Spouwmuurisolatie in Hoge Hexel aan de Veltkampsweg

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie in Hoge Hexel aan de Veltkampsweg

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft van dit isolatie project in Hoge Hexel helaas geen originele foto's. Wel hebben we enkele foto's van soortgelijke spouwmuurisolatie werkzaamheden toegevoegd. Zodat u een goed beeld krijgt van de isolatie werkzaamheden. Heeft u verder nog vragen over bodemisolatie, vloerisolatie of spouwmuurisolatie? neemt u dan contact met ons op; dit kan telefonisch via: 0548-547616

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Hoge Hexel
Straatnaam:Veltkampsweg
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
  • Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Hoge Hexel

Spouwmuurisolatie in Hoge Hexel aan de Veltkampsweg

Hoge Hexel

Spouwmuurisolatie in Hoge Hexel aan de Veltkampsweg

 

Spouwmuurisolatie in Hoge Hexel d.m.v. Knauf Supafil

In Hoge Hexel aan de Veltkampsweg in Overijssel hebben wij deze woning voorzien van spouwmuurisolatie met minerale glaswol van Knauf Supafil. Wilt u uw woning in Hoge Hexel ook voorzien van spouwmuurisolatie? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres!
Door het isoleren van uw spouwmuren bespaard u al gauw tot 30% op uw huidige gasverbruik en daarbij wordt uw woning ook nog eens een stuk comfortabeler! Dit komt doordat uw binnenmuren gemiddeld 3 tot 5 graden opwarmen. U heeft hierdoor geen last meer van een koude straling die afkomstig is van uw buitenmuren.
De bewoners aan de Veltkampsweg in Hoge Hexel gingen u al voor. Wilt u ook eens geheel vrijblijvend de isolatiemogelijkheden in kaart laten brengen? Dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs! Bekijk hier hoe spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil in zijn werk gaat.

Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Bij deze woning in Hoge Hexel heeft Plus Isolatie ook ventilatieroosters aangebracht. Door het aanbrengen van ventilatieroosters wordt er gezorgd voor een goede ventilatie die noodzakelijk is om vochtproblemen en nare geuren te voorkomen. Het aantal aan te brengen ventilatieroosters is afhankelijk van de vloeroppervlakte en het aantal compartimenten. De bewoners in Hoge Hexel aan de Veltkampsweg hebben in dit geval meerdere ventilatieroosters laten aanbrengen waardoor de kruipruimte nu goed kan ventileren.