Hoekwoning isoleren Woerden

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Hoekwoning isoleren Woerden

Provincie:Utrecht
Woonplaats:Woerden
Straatnaam:Dr. Dreeslaan
Soort isolatie:Eindwoning isoleren
Uitvoerdatum:10-07-2019
  • Eindwoning isoleren
  • Het aanbrengen van 3 ventilatieroosters naar de kruipruimte.
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Woerden

Hoekwoning isoleren Woerden

Woerden

Hoekwoning isoleren Woerden

 

Woerden, 10-07-2019

Eindwoning isoleren in Woerden

In Woerden heeft Plus Isolatie deze eindwoning aan de Dr. Dreeslaan op woensdag 10-07-2019 mogen voorzien van spouwmuurisolatie. Voordat er kan worden overgegaan tot isolatie vind er vooraf een gedegen spouwmuuronderzoek plaats. Dit doen wij door middel van een endoscopisch onderzoek en een visuele inspectie van de buitenmuur.

Isoleren volgens de KOMO-richtlijnen

Deze eindwoning is geïsoleerd volgens de laatste KOMO-richtlijnen.Onze ervaren isolatiemonteurs werken volgens een vast boorpatroon waardoor de verdeling van het isolatiemateriaal optimaal is. De bewoner(s) van deze eindwoning in Woerden gaan nu gemiddeld tot 25% besparen op hun gasrekening.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Woerden

offerte spouwmuurisolatie

Het aanbrengen van 3 ventilatieroosters naar de kruipruimte

Het is van belang dat de kruipruimte goed kan ventileren. Daarom heeft Isolatiebedrijf Plus Isolatie bij deze woning in Woerden aan de Dr. Dreeslaan 3 ventilatieroosters aangebracht. Als woningen worden voorzien van spouwmuurisolatie hebben oude ventilatie kanalen via de lege spouwmuur geen werking meer. Onze isolatieadviseur heeft tijdens het adviesgesprek beoordeeld op welke plek deze ventilatie kanalen geboord moeten worden. Onze isolatiemonteurs plaatsen deze ventilatieroosters vakkundig met een diamantboormachine op de juiste manier en monteren deze aan de buitenzijde van de gevel af met ventilatierooster.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Woerden spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Dr. Dreeslaan in Woerden besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.