Groningen

Groningen beoordeelt ons met een 9.3

Isolatiebedrijf Groningen - Plus Isolatie

Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf in Groningen? Dan bent u bij isolatiebedrijf Plus Isolatie B.V. aan het juiste adres. Wij van isolatiebedrijf Plus Isolatie B.V. hebben ook de gehele provincie Groningen als werkgebied. Voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, dakisolatie, zoldervloerisolatie, spouwmuurisolatie herstellen, oude spouwmuurisolatie verwijderen, kruipruimte isolatie verwijderen en impregneren bent u als inwoner van Groningen bij ons aan het juiste adres! U ziet op deze webpagina verschillende isolatieprojecten die wij uitgevoerd hebben in de provincie Groningen. Wilt een vrijblijvend isolatieadvies van ons isolatiebedrijf? Wij komen graag bij u gratis en vrijblijvend de isolatiemogelijkheden bespreken. Vraag hier een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

Klanten uit Groningen beoordelen ons met een gemiddelde score van: 9.3

Isolatieaanpak voor woningen in het versterkingsprogramma van de provincie Groningen

Woningeigenaren in de provincie Groningen die onder het versterkingsprogramma vallen kunnen vanaf het eerste kwartaal van 2025 subsidie aanvragen om hun woning te isoleren (Maatregel 29). Deze subsidie geldt met terugwerkende kracht vanaf 25 april 2023 en loopt door tot en met 31 december 2035. Eigenaren van woningen krijgen 100% van de isolatiekosten vergoed tot een maximum van €40.000. Dit is inclusief de al bestaande landelijke ISDE-subsidie. U kunt dus deze extrasubsidie pas begin 2025 aanvragen, maar u kunt al wel vast beginnen met isoleren. De kosten die u hiervoor maakt, worden later vergoed. Tussentijds ontvangt u de landelijke ISDE-isolatiesubsidie

Bel mij terug!

Gratis en vrijblijvend isolatieadvies voor uw woning in de provincie Groningen

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Natuurvriendelijk isoleren in provincie Groningen

Vanaf november 2023 is in geheel Nederland, dus ook in de provincie Groningen, natuurvriendelijk isoleren de nieuwe norm geworden. Natuurvriendelijk isoleren houdt in dat bij het isoleren van woningen of gebouwen rekening wordt gehouden met de beschermde diersoorten die in de spouwmuur aanwezig kunnen zijn. Denk aan bijvoorbeeld vleermuizen, gierzwaluwen of huismussen. Isolatiemonteurs van Isolatiebedrijf Plus Isolatie hebben de cursus '''natuurvriendelijk isoleren '' met succes afgerond en zijn in staat om uw woning in de provincie Groningen te voorzien van deze nieuwe manier van isoleren. Wilt u meer informatie over natuurvriendelijk isoleren in uw provincie Groningen? Lees dan meer informatie op onze uitgebreide webpagina omtrent natuurvriendelijk isoleren.

Woning natuurvriendelijk isoleren in Groningen

Op 06-03-2024 is deze woning in Groningen, provincie Groningen natuurvriendelijk geïsoleerd door de isolatiemonteurs van isolatiebedrijf Plus Isolatie.

Eerst de woning natuur vrij maken

Bij deze woning is Plus Isolatie een tijd terug al op locatie geweest om de woning natuur vrij te maken. Hierbij zetten de isolatiemonteurs de toegangen tot de spouwmuur dicht. Dit zijn o.a. de open stootvoegen, ventilatiegaten, dilatatievoegen en gaten en kieren bij ramen of regenpijpen. Daarna worden er op bepaalde plaatsen exclusion flaps geplaatst. Deze dienen als ontsnappingskans voor de beschermde diersoorten die in de spouwmuur aanwezig kunnen zijn. Vervolgens worden er vervangende verblijfplaatsen gecreëerd. Dit doen onze isolatiemonteurs door middel van het ophangen van een vleermuiskast of door bovenin de gevel een deel van de spouwmuur niet te isoleren.

