Zuid-Holland

Zuid-Holland beoordeelt ons met een 9.2

Isolatiebedrijf Zuid-Holland - Plus Isolatie

Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf in Zuid-Holland? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres. Wij van Plus Isolatie hebben ook de gehele provincie Zuid-Holland als werkgebied. Voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie, dakisolatie, zoldervloerisolatie en zonnepanelen bent u als inwoner van Zuid-Holland bij ons aan het juiste adres! U ziet op deze webpagina verschillende isolatieprojecten die wij uitgevoerd hebben in de provincie Zuid-Holland. Wilt een gratis en vrijblijvend isolatieadvies van ons isolatiebedrijf? Wij komen graag bij u gratis en vrijblijvende de isolatiemogelijkheden bespreken. Vraag hier een gratis en vrijblijvend isolatieadviesgesprek aan of maak een afspraak door te bellen met 0548-547616.

Klanten uit Zuid-Holland beoordelen ons met een gemiddelde score van: 9.2

 

Spouwmuurisolatie Zuid-Holland

Plus Isolatie heeft in Zuid-Holland al meerdere woningen voorzien van spouwmuurisolatie. Wij hebben verschillende woningtypes geïsoleerd. Zo hebben wij spouwmuurisolatie aangebracht bij vrijstaande woningen, hoekwoningen, 2 onder 1 kap woningen en tussenwoningen. Het isoleren van de spouwmuur is een slimme manier om energie te besparen. De spouwmuurisolatie zorgt niet alleen voor comfort, maar een voor een daling van de energierekening. De besparing kan oplopen tot wel 25% op jaarbasis! Wilt u meer informatie over welke soorten spouwmuurisolatie wij aanbrengen? Klik dan op deze link voor meer informatie over spouwmuurisolatie.

Tussenwoning isoleren

Deze tussenwoning in Leiden is geïsoleerd door isolatiebedrijf Plus Isolatie. De isolatiemonteurs hebben de spouwmuren van deze tussenwoning gevuld met minerale glaswol. Hierdoor is er een mooie isolatie laag aangebracht die er voor zorgt dat er minder warmte via de voorgevel en de achtergevel naar buiten verdwijnt. De bewoners van deze tussenwoning in Leiden in Heemskerkstraat zitten er vanaf nu weer lekker warmpjes bij!

offerte spouwmuurisolatie

Spouwmuurvervuiling verwijderen in de provincie Zuid-Holland

Plus Isolatie heeft de expertise in huis om spouwmuurvervuiling te verwijderen. Sommige woningeigenaren hebben een woning met een vervuilde spouwmuur. Dit komt doordat er tijdens de bouw van de woning puin in de spouwmuur terecht is gekomen. Denk aan puin of aan houtresten. Door middel van endoscopisch onderzoek is dit goed in kaart te brengen. Ons ervaren team van isolatiemonteurs halen voorafgaand het aanbrengen van de spouwmuurisolatie eerst deze verontreining uit uw spouwmuur, zodat u zorgeloos kunt gaan isoleren.

Spouwverontreiniging verwijderen in Boskoop

In Boskoop aan de Biezen heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 01-02-2021 bij deze woning spouwmuurverontreiniging verwijderd. Er worden net boven de verontreinigde plekken stenen uit de muur geslepen. Vervolgens word met de hand al het puin uit de spouwmuur verwijderd. Naderhand worden alle stenen weer netjes terug gevoegd. Nadat alle spouwverontreiniging verwijderd is kan er door de isolatiemonteurs begonnen worden met het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Alle medewerkers van isolatiebedrijf Plus isolatie zijn ervaren waardoor de bewoners aan de Biezen in Boskoop verzekerd zijn van een goede isolatieschil!

Vloerisolatie Zuid-Holland

Het aanbrengen van vloerisolatie in Zuid-Holland is een door Plus Isolatie veel uitgevoerde isolatieopdracht. Voor het isoleren van de vloer gebruiken wij met name icynene vloerisolatie, PIF isolatiefolie en RWF-HFO vloerisolatie. Het aanbrengen van deze vloerisolatie gebeurt op verschillende manieren. Bij het aanbrengen van Icynene PUR-schuim of RWF-HFO PUR-schuim wordt de vloerisolatie in lagen tegen de onderzijde van de vloer gesprayd. Hierdoor ontstaat er een naadloze isolatielaag. De laagdikte die wij aanbrengen gebeurd in overleg met de klant. Bij PIF-isolatiefolie wordt er een speciale folie aan de onderzijde van de vloer bevestigd. Het grote voordeel van deze laatste vloerisolatiemethode is dat de bewoners tijdens het aanbrengen van de folie de woning niet hoeven te verlaten. Zo heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie verschillende oplossingen voor een warme vloer. Dat is de reden waarom veel mensen in Zuid-Holland kiezen voor vloerisolatie van isolatiebedrijf Plus Isolatie.

