Utrecht

Utrecht beoordeelt ons met een 9.2

Isolatiebedrijf Utrecht - Plus Isolatie

Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf in Utrecht? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres. Wij van Plus Isolatie hebben ook de gehele provincie Utrecht als werkgebied. Voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie, dakisolatie, zoldervloerisolatie en zonnepanelen bent u als inwoner van Utrecht bij ons aan het juiste adres! U ziet op deze webpagina verschillende isolatieprojecten die wij uitgevoerd hebben in de provincie Utrecht. Wilt een gratis en vrijblijvend isolatieadvies van ons isolatiebedrijf? Wij komen graag bij u gratis en vrijblijvende de isolatiemogelijkheden bespreken. Vraag hier een gratis en vrijblijvend isolatieadviesgesprek aan of maak een afspraak door te bellen met 0548-547616.

Klanten uit Utrecht beoordelen ons met een gemiddelde score van: 9.2

 

Spouwmuurisolatie Utrecht

Plus Isolatie heeft in Utrecht al meerdere woningen voorzien van spouwmuurisolatie. Wij hebben verschillende woningtypes geïsoleerd. Zo hebben wij spouwmuurisolatie aangebracht bij vrijstaande woningen, hoekwoningen, 2 onder 1 kap woningen en tussenwoningen. Het isoleren van de spouwmuur is een slimme manier om energie te besparen. De spouwmuurisolatie zorgt niet alleen voor comfort, maar een voor een daling van de energierekening. De besparing kan oplopen tot wel 25% op jaarbasis! Wilt u meer informatie over welke soorten spouwmuurisolatie wij aanbrengen? Klik dan op deze link voor meer informatie over spouwmuurisolatie.

Woningisolatie in De Bilt aan de Waterweg, provincie Utrecht d.m.v. Knauf Supafil

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft op 20-01-2023 deze woning in De Bilt aan de Waterweg (provincie Utrecht voorzien van woningisolatie. De bewoners wilden graag afrekenen met de koude trek in de woning en de steeds maar stijgende energierekening. De isolatieadviseur van isolatiebedrijf Plus Isolatie is een tijdje geleden bij de bewoners aan de Waterweg op gesprek geweest en heeft in kaart gebracht dat woningisolatie door middel van Knauf Supafil de oplossing is om af te rekenen met de koude trek en de als maar stijgende energienota.

Spouwmuurvervuiling verwijderen in de provincie Utrecht

Plus Isolatie heeft de expertise in huis om spouwmuurvervuiling te verwijderen. Sommige woningeigenaren hebben een woning met een vervuilde spouwmuur. Dit komt doordat er tijdens de bouw van de woning puin in de spouwmuur terecht is gekomen. Denk aan puin of aan houtresten. Door middel van endoscopisch onderzoek is dit goed in kaart te brengen. Ons ervaren team van isolatiemonteurs halen voorafgaand het aanbrengen van de spouwmuurisolatie eerst deze verontreining uit uw spouwmuur, zodat u zorgeloos kunt gaan isoleren.

Spouwverontreiniging verwijderen in Utrecht

In Utrecht aan de Minister de Visserstraat heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 07-02-2022 bij deze woning spouwmuurverontreiniging verwijderd. Er worden net boven de verontreinigde plekken stenen uit de muur geslepen. Vervolgens word met de hand al het puin uit de spouwmuur verwijderd. Naderhand worden alle stenen weer netjes terug gevoegd. Nadat alle spouwverontreiniging verwijderd is kan er door de isolatiemonteurs begonnen worden met het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Alle medewerkers van isolatiebedrijf Plus isolatie zijn ervaren waardoor de bewoners aan de Minister de Visserstraat in Utrecht verzekerd zijn van een goede isolatieschil!