Daarna starten met natuurvriendelijk isoleren

De isolatiemonteurs beginnen met het klaarzetten van materiaal en starten de inblaasmachine op. Met gespecialiseerde apparatuur boren de monteurs kleine gaten in de voegen van uw buitenmuur. Deze gaten dienen als toegangspunten voor het inblazen van isolatiemateriaal. Nadat de gaten zijn geboord, wordt het isolatiemateriaal met behulp van inblaasmachine in de spouwmuur gespoten. Dit materiaal vult de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur en verbetert de thermische prestaties van deze woning. Zodra de spouwmuur volledig is gevuld met isolatiemateriaal, worden de boorgaten zorgvuldig afgedicht met voegsel die zo goed als mogelijk overeenkomt met de kleur van de bestaande voeg. Na voltooiing van de isolatiewerkzaamheden controleren de monteurs de muur nogmaals om ervoor te zorgen dat alles correct is uitgevoerd. Eventueel achtergebleven puin wordt opgeruimd, en het terrein wordt netjes achtergelaten.

Spouwmuurisolatie Groningen

Plus Isolatie heeft in Groningen al meerdere woningen voorzien van spouwmuurisolatie. Wij hebben verschillende woningtypes geïsoleerd. Zo hebben wij spouwmuurisolatie aangebracht bij vrijstaande woningen, hoekwoningen, 2 onder 1 kap woningen en tussenwoningen.Het isoleren van de spouwmuur is niet alleen een slimme keuze voor energiebesparing, maar het draagt ook bij aan het comfort in huis door een constantere temperatuur te behouden. Onze klanten in Groningen zijn dan ook tevreden met de resultaten van onze isolatiewerkzaamheden. Dit blijkt niet alleen uit de verlaagde energierekeningen, maar ook uit de positieve feedback die we ontvangen van onze klanten uit Groningen. Wilt u meer weten over de verschillende soorten spouwmuurisolatie die wij aanbieden? Klik dan op de volgende link voor gedetailleerde informatie over onze isolatieoplossingen.

Spouwmuurisolatie met Knauf Supafil in Finsterwolde

In de ochtend van 14-07-2023 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie deze woning aan de Ganzedijk geïsoleerd. Wij hebben het isolatiemateriaal van Knauf Supafil gebruikt voor deze isolatieopdracht. De spouwmuur van deze woning bleek uitermate geschikt voor na-isolatie met Knauf Supafil. Ons isolatiebedrijf is erkend verwerker van Knauf Supafil. Deze woning in Finsterwolde aan de Ganzedijk is dan ook volgens de laatste KOMO-richtlijnen geïsoleerd. De bewoner(s) kunnen nu naast extra wooncomfort een flinke besparing op hun energienota tegemoet zien.

offerte spouwmuurisolatie

Spouwmuurvervuiling verwijderen in de provincie Groningen

Plus Isolatie heeft de expertise in huis om spouwmuurvervuiling te verwijderen. Sommige woningeigenaren hebben een woning met een vervuilde spouwmuur. Dit komt doordat er tijdens de bouw van de woning puin in de spouwmuur terecht is gekomen. Denk aan puin of aan houtresten. Door middel van endoscopisch onderzoek is dit goed in kaart te brengen. Ons ervaren team van isolatiemonteurs halen voorafgaand het aanbrengen van de spouwmuurisolatie eerst deze verontreining uit uw spouwmuur, zodat u zorgeloos kunt gaan isoleren.

Vloerisolatie Groningen

Het aanbrengen van vloerisolatie in Groningen is een door Plus Isolatie veel uitgevoerde isolatieopdracht. Voor het isoleren van de vloer gebruiken wij met name icynene vloerisolatie, PIF isolatiefolie en RWF-HFO vloerisolatie. Het aanbrengen van deze vloerisolatie gebeurt op verschillende manieren. Bij het aanbrengen van Icynene PUR-schuim of RWF-HFO PUR-schuim wordt de vloerisolatie in lagen tegen de onderzijde van de vloer gesprayd. Hierdoor ontstaat er een naadloze isolatielaag. De laagdikte die wij aanbrengen gebeurd in overleg met de klant. Bij PIF-isolatiefolie wordt er een speciale folie aan de onderzijde van de vloer bevestigd. Het grote voordeel van deze laatste vloerisolatiemethode is dat de bewoners tijdens het aanbrengen van de folie de woning niet hoeven te verlaten. Zo heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie verschillende oplossingen voor een warme vloer. Dat is de reden waarom veel mensen in Groningen kiezen voor vloerisolatie van isolatiebedrijf Plus Isolatie.