Vloerisolatie in Voorschoten, provincie Zuid-Holland

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft de vloer van deze woning in Voorschoten aan de Roucooppark op 16-06-2022 voorzien van  vloerisolatie. Hierbij hebben we de onderkant van de vloer naadloos geïsoleerd. Dankzij de vloerisolatie die is aangebracht door isolatiebedrijf Plus Isolatie is de koude vloer van de bewoners aan de Roucooppark in Voorschoten verleden tijd!

Dakisolatie Zuid-Holland

Het aanbrengen/installeren van dakisolatie in Zuid-Holland is een isolatieklus die bij Plus Isolatie in goede handen is. Voordat er dakisolatie wordt aangebracht worden er eerst alle opties in kaart gebracht en besproken. Samen met de opdrachtgever overleggen wij wat de beste methode is om de dakisolatie toe te passen. Wel is het zo dat wij als isolatiebedrijf alleen woningen voorzien van dakisolatie in Zuid-Holland van binnenuit, dus tegen het houten dakbeschot aan. Wij gebruiken hiervoor de volgende isolatiematerialen: Icynene dakisolatie, PIF isolatiefolie en Knauf Timberframe dakisolatie.

Dakisolatie in Papendrecht aan de Domela Nieuwenhuisstraat

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft op 16-06-2022 het dak van deze woning geïsoleerd. Dakisolatie is een uitstekende manier om van de zolder een aangename leefruimte te maken. Dat is de reden dat de bewoner(s) van deze woning in Papendrecht hun woning op 16-06-2022 laten voorzien van dakisolatie. De dakisolatie wordt aan de binnenzijde voorzien van een naadloze isolatielaag. Dankzij deze isolatiemaatregel kunnen de bewoners gemiddeld tot 30% besparen op hun energienota. Zoekt u ook een isolatiebedrijf die in Papendrecht uw woning kan voorzien van dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag een adviesgesprek aan op onze website of bel naar 0548-547616.

Bodemisolatie Zuid-Holland

In de provincie Zuid-Holland hebben wij ook verschillende bodemisolatie projecten mogen uitvoeren. Sommige gebieden in Zuid-Holland bevatten een vochtige vloer. Met name in deze gebieden is het voor de inwoners van Zuid-Holland interessant geweest om over te gaan tot bodemisolatie met isolatieparels. Lees hier meer informatie over bodemisolatie. Let op: er zit momenteel 6 euro per m2 subsidie op bodemisolatie. Om in aanmerking te komen voor subsidie op bodemisolatie dient u twee isolerende maatregelen uit te voeren, dan heeft ook u recht op subsidie op woning isolatie bij u in de provincie Zuid-Holland.

Bodemisolatie aan de Alexander Verhuellstraat in Brielle

Op 27-10-2022 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie deze kruipruimte in Brielle voorzien van een  bodemisolatie . De aangebrachte laagdikte bepaald de uiteindelijke isolatiewaarde. Optrekkend vocht en kou vanuit de kruipruimtebodem is bij deze bewoner(s) nu verleden tijd.

Zoldervloerisolatie Zuid-Holland

Naast dakisolatie hebben wij veel zoldervloerisolatie opdrachten uitgevoerd in Zuid-Holland. Voor het isoleren van de zoldervloer gebruikt isolatiebedrijf Plus Isolatie minerale glaswol van Knauf Supafil. Dit hoogwaardige isolatiemateriaal wordt in de ruimte tussen de balken geblazen, zodat er als het ware een warme deken ontstaat. U kunt op onze website onder het kopje zoldervloerisolatie meer informatie vinden over de werkwijze van zoldervloerisolatie. Als u zoldervloerisolatie combineert met een andere isolatiemaatregel, dan komt u in aanmerking voor €8 subsidie per vierkante meter.

