Spouwmuurisolatie Rijswijk

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie Rijswijk

Provincie:Zuid-Holland
Woonplaats:Rijswijk
Straatnaam:Sir Winston Churchillln
Soort isolatie:Muurisolatie aanbrengen
Uitvoerdatum:05-12-2019
  • Muurisolatie aanbrengen
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Rijswijk

Spouwmuurisolatie Rijswijk

 

Muurisolatie Rijswijk

Op donderdag 05-12-2019 zijn ook de bewoner(s) aan de Sir Winston Churchillln voorzien van muurisolatie. De muur is geïsoleerd met glaswol van het merk Knauf Supafil, hierdoor is de woning nu makkelijker warm te stoken. Daarnaast blijft de gestookte warmte in de woning langer behouden. Dit zorgt uiteindelijk weer voor een besparing op de energierekening!

Is muurisolatie ook bij mijn woning mogelijk?

Het schilt per woning of muurisolatie mogelijk is. U kunt er van uit gaan dat als uw woning gebouwd is na 1924 dat uw woning over spouwmuren beschikt. Als uw woning bebouwd is na 1980 is er een grote kans dat de muren van uw woning vanuit de bouw uit al geïsoleerd is. Vraag daarom één van onze adviseurs om te beoordelen uw woning geschikt is voor muurisolatie.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Rijswijk

offerte spouwmuurisolatie

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Rijswijk spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Sir Winston Churchillln in Rijswijk besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de spouwmuur van de buren.