Vloerisolatie Utrecht

Het aanbrengen van vloerisolatie in Utrecht is een door Plus Isolatie veel uitgevoerde isolatieopdracht. Voor het isoleren van de vloer gebruiken wij met name icynene vloerisolatie, PIF isolatiefolie en RWF-HFO vloerisolatie. Het aanbrengen van deze vloerisolatie gebeurt op verschillende manieren. Bij het aanbrengen van Icynene PUR-schuim of RWF-HFO PUR-schuim wordt de vloerisolatie in lagen tegen de onderzijde van de vloer gesprayd. Hierdoor ontstaat er een naadloze isolatielaag. De laagdikte die wij aanbrengen gebeurd in overleg met de klant. Bij PIF-isolatiefolie wordt er een speciale folie aan de onderzijde van de vloer bevestigd. Het grote voordeel van deze laatste vloerisolatiemethode is dat de bewoners tijdens het aanbrengen van de folie de woning niet hoeven te verlaten. Zo heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie verschillende oplossingen voor een warme vloer. Dat is de reden waarom veel mensen in Utrecht kiezen voor vloerisolatie van isolatiebedrijf Plus Isolatie.

Ecofoam PUR-schuim vloerisolatie in Driebergen-Rijsenburg

Op 16-05-2019 is deze vloer aan de Schippersdreef in Driebergen-Rijsenburg geïsoleerd door isolatiebedrijf Plus Isolatie. Is uw kruipruimte minimaal 50 centimeter hoog en is uw vloer daarboven nog niet geïsoleerd? Dan is isolatie van de onderkant van uw vloer via de kruipruimte een snelle en effectieve manier om uw energiekosten omlaag te krijgen. Maar dat is niet het enige voordeel van vloerisolatie. U voorkomt hiermee ook dat kou en vocht via de kruipruimte en de vloer uw woning intrekt. In de derde plaats houdt u de warmte in en direct boven uw vloer na de vloerisolatie beter vast. Hierdoor warmt uw vloer ’s ochtends veel sneller op. Met als resultaat dat u geen koude voeten meer krijgt zodra u zonder schoenen over de vloer loopt. En wie doet dat ’s ochtends niet? Bij deze woning aan de Schippersdreef in Driebergen-Rijsenburg heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie de onderkant van de vloer geïsoleerd met Ecofoam PUR-schuim.

Dakisolatie Utrecht

Het aanbrengen/installeren van dakisolatie in Utrecht is een isolatieklus die bij Plus Isolatie in goede handen is. Voordat er dakisolatie wordt aangebracht worden er eerst alle opties in kaart gebracht en besproken. Samen met de opdrachtgever overleggen wij wat de beste methode is om de dakisolatie toe te passen. Wel is het zo dat wij als isolatiebedrijf alleen woningen voorzien van dakisolatie in Utrecht van binnenuit, dus tegen het houten dakbeschot aan. Wij gebruiken hiervoor de volgende isolatiematerialen: Icynene dakisolatie, PIF isolatiefolie en Knauf Timberframe dakisolatie.

Dakisolatie in Amersfoort aan de Hertenstraat

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft op 04-03-2022 het dak van deze woning geïsoleerd. Dakisolatie is een uitstekende manier om van de zolder een aangename leefruimte te maken. Dat is de reden dat de bewoner(s) van deze woning in Amersfoort hun woning op 04-03-2022 laten voorzien van dakisolatie. De dakisolatie wordt aan de binnenzijde voorzien van een naadloze isolatielaag. Dankzij deze isolatiemaatregel kunnen de bewoners gemiddeld tot 30% besparen op hun energienota. Zoekt u ook een isolatiebedrijf die in Amersfoort uw woning kan voorzien van dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag een adviesgesprek aan op onze website of bel naar 0548-547616.

Bodemisolatie Utrecht

In de provincie Utrecht hebben wij ook verschillende bodemisolatie projecten mogen uitvoeren. Sommige gebieden in Utrecht bevatten een vochtige vloer. Met name in deze gebieden is het voor de inwoners van Utrecht interessant geweest om over te gaan tot bodemisolatie met isolatieparels. Lees hier meer informatie over bodemisolatie. Let op: er zit momenteel 6 euro per m2 subsidie op bodemisolatie. Om in aanmerking te komen voor subsidie op bodemisolatie dient u twee isolerende maatregelen uit te voeren, dan heeft ook u recht op subsidie op woning isolatie bij u in de provincie Utrecht.

