Spouwmuurisolatie en vloerisolatie in Onnen aan de Mottenbrink

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie en vloerisolatie in Onnen aan de Mottenbrink

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft van dit isolatie project in Onnen helaas geen originele foto's. Wel hebben we enkele foto's van soortgelijke spouwmuurisolatie werkzaamheden toegevoegd. Zodat u een goed beeld krijgt van de isolatie werkzaamheden. Heeft u verder nog vragen over bodemisolatie, vloerisolatie of spouwmuurisolatie? neemt u dan contact met ons op; dit kan telefonisch via: 0548-547616

Provincie:Groningen
Woonplaats:Onnen
Straatnaam:Mottenbrink
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
  • Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
  • Vloerisolatie met PUR
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Onnen

Spouwmuurisolatie en vloerisolatie in Onnen aan de Mottenbrink

Onnen

Spouwmuurisolatie en vloerisolatie in Onnen aan de Mottenbrink

Onnen

Spouwmuurisolatie en vloerisolatie in Onnen aan de Mottenbrink

 

Vloerisolatie in Onnen.

Spouwmuurisolatie in Onnen d.m.v. Knauf Supafil

In Onnen aan de Mottenbrink in Groningen hebben wij deze woning voorzien van spouwmuurisolatie met minerale glaswol van Knauf Supafil. Wilt u uw woning in Onnen ook voorzien van spouwmuurisolatie? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres!
Door het isoleren van uw spouwmuren bespaard u al gauw tot 30% op uw huidige gasverbruik en daarbij wordt uw woning ook nog eens een stuk comfortabeler! Dit komt doordat uw binnenmuren gemiddeld 3 tot 5 graden opwarmen. U heeft hierdoor geen last meer van een koude straling die afkomstig is van uw buitenmuren.
De bewoners aan de Mottenbrink in Onnen gingen u al voor. Wilt u ook eens geheel vrijblijvend de isolatiemogelijkheden in kaart laten brengen? Dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs! Bekijk hier hoe spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil in zijn werk gaat.

Vloerisolatie in Onnen met pur

In Onnen aan de Mottenbrink in Groningen heeft Plus Isolatie deze woning voorzien van vloerisolatie met PUR. Aan de onderkant van de vloer is met behulp van een spuitpistool de PUR van hoge kwaliteit in lagen aangebracht. Door het isoleren van de vloer voorkomt u niet alleen warmteverlies naar uw kruipruimte, maar uw vloer zal ook warmte gaan absorberen, waardoor deze warmer aanvoelt. De bewoners aan de Mottenbrink in Onnen kunnen nu dankzij de vloerisolatie met PUR genieten van meer wooncomfort.

Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Bij deze woning in Onnen heeft Plus Isolatie ook ventilatieroosters aangebracht. Door het aanbrengen van ventilatieroosters wordt er gezorgd voor een goede ventilatie die noodzakelijk is om vochtproblemen en nare geuren te voorkomen. Het aantal aan te brengen ventilatieroosters is afhankelijk van de vloeroppervlakte en het aantal compartimenten. De bewoners in Onnen aan de Mottenbrink hebben in dit geval meerdere ventilatieroosters laten aanbrengen waardoor de kruipruimte nu goed kan ventileren.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Onnen spouwmuur afbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Mottenbrink in Onnen besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren