Isolatie hoekwoning in Bussum

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Isolatie hoekwoning in Bussum

Provincie:Noord-Holland
Woonplaats:Bussum
Straatnaam:Havenstraat
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie hoekwoning jaren 30
Uitvoerdatum:08-11-2019
  • Spouwmuurisolatie hoekwoning jaren 30
  • Knipvoeg herstellen
  • Het aanbrengen van 2 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Bussum

Isolatie hoekwoning in Bussum

Bussum

Isolatie hoekwoning in Bussum

Bussum

Isolatie hoekwoning in Bussum

 

Bussum, 08-11-2019

Spouwmuurisolatie jaren 30 hoekwoning in Bussum

In Bussum aan de Havenstraat in Noord-Holland heeft Isolatiebedrijf Plus Isolatie bij deze karakteristieke hoekwoning uit de jaren 30 de spouwmuren geïsoleerd. Vrijwel iedere woning die gebouwd is in de jaren 30 heeft van oorsprong geen spouwmuurisolatie, waardoor de stookkosten een stuk hoger zijn dan bij een woning die gebouwd is na deze periode. Een logische eerste stap om dit gasverbruik terug te brengen is daarom ook spouwmuurisolatie. De bewoners van deze hoekwoning uit de jaren 30 in Bussum gaan nu gemiddeld tot 25% besparen op hun energienota en genieten gelijk van een heerlijk behaaglijke woning. hier vind u meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Bussum

offerte spouwmuurisolatie

Knipvoeg herstel na spouwmuurisolatie

Wij hebben bij deze woning in Bussum aan de Havenstraat na het aanbrengen van spouwmuurisolatie ook de knipvoeg weer in ere hersteld. Een knipvoeg is als het ware een voeg die een paar millimeter uitsteekt ten opzichte van de steen. Om een spouwmuur te isoleren, worden er op de kruising van de voeg gaten geboord. Naderhand worden deze boorgaten netjes opnieuw gevoegd, en is er door onze ervaren isolatiemonteurs extra aandacht besteed aan het herstellen van de knipvoeg.

Twee ventilatieroosters aanbrengen naar de kruipruimte

Plus Isolatie heeft bij deze woning in Bussum ook 2 ventilatieroosters aanbracht. Het aanbrengen van ventilatieroosters is noodzakelijk om de kruipruimte onder de vloer goed te kunnen laten ventileren. Doordat er bij deze woning ook spouwmuurisolatie is aangebracht hebben oude ventilatiekanalen via de lege spouw geen werking meer. De isolatiemonteurs boren schuin met een diamantboormachine door de buiten- en binnenmuur totdat de kruipruimte wordt bereikt. Vervolgens wordt er een koker in deze opening geplaatst en tot slot worden er ventilatiekapjes voor deze opening geplaatst.