Bodemisolatie aan de Herenlaan in Zeist

Op 09-01-2023 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie deze kruipruimte in Zeist voorzien van een  bodemisolatie . De aangebrachte laagdikte bepaald de uiteindelijke isolatiewaarde. Optrekkend vocht en kou vanuit de kruipruimtebodem is bij deze bewoner(s) nu verleden tijd.

Zoldervloerisolatie Utrecht

Naast dakisolatie hebben wij veel zoldervloerisolatie opdrachten uitgevoerd in Utrecht. Voor het isoleren van de zoldervloer gebruikt isolatiebedrijf Plus Isolatie minerale glaswol van Knauf Supafil. Dit hoogwaardige isolatiemateriaal wordt in de ruimte tussen de balken geblazen, zodat er als het ware een warme deken ontstaat. U kunt op onze website onder het kopje zoldervloerisolatie meer informatie vinden over de werkwijze van zoldervloerisolatie. Als u zoldervloerisolatie combineert met een andere isolatiemaatregel, dan komt u in aanmerking voor €8 subsidie per vierkante meter.

Zoldervloerisolatie met Knauf Supafil in Veenendaal

28-12-2022 was de dag dat isolatiebedrijf Plus Isolatie in Veenendaal deze zoldervloer heeft geïsoleerd. Door uw zolder te isoleren kunt u de hoeveelheid energie die u voor de verwarming van uw woning gebruikt gemiddeld met 25% á 30% verlagen. Zoldervloerisolatie is goedkoper dan dakisolatie. Daar komt bij dat u na isolatie van uw zoldervloer de zolder niet langer mee verwarmt met de rest van uw woning. Het te verwarmen volume wordt dus kleiner. Het resultaat daarvan is dat u minder gas verbruikt om uw huis warm te houden en uw energiekosten omlaag gaan. De eigenaar van deze woning aan de Beatrixstraat in Veenendaal koos voor  zoldervloerisolatie. Op 28-12-2022 hebben medewerkers van isolatiebedrijf Plus Isolatie de ruimte tussen de balken van de zoldervloer opgevuld met Supafil van Knauf. Dit is een inblaaswol met een hoge isolatiewaarde.

ISDE subsidie 2023 op woningisolatie in Utrecht!

Vanaf 24 januari 2023 is het mogelijk voor inwoners van de provincie Utrecht om subsidie aan te vragen voor woningisolatie. Hierdoor kunt u als eigenaar-bewoner van een woning in de provincie Utrecht heel voordelig verduurzamen. U komt door deze nieuwe regeling al in aanmerking voor subsidie als u één isolatiemaatregel treft. Een isolatieadviseur van ons isolatiebedrijf bekijkt gratis en vrijblijvend voor uw woning in Utrecht de isolatiemogelijkheden en of u in aanmerking komt voor deze energiesubsidie. Gratis adviesgesprek bij u in Utrecht aanvragen!

Klanten beoordelingen in Utrecht

9.2

score9.2
Snelheid afspraak maken9.2
Assortiment9.2
Levertijd werkzaamheden9.1
Documentatie materiaal9.1
Kwaliteit van het advies9.3
Kwaliteit v/d uitvoering9.2
25-01-2023
9.7
F. Visser

Zeer netjes en vrolijk gewerkt. We zijn bijzonder tevreden.

16-01-2023
10
C. Maissan

Goed werk. Kwamen afspraak na.

14-01-2023
10
Pim van Scholl

Snel doorgepakt en duidelijke instructies. Er wordt goed meegedacht en men neemt de tijd om alles goed en enthohsiast uit te leggen. Dank!

