Vrijstaande woning Oldenzaal

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Vrijstaande woning Oldenzaal

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Oldenzaal
Straatnaam:Dahliastraat
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie vrijstaande woning
  • Spouwmuurisolatie vrijstaande woning
  • Knipvoeg herstellen
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Oldenzaal

Vrijstaande woning Oldenzaal

Oldenzaal

Vrijstaande woning Oldenzaal

Oldenzaal

Vrijstaande woning Oldenzaal

Oldenzaal

Vrijstaande woning Oldenzaal

 

Spouwmuurisolatie vrijstaande woning in Oldenzaal

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft in Oldenzaal aan de Dahliastraat in Overijssel de spouwmuren geïsoleerd van deze vrijstaande woning. Voorheen ging er bij deze woning veel warmte verloren door de muren. Met name omdat bij een vrijstaande woning het muuroppervlakte groter is dan een gemiddelde woning. De isolatie glaswol van Knauf Supafil zal zorgen voor een verbetering van het wooncomfort en een daling van het gasverbruik. Door de spouwmuurisolatie die is toepast bij deze vrijstaande woning in Oldenzaal, wordt ook het energielabel van de woning beter wat ten goede komt bij een verkoop in de toekomst.

Knipvoeg herstel na spouwmuurisolatie

Wij hebben bij deze woning in Oldenzaal na het aanbrengen van spouwmuurisolatie ook de knipvoeg weer in ere hersteld. Een knipvoeg is als het ware een voeg die een paar millimeter uitsteekt ten opzichte van de steen. Om een spouwmuur te isoleren, worden er op de kruising van de voeg gaten geboord. Naderhand worden deze boorgaten netjes opnieuw gevoegd, en is er door onze ervaren isolatiemonteurs extra aandacht besteed aan de knipvoeg.

Ventilatieroosters aanbrengen

Deze woning in Oldenzaal is naast spouwmuurisolatie ook voorzien van nieuwe ventilatieroosters. De aangebrachte ventilatieroosters zorgen ervoor dat de kruipruimte onder de woning goed kan blijven ventileren. Door de aangebrachte spouwmuurisolatie is namelijk de oude manier van ventileren komen te vervallen. Het aanbrengen van nieuwe ventilatieroosters is dan ook noodzakelijk om de ventilatie onder de vloer te herstellen.

An Error Occurred: Internal Server Error

Oops! An Error Occurred

The server returned a "500 Internal Server Error".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.