Hoekwoning isoleren Hoogland

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Hoekwoning isoleren Hoogland

Provincie:Utrecht
Woonplaats:Hoogland
Straatnaam:Zevenhuizerstraat
Soort isolatie:Hoekwoning isoleren
Uitvoerdatum:08-10-2019
  • Hoekwoning isoleren
  • Het aanbrengen van 5 ventilatiekanalen
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Hoogland

Hoekwoning isoleren Hoogland

Hoogland

Hoekwoning isoleren Hoogland

Hoogland

Hoekwoning isoleren Hoogland

 

Hoekwoning isoleren in Hoogland aan de Zevenhuizerstraat

Hier ziet u foto’s van een hoekwoning in Hoogland die op 08-10-2019 geïsoleerd is door de isolatiemonteurs van isolatiebedrijf Plus Isolatie. Isolatie aanbrengen bij een hoekwoning is een slimme stap om voor een beter energielabel. Een beter energielabel betekend lagere stookkosten en een beter wooncomfort. Voorafgaande het isolatieproces heeft een isolatieadviseur beoordeeld dat de spouwmuur geschikt is voor na-isolatie. Dit heeft de adviseur gedaan door middel van een endoscopisch onderzoek. De isolatiemonteurs isoleren deze hoekwoning in Hoogland met het isolatiemateriaal van het merk Knauf Supafil. De bewoners aan de Zevenhuizerstraat zitten er naderhand weer comfortabel bij!

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Hoogland

offerte spouwmuurisolatie

Ventilatiekanalen naar de kruipruimte aanbrengen


Deze woning in Hoogland is naast spouwmuurisolatie ook voorzien van 5 ventilatieroosters naar de kruipruimte. Isolatiebedrijf Plus Isolatie brengt deze ventilatieroosters aan omdat hierdoor de kruipruimte goed kan blijven ventileren. Voorheen werd de kruipruimte geventileerd door gleuven in de bestaande spouwmuur. Door het aanbrengen van spouwmuurisolatie hebben oude ventilatie kanalen geen werking meer en moeten er nieuwe roosters worden geplaatst. De adviseur heeft tijdens het isolatieadviesgesprek in kaart gebracht op welke plaats de ventilatieroosters geplaatst dienen te worden. De ervaren isolatiemonteurs voeren dit nauwkeurig uit, waardoor de ventilatie van de kruipruimte weer optimaal is. Dit is belangrijk om vochtvorming tegen te gaan.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Bij deze woning in Hoogland heeft Plus Isolatie ook spouwmuurafbakingen geïnstalleerd. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook bekend als spouwborstels, is een uitstekende oplossing voor bewoners van 2-onder-1-kapwoningen, hoekwoningen of tussenwoningen waar de buren geen spouwmuurisolatie willen laten uitvoeren. De bewoners aan Zevenhuizerstraat in Hoogland kozen ervoor hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakingen plaatsen om te voorkomen dat het isolatiemateriaal zich verspreidt naar de spouwmuur van de buren.