11-01-2023
10
Onno Fles

Spouwmuur isolatie

11-01-2023
10
Hans Mastbergen

Muurisolatie. Op datum van uitvoering arriveerden de mannen exact op tijd. Werkzaamheden door zeer deskundige en keurige ploeg uitgevoerd. Zelfs de weinige rommel die ze veroorzaakten werd opgezogen. Hulde voor deze uitvoeringsmensen die ook bereid waren tot uitgebreide toelichting.

10-01-2023
8.8
J.H.W. Kuyper

Voor zover wij het kunnen beoordelen, lijkt het netjes gedaan. Wij kunnen bijvoorbeeld niet nagaan of het juiste aantal gaten is geboord of de juiste hoeveelheid isolatiemateriaal is verwerkt. Dat is een kwestie van vertrouwen. Deze beoordeling is daarom vrij irrelevant.

09-01-2023
8
René van Baardewijk

Vriendelijke mensen, goede kwaliteit. Aanrader

09-01-2023
10
Bas Roos

Bedrijf dacht heel goed met ons mee, moest de afspraken meerdere malen verzetten ivm verbouwingen, maar daar werd totaal niet moeilijk over gedaan, super service!!

09-01-2023
8.3
Silvan Schoonhoven

prima verlopen allemaal, dik tevreden. Aardige jongens.

29-12-2022
8
Ap van Gool

Prima bedrijf met vriendelijke monteurs

29-12-2022
10
J.C.J van der Wel

Spouwmuurisolatie. Opdracht snel en goed uitgevoerd.

29-12-2022
9.8
Gerard Bouwman

Uitstekende uitvoering vanaf eerste gesprek tot oplevering.

29-12-2022
9.8
Gerard Bouwman

Uitstekend uitgevoerd door vakmensen.

18-10-2022
10
W. Schaper

Vakkundig, snel en net werk afgeleverd. Ook nog een zeer goede prijs voor het geleverde werk.

19-08-2022
9.2
G.L. de Jong

netjes en snel uitgevoerde werkzaamheden

11-07-2022
10
R.L. Kamphuis

Zeer vriendelijk personeel en meedenkend

13-05-2022
8.7
Nick Renders

Een maand nadat we de adviseur van Plusisolatie over de vloer hadden, was de spouwmuur al gevuld. Prettige, vriendelijke vakmensen hebben mooi werk verricht, waardoor wij weer net iets comfortabeler leven. Dank!

04-05-2022
8.7
Fam. v. Laar

Bedankt voor de vakkundige uitvoering van de spouwmuur isolatie

04-05-2022
9.5
Judith Rijnbende

Excuus dat de woning een rommel was en het werk wat lastiger uit te voeren. Dank dat jullie de klus hebben voortgezet

14-04-2022
10
Ray Hobé

Plus isolatie werkt volgens principe; afspraak is afspraak. Alles super snel geregeld

04-03-2022
9
E. Dekker

9 omdat ik geen 10 geef

07-02-2022
9.3
van Erk - Westdijk

Fijn personeel,klein foutje!

07-02-2022
7.3
Wido Blom

Vind het terugzetten vd uitgehakte stenen erg rommelig gedaan. Kapotte stenen zijn terug gezet terwijl ik heb gemeld dat ik nog hele stenen had liggen. Veel cementresten achtergebleven op bestaand metselwerk. Denk dat als er iets meer tijd was uitgetrokken voor bovenstaande dat er een netter eindresultaat was behaald. Kwam op mij over of ze enorm haast hadden.

23-12-2021
8.2
Theo van Schaik

Keurig gewerkt.

21-10-2021
9
T van der Laan

Prima uitvoering van de spouwmuren isolatie, betrouwbare vakmensen

21-10-2021
9
John van Someren

Vooraf was ons niet bekend dat er boven de 2.90 geen spouwmuur meer aanwezig was, dit hadden wij graag vooraf geweten omdat je dan een ander kostenplaatje krijgt en tevens de teleurstelling niet hebt op de dag zelf. De naberekening van het minder aantal geleverde meters gaat moeizaam. Helaas is een verkeerde boor mm gebruik welke ik niet besteld had, ik heb de schade nog enigszins kunnen beperken door dit optijd aan te geven maar er waren al een aantal gaten geboord met 18 mm ipv 14 mm. Ik vond het niet vlekkeloos allemaal, je moet zelf goed opletten. De uitvoerders hebben het overigens heel goed gedaan en steeds goed gecommuniceerd met mij tijdens de werkzaamheden. De afhandeling van bovenstaande moet nog plaats vinden, hopelijk gaat dit goed en ben ik toch nog een tevreden klant

08-10-2021
10
M.van Reij

Gewoon goed en snel

30-09-2021
10
J. Renes

Ze denken goed mee in oplossingen. De slangen waren te kort,maar dat werd keurig opgelost.

26-06-2021
8.3
Harold Hamminga

Prima advies en levering. Moet wel zelf achter de informatie aangaan voor de subsidieaanvraag.

09-06-2021
9.5
Dirk van Amerongen

Aanbrengen isolatie is prima verlopen, mensen wisten wat ze moesten doen en hebben het werk perfect uitgevoerd

26-04-2021
7
Jenny den Hertog

Fijn dat onze spouwmuur geïsoleerd is en de uitvoerende mannen zijn creatief omgegaan met de af en toe ingewikkelde omstandigheden. Wel had er netter gewerkt kunnen worden door na afloop een vegertje te halen over de kozijnen. Die zijn door het boren vies geworden maar wij kunnen achteraf niet overal bij om het schoon te maken

22-04-2021
10
Dave Kunst

Zeer tevreden. Alles volgens afspraak. Keurig en vlot gewerkt. Met speciale dank aan Kevin en Thomas.

22-04-2021
10
GA Verweij

Super goede afspraken én snelle levering En goede vaklieden

22-04-2021
10
GA Verweij

prima geregeld goede mensen

19-04-2021
8.2
Dirk van Amerongen

Dak en vloer isolatie apart moeten bellen voor afspraak, deze was vermoedelijk vergeten in te plannen.

15-04-2021
9.7
A.W.J. Vos

De werkzaamheden werden goed en snel uitgevoerd. Helaas bleven er veel cement resten achter.

05-04-2021
10
David van Leijenhorst

Deskundig advies over wat de isolatiemogelijkheden zijn. De werkzaamheden zijn binnen een mooie termijn gepland en uitgevoerd

02-04-2021
8
H.G.H. Vos

Prima gewerkt met mensen die hun vak verstaan.

01-04-2021
8.8
J. van der Velden

Werk geheel volgens afspraak en geheel naar verwachting

01-04-2021
8.5
H.G.H. Vos

Uitermate correct in de uitvoering.Vriendelijk en bekwaam personeel.

29-03-2021
8.3
P.C. de Gier

De opdracht is naar tevredenheid uitgevoerd.

18-02-2021
8.2
Erik de Roos

Het was fijn geweest als ze de rotzooi hadden opgeruimd

26-01-2021
10
S. de Jong

Prima service, keurig uitgevoerd door iedereen (zowel qua informatie als isolatie aanbrengen).

21-01-2021
9.7
R. Donkelaar

Wij zijn tevreden over de snelheid en netheid waarmee gewerkt is. Misschien wel handig om klanten een dag van tevoren nog even te informeren dat jullie komen de volgende dag zeker nu er corona heerst ben je nooit zeker van opdagen. Wat voor ons een minpuntje is dat sommige gaten die dicht gesmeerd zijn niet helemaal aansluiten met de voegen. Maar dan moet je wel pietje precies kijken en het gaat misschien om 5 gaatjes. En daarbij is het een oud huis. Dus voor ons geen punt. Bedankt voor de goede service!