Deze vloer is op 19-07-2023 voorzien van een naadloze vloerisolatie met Icynene PUR-schuim.

Een vloer kunt u op verschillende manieren isoleren. Wanneer u een kruipruimte onder uw woning heeft, is isolatie van de onderkant van uw vloer via de kruipruimte de snelste en effectiefste methode van vloerisolatie. U voorkomt hiermee niet alleen warmteverlies via uw vloer aan de kruipruimte, maar ook dat kou en vocht via de kruipruimte uw vloer en daarmee uw woning intrekt. Bij deze woning aan de Dragonstraat in Groningen heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 19-07-2023 de vloer ook aan de onderkant geïsoleerd. Onze isolatiemonteurs hebben daarbij Icynene PUR-schuim als isolatiemateriaal gebruikt. Icynene heeft vergelijkbare isolerende eigenschappen als traditioneel PUR-schuim, maar wordt geblazen met behulp van water. Waardoor er minder schadelijke stoffen vrijkomen.

Dakisolatie Groningen

Het aanbrengen/installeren van dakisolatie in Groningen is een isolatieklus die bij isolatiebedrijf Plus Isolatie in goede handen is. Met vele jaren ervaring in de isolatiesector hebben we een diepgaand inzicht in de beste materialen voor een effectieve dakisolatie. Voordat er dakisolatie wordt aangebracht, worden alle opties in kaart gebracht en besproken. Samen met de opdrachtgever overleggen wij wat de beste methode is om de dakisolatie toe te passen, rekening houdend met de specifieke behoeften van de woning.

Als ervaren isolatiebedrijf hebben we ons gespecialiseerd in het aanbrengen van dakisolatie van binnenuit, tegen het houten dakbeschot aan. We maken gebruik van hoogwaardige isolatiematerialen zoals Icynene dakisolatie, PIF isolatiefolie en Knauf Timberframe dakisolatie, Meer weten over onze expertise en betrouwbare dienstverlening? Vraag dan op onze website een vrijblijvende offerte aan. Wij zorgen we ervoor dat uw woning in Groningen optimaal geïsoleerd wordt voor maximaal comfort en energiebesparing.

Dakisolatie in Hoogezand aan de Thorbeckelaan

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft op 05-04-2024 het dak van deze woning geïsoleerd. Dakisolatie is een uitstekende manier om van de zolder een aangename leefruimte te maken. Dat is de reden dat de bewoner(s) van deze woning in Hoogezand hun woning op 05-04-2024 laten voorzien van dakisolatie. De dakisolatie wordt aan de binnenzijde voorzien van een naadloze isolatielaag. De bewoners van deze woning zijn bijzonder verheugd over hun keuze voor dakisolatie door Plus Isolatie. Niet alleen ervaren ze nu een comfortabele leefruimte op zolder, maar ze merken ook direct het verschil op hun energierekening. Met de isolatielaag die nauwkeurig is aangebracht, kunnen ze gemiddeld tot wel 30% besparen op hun energiekosten. Dit betekent niet alleen een aanzienlijke kostenbesparing op lange termijn, maar ook een vermindering van hun ecologische voetafdruk. Dus als u ook op zoek bent naar een isolatieoplossing voor uw woning in Hoogezand, aarzel dan niet om contact op te nemen met Plus Isolatie. Wij staan klaar om u te voorzien van professioneel advies en hoogwaardige isolatiediensten die voldoen aan uw behoeften en budget.

Bodemisolatie Groningen

In de provincie Groningen hebben wij ook verschillende bodemisolatie projecten mogen uitvoeren. Sommige gebieden in Groningen bevatten een vochtige vloer. Met name in deze gebieden is het voor de inwoners van Groningen interessant geweest om over te gaan tot bodemisolatie met isolatieparels. Lees hier meer informatie over bodemisolatie. Let op: er zit momenteel 6 euro per m2 subsidie op bodemisolatie. Om in aanmerking te komen voor subsidie op bodemisolatie dient u twee isolerende maatregelen uit te voeren, dan heeft ook u recht op subsidie op woning isolatie bij u in de provincie Groningen.

