Spouwmuurisolatie in Nunspeet aan de Spoorlaan

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie in Nunspeet aan de Spoorlaan

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft van dit isolatie project in Nunspeet helaas geen originele foto's. Wel hebben we enkele foto's van soortgelijke spouwmuurisolatie werkzaamheden toegevoegd. Zodat u een goed beeld krijgt van de isolatie werkzaamheden. Heeft u verder nog vragen over bodemisolatie, vloerisolatie of spouwmuurisolatie? neemt u dan contact met ons op; dit kan telefonisch via: 0548-547616

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Nunspeet
Straatnaam:Spoorlaan
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
  • Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
  • Bodemisolatie d.m.v. grijze EPS parels
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Nunspeet

Spouwmuurisolatie in Nunspeet aan de Spoorlaan

Nunspeet

Spouwmuurisolatie in Nunspeet aan de Spoorlaan

Nunspeet

Spouwmuurisolatie in Nunspeet aan de Spoorlaan

Nunspeet

Spouwmuurisolatie in Nunspeet aan de Spoorlaan

 

Bodemisolatie in Nunspeet.

Spouwmuurisolatie in Nunspeet d.m.v. Knauf Supafil

In Nunspeet aan de Spoorlaan in Gelderland hebben wij deze woning voorzien van spouwmuurisolatie met minerale glaswol van Knauf Supafil. Wilt u uw woning in Nunspeet ook voorzien van spouwmuurisolatie? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres!
Door het isoleren van uw spouwmuren bespaard u al gauw tot 30% op uw huidige gasverbruik en daarbij wordt uw woning ook nog eens een stuk comfortabeler! Dit komt doordat uw binnenmuren gemiddeld 3 tot 5 graden opwarmen. U heeft hierdoor geen last meer van een koude straling die afkomstig is van uw buitenmuren.
De bewoners aan de Spoorlaan in Nunspeet gingen u al voor. Wilt u ook eens geheel vrijblijvend de isolatiemogelijkheden in kaart laten brengen? Dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs! Bekijk hier hoe spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil in zijn werk gaat.

Bodemisolatie in Nunspeet met met grijze EPS parels

In Nunspeet aan de Spoorlaan in Gelderland hebben wij deze woning voorzien van bodemisolatie met EPS Parels. Bodemisolatie verduurzaamt de woning en brengt de luchtvochtigheid in balans. De bewoners aan de Spoorlaan in Nunspeet gaan nu merken dat de begane grondvloer in gevoelstemperatuur een paar graden toeneemt en dat de stookkosten omlaag gaan.

Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Bij deze woning in Nunspeet heeft Plus Isolatie ook ventilatieroosters aangebracht. Door het aanbrengen van ventilatieroosters wordt er gezorgd voor een goede ventilatie die noodzakelijk is om vochtproblemen en nare geuren te voorkomen. Het aantal aan te brengen ventilatieroosters is afhankelijk van de vloeroppervlakte en het aantal compartimenten. De bewoners in Nunspeet aan de Spoorlaan hebben in dit geval meerdere ventilatieroosters laten aanbrengen waardoor de kruipruimte nu goed kan ventileren.