverd kon worden. Dat was beduidend sneller dan de concurrent. Op de dag zelf keurig op tijd gekomen en uiterst vriendelijke gasten die aan de slag gingen. Alles netjes afgeplakt en schoon achter gelaten. Meer dan tevreden over dit en het resultaat. Kan niet anders dan de maximale score geven in deze!

04-03-2022
10
Jan Willem van Binsbergen

Goede uitvoering, medewerkers geven goede informatie over de uitvoering van hun werkzaamheden. Service gericht.

02-03-2022
10
jan jaap van Herpt

Alles zeer naar wens verlopen. Aardige collega's en snelle service!

28-02-2022
10
Paul Elferink

Keurig werk geleverd en schoon opgeleverd

28-02-2022
10
Hans van Dartel

Netjes gedaan, aardige jongens

28-02-2022
7.5
J. Schelhaas

Aardige, kundige, harde werkers. Prima mee te overleggen en prettig in de omgang.

28-02-2022
10
wil Muijlwijk

Keurig gedaan

28-02-2022
10
Emile Cornel

Werkelijk alle lof voor hoe snel en goed het werk is uitgevoerd!!

21-02-2022
7.7
jan averdijk

Werkzaamheden zijn perfect verricht en schoon achtergelaten????

20-02-2022
9.3
wil Muijlwijk

Snel verzorgd

16-02-2022
10
Michel Bruins

Alles top geregeld, aardige mensen die je voorzien van goed advies en net werk leveren

16-02-2022
10
H.M. Tijs

de aanvraag en uitvoering werden snel en heel correct uitgevoerd. Jullie verdienen een 10 met een griffel!

16-02-2022
10
Tonnie Eppink

Het is netjes en deskundig aangebracht. Het resultaat is verbluffend.

15-02-2022
8.3
Hendriks

Fijne communicatie, goed advies.

14-02-2022
10
E. Rozendal

Werkzaamheden goed uitgevoerd.

14-02-2022
10
Jan Scholten

Prima gedaan. Top.

14-02-2022
10
P. Reus

Goede service en uitleg. De werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Een prima ervaring met dit bedrijf!

12-02-2022
10
Alice Lucas

Een goed adviesgesprek, een scherpe prijs én vriendelijke en bekwame medewerkers. Kortom, ik ben heel tevreden over Plus Isolatie!

11-02-2022
10
H. Dresselaers

Eerlijk advies bij aanpassing van de werkzaamheden.

07-02-2022
8.8
van Lente

snelle afwerking

07-02-2022
8.3
Beuving

Van begin - 1e adviesgesprek - tot het eind - werkzaamheden muur- en vloerisolatie Allemaal plussen ???? voor Plus isolatie

30-01-2022
10
M. Hazenkamp

Prima verlopen uitvoering van het vervangen van het oude UF schuim. Zowel verwijderen als aanbrengen van Knauf Supafil verliep prima.... Uithalen was op sommige plekken erg lastig maar je mannen waren erg vasthoudend....TOP! Tijdens het vullen even de hulp ingeroepen van een collega. Team denkt erg goed mee!!

22-12-2021
9.5
R.Hendriks

Prettig en duidelijk gesprek tijdens de offerte opmaak. Uitvoering werkzaamheden naar wens uitgevoerd.

21-12-2021
8.8
Iwan ten Hove

Snelle en goede service. Vriendelijk personeel en de werkzaamheden zijn goed en netjes uitgevoerd.

15-12-2021
10
A. Kuijer

Uitstekend werk

14-12-2021
9.7
André Groeneveld

voegwerk kan beter

13-12-2021
9.7
fam. Damhuis

goed en net bedrijf

11-12-2021
10
joris nijboer

Prima uitvoering door gepassioneerde, kundige en vriendelijke mensen.

30-11-2021
8.7
Rens Dommerholt

Top uitgevoerd. Het zou alleen prettig zijn als het extra vulmateriaal ook opgeruimd zou worden, nu zwierf dat rond. Verder snel, en goede prijs/kwaliteit verhouding

29-11-2021
10
R. Damstra

Snelle service,vloer en muur isolatie geeft meer comfort

26-11-2021
7.8
Richard Bosgoed

Jammer dat punten zijn al ingevuld wel beetje vreemd

23-11-2021
10
M. Hazenkamp

Het vervangen van onze oude UF schuim isolatie door Knauf Supafil is prima verlopen. Het UF schuim bleek wat hardnekkiger dan gedacht, maar na wat aanpassingen aan de apparatuur ging het prima. Prima mensen in dienst bij Plus Isolatie, doorzetters...

22-11-2021
10
Scholten

De mannen hebben super gedaan alles opgeruimd super bedankt mannen.

22-11-2021
8.3
B. Rauwers

Zeer snel en netjes geholpen. Eerst een duidelijk advies en al op korte termijn de uitvoering. De uitvoering was zeer snel en netjes gedaan.

12-11-2021
10
E. Verhoek

Konden alles goed uitleggen, hoog kwaliteit gereedschap en werken netjes. Helaas hebben ze niet even gemeld dat ze de regenbuis beugels hadden afgebroken. De buizen lagen op de grond dus ze hebben het geweten. Verder dik tevreden.

11-11-2021
10
R. Damstra

Er wordt keurig en snel gewerkt en met goed materiaal gewerkt

09-11-2021
9.2
Kylie Bremer

Goede hulp, fijne en snelle service!

08-11-2021
8.7
F. Ligtenberg

Herstel van de knipvoeg is niet mooi,

08-11-2021
10
G. Meijler

Na het werk is het keurig schoongemaakt. Dit alles volgens plan.

02-11-2021
10
Patricia Mensink

goed

29-10-2021
9.7
Patricia Mensink

Goed, netjes

29-10-2021
8.3
Jakobs

Goed verlopen

29-10-2021
10
Jan en Corrie Dunnewind

Naar volle tevredenheid en snel afgewerkt.

29-10-2021
9.3
Geert Haisma

Prettige samenwerking, goede uitvoering van het werk.

29-10-2021
10
Dennis de Mink

Snelle afstemming over montage en duidelijke afspraken. Prettig bedrijf om mee samen te werken. Bedankt!

28-10-2021
9.3
Bertus Kelder

Goed bedrijf ! Afspraken worden nagekomen en na ondertekening opdracht was deze binnen 1 week klaar.

21-10-2021
8.8
Mariël Smit

Zeer beleefd en netjes in contact. Leggen duidelijk uit wat er gaat gebeuren en werken netjes. Top!

21-10-2021
8.8
Matthijs Bos

Snelle reactie op offerte-aanvraag, goed en duidelijk gesprek gehad. Helaas worden niet alle materialen aangeboden (geen parels of pir-platen). Uitvoering is netjes gedaan door vriendelijk personeel en alles werd netjes opgeruimd. Helaas bleek een deel van de spouw niet voldoende dik maar dit werd netjes gemeld.

21-10-2021
9.5
José Mensink

Heel goed, en ze werken secuur

20-10-2021
10
Oude Bos

Sneller kon het niet. Ik had erg geluk. Binnen een week van afspraak tot en met uitvoering. Dus, direct ging niet zoveel warmte via de bodem verloren. Ik ben blij.

17-10-2021
10
Arendsen Jochem

Top bedrijf met super service en vakkundige mensen in dienst.

15-10-2021
9
H. Snijder

Erg prettige en nette jongens hebben de werkzaamheden keurig uitgevoerd. Zeer tevreden. Daarom was de betaling eerder in Rijssen dan de jongens...

15-10-2021
8.8
Rien Mook

Goed advies ontvangen, en uitstekend uitgevoerd met zeer prettige vakmensen die niet alleen vlot en netjes werken maar ook flexibel zijn en meedenken. Al met al ben ik zeer tevreden.

06-10-2021
9
A. Tiethof

Duidelijk advies en prijsafspraak . Helder zonder poespas en mooie beloftes. Goede en vakkundige werkzaamheden waarna de zaak schoon word opgeleverd. Kortom keurig werk en dito personeel . Wees er zuinig op.

01-10-2021
9.2
Robin eijsink

Prima werk verricht, Netjes gewerkt en duidelijke uitleg!!

01-10-2021
10
Michel Ooms

Top gedaan fijne mensen en werken netjes

01-10-2021
9
Henk van der Veen

De opdracht betrof het isoleren van de bodem van de kruipruimte met parels. De medewerkers waren voorkomend en hebben snel en efficiënt gewerkt. Weinig tot geen overlast. Beoordelen of de kruipruimte correct gevuld is kan ik niet, want dan moet ik alsnog door de kruipruimte die nu met 15-020 cm parels gevuld is.

23-09-2021
10
Van Toly

Alles was uitstekend vriendelijke werknemers goed advies alles netjes achtergelaten ga zo door

22-09-2021
8.7
J Boomsma

Bijzondere aardige werknemers

16-09-2021
10
Olf Tiethof

Netjes en snel! Top.

30-08-2021
9.5
Dirk Wentink

Vriendelijke mensen, zowel de adviseurs die uitstekend advies hebben gegeven als de uitvoerders die puik werken hebben geleverd. Fijn is ook dat ze op elk moment uitleg willen geven over wat ze aan het doen zijn of als ze iets tegenkomen.

30-08-2021
9.3
J. Heutinck

Vakkundig advies en rekening houdend met de wensen.

29-07-2021
10
Ron de Jonge

zeer nette en attente mensen ,namen zelfs tijd voor me zoon om het uit te leggen wat ze gingen doen .

29-07-2021
10
Ingrid meijer

Prima gedaan!

28-07-2021
10
Arendsen Jochem

Nette accountmanager. De heren die kwamen isoleren, edwin en Stefan ook zeer nette mensen met kennis van zaken.

28-07-2021
10
Jan Geerling

Vakkundig en vriendelijk personeel, alles netjes afgeleverd.

22-07-2021
10
Hans Keizer

Heel tevreden na vakbekwame installatie door hele gezellige uitvoerders

14-07-2021
10
G. Wiggers

Het waren top mensen erg fijn en punctueel. Super

14-07-2021
8.5
Jeff Ekkelkamp

Wij zijn tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden, zullen Plus Isolatie dan ook zeker adviseren bij vrienden en bekenden.

11-07-2021
7.7
G.B.A. Savonije

Het dichtvoegen van de vloerroosters, de erker dat gaat nog wel. Maar van de zijmuur SCHANDALIG.

02-07-2021
8
Rick Mos

Keurig werk geleverd

28-06-2021
8.5
P. Welpelo

Het adviesgesprek was duidelijk en volledig. Na planning van de werkzaamheden is alles zoals overeengekomen afgewerkt.

25-06-2021
8.2
P. Walburg

Leuke en aardige monteurs,nette bus,fijne mensen aan de telefoon.

25-06-2021
8.2
P. Terpstra

Alles is vlot verlopen en netjes uitgevoerd.

23-06-2021
9.2
H. Nijhuis

Documentatie ontvangen via de achter buren fam Bergman en de fam Hufte. De manier van werken en klant vriendelijkheid heeft onze waardering.

11-06-2021
8.3
W.H. Nepveu

Prima advies en uitvoering

10-06-2021
10
Margo van Der Burg

Alles volgens afspraak keurig geregeld.

03-06-2021
9.8
R. Boer

Snel en nauwkeurig werk afgeleverd. Puntje is de overgebleven hoeveelheid isolatie materiaal buiten in de voortuin.

29-05-2021
9.7
E. Bentert

Goed duidelijk advies en goede nette uitvoering en werknemers

28-05-2021
10
R. de Vries

Komen op tijd, werken schoon en ruimen ook alles netjes op.

27-05-2021
10
M.H van Rooij

Telefonisch was het erg makkelijk om een afspraak te maken. In het tijdsbestek van drie dagen was het mogelijk om een informatiegesprek te laten plaatsvinden. Bij ons is verkoopadviseur Rudy Eggerink geweest. Het was een aangenaam gesprek waarin hij ruim de tijd nam om alles uit te leggen met de betrekking tot de mogelijkheden van isolatie in ons huis. Voor ons bracht dit meer helderheid dan een voorgaand gesprek met een andere partij in de markt. Vervolgens was het tijd voor inspectie van de spouwmuur en het opmeten van het te isoleren oppervlak. Met behulp van geboorde kijkgaten werd de spouw geïnspecteerd. Gaten die gelijk ook weer netjes dicht werden gemaakt. Hierbij werden kijkgaten gemaakt in meerdere muren om een goed totaal beeld te krijgen. Na de inspectie werd een voorstel gemaakt. Vanuit zijn positie als verkoopadviseur begrijp ik dat Rudy graag een deal wilde sluiten, maar het was geen probleem om er rustig even de tijd er voor te nemen om een beslissing te maken. In onze situatie hadden we al reeds een andere voorstel liggen. Bij de offerte van Plusisolatie krijg je gelijk ook alle benodigde documentatie voor een eventuele subsidie aanvraag en een brochure over de werkwijze en het isolatiemateriaal. Op uitvoering van de opdracht hebben we ongeveer 6 weken moeten wachten. Dit kwam omdat de uitvoering over meerdere dagen gepland moest worden. Het leeghalen van de spouwmuur gebeurde met een nieuwe machine. Deze machine zorgde ervoor de er minder oud isolatiemateriaal buiten de muur neer kwam. De heren werkten netjes en hard. Vergeleken met andere mensen in bouw nemen ze weinig rustmomenten voor koffie. Na andere halve dag van leegzuigen van de spouwmuur kon er begonnen worden met het vullen met het isolatiemiddel. Dit gaat supersnel, sneller dan ik vooraf gedacht had. Op de derde dag moest nog een klein stukje muur gevuld worden. Tot slot werd alles netjes schoon geblazen en opgeruimd. Wellicht een tip. Om het materiaal waarmee de boorgaten tijdelijk worden gevuld in een opvallende kleur te nemen. Zwart valt slecht op wanneer het op de grond ligt. Gezien het aantal boorgaten in mijn huis ben ik er na afloop nog wel enkele tegen gekomen omdat ze door hun kleur op grond bijna niet opvallen. Terwijl de werknemer zijn uiterste best heeft gedaan om alles netjes schoon achter te laten. Nadat alles gereed is er een laatste inspectieronde geweest om samen te controleren of alles naar wens was uitgevoerd. Het is in de zomer wat lastig om te oordelen of het isoleren resultaat geeft. Voor het eerste gevoel lijkt het minder kil in het huis en daalt de temperatuur minder gedurende de nacht. In de winter zullen het hopelijk echt kunnen merken aan de gasrekening. Tot slot gedurende het proces is verkoopadviseur Rudy altijd goed te bereiken voor vragen per mail en telefoon. Gelijk dezelfde dag ontving de reacties op mijn vragen gestuurd per mails. Overall zijn wij erg tevreden over de werkwijze van Plusisolatie.