Bodemisolatie aan de Parallelweg in Beerta

Op 01-09-2023 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie deze kruipruimte in Beerta voorzien van een  bodemisolatie . De aangebrachte laagdikte bepaald de uiteindelijke isolatiewaarde. Optrekkend vocht en kou vanuit de kruipruimtebodem is bij deze bewoner(s) nu verleden tijd.

Kruipruimte isolatie verwijderen (isolatieparels & isolatiechips) in provincie Groningen

In bepaalde situaties is het noodzakelijk om kruipruimte-isolatie, zoals isolatieparels of isolatiechips, te verwijderen. Dit kan vereist zijn bij lekkage aan de waterleiding of bij de installatie van nieuw leidingwerk. Isolatiebedrijf Plus Isolatie biedt ook oplossingen voor deze vraagstukken met betrekking tot het verwijderen van kruipruimte isolatie bij u in de provincie Groningen.

Let op: Wij verzorgen uitsluitend de verwijdering van isolatieparels of isolatiechips. Voor het verwijderen van oude steenwoldekens of ander isolatiemateriaal dat aan de onderzijde van de vloer is bevestigd, bieden wij geen oplossing.

De verwijderde kruipruimte-isolatie wordt verzameld in Big Bags en tijdelijk opgeslagen om op een later moment opnieuw onder de vloer van uw woning te blazen. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om het oude isolatiemateriaal door ons te laten afvoeren. Deze optie wordt vaak gekozen als bijvoorbeeld een schuimbetonvloer gestort moet worden.

Zoldervloerisolatie Groningen

Naast dakisolatie hebben wij veel zoldervloerisolatie opdrachten uitgevoerd in Groningen. Voor het isoleren van de zoldervloer gebruikt isolatiebedrijf Plus Isolatie minerale glaswol van Knauf Supafil. Dit hoogwaardige isolatiemateriaal wordt in de ruimte tussen de balken geblazen, zodat er als het ware een warme deken ontstaat. U kunt op onze website onder het kopje zoldervloerisolatie meer informatie vinden over de werkwijze van zoldervloerisolatie. Als u zoldervloerisolatie combineert met een andere isolatiemaatregel, dan komt u in aanmerking voor €8 subsidie per vierkante meter.

Referentie Zoldervloerisolatie in Groningen Groningen op 20-02-2024

Warme lucht trekt van nature altijd naar boven. Het is daarom niet meer dan logisch om via dak- of  zoldervloerisolatie te voorkomen dat uw energie via het dak van uw woning weglekt. Bij deze woning aan de Frederikstraat in Groningen heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 20-02-2024 de  zoldervloerisolatie geïsoleerd. Hierbij is het glaswolvan het merk Knauf Supafil als isolatiemateriaal gebruikt.

ISDE subsidie 2024 op woningisolatie in Groningen

In 2024 kunnen inwoners van de provincie Groningen nog steeds gebruikmaken van subsidies voor woningisolatie, waardoor eigenaar-bewoners van woningen in deze regio op een voordelige manier kunnen verduurzamen. Zelfs met slechts één isolatiemaatregel komt u al in aanmerking voor deze nieuwe regeling. Onze isolatieadviseurs staan klaar om kosteloos en vrijblijvend de isolatiemogelijkheden voor uw woning in Groningen te onderzoeken, en te bepalen of u in aanmerking komt voor deze energiebesparende subsidie. Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan bij u thuis in Groningen en zet de eerste stap naar een energiezuinigere woning!

Plus Isolatie biedt het totaalplaatje

Op 05-03-2024 heeft een werknemer van isolatiebedrijf Plus Isolatie voor onze klant uit Ter Apelkanaal, provincie Groningen, de landelijke ISDE-subsidie aangevraagd. Wij helpen onze klanten met het aanvragen van de landelijke ISDE-subsidie. Als isolatiebedrijf bieden wij hierdoor meer dan alleen hoogwaardige isolatiediensten. Met de ISDE-subsidie kunnen woningeigenaren nu veel voordeliger hun woning isoleren. Het aanvragen van de ISDE-subsidie kan voor sommige mensen uitdagend zijn. Bij Plus Isolatie nemen wij daarom het volledige aanvraagproces uit handen, het subsidiebedrag wordt op uw bankrekeningnummer gestort.

