HR foam Nijmegen en Knipvoeg herstel

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

HR foam Nijmegen en Knipvoeg herstel

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Nijmegen
Straatnaam:St. Annastraat
Soort isolatie:HR IsoFoam Gevelisolatie
Uitvoerdatum:13-11-2019
  • HR IsoFoam Gevelisolatie
  • Knipvoeg herstellen
  • Het aanbrengen van 5 ventilatiekanalen

Nijmegen

HR foam Nijmegen en Knipvoeg herstel

Nijmegen

HR foam Nijmegen en Knipvoeg herstel

Nijmegen

HR foam Nijmegen en Knipvoeg herstel

 

Nijmegen, 13-11-2019

HR Isofoam gevelisolatie in Nijmegen

Aan de St. Annastraat in Nijmegen heeft Plus Isolatie op woensdag 13-11-2019 de gevels van deze woning voorzien van HR Isofoam. De HR Isofoam is een hoogwaardige isolatieschuim die zorgt voor een naadloze isolatie. De bewoners van deze woning in Nijmegen hebben tijdens het adviesgesprek aangegeven af te willen rekenen met de hoge stookkosten. HR Isofoam was voor deze bewoner(s) de oplossing op dat doel te bereiken. Naast een daling van de energiekosten is ook het extra wooncomfort van belang. Dankzij de HR IsoFoam zitten de bewoners er deze winter warmpjes bij!
Bekijk hier onze isolatie projecten in Nijmegen

offerte spouwmuurisolatie

Knipvoeg herstel na spouwmuurisolatie

Wij hebben bij deze woning in Nijmegen aan de St. Annastraat na het aanbrengen van spouwmuurisolatie ook de knipvoeg weer in ere hersteld. Een knipvoeg is als het ware een voeg die een paar millimeter uitsteekt ten opzichte van de steen. Om een spouwmuur te isoleren, worden er op de kruising van de voeg gaten geboord. Naderhand worden deze boorgaten netjes opnieuw gevoegd, en is er door onze ervaren isolatiemonteurs extra aandacht besteed aan het herstellen van de knipvoeg.

Ventilatiekanalen naar de kruipruimte aanbrengen


Deze woning in Nijmegen is naast spouwmuurisolatie ook voorzien van 5 ventilatieroosters naar de kruipruimte. Isolatiebedrijf Plus Isolatie brengt deze ventilatieroosters aan omdat hierdoor de kruipruimte goed kan blijven ventileren. Voorheen werd de kruipruimte geventileerd door gleuven in de bestaande spouwmuur. Door het aanbrengen van spouwmuurisolatie hebben oude ventilatie kanalen geen werking meer en moeten er nieuwe roosters worden geplaatst. De adviseur heeft tijdens het isolatieadviesgesprek in kaart gebracht op welke plaats de ventilatieroosters geplaatst dienen te worden. De ervaren isolatiemonteurs voeren dit nauwkeurig uit, waardoor de ventilatie van de kruipruimte weer optimaal is. Dit is belangrijk om vochtvorming tegen te gaan.