26-05-2021
9
Erik de Weerdt

Zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Ze waren keurig op tijd en lieten alles ook weer netjes achter.

05-05-2021
8.5
M.A.M. Nijenhuis

De opdracht voor het aanbrengen van enverifoam spouwmuurisolatie. Enverifoam is gekozen i.v.m. restanten UF foam dat in 1980 was aangebracht. De vriendelijke en vakkundige heren van Plus isolatie hebben zover ik kan beoordelen het werk goed en snel uitgevoerd. In hoeverre de isolatie effectief is, kan ik pas later beoordelen. Wat mij betreft beveel ik Plus isolatie aan.

03-05-2021
10
Wim Hofte

kleur voegwerk mocht wel iets beter

29-04-2021
10
D.C. Hardeman

Goed en snel geregeld, gewoon top.

22-04-2021
10
Rutger Zoomer

Sneller dan verwacht dankzij goed mee denken door plus isolatie. Werkzaamheden netjes uitgevoerd.

22-04-2021
9.8
M.D. Pluimers

Netjes op tijd, keurig gewerkt, netjes achter gelaten. Paar snijvoegen vergeten te snijden, deze zelf even bijgewerkt.

20-04-2021
10
D.J. Bijl

Uitstekend, snel en schoon gewerkt, met direct voelbaar resultaat in huis!

19-04-2021
10
Arjen vd Have

Snelle afspraak, goed advies en snel geleverd. Wij zijn erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden

17-04-2021
10
Els Nijenhuis

Prima, net personeel. De gaten die aan de buitenkant van de muur moesten worden geboord ivm isolatie zijn niet terug te vinden, alles weer keurig met cement aangesmeerd. Oprit zeer netjes achter gelaten. Met betrekking tot vloer isolatie ook prima. Ook alles prima achter gelaten. Top!

15-04-2021
10
A. Last

Prettig contact gehad met de leverancier. Hij was zeer duidelijk in uitleg, geen opdringerig gedoe. Vriendelijke werknemers , vlot in uitvoeren van hun taak.

04-04-2021
10
J. Samsen

Snel en goed werk geleverd

31-03-2021
10
Ronnie Spikker

Er word heel netjes en vriendelijk gewerkt.klasse

30-03-2021
9.5
Theo van der Linden

Netjes en snel uitgevoerd. Complimenten aan medewerker. Ons huis is er echt comfortabeler van geworden.

29-03-2021
8.3
W.H. Nepveu

Vriendelijke mensen en goed advies

18-03-2021
10
R. Kerklau

Heldere uitleg en documentatie vooraf over de diverse mogelijkheden. De afspraak werd al snel gemaakt voor de uitvoering. Monteurs leveren goed werk en communiceren prettig. Ik kan Plus Isolatie van harte aanbevelen!

08-03-2021
9.5
Jan Mark Dangremond

Snel en vakkundig vloer en spouwisolatie uit laten voeren. Plus isolatie komt afspraken goed na en is een betrouwbare partij voor het naisoleren van uw woning.

07-03-2021
8.2
Egbert de Jong

Intake ging om inzicht te krijgen in onze situatie, niet om het product te verkopen. De offerte was helder en met een nette prijs. Wat gezegd moet worden was de vriendelijkheid van de jongens van de uitvoering. Direct profijt van de isolatie door minder jou in huis!

22-02-2021
10
Ruud Brunnekreef

Goed voorgelicht en snel en netjes geholpen!

22-02-2021
10
L zomer

Ging makkelijk en snel

10-02-2021
10
Marieke Smellink

Top! Aardig en nette werknemers.

04-02-2021
10
Freddy Ter haar

Alles is top geregeld en uitgevoerd

21-01-2021
9
Jacqueline Vlutters

Helaas 2 boorgaatjes vergeten dicht te maken maar verder is alles heel vlot verlopen.

19-01-2021
8.8
Jeroen en Miranda Wormgoor

We zijn tevreden met het resultaat! Vriendelijke monteurs die alles einde vd dag keurig en opgeruimd achterlaten.

14-01-2021
9
Jan dokter

Jammer dat tijdens het aanbrengen van de isolatie het koudste stuk van het huis de aanbouw/ keuken niet geschikt was (te smalle spouw) terwijl tijdens het advies dit wel is opgenomen . Het verkoop praatje dat vertegenwoordiger gehoord had dat in 2021 je subsidie zou krijgen op 1 isolatie maatregel blijkt nu niet zo te zijn . Jammer! Werkzaamheden netjes uitgevoerd vriendelijk personeel

14-01-2021
10
J.M. Eertink

Nette offerte, goede afspraken, keurige twentse jongens. Beoordeling: uitstekend!

11-01-2021
10
Rienk Mentink

Geen op of aanmerkingen, zeer vriendelijke monteurs die behulpzaam zijn.

30-12-2020
9.5
J. Molemans

Na het juiste advies is afspraak en levering hee goed afgestemd.

30-12-2020
10
Henk Seckel

Keurig gedaan. En vriendelijk personeel

20-12-2020
8.5
J. de Groot

prima bedrijf .

20-12-2020
10
F. Van Eijzeren

Goed werk afgeleverd, goede service

14-12-2020
10
J. Zanderink

We zijn zeer tevreden over jullie bedrijf en zullen jullie zeker bij anderen aanbevelen????Sorry dat we elkaar de vorige keer verkeerd hebben begrepen.We wensen jullie veel succes voor de toekomst.

03-12-2020
9.2
J. Zanderink

Is nog niet afgewerkt de ventilatiegaten zijn nog niet allemaal geplaatst ivm door boren waterleiding

03-12-2020
9.7
Marjolein Berfelo

Erg prettige samenwerking. Zowel het gesprek over onze mogelijkheden was erg prettig alsmede het meedenken over het aanvragen en ontvangen van mogelijke subsidie. De medewerkers die de spouw hebben geïsoleerd waren erg vriendelijk en waren erg prettig in de omgang. Absolute aanrader wat betreft service en kwaliteit én niet duur!

27-11-2020
9
S P Hiemstra

Dankzij de kruipruimte isolatie van Plus isolatie zitten we er nu warmpjes bij. Er was in ons geval twijfel over de toegang tot de kruipruimte, dus kwam na de offerte, een van de uitvoerders de situatie van te voren beoordelen. Hierdoor kon op de datum van de werkzaamheden alles vlot uitgevoerd worden. Prijs/kwaliteit vonden wij ook netjes.

27-11-2020
10
W. Kollen

prima en snelle goede uitvoering wij zijn erg tevreden.

26-11-2020
9.8
J. Hogeslag

Vakkundig en correcte medewerkers. De werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd. Alles netjes achtergelaten.

26-11-2020
10
Koos Boertjens

Professioneel, precies en prettig in de omgang. Zeker een aanrader.

26-11-2020
10
Rienk Mentink

Kleine tikfout op de factuur, reeds gecommuniceerd.

26-11-2020
10
R. Chamoun

Alles volgens de afspraak. Met ervaren personeel zo wel bij de klant en op kantoor. Top bedrijf.!!!

19-11-2020
10
K.E. Pleijzier

Prima club

16-11-2020
9.8
Gering

Top, ben benieuwd naar de besparing

09-11-2020
9.7
Bart Groenendijk

Goede service

09-11-2020
10
Manfred de Vries

Snel en netjes uitgevoerd

28-10-2020
10
Arjan Danneberg

Afspraak snel gemaakt. En snel na afspraak geïsoleerd

23-10-2020
9.7
Hans Bosma

Goed bedrijf, vriendelijke en deskundige mensen. De afwerking van de boorgaten is wel wat slordig op sommige plaatsen.

07-10-2020
10
Jan ter Brugge

Uitvoering van het project: Snel en vaardig door een goed op elkaar ingespeeld en sympathiek team. Keurig en schoonoogeleverd.

07-10-2020
9.2
Dhr W. Wissink

Werkzaamheden keurig uitgevoerd. Nu afwachten of het ook het gewenste rendement oplevert.

05-10-2020
10
Ria Molenbroek

Prima gedaan. Nu nog afwachten wat het scheelt in de energierekening

30-09-2020
9.3
H.B.H. Mekenkamp

De spouwisolatie verwacht ik van dat het een gunstig effect heeft op de besparing van de energiekosten

30-09-2020
9
J. ter Horst

Zeer tevreden over het geheel

30-09-2020
10
Christa Jansen

Wij zijn zeer tevreden

17-09-2020
8.8
Fatih Erdal

Super snel een afspraak gekregen voor een vrijblijvende advies. Alles rustig uitgelegd gekregen met voors en tegens. Een eerlijke en scherpe prijs gekregen. Meteen een afspraak voor de uitvoering gekregen. Nadien ook kunnen bellen voor aanvullende vragen. Bellen terug als ze op dat moment geen tijd hebben. Top service zo ver.

15-09-2020
10
Ben Wesselink

spouwisolatie laten uitvoeren ,en goed afgewerkt . een 10

09-09-2020
9.7
G. Stroot

Goede prijs, goede afspraken en nette afwerking, kortom goede partner voor uw isolatie wensen !

09-09-2020
10
J. Venekamp

Snel gewerkt. Na aanvraag voor advies spouwmuur en bodemisoltaie kwam er snel een adviesgesprek en ter plekken werd een zeer acceptabele offerte opgemaakt. We maakten ons wel zorgen over het weer dichtmaken van de voegen, omdat we net twee jaar geleden de gevel hebben laten renoveren. En we zijn zeer tevreden: de aangebrachte kleur voeg is exact zoals de rest vd voeg. Top werk, leuke mensen die over alles willen overleggen, en enthousiast met hun werk bezig zijn.

07-09-2020
10
Willem Olthof

Is allemaal prima uitgevoerd

07-09-2020
8.2
Wilco Overbeek

Netjes gewerkt, goed herstel voegen, alles netjes opgeruimd.

06-09-2020
10
Otto de Vente

Prima werk geleverd!

05-09-2020
8.5
Willy Bruggeman

Ik ben goed tevreden over de afspraak en de uitvoering..

05-09-2020
10
Robert Bakker

Zeer tevreden

04-09-2020
9.8
Henk Blekkenhorst

Plus isolatie is een serieus bedrijf die de afspraken nakomt. Voor mij is de uitvoering van naisolatie met icinene schuim een optimale oplossing die duurzaam en niet toxisch is.

04-09-2020
8.7
Maarten Steenkamp

Goed geholpen door plus isolatie. Goeie kwaliteit en duurzaamheid van het materiaal. Daarnaast worden de werkzaamheden snel en vakkundig uitgevoerd.

02-09-2020
8.5
René Berkenbosch

Prima werk geleverd !

14-08-2020
9.2
Marcel Slot

Keurig gewerkt. Goede uitleg over de werkzaamheden en de isolatie.

13-08-2020
10
Martin Hoffmann

Netjes gewerkt en schoon achtergelaten

11-07-2020
10
Eric Koman

Hele vriendelijke monteurs. En netjes en goed werk afgeleverd!!

10-07-2020
10
E. van Essen

Alles alleen maar positief

06-07-2020
10
MC Knip-Geukers

Erg behulpzaam bedrijf ook bij het aanvragen van de subsidie.

04-07-2020
8.5
S. Haarhuis

prima werk geleverd, super snelle montage, zeer nette afwerking. zou ik iedereen aanbevelen

02-07-2020
8.7
Het Schrijvershuisje T.a.v. Dorien Holman

Communicatie van uw medewerkers ter plekke met ons als klant kon beter. Sociale en communicatieve vaardigheden vergen aandacht.

01-07-2020
10
Joost Bedaux

Prettig en deskundig advies en nette en correcte manier van uitvoeren van de werkzaamheden

22-06-2020
9
Kwintenberg

Heel vriendelijke werknemers, netjes werk geleverd.

22-06-2020
8.8
W. Gerritsen

Vlotte afspraken netjes gewerkt goede prijs

12-06-2020
8.5
Marcel Slot

Afspraak en uitvoering snel geregeld. Schoon opgeleverd. Eerst de vloerisolatie. In augustus de spouwmuurisolatie. Wat het aan energiebesparing oplevert is nog afwachten. Wel subsidieregeling van de overheid.

12-06-2020
9.8
Ronny scheffer

Goede en fijne vertegenwoordiger (melvin)..goeie en duidelijke informatie...ook de uitvoering was zeer naar wens...netjes en keurig gewerkt.

10-06-2020
9
R.Tigelaar

Vriendelijk personeel , werken schoon en netjes ruimen eventuele rommel ook weer op. Voor de rest heb ik er geen verstand van dus kan het ook slecht beoordelen

10-06-2020
9.5
Hutter

Zeer tevreden

04-06-2020
9.5
Meine Fernhout

Prima werk geleverd. Documentatie materiaal laag gescoord omdat er geen alternatieven voorhanden waren. Ik denk dat het verstandig is toekomstige klanten iets meer info te geven voor mogelijk snoeiwerk langs de gevels: dit moest tijdens het isoleren gebeuren en is dan vervelend omdat je er niet op voorbereid bent en het dan een kwestie van slopen wordt in plaats van oordeelkundig snoeien.

20-05-2020
9
Simone Hofstede

Spouwmuur isolatie met supafil inblaaswol. Super tevreden. Keurig werk afgeleverd.

19-05-2020
9.7
Leonie Hardon-Koch

Snel uitgevoerd, maar er is nog wel wat rotzooi achtergebleven.

08-05-2020
10
Feddrik Soer

Echt top werk geleverd en vriendelijke gasten!

04-05-2020
9.7
Levi Ram

Bij mij is door Plus Isolatie de spouwmuur geïsoleerd. Ik ben heel erg te spreken over de communicatie, het maken van de afspraken, de prijs, de uiteindelijke uitvoering en het resultaat. Mijn woning is een stuk beter geïsoleerd en ik merk een groot verschil in de stookkosten. Mijn huis is nu ver onder het gemiddelde met het verbruik van gas waar ik als milieu bewuste jongeling erg trots op ben. Het is ook langer comfortabel warm en de temperatuur gaat minder op en neer. Dit is trouwens ook erg goed voor sommige van onze huisdieren en muziekinstrumenten die last hebben van temperatuurwisselingen. Ik ben zeer te spreken over all facetten van deze ingreep en ik wil als laatste nog meegeven dat ik het klusteam erg aardig en bizar professioneel vond.

26-04-2020
9
Zondag

De correctie en attentie van de werkmensen de snelheid en prima service.

17-04-2020
10
J Kooiker

Alles was naar wens gegaan . Alles netjes achter gelaten

17-04-2020
9
Van't veen

vooral de snelheid en netheid waarmee de werkzaamheden werden uitgevoerd.

09-04-2020
7.8
Harry Meijerink

Spouwmuren geisoleerd door Plus isolatie. Uitvoerend personeel adequaat en vriendelijk te werk.