11-01-2021
9
J. van der Velden

Prima werk

11-01-2021
8.7
E. Klomp

Ik heb een 7 gegeven voor de uitvoering omdat de machine stuk ging (wat uiteraard overmacht is) en de mannen de volgende dag terug kwamen om het af te maken......ik vraag me nu alleen af of de isolatie die al bovenin de muur zat voor een groot gedeelte niet weggezakt is naar het gedeelte ernaast die toen nog niet dezelfde dag gevuld is daar naast en onder. Dat zal moeten blijken de komende tijd ? Volgens degene die het uitgevoerd had zou de isolatie daar moeten blijven zitten, kunnen jullie daar nog iets meer over kunnen zeggen ? verder ben ik tevreden tot nu toe en wordt mijn kruipruimte nog gedaan via jullie op 28 Januari.

19-12-2020
8.7
Samuel van Eck

Prima advies gekregen. Ze weten waar ze over praten. Uitvoering van de werkzaamheden was goed.

18-12-2020
8.8
Maurits Mares

Prettig bedrijf, geen poespas. Duidelijk in de communicatie. Afspraak is afspraak Kan Plusisolatie zeker aanbevelen

18-12-2020
10
A. Sliwinski

Professional bedrijf. Alles gaat zoals afgesproken. De arbeiders waren punctueel. Ze verlieten de werkplek schoon nadat het werk was gedaan. Ik raad dit bedrijf ten zeerste aan.

04-12-2020
10
J. van Donkelaar

De door uw bedrijf uitgevoerde isolatie werkzaamheden in de kruipruimte alsmede in de spouwmuur zijn op uiterst vakkundige wijze uitgevoerd door goed gemotiveerde medewerkers met een hoge dosis vakmanschap. Na de werkzaamheden is alles keuring opgeruimd achter gelaten. Wij zijn uiterst tevreden over het resultaat en kunnen een ieder aanraden wie ook geïnteresseerd is in de verduurzaming van de woning.

02-12-2020
10
E. Michielsen

Prima gedaan, alles volgens afspraak , vloer en spouwmuur isolatie

13-11-2020
8.3
Mark Swaanen

Prima geholpen, snel geregeld en snel uitgevoerd. Afspraken prima nagekomen. Goed bereikbaar en snelle reactie. Ook fijn dat ze een dossier/uitvoerdersverklaring aanleveren voor de subsidie aanvraag. Daar had ik zelf nog niet aan gedacht (foto's maken noodzakelijk hiervoor). Dit mogen ze wat mij betreft ook best aangeven als een extra service vooraf!

12-11-2020
8.7
Matthijs van Aalten

Positief: snel reageren op onze eerste aanvraag, snel inplannen van een afspraak voor spouwmuur-isolatie en er werd lekker snel gewerkt door de uitvoerders. Kritiek op documentatie materiaal: 'Plus' zou uit zichzelf al kunnen aangeven dat ze voor het uitvoerdersformulier & foto's zorg nodig voor de subsidie-aanvraag; Kritiek op uitvoering: schoonmaak achteraf kan beter. Er steekt nog een flink stuk isolatie buiten de gevel op de tweede verdieping, kleine spetters isolatie op de zij-gevel en isolatie op de ruit & deurklink van achterdeur. Dat zou allemaal wel wat netter mogen - zeker wat op de tweede verdieping is achtergebleven, want daar kunnen we zelf niet makkelijk bij. Om deze reden zou ik 'Plus' wel noemen naar kennissen toe, maar ook aangeven dat dingen beter konden en dat dat iets is om op te letten in het keuzetraject (en dus vergelijken met andere isolatiebedrijven).

11-11-2020
10
Lennard Bloch

Netjes uitgevoerde werkzaamheden, jongens waren aardig en correct. Blij met het resultaat. Het voelt 1 dag na de werkzaamheden echt al comfortabler aan in huis.

03-11-2020
8.8
Wim van den Hengel

prettig verkoopgesprek, goed advies, prettige mensen bij de uitvoering

28-10-2020
10
Henrie Mocking

Er wordt netjes gewerkt. Vriendelijke medewerkers.