Referentie Zoldervloerisolatie in Capelle aan den IJssel Zuid-Holland op 11-04-2022

Warme lucht trekt van nature altijd naar boven. Het is daarom niet meer dan logisch om via dak- of  zoldervloerisolatie te voorkomen dat uw energie via het dak van uw woning weglekt. Bij deze woning aan de Warenarburg in Capelle aan den IJssel heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 11-04-2022 de  zoldervloerisolatie geïsoleerd. Hierbij is het glaswolvan het merk Knauf Supafil als isolatiemateriaal gebruikt.

ISDE subsidie op woningisolatie in Zuid-Holland!

Vanaf 24 januari 2022 is het mogelijk voor inwoners van de provincie Zuid-Holland om subsidie aan te vragen voor woningisolatie. Hierdoor kunt u als eigenaar-bewoner van een woning in de provincie Zuid-Holland heel voordelig verduurzamen. U komt in aanmerking voor subsidie als u twee of meer isolatiemaatregelen treft. Een isolatieadviseur van ons isolatiebedrijf bekijkt gratis en vrijblijvend voor uw woning in Zuid-Holland de isolatiemogelijkheden en of u in aanmerking komt voor deze energiesubsidie. Gratis adviesgesprek bij u in Zuid-Holland aanvragen!

Klanten beoordelingen in Zuid-Holland

9.2

score9.2
Snelheid afspraak maken9.3
Assortiment9.2
Levertijd werkzaamheden9.2
Documentatie materiaal9
Kwaliteit van het advies9.2
Kwaliteit v/d uitvoering9.1
04-11-2022
10
A. Boers

Werkzaamheden volgens offerte prima uitgevoerd! Netjes en accuraat gewerkt en opgeruimd. Na een telefoontje uitleg en foto's ontvangen voor aanvraag subsidie. ????????

03-11-2022
10
E. Seyfarth

Prima werk geleverd.

27-10-2022
8
Hans Fekkes

Prima en snel werk. Aardige mensen.

20-09-2022
10
Kees de Wolf

Doordat een afspraak kwam te vervallen waren we 2 maanden eerder aan de beurt dan verwacht. Werkzaamheden zijn snel en adequaat uitgevoerd, de kleur van het voegmiddel droogde erg mooi op en de geboorde gaten zijn daardoor nauwelijks terug te vinden. de locatie werd na afloop schoon opgeleverd. enige nadeel was de herrie die de voor de deur geparkeerde machinerie maakte, maar dat duurde slechts een halve dag. Nu nog even de winter afwachten om het verschil te kunnen meten.

30-07-2022
8.8
Peter Unger

Goed en vakkundig uitgevoerd.

16-06-2022
10
Marcel Lameris

Perfecte en duidelijk offertes en uitleg bij de opname van de werkzaamheden. Uitvoering conform afspraken en duidelijke handleiding mbt subsidie regeling.

13-06-2022
10
Ineke Visser

Prettig, vakkundig en schept vertrouwen. Dank jullie wel.

22-05-2022
10
Erwin van Pelt

Een tien is voor jullie is dik verdiend. Alles liep naar wens!

19-05-2022
9.5
Marcel Lameris

Duidelijk advies nav opname en afspraken worden keurig nagekomen.

13-05-2022
10
P. Wietzes

Zijn vriendelijk enWerken netjes en snel

21-04-2022
7.3
Victor Nihot

Aardige uitvoeringsmannen, gedoe met lekkende aansluitingen op het harnas ( nog tape beschikbaar gesteld om eea af te dichten), ik hoop dat de gehele spouw gevuld is, keurig op tijd, geen rommel achtergelaten, factuur naam nog te wijzigen!

30-03-2022
10
Lenneke van Beelen

alles tot in de puntjes geregeld en fijne mensen

28-03-2022
8.7
Inge Deutz

Prima advies en nette uitvoering, alles werd na de klus opgeruimd

28-03-2022
10
W. Meerkerk

Was top geregeld goede communicatie en keurig volgens afspraak

28-03-2022
9.7
Piet Sinke

Zeer fijne en snelle samenwerking met de mensen van Plus Isolatie. Klein probleempje van uitvoering werd supersnel en goed opgelost. Fijn en betrouwbaar bedrijf!

28-03-2022
10
wouter goudswaard

Super! echt maatwerk. en keurig gewerkt, maximaal resultaat

28-02-2022
10
Jan Wolters

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Goed advies, nette werklui, en de 3 boorgaten die niet gevuld waren met cement, werd dezelfde dag van mijn belletje opgelost! Ook tijdens de vloerisolatie werd netjes de vloerbedekking afgedekt! Chapeau!

28-02-2022
8.5
M. Sanders

Oude isolatie verwijderen nieuwe aanbrengen in de gevel

28-02-2022
10
Michel vd Meer

Geweldig geholpen zeker een aanrader

16-02-2022
10
Jan Schut

Alles Prima geregeld. Vooral de uitvoering, personeel was gemotiveerd en meedenkend.

16-02-2022
10
Claudia de Ruiter

Super fijn bedrijf alleen 1 min punt ze kwamen 2 uur te laat

14-02-2022
9.7
Bart Bardega

Vriendelijke mensen die denken in oplossingen. Werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd.

14-02-2022
10
Jeroen Blokker

De bodemisolatie lag er snel keurig in

14-02-2022
9.2
Sebastiaan Kirkels

Zeer tevreden over de gehele service.

02-01-2022
7.5
Peter van Heur

heel jammer dat bij nacontrole blijkt dat er nog een aardige hoeveelheid isolatiemateriaal op het dak ligt. dit waait overal heen en is moeilijk weg te krijgen

16-12-2021
1.7
C.J Van Montfort

Geen aanrader. De adviseur meende een spouwmuur van 7 cm gezien te hebben, terwijl er geen spouwmuur was en het 'inspuitteam' in alle vroegte voor de muur stond! Enorm knullig en amateuristisch. Dus er zijn geen werkzaamheden uitgevoerd.....

07-12-2021
5.2
W. F. Erkens

De ontluchting van de kruipkelder zit wel heel laag, regenwater kan zo instromen en bedenk wat een laagje sneeuw kan doen. Dit is niet overdacht.

06-12-2021
10
Remco Alphenaar

Goed advies gekregen en vriendelijke/kundige vakmensen over de vloer gehad.

06-12-2021
10
Chris Bongaerts

Ik was helemaal tevreden. Niets aan toe te voegen

14-11-2021
9.7
Chris de Ridder/ D. Lokerse

Ik ben over alles heel tevreden. De uitvoering krijg van mij echter een 8 omdat na het aanbrengen van de isolatie er nog wat isolatiemateriaal terug te vinden is in me tuin. Het was wel al donker toen de medewerkers mijn huis verlieten en dat speelt natuurlijk mee in het zien van de op te ruimen materialen. Goed en zeer vriendelijk personeel.

12-11-2021
9
Gertjan van Rijn

Is allemaal soepel verlopen. Er was nog wat onduidelijkheid over het wel of niet meenemen van een muur naar de garage, maar is toch gewoon gedaan. Prijs was ook prima.

01-11-2021
9.7
Richard Klok

Isolatie was prima, snel en geruisloos. Alleen voor de isolatie van de kruipruimte zou het de uitvoerders sieren om iets op de vloer te leggen waar ze overheen kunnen lopen zodat niet de hele vloer 1 grote smeerboel wordt.

21-10-2021
10
Caroline Augustinus

Geweldig , echt mooi hoe dit allemaal gaat. Snel en accuraat en voortreffelijke vaklui die het materiaal hebben verwerkt

14-09-2021
8.7
J.Raaijmakers

Spauwmuur en vloerisolatie

01-09-2021
10
J.Raaijmakers

Uitstekend werk geleverd! Dank jullie wel!

29-07-2021
10
Lizett van IJperen

Alleen maar lof . En wat een aardig en behulpzaam personeel!

28-07-2021
8.7
Luuk de Waal

Heldere uitleg vooraf, ruim de tijd genomen om tot goed advies te komen. Over de uitvoering van spouwmuur isolatie met Envirifoam ben ik dik tevreden, kundige installateur die goed weet waar hij mee bezig is. Over de uitvoer vloerisolatie (nog) niet geheel tevreden maar daar wordt aan gewerkt: afgesproken was om de kruipruimte nog toegankelijk te houden, maar na uitvoer kwam ik erachter dat ik niet meer met goed fatsoen de kruipruimte in kom. Dit wordt opgepakt door Plus, en heb vertrouwen dat het goed gaat komen. Qua isolerende werking dik tevreden. Prettige communicatie, nette facturatie. Kan het uitbesteden van de klus bij Plus aan iedereen aanbevelen!