27-03-2020
7.8
JW Meijberg

Door de coronacrisis was de uitvoering wat rommelig; dit mag de volgende keer beter

27-03-2020
9
K. Talen

prima werk geleverd

26-03-2020
10
D. Holtrop

Bedrijf met errug goed meedenkende medewerkers!!! De medewerker die bij ons de isolatie heeft toegepast is er een met hart voor zijn werk en zijn bedrijf!! V.w.b assortiment, documentatie materiaal en advies geldt dat ik zelf het product vooraf heb uitgezocht .

25-03-2020
9.8
Edwin van de Velde

Goed voor elkaar.

19-03-2020
10
J. Knol

Hebben netjes hun werk gedaan. Ben zeer tevreden.

18-03-2020
9.3
Eric Tieken

Prima communicatie, uitvoering had sneller gemogen maar begrijpelijk bij drukte. Vloerisolatie werd niet door plus isolatie uitgevoerd maar door een collegabedrijf, dat was ons vooraf niet verteld. Vloerisolatie verder prima, wel redelijk "hobbelig" maar de 14 cm zal wel gehaald zijn.

06-03-2020
10
H Kuiers

Gezellige jongens aan het werk gehad en een goede uitleg van de jongens over vragen die ik had over hun werk.

04-03-2020
10
Bert Van den Belt

Klantvriendelijk. Afspraak is afspraak. Top.

03-03-2020
8
Daan Prins

Kwaliteit uitvoering moet nog blijken.

03-03-2020
7.7
E.wursten

Tot nu toe prima werk

28-02-2020
8.2
D. Thoma

Spouwmuurisolatie

28-02-2020
10
albert veen

leuke jongens en alles netjes afgewerkt

13-02-2020
10
J.J. Baars

Zeer tevreden over alle aspecten van onze opdracht

07-02-2020
9.2
M. Holtkamp

Prima uitgevoerd, aardig personeel.

07-02-2020
8.7
Jan Hendrik Pongers

Keurige uitvoering!

05-02-2020
8
L Heskamp

ruim voldoende/goed

05-02-2020
10
A. Oorthuis

Geen min punten te geven! Vriendelijke, kundige medewerkers, vlot tempo en naderhand alles keurig opgeruimd. Ben zeer tevreden!

05-02-2020
10
Joyce van Leussen

Erg prettig bedrijf, er werd snel contact opgenomen na de aanvraag van een offerte. Netjes, vriendelijk en vakkundig personeel.

05-02-2020
7.7
J. Faber

Vlotte medewerkers. Prima advies. Snelle levering door kundige medewerkers. Opruimen had wat beter gekund.

22-01-2020
10
N. Hanterink

Tevreden over het contact en de vlotte en keurige afhandeling van de isolatie van ons huis! Al met al een aanrader om een isolatie te realiseren voor een goede prijs.

20-01-2020
8.8
Rob Westerhof

Prima werk en ik zal jullie zekers aanbevelen!

24-12-2019
10
Frans Mulder

Snel en netjes gewerkt,top service.

13-12-2019
10
van der Horst

Alles is super goed verlopen . Nu al erg blij

12-12-2019
9.7
Johan Mittendorff

Had iets netter gekund (opruimen). voegspecie gevallen op de zonweering houder van aluminium ,heb hetzelf schoongemaakt. Niet ernstig hoor maar toch

11-12-2019
10
B. A. F. Damink

Wij zijn tevreden. Jullie hebben snelle service geleverd.

09-12-2019
8.3
RJE Sewuster

-

09-12-2019
8.7
Ton Hondshorst

Snel en goed. Geen documentatie gehad. Per abuis glasvezel doorboort bij plaatsen ventilatie kruipruimte. Wordt naar verwachting netjes opgelost.

06-12-2019
8
Joost Onvlee06-12-2019
8.2
J.Bieshaar

Kwaliteit v.d. uitvoering kan ik als leek moeilijk beoordelen. De mensen die de vloer en de spouw geïsoleerd hebben, hebben dit op een plezierige wijze gedaan. Complimenten hiervoor.

05-12-2019
9.2
R. G. Spin

Informatie was heel goed. Afspraak snel gemaakt. Mensen waren netjes en prettig in omgang. Afwerking bij het dak vonden we er iets te dik op zitten en moeten we behoorlijk veel wegsnijden willen we gaan aftimmeren.Documentatie hebben we nog niet ontvagen. Deze zijn we nodig voor de subsidieaanvraag. We merkten meteen dat de warmte goed in huis bleef hangen en ketel minder vaak aanslaat.

04-12-2019
8
M. Haveman

ben heel tevreden over de wijze van de afhandeling . En fijne mensen die het uitvoerden

04-12-2019
10
GJM Nijboer

Wij zouden het erg fijn vinden als jullie ook de subsidie zouden regelen. Want sommige mensen komen er niet uit. De mensen van de zonnepanelen hebben het ook geregeld voor ons een soort klandizie

23-11-2019
9.2
J Agteresch

goed verlopen aardige mensen goed advies gehad

22-11-2019
10
onno diekmann

Professioneel uitgevoerd. Nu nog afwachten of het werkt.

21-11-2019
7.8
Bas van de Wiel

Goed advies, voorlichting en prijs na enkele weken wachten, vlot ingeplande uitvoeringsdatum, maar helaas een haastige uitvoering waarbij de bestaande stootvoegen niet zijn afgevoegd terwijl dit vooraf wel beloofd was. Scheen tijdens de uitvoering niet nodig te zijn, omdat deze ventilatieopeningen via gescheiden kanalen in contact staan met de kruipruimte. Hielden we dus extra ventilatie. Maar wel de nieuwe ventilatiekanalen door de muren boren. Was dit dan wel nodig? Verder lijkt de isolatie wel te werken.

21-11-2019
8
Henry Hekkink

Na eerste afspraak een duidelijk advies. Na akkoord met offerte snelle reaktie voor een afspraak voor spouwmuurisolatie. Kon pas een maand later ingepland worden. Mannen waren op tijd en deden netjes hun werk. Helaas ging het apparaat net na de middag stuk, maar volgende dag (zaterdag) netjes afgemaakt. Het maken van een afspraak voor vloerisolatie duurde echter erg lang, pas 2 maanden na offerte een telefoontje voor een afspraak en dan in het nieuwe jaar. Blijkbaar 2 verschillende afdelingen. Vind het niet erg dat mensen druk zijn, maar heb liever zo snel mogelijk duidelijkheid over wanneer de klus uitgevoerd kan worden. Deze klus moet nog uitgevoerd worden, over het uitvoeren van de spouwmuurisolatie niets dan lof.

21-11-2019
7.8
Roelvink

Vlotte service, goed advies en vlotte uitvoering. Effect moet nog blijken.

21-11-2019
7.8
Otte Haitsma

Over het algemeen snel en goed geholpen. 2 aandachtspunten: De adviseur ging een gat boren om de diepte te meten maar had geen gereedschap op te checken voor leidingen onder de vloer. Achteraf kwam ik erachter dat het plafond in de meterkast niet dicht was, er was materiaal de meterkast in gelekt. Het was beter geweest als dit van tevoren was opgemerkt.

17-11-2019
10
Diepeveen

spouw isolatie was snel geregeld, nog wachten op vloer isolatie, en informatie over het terug krijgen van de subsidie.

13-11-2019
7.5
M. Nijboer

Enige punt van kritiek is de afwerking: werk is (voor zover ik kan beoordelen) snel en correct uitgevoerd, maar de afwerking laat wat te wensen over (schuimafval in de tuin en op de ramen/muren etc.van het huis). Dus dat kan wat beter.