Bel mij terug voor meer informatie over deze subsidieservice!

Gratis en vrijblijvend meer informatie voor uw woning in de regio Ter Apelkanaal

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Klanten beoordelingen in Groningen

9.3

score9.3
Snelheid afspraak maken9.3
Assortiment9.2
Levertijd werkzaamheden9.3
Documentatie materiaal9.2
Kwaliteit van het advies9.2
Kwaliteit v/d uitvoering9.3
19-03-2024
10
Nathian Wiersma

Top kwaliteit

30-01-2024
9.8
E.H. Ansmink

Uitvoering op zich prima. Aardige lui. Helaas werd de bus en aanhanger deels geparkeerd op het drassige grasveld met als gevolg diepe sporen in vernieling van het gras.

10-01-2024
10
Gert Koolmoes

Heldere, duidelijke offerte, prijstechnisch gunstig. Goede communicatie, zowel bij offerte als bij de planning van de werkzaamheden. Binnen 3 maanden kon de spouwmuurisolatie worden uitgevoerd. Vriendelijke en kundige medewerkers die het in een halve dag gedaan hebben. Alles weer netjes achtergelaten.

22-12-2023
10
Kees Bieger

Plus Isolatie komt gemaakte afspraken goed na.

29-08-2023
9.7
J. Snoeijer

Naar volle tevredenheid uitgevoerd.

14-07-2023
10
Freddy Weidenaar

goed bedrijf doen wat ze zeggen en binnen de gemaakte afspraken. ook de monteurs verdienen een pluim werken zeer netjes en ruimen de gemaakte rommel op als die er is. van af de inspectie tot aan de uitvoering isoleren en eventuele vragen achteraf goed geregeld.

21-03-2023
7
A. Schneiders

De afspraak voor de muusisolatie was zo gemaakt. Alleen wanneer het kon duurde lang. Verder zeer tevreden over hoe de werkzaamheden zijn gedaan. Wat niet nodig was en wel op het factuur stond werd in overleg niet uitgevoerd en ook in mindering gebracht op de te betalen factuur. Dus zeer tevreden.

13-02-2023
10
Rudy Mos

Goed geregeld en goede en aardig personeel

18-11-2022
10
E.M. Verhoog

Perfect! Gedegen en zeer klantvriendelijk

18-07-2022
6.8
Arjan Krol

Alleen ging er iets mis met mijn mail om een afspraak te maken met uw adviseur, waardoor ik bijna met een ánder bedrijf in zee zou gaan. Gelukkig werd ik op tijd terug gebeld door uw administratief medewerker en zo toch nog een advies gesprek worden ingepland.

06-07-2022
8
Edwin Bakker

Isoleerders weten precies,wat ze aan het doen zijn.

21-04-2022
8
Piet Bos

Zeer tevreden!

20-04-2022
10
Frea Pronk

Tot zover zijn wij tevreden

15-04-2022
9.2
Tonnie van der Kooi

prettige werknemers die weten waar ze met bezig zijn, werken netjes en laten alles weer schoon achter.

24-03-2022
10
Gerard den Arend

Snelle afhandeling. Prettige medewerkers.

28-02-2022
10
Joop Wagenaar

Goede kwaliteit en vriendelijke jongens die de isolatie aan brachten.

15-02-2022
8.3
W. A. kuiper

Ik ben zeer tevreden van het eerste contact tot einde werkzaamheden

22-12-2021
9.7
Wenzel Hurtak

Snelle offerte, voorts ook snel gepland jongens waren op tijd en het waren nette werkers. Voegafwerking perfect.

15-12-2021
9.7
J. Kooi

top bedrijf

14-12-2021
9.8
B. Stok

Uitstekend bedrijf. Netjes, accuraat, snel en professioneel . Kan ze iedereen aanraden.