22-10-2020
7.8
Marte Ruinen

Denies en Thomas waren ruim op tijd aanwezig. Werkten rustig, netjes en namen de tijd om vragen te beantwoorden. Of de spouwmuren goed opgevuld zijn kan ik niet beoordelen, maar alles lijkt erop.

19-10-2020
10
W. Tammer

Ik ben tot nu toe goed tevreden maar moet even kijken op wat langere termijn maar de mannen die hebben het wel netjes gedaan daar ben ik zeker teverden over MVG wilco Tammer

15-10-2020
8.7
Ruud van Hofslot

Tevreden

07-10-2020
9.3
P. Rieken

Geen documentatie gehad bij mijn weten. Alles is prima verlopen, een aanrader

30-09-2020
9.5
Arnoud Dekker

Het is wel erg suggestief om overal alvast een 10 in te vullen :-). Maar alles was zeer netjes gedaan, dus wel een paar verdiende 10en. waarom geen 10... De planning moest ik zelf bellen twee dagen na mijn akkoord. De documentatie was een 10 als aan het eind een mapje met alle info was gegeven. Het werk was top uitgevoerd als er ook binnen (zijn ze niet gewend) en op het lagere dak was geveegd.

28-09-2020
9.2
Jurjan Dijkstra

Netjes uitgevoerde werkzaamheden. De snelheid van communicatie had wat beter gekund.

10-09-2020
10
Duikers

Ben zeer tevreden

02-09-2020
10
P. Costerus

Snelle, heldere communicatie en zeer snelle uitvoering. binnen ene maand na ons initiele contact zijn de werkzaamheden keurig netjes uitgevoerd. Ook de stukken, noodzakelijk voor de SEEH Subsidie aanvraag zijn zeer snel (binnen een week) aangeleverd.

13-08-2020
8.7
Johan Boersen

Snel een nette uitvoering van de klus

06-07-2020
9.8
Mark

Alles top, alleen zitten er nog gaten in de muur, moeten deze niet dicht?

03-07-2020
5.5
Van der Elst

Communicatie werkvloer en kantoor slecht. Ingeschatte prijs werd niet overgenomen en viel hoger uit in de officiële offerte.

25-06-2020
8.2
van Rhenen

Spouwmuurisolatie en vloerisolatie uitgevoerd.

25-06-2020
9.3
de Zwart - Nes

Nette werknemers

24-06-2020
10
Dhr. H Snippe

Prima uitvoering. Netjes gewerkt

29-04-2020
10
VVE Catharijnesingel 128/129

Ze konden snel komen en werkte zeer netjes! Aanrader!

05-02-2020
8.8
jan koelewijn

Een zeer vriendelijke mensen en goed werk verricht

02-01-2020
10
F. M. Alsem

Helemaal goed!

11-12-2019
8.8
E.M Rijnberk

Prima werk. Mannen waren goed op elkaar ingespeeld. Het ging vlot. Werd goed meegedacht.

29-08-2019
9.3
H.J.J. Zwart

Erg goed werk geleverd. Waar gemaakt wat ze beloofd hebben.

24-07-2019
8.2
Johan van der Weijden

Afspraak was snel gemaakt, uitleg en controle spouw werden zorgvuldig gedaan. Er is in goed overleg gekeken naar een datum om het werk uit te kunnen voeren. Dit was puzzelen maar het is toch voor de bouwvak gelukt. Het werk werd ondanks de warmte snel en vakkundig gedaan. De jongens waren vriendelijk en beleefd en alles werd gedaan in goed overleg.

19-07-2019
9.7
Leo Lemmens

Zowel sales als uitvoering alle drie: sympathiek, heel deskundig, snel, betrouwbaar

10-07-2019
8
C. Vroege

Goed uitgevoerd,kan pas na een jaar effect rapporteren.