11-11-2019
8.7
Foppe Van Der Bij

Zeer tevreden

08-11-2019
9.8
Joost Brugge

Goed en betrouwbaar bedrijf. Alles netjes volgens afspraak gedaan. Aanrader.

08-11-2019
10
M.A. Bohnert

Zeer tevreden

28-10-2019
10
Tom Bakker

Na het isoleren bleek een deel niet geheel gevuld; is diezelfde week nog bijgewerkt

25-10-2019
8.3
Jan van Gameren

Ondanks dat de uitvoerende medewerker er alleen voor stond is de klus snel en naar volle tevredenheid uitgevoerd. We zijn de komende winter benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.

20-10-2019
10
A. Wellenberg

Uitvoering van begin tot het eind goed geregeld Personeel zeer prettig in de omgang Werkplek netjes achtergelaten

09-10-2019
10
GJM Nijboer

Prima alles geregeld , personeel vriendelijk

04-10-2019
9
K Chang

Netjes uitgevoerd, duurde wel even qua planning

16-09-2019
9
Gerrit Brekveld

Werkzaamheden zijn uitstekend uitgevoerd Positieve medewerkers die het bedrijf goed promoten

15-09-2019
8.5
J.M. Stuij

Prima uitvoering, maar nu afwachten op resultaat! Complimenten voor de mannen, hebben stevig doorgewerkt.

06-09-2019
8.8
G. van Wilgenburg

Wij zijn er blij mee; met alle stappen in het hele proces!

04-09-2019
9.7
Wilma Rutgers en Ellonnes Smidt

Sympatieke mannen, ze hebben alles prima afgewerkt en netjes achtergelaten.

02-09-2019
10
Loisa Timmer

Dik tevreden over het werk én de service!

02-09-2019
10
Jeroen Heerink

Zeer nette en snelle manier van werken. Dik tevreden.

01-09-2019
8
Dick Teunis

Vlot en netjes gewerkt. opruimen van restmateriaal kan beter.

29-08-2019
8.5
Andre Schut

Keurig onzichtbaar uitgevoerd. Netheid had iets beter gekund.

31-07-2019
9.3
T. de Vroom

Alle afgesproken ingrepen zijn binnen redelijke termijn en naar tevredenheid uitgevoerd.

29-07-2019
9
A.J.M. Agterbos

Over de totstandkoming van afspraak en uitvoering der werkzaamheden zelf geen klachten, integendeel. Maar de staat waarin de directe omgeving van de werkzaamheden is achtergelaten, was reden tot ongenoegen: veel (roze) steenstof bleef achter op de tegels van de paden en plaatsjes om het huis en menige witte vlok moesten we naderhand uit voor- en zijtuin verwijderen. Dat moet beslist beter kunnen.

29-07-2019
9
Tonnie Löbker

De heren hebben prima werk geleverd, waren vlot, actief en prettig in omgang. Wat ik alleen lastig vind, is dat je niet kunt controleren c.q. beoordelen of de muren nu ook echt volledig gevuld zijn zoals beoogd. Ik heb wel gezien dat de stokjes, die hoger wat "wit" waren en dan het gat werd gedicht. Het is dus een kwestie van vertrouwen dat op die plekken en de rest van de muren de isolatie zich heeft 'neergezet'.

19-07-2019
8
W. Bekkenkamp

Goed advies Netjes uitgevoerd

16-07-2019
7.2
Danielle Wesselman

Alles was prima. Het enige punt wat beter kan was het opruimen na de werkzaamheden. Het was best nog wel een rommeltje met wattenpluisjes

08-07-2019
8.3
H.G.M. Loohuis

Jongens hebben netjes gewerkt en vragen goed uitgelegd

05-07-2019
9
R. Rulkens

Spouwmuur isolatie en vloerisolatie gehad. De eerste verliep vlekkeloos, de tweede leek initieel niet te kunnen. Uiteindelijk heel snel (zelfde dag nog) en goed opgepakt en “extra stappen" gezet tbv ons (de klant). Prettig contact en eerlijk contactpersoon. Ook de “uitvoerders" waren aardig en netjes.

05-07-2019
10
Stefan ten Vergert

Goede service en aardige mensen!

28-06-2019
8.8
R. Bijland

Zoldervloer tussen de balken isoleren met knauf supafil. De klus is prima en snel uitgevoerd. Zeker naar tevredenheid

26-06-2019
8.5
Henk Lier

De eerste keer toen het hier is gedaan was ik niet zo blij,er lag overal cement vast op de straat wat ik direct niet had gezien,ik moest er met de krabber bij om het schoon te maken nu het voorste gedeelte ben ik heel tevreden, nogmaals bedankt.

26-06-2019
10
Margreet ten Napel

Ons hele huis (vrijstaand) was binnen 4 uur geïsoleerd, supersnel vakkundig personeel.

24-05-2019
8.5
Christenhusz

De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. Voor het resultaat hebben we wel een aantal maanden nodig om het te beoordelen.

17-05-2019
10
G.A.M. Cents

Alles super,twee super jongens doe het uitgevoerd hebben,maar de kwaliteit kan ik niet zien.????????

14-05-2019
8.3
H.M. Wolters

Snel gewerkt vriendelijke mensen ruimen alles keurig op ik ben heel tevreden

30-04-2019
6.8
Wim Borghuis

Voor zover ik het nu kan overzien is alles professioneel aangebracht. Documentatie van het product heb ik niet gezien

29-04-2019
8
J.P. Anemaet

De kwaliteit van uitvoering was wat mij betreft matig. Onze woningen zijn wat ouder en het het metselwerk is fragiel. Dat was bij de uitvoerenden bekend omdat ze in het verleden al een andere woning uit ons complex hadden geïsoleerd. Bij het boren van de gaten in de muren zijn er voegen kapot geboord en stenen uit elkaar en in de muur gedrukt. Dat zal moeten worden hersteld. Bij het verwijderen - het uit de spouw blazen - van de steenwol zijn de boorgaten waar niet werd geblazen niet dicht gemaakt. Het resultaat was dat veel steenwol niet werd afgezogen maar uit de boorgaten werd geblazen. Bij navraag werd verteld dat de gebruikte schuimpluggen bij deze muren er toch weer uit zouden worden geblazen. Dat was bij de eerdere behandelde woning gebleken. De steenwol die zo vrijkwam is weliswaar min of meer alsnog opgeruimd door het op te zuigen maar het heeft zich toch verder in mijn tuin verspreid en ik moest het naderhand met de hand verwijderen. Dat er geen alternatieve oplossing voor de problemen met de pluggen was bedacht vind ik niet professioneel. De tweede dag was er kennelijk nogal wat haast. Zowel voor als achter de woning is een boorgat niet dichtgemetseld. Mijn conclusie is dat er van te voren te weinig aandacht is besteed aan de kwaliteit van de bestaande voegen. Ik denk dat er kleinere gaten hadden kunnen worden geboord en dat er even had kunnen worden nagedacht over waar er zou worden geboord.

27-04-2019
9.5
P. Loendersloot

Door een verkeerde meting heeft de vloerisolatie enige vertraging opgelopen, maar de werkzaamheden zijn uiteindelijk goed uitgevoerd.

22-04-2019
6.8
Henk Schiphorst

Ik kan de kwaliteit v/d uitvoering nog niet controleren aangezien ik zo'n 14 dagen niet onder de vloer mag.

21-04-2019
10
B Segerink

Werkzaamheden correct volgens afspraak

05-04-2019
10
Aardoom

Perfect werk!

04-04-2019
7.7
Fam. Hillige

Snel en efficiënt gewerkt. Aardige jongens.

02-04-2019
10
J.W. Waanders

Keurig vakwerk zelf knipvoegen netjes gerepareerd. Net personeel en werkzaamheden snel uitgevoerd.

01-04-2019
9.7
D. Wierbos

Goed en eerlijk advies. Prima werk, nette werkers. Aanrader.

01-04-2019
8.5
C.D. van der Heiden

Afgezien van stukjes afgebroken bouwsteen bij een aantal boorgaten is alles verder prima verlopen. Plus laat zich zien als een serieus bedrijf dat ik iedereen kan aanraden.

28-03-2019
10
Wim Boshoven

Tja, standaard waarde in het webformulier staat op 10. Maar eerlijk = eerlijk, gewoon goed werk. Dus de 10 maar laten staan.

26-03-2019
9.5
G.j. Meijerink

Helaas kunnen we in de muur toch de boorgaten op een aantal plaatsen in de voorgevel zien. Hopelijk trekt dat nog weg

25-03-2019
9.5
K. Kragt

Werkzaamheden keurig uitgevoerd, goed advies gekregen.

23-03-2019
8.7
R. van der Walle

gemotiveerd personeel . stefan is zeer bedreven en weet van aanpoten . scot moet nog iets sneller worden maar doet zijn best .

22-03-2019
9
H.M. Nijsten

prima werk geleverd! top

22-03-2019
8.2
TEJ Koerhuis-holleboom

Ze zijn vriendelijk en netjes tewerk

21-03-2019
10
W. Wolterink

naar tevreden uit gevoert en netjes

20-03-2019
8.7
Henk Schiphorst

Tevredenheid overheerst: alles volgens afspraak. Aardige medewerkers. Kwaliteit van de uitvoering: ik weet niet precies wat daar mee bedoeld wordt?! Als het gaat om het werk op zich van uw werknemers dan geef ik daar een "9" voor. Als ik "kwaliteit" moet lezen als "resultaat" dan kan ik dat natuurlijk moeilijk beoordelen aangezien ik niet in de spouw kan kijken en de tijd zal moeten leren of de muren voldoende cq goed geïsoleerd zijn.

18-03-2019
10
E. Steggink

Alles gaat in overleg, ze doen wat ze beloven

16-03-2019
8.3
A. Immink

Ging goed, dik tevreden

15-03-2019
10
Tjalle ter Stege

Zeer tevreden over het werk, de werknemers. Maar...... het opruimen van de rommel na die tijd liet wel wat te wensen over!

15-03-2019
10
Jacob Blok

De werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. We kunnen duidelijk het verschil merken!

10-03-2019
8.3
A. Cents

Zeer tevreden

02-03-2019
9.7
Margreet Rutgers

Het enige wat tegenviel aan het hele proces was dat de man die het werk uitvoerde zijn bus+aanhanger pal op de oprit had geparkeerd voor het vullen, zodat mijn vader en ik de hele middag niet wegkonden! We hebben een groot erf, dus dat had best even overlegd kunnen worden, en gezien de lengte van de slang had het volgens mij ook wel anders gekund. Verder helemaal niks op aan te merken, alleen ik had liever gezien dat er even overlegd was over waar dat ding het beste kon staan, of dat we zelf de auto's alvast even verder richting de straat hadden gezet... Nouja. Les voor de volgende keer dat je met een dergelijke situatie te maken hebt.

26-02-2019
8.2
Jan Stokkingreef

Iets beter schoonmaken.

25-02-2019
7.3
Peter Roemaat

Prima werk, snelle uitvoering, zeer tevreden

22-02-2019
8.5
J.W. ten Hove

Afspraak maken ging vrij gemakkelijk en vlot. Offerte was prima en de rest was ook zo geregeld. Geen documentatie gehad over het materiaal maar dat werd wel meegedeeld in het gesprek en was voor mij ook niet nodig (pur).

17-02-2019
8.7
G. Smit

Goede communicatie en duidelijke informatie. Ook de werknemers Stefan en Thomas gingen keurig te werk voor het uitvoeren van de klus en waren prettig in de omgang!

15-02-2019
10
S.M. Dubbers

Wel tevreden.

12-02-2019
8.3
Ruud Olde Rikkert

Goede service, ook tijdens de werkzaamheden werd alles duidelijk uitgelegd. Dik tevreden.

07-02-2019
10
W. Pasman

Team goed op elkaar ingewerkt.

03-02-2019
7.2
Y.J.H.M. Hendriks

De vertegenwoordiger heeft niet duidelijk doorgegeven dat er een plaat meegenomen zou worden om over de overkapping te leggen, zodat er nog weer een afspraak gemaakt moet worden voor de zij muur van mijn huis. En ik dus 2 keer thuis moet blijven en rommel heb. Graag dezelfde aardige jongens weer bij mij laten werken als ze terug komen om het af te maken

02-02-2019
10
Melissa van Putten

Snelle service spouw muur was zo klaar. Alles ging in goed overleg. Er werd mee gedacht met extra ventilatie zoals ventilatie roosters onder in de spouw aan brengen. Ik hoefde zelf niets meer te regelen alles werd geregeld en stipt op tijd!

30-01-2019
9
Henry van Straten

Goed advies, goede prijs. Leuk personeel, enthousiast over het product.

25-01-2019
9.3
Wiebe van der Meulen

Goede beantwoording van de schriftelijk, gestelde vragen. Zeer deskundig en vriendelijke monteurs.

24-01-2019
8.8
A.J. Brouwer

Tip: leg een kleed of een zeil op de grond, waar de materialen op komen te staan. Nu zit buiten alles onder de balletjes.

24-01-2019
10
Hendrik Mepschen

Vlotte en nette afwerking. Ondanks dat het zo koud was.

18-01-2019
8.7
Herman Kosse

Kan er nog niet veel over zeggen. Maar personeel was netjes. Ze hebben de locatie schoon achter gelaten. Komende week wordt het kouder en hoop ik het verschil te merken.

18-01-2019
9.7
Miloe Spek

Na de spouwmuur isolatie waren een aantal gaten niet (goed) opgevuld. Dezelfde dag is dit nog hersteld. Perfecte service.

14-01-2019
10
R. Exel

Goeie uitleg gehad en vriendelijke jongens

14-01-2019
8.7
Jan Broeze

Netjes en accuraat uitgevoerd volgens afspraak, netjes opgeruimd achtergelaten, prettig om zaken mee te doen!

08-01-2019
10
B. Kerkman

Prima geregeld en netjes afgewerkt.

04-01-2019
8.5
B. Kamerman

Afspraak voor advies was snel gemaakt en de adviseur kon snel langskomen. Het uitvoeren heeft een stuk langer geduurd en is een keer 3 weken uitgesteld wegens ziekte binnen t bedrijf. Uitvoer is netjes en prettig verlopen. Een behulpzame en vriendelijke installateur (of hoe je hem noemt.

28-12-2018
8.5
Willian bakker

Vriendelijke mensen prettig om zaken mee te doen ben goed te vreden dankjewel voor het isoleren van mijn woning mvg

04-12-2018
10
Arthur Remie

Keurig gewerkt en het was in korte tijd geïsoleerd. Tot zover heel tevreden

30-11-2018
10
Rob van Mook

Fantastisch advies. Werkzaamheden perfect uitgevoerd!

