Spouwmuurisolatie Zenderen

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie Zenderen

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Zenderen
Straatnaam:Hoofdstraat
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie d.m.v. wol
Uitvoerdatum:16-07-2019
  • Spouwmuurisolatie d.m.v. wol
  • Knipvoeg herstellen
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Zenderen

Spouwmuurisolatie Zenderen

Zenderen

Spouwmuurisolatie Zenderen

 

Zenderen, 16-07-2019

Spouwmuurisolatie met wol

Deze woning in Zenderen aan de Hoofdstraat in Overijssel is op 16-07-2019 geïsoleerd door isolatiebedrijf Plus Isolatie. De spouwmuren zijn geïsoleerd door middel van een isolatie wol. De glaswol van Knauf Supafil heeft een uitstekende isolatiewaarde en is milieuvriendelijk. De minerale glaswol zorgt daarnaast voor een akoestische demping. Het isolatiemateriaal wordt onder druk in de spouw geblazen waardoor de verdeling optimaal is en de isolatie wol niet kan zakken.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Zenderen

offerte isolatie in Zenderen

Knipvoeg herstel na spouwmuurisolatie

Wij hebben bij deze woning in Zenderen na het aanbrengen van spouwmuurisolatie ook de knipvoeg weer in ere hersteld. Een knipvoeg is als het ware een voeg die een paar millimeter uitsteekt ten opzichte van de steen. Om een spouwmuur te isoleren, worden er op de kruising van de voeg gaten geboord. Naderhand worden deze boorgaten netjes opnieuw gevoegd, en is er door onze ervaren isolatiemonteurs extra aandacht besteed aan de knipvoeg.

Ventilatieroosters aanbrengen

Daarnaast zijn er bij deze woning ventilatieroosters aangebracht. De aangebrachte ventilatieroosters zorgen ervoor dat de kruipruimte onder de woning goed kan blijven ventileren. Door de aangebrachte spouwmuurisolatie is namelijk de oude manier van ventileren komen te vervallen. Het aanbrengen van nieuwe ventilatieroosters is dan ook noodzakelijk om de ventilatie onder de vloer te herstellen.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Zenderen spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Hoofdstraat in Zenderen besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.