18-06-2019
9.3
Willem Bavinck

Zeer goede ervaring met advies en werk

13-06-2019
9.5
P.R. Prakken

Prettige monteur.Werkte gestaag door en heeft ook netjes de troep opgeruimd. Ik geef geen 10.Ik vind dat de organisatie eigenlijk ook wel de kleine gaatjes in de muren zou moeten oververven in de oorspronkelijke kleur. Nu moest ik balanceren op een trap. PS dat was wel vooraf aangegeven door Plus Isolatie, maar on hindsight zou het wel top zijn als zij dit ook verzorgen.

30-05-2019
8.2
A. van der Lugt

Zeer tevreden over advies en uitvoering.

21-05-2019
9
A. J. Kersbergen

Snel advies en netjes uitgevoerd.

20-05-2019
9
A. Meinen

Goed werk geleverd maar afspraak maken kan beter????

18-05-2019
9.8
G. Rijnders

algehele tevredenheid met het uitgevoerde project.

10-05-2019
10
C. Rodenberg

Prima uitgevoerd, uitstekende en vriendelijke vakmensen.

17-04-2019
10
G.J Hessel

Vrijdag middag afspraak gemaakt en maandag middag in een uur tijd was het al klaar

10-04-2019
10
Piet Bouw

Snel een afspraak kunnen maken, prettige werknemers, correct en passie voor hun werk. Top prestatie Geleverd

03-04-2019
10
Piet Bouw

Goed advies, bijzonder meegaand, Prettig en beleefd personeel, snel en correct reageren een top bedrijf!!

20-03-2019
7.3
F. de Vries

goed adviesgesprek. werkzaamheden keurig uitgevoerd. er was 1 afdichting vergeten, is daarna keurig opgelost, dit duurde echter wel vrij lang

15-03-2019
9.5
Doornenbal

Prima team werkt goed samen. De klant geeft men duidelijk en vriendelijk uitleg als er een vraag is.Een serieus bedrijf met betrokken personeel.

15-03-2019
9
H.P.J. Visser

Mooi werk, jammer dat het even duurde (maandje), maar begrijpelijk gezien de drukte op de markt. Erg tevreden over de uitvoering, benieuwd naar het resultaat

13-02-2019
8.3
Paul van Moorst

Goede en snelle service.

31-01-2019
9.8
M. Kleuters

prima gedaan

16-01-2019
9
J.A.M. Geurtsen

Goede en proffesionele uitvoering op 15-1

08-01-2019
8.3
Bruinink

prima gedaan, dank je wel

19-12-2018
9.8
Minne Westra

De mannen waren erg vriendelijk en prettig aan het werk bij ons thuis, alleen ze zijn een paar gaten vergeten te dichten in de muur.

10-12-2018
8.8
B. van der Zee

Ik geef nooit tienen! Verder bleek dat er niet genoeg ontluchtingsroosters voor de kruipruimte konden worden aangebracht, vanwege de aanwezigheid van twee convectorputten. daardoor is de advieskwaliteit een puntje gezakt.

05-12-2018
10
Berthold Gunster

Allemaal tienen. Ben tevreden. Jullie hebben geleverd wat jullie beloofd hebben. De mannen die het werk uitvoerden waren ook bijzonder prettig . Top, dus!

29-11-2018
10
M.G. van Maurik

Snel, duidelijk goed,tevreden.

29-11-2018
10
Fam. Eikelboom/ vd Zee

leuke jongens

12-11-2018
9.7
Mark Tolboom

Snel en netjes gewerkt - klantvriendelijke vakmensen!

08-11-2018
10
B.C. Verhoef

Wij zijn zeer tevreden.

02-11-2018
9
K ter haar

Afspraak. Advies. en Uitvoering goed. Alleen als men betaald voor een garantie c.q. keurmerk , dan lijkt het mij wel logisch dat dat dan ook wordt verstrekt.

27-10-2018
10
Fam. de Schepper

Van afspraak maken tot adviesgesprek en uitvoering alles snel en goed geregeld.

Meer beoordelingen