07-12-2021
10
B. van Delden

Alles klopte. Serieus personeel

19-11-2021
9
P J J Burger

Gewoon zeer tevreden en snel gedaan en de installateurs, vriendelijk en goed,

12-11-2021
10
H. Buiter

Mijn ervaring met plus isolatie is heel goed.???????? Vriendelijk telefonisch geholpen en de jongens die hier bij huis waren ook hele aardige jongens die hun werk goed hebben gedaan????????

22-10-2021
9
P. H. Sulman

Vakkundig en vriendelijk personeel.

11-10-2021
10
Edwin woldenga

Goed geholpen. Zowel voor offerte als dat ze het er in gemaakt hadden.. hele aardige mannen die bij ons geweest zijn.. harde werkers

07-10-2021
8
Huisman

Wandisolatie dmv supafil 'inblaaswol'.

30-09-2021
8.7
Jelle de Wit

Alles keurig uitgevoerd geen problemen

12-08-2021
5.8
Iwan Kamminga

Kwaliteit van de werkzaamheden onder de maat. Met name herstel van het voegwerk dit is niet naar behoren uitgevoerd en hebben zelfs voeg cement moeten halen bij een voeg bedrijf omwille van de ondermaatse kwaliteit van de reeds aangebrachte voeg. Na een (herstel) afspraak nog steeds niet naar behoren uitgevoerd (voeg werd met de duim aangesmeerd?!). Tevens lieten de werknemers hun peuken vrolijk achter in de plantenbak. Jammer, misschien dat de isolatie de kwaliteit ten goede komt.

11-06-2021
10
C.D.Ekkebus

De mannen waren duidelijk in de uitleg. Ze werkte netjes en ruimte de rommel achter zich op

06-05-2021
10
W. Visser

Goede voorlichting. Keurig werk geleverd doorArnold en Wesley. Dit ondanks slechte weersomstandigheden.

22-04-2021
8.5
Jaap van Dam

Goed team die de uitvoering deden.

16-11-2020
10
Robert Schippers

Erg tevreden, hele proces ging soepel, isolatie is netjes uitgevoerd. Helaas hebben ze bij het boren wel een elektriciteitsleiding geraakt, maar dat hebben ze tot dusver heel netjes behandeld, dus wat dat betreft top! Zowel de mensen die kwamen voor de vloerisolatie als voor de spouwmuur waren erg vriendelijk! Top! Nog wel een tip: we vonden de standaard luchtroosters niet zo mooi, maar in overleg hebben ze luchtroosters geplaatst die we zelf besteld hadden (ook fijn dat dit zo kon)!

04-09-2020
10
Olivier Louwaars

Erg goede service, last minute afspraak wijzigen was geen probleem, en Plus heeft me ook nog op een aanwezig wespennest gewezen (En gewoon doorgewerkt!)

12-08-2020
10
van Huis

De mussen vallen nu nog dood van het dak, maar wanneer het 10 graden vriest, tja dan moet het nog blijken. Maar over uw medewerkers:erg tevreden.

12-05-2020
8.8
Eite Mulder

Afspraak maken in eerste instantie super. Voor de vloerisolatie moest het verschoven worden ivm ziekte, was best een probleem. Weinig tot geen begrip vanuit Profijt Isolatie dat er speciaal vrij genomen is. Uiteindelijk na eerst aan het lijntje te zijn gehouden een nieuwe datum kunnen prikken. Tip voor de documentatie: misschien een certificaat afgeven met wat er geleverd is. De uitvoering van jullie eigen mannen was super netjes en namen er ook ruim de tijd voor om uit te leggen wat ze gingen doen. Mannen van Profijt hadden alles al uitgepakt voor ze überhaupt bij de deur kwamen om zich te melden dat ze er waren, in huis is een hoek vd muur smerig geworden door het langs schuren vd slangen. Verder super prettig samen gewerkt met jullie. Ik ga jullie ook aanbevelen mochten we vragen krijgen.

15-03-2020
9.3
Gerard den Arend

Helaas zijn de gaten niet zo netjes gedicht. Dat kwam ook doordat het behoorlijk regende.

02-03-2020
10
F. Scholtens

Snel en correct uitgevoerd

29-04-2019
10
Joop Smedes

Snel, goed en netjes. Door 2 keurige jonge mannen.

Meer beoordelingen