27-11-2018
10
C. Samsen

Prima werk! Vriendelijke jongens, netjes afgewerkt. Het is nog niet zo dat we ineens denken, wat een warm huis. Maar wellicht dat de stookkosten straks lager zijn!

20-11-2018
10
J.B ter Morsche

goede voorlichting,scherpe prijs en zeer goede uitvoering van het werk. Een aanrader voor iedereen die wil isoleren

17-11-2018
8.3
Miechel Zweers

Eerste kennismaking, vooronderzoek, Info over materiaal en werkzaamheden waren top. Afspraken plannen verder ook duidelijk en accuraat. Uitvoering was verder goed, maar ook gedeeltelijk slordig. Bv het inblazen van glaswol in een ventilatie opening, ondanks dat ik dit vooraf heb benoemd. Vooraf een borstel plaatsen leek mij verstandiger. Ook zat onze meterkast vol met wol omdat er waarschijnlijk in een deel van de spouw een opening zat. Kan gebeuren. Werd verder niet druk om gemaakt en ik als klant mocht alles opruimen. Vond ik nogal raar.

14-11-2018
8.7
Paul Rooijackers

Voor zover wij kunnen beoordelen is het werk goed uitgevoerd

11-11-2018
10
van der Pijl

Top gozer, top kwaliteit. Goed contact mee!

09-11-2018
10
Marcel Vizzini

Goed snel en netjes gewerkt. Top gedaan jongens!

01-11-2018
10
Bernd Feldmeier

Is alles top

29-10-2018
9.7
H. Brinkman

alles is supergoed door de vakman die bij ons was gr hero

26-10-2018
10
Anita Troost

Vorig jaar mijn muren laten isoleren. Afgelopen week een kleine verbouwing aan de voorkant van het huis gehad waardoor er wat isolatie weggehaald moest worden. Vandaag tegen half 2 gebeld, om half 4 was het al weer bijgevuld. Helemaal top! Bedankt.

19-10-2018
10
J. Dekkers

Ze hadden geen stofzuigerslang bij zich. Naderhand hebben ze wel aangeveegd. Omdat er toch steenstof is blijven liggen moesten we naderhand toch nog met water naspoelen.

18-10-2018
8.7
C.T. de Groot

Er was een fout geslopen in het advies, maar dat werd uitstekend opgelost, zodat we zeer tevreden zijn overall over plus isolatie !

14-10-2018
10
A. van Baaren

Perfecte service, super goeie jongens met werk en omgang. Conclusie super tevreden.

12-10-2018
8.8
J. Porterna

Alles ging vlot en netjes.

04-10-2018
9.2
M.J.B. Peters

Er is netjes en snel gewerkt. Van te voren een goede offerte opgemaakt.

01-10-2018
8.8
A. Stegeman

Keurig werk geleverd, de vul gaten zijn ook netjes op goede kleur dicht gevoegd. Dat de uitvoerders roken is hun eigen probleem, maar dan moeten ze de peuken niet op de grond achterlaten

26-09-2018
9.2
D Middag

Helaas achterzijde woning vergeten de spouwmuur ventilatie gaten / gleuven dicht te maken

26-09-2018
10
H. Koopman

Allemaal prima in orde. Bedankt!

25-09-2018
8.5
André Mulder

gewoon heel goed dus!

19-09-2018
8
J.T. Lobeek

Snel, duidelijk en professioneel.

19-09-2018
8
K Hekert

Goed geregeld, de heren aanwezig tijdens het isoleren wisten veel extra info te geven en waren netjes en gevraagd kreeg ik ook uitleg over wat ze op dat moment aan het doen waren. Zeer tevreden.

10-09-2018
9.3
Erik Slagman

Keurig opgeleverd!

07-09-2018
8
H. Buit

Vriendelijk personeel, werkt netjes.

05-09-2018
10
Wouter de cocq van delwijnen

Duidelijke taal en netjes de werkzaamheden uitgelegd. Enkele weken later kwamen er 2 nette jongens om de werkzaamheden netjes en nagenoeg onzichtbaar uit te voeren. Keurig werk geleverd!!!

27-07-2018
9
Jan Dennebos

We kregen een goede voorlichting Werkzaamheden zijn snel en vakkundig uitgevoerd, door aardig personeel Het is natuurlijk nog afwachten wat het effect deze winter zal zijn, zowel wat betreft comfort als besparing

13-07-2018
9
W. Brugge

Advies zeer enthousiast en bevlogen.Werkzaamheden volgens afspraak netjes en op tijd uitgevoerd. Uiteindelijke doel (betere vloerisolatie) moeten we afwachten bij meer koudere-winterse temperaturen. Verder benieuwd naar werking vocht versus parels.

11-07-2018
7.7
G. Nieuwenhuis

Het isoleren van de spouw is goed uitgevoerd. het boren en aanbrengen van de ventilatie roosters is ook redelijk gedaan. Ik vind het jammer dat de heren de troep niet opruimen die zijn maken. De stenen die uit de muur zijn geboord liggen op de grond en in mijn garage voegmiddel om de gaten te dichten. Ik had gehoopt dat ik er geen werk mee zou hebben. voor meer vragen mag u contact met mij opnemen. Groeten G Nieuwenhuis

Reactie Plus Isolatie:
Hartelijk dank voor uw reactie, de desbetreffende collega's zijn helaas iets te gehaast vertrokken zonder alles netjes bij u achter te laten. Wanneer u gelijk gebeld had, dan waren zij terug gekomen om dit alsnog te doen. Nogmaals excuses voor het ongemak!

29-06-2018
8.3
Herman Ensink

Uitvoering spouwmuurisolatie is oké, maar afdichting van ventilatiegaten op hoogte is om onduidelijke redenen niet uitgevoerd. Sommige geplaatste afdekroosters zitten niet netjes aan de muur. Bovendien zou ik de afdekroosters in een bruine kleur leveren, aangezien de muurstenen ook bruin zijn.

27-06-2018
7.8
W Wannyn

Ik ga binnenkort in de kruipruimte beoordelen of het afsluiten van de ventilatie in de muur en het aanbrengen van de kleine isolatieroosters met luchtpijp dezelfde droge kruipruimte heeft behouden.

26-06-2018
8.3
V. Evering

Wij hadden meer documentatie verwacht over het afgeleverde product ten aanzien van à is de opdracht volgens plan uitgevoerd en b is voldaan aan normen. Bij uitvoer is de aanleg van de roosters niet helemaal goed verlopen, uiteindelijk wel naar wens afgehandeld waarvoor compliment .

26-06-2018
9.5
wj van beesten

ik vond in het werk dat de monteurs te snel klaar wouden wezen.. waardoor er dingen minder gebeurde

26-06-2018
9.3
E. Jonker

Zeer net werk geleverd. Je moet alleen na afloop nog wel een paar dagen zie huist luchten ivm muffe vloer geur.

26-06-2018
9.2
E. Jonker

Zeer netjes afgewerkt.

26-06-2018
8.8
Peter Boedeltje

Isolatie netjes en conform afspraak uitgevoerd door vriendelijke medewerkers.

26-06-2018
10
Erik de Knoop

Binnen een middag was de volledige woning geïsoleerd, gaten weer netjes dichtgestopt. Nu kijken hoe het in de winter uitpakt.

07-06-2018
8.8
Melvin Marsman

goed adviserend gesprek gehad en een goede prijs gekregen voor het isoleren.
De isolatie is netjes en goed aangebracht en merkte er direct de voordelen van met dit warme weer.

Meer beoordelingen