20-07-2021
10
Walter de Wit

PlusIsolatie heeft een spouwmuur isolatie gedaan, waarbij een knipvoeg aanwezig is. Deze wilde we graag mooi hersteld zien en dat is fantastisch gedaan! Complimenten voor het herstelwerk. Wij zijn dik tevreden. Nu hopen dat we komende winter wat minder hoeven te stoken!

11-06-2021
10
N.Hooijmans

Heel tevreden

06-06-2021
9.7
Mike Wiggelinkhuizen

Heel net bedrijf die met je meedenkt, en de beste oplossing voor de situatie bedenkt! Werken netjes en leggen alles duidelijk uit. Absolute aanrader!

12-05-2021
10
Robert Pieczarka

Echt huje bedrijf, goede kwaliteit,snelle services,en duidelijk advies. Beste prijs in mijn regio. Volgende maand nog vloerisolatie bij mijn doen. Dank je,mvg

26-04-2021
6.3
Niek van Steensel

Veel getob en gesteggel vooraf. Verschil van inzicht tussen de adviseur en uitvoerders. Ik moeite doen om parkeerplekken vrij te houden, maar de uitvoerder was na 15 minuten weer weg, omdat hij vond dat het niet kon, terwijl de adviseur het aangeraden had. Daarna radiostilte ipv een oplossing. Uiteindelijk is het geregeld, maar het kostte meer geld. Klantvriendelijkheid en service kunnen beter.

22-04-2021
10
P. Teeuwen

goede service

10-03-2021
9.8
E Versluis

Aanbrengen spouwmuurisolatie. Gemaakte afspraken worden bevestigd en nagekomen. De medewerkers gaan zich eerst oriënteren op mogelijke bouwkundige verrassingen voordat met de werkzaamheden wordt gestart. Na uitvoering is de werkplek schoon achtergelaten.

05-02-2021
10
Sander van Drongelen

Duidelijke offerte bespreking. De werkzaamheden konden snel ingepland worden. Isolatie werkzaamheden gingen snel en netjes gewerkt.

30-12-2020
10
Marije Turk

Goede service, vriendelijk geholpen, snel en netjes! En goed geholpen bij de subsidie aanvraag. Hadden we veel eerder moeten doen!

29-12-2020
9.2
Pieter Woerdeman

Bij een spouwmuur is het handig om samen even te controleren of alle gaten zijn gevuld. Om zeker te stellen dat alles is gedaan.

18-12-2020
9.2
G.C.A. Harmsen

Verbetering van de spouwmuurisolatie van een in 1979 gebouwde buitenmuur van de keuken, die toen volgens geldende inzichten geïsoleerd werd.

26-11-2020
10
Pien Gelijsteen

Keurige jongens die netjes werken en alles vlot en zorgvuldig te werk gaan!

26-11-2020
8.8
Annemarie Drost

Kwamen snel langs om te kijken wat mogelijk was. Denken goed met je mee. Erg vriendelijk.

13-11-2020
8.2
Cor Dix

Prima verlopen , kan hen aanbevelen

09-11-2020
8.8
Lars Muis

Over het algemeen zijn we tevreden, maar de afwerking had een stuk beter gekund, na afloop veel troep op straat die niet was opgeruimt, ook heeft men onder een behoorlijk deel van de dakpannen schuim geblazen en ligt er nu aminotherm op het dak. Ventilatiegaten van de kruipruimte zijn ook niet vrij gemaakt, daar ligt een dikke laag schuim in. Verder werkten de heren wel lekker snel en hebben ze de rest wel vakkundig gedaan (voor zover ik dat kan beoordelen - het zit tenslotte in de muur).

02-11-2020
9.3
Robert Steenhof

Snel gereageerd, zowel afspraak voor opname als voor levering snel gemaakt. Duidelijke aanwijzingen voor subsidiemogelijkheden aangegeven; scheelt zelf zoekwerk.

18-10-2020
8.7
M. Cremers

Goede service en uitvoering. Rekening gehouden met minder werk, erg prettig!

13-10-2020
5.7
Pompe van der Ploeg

ik ben tevreden

12-10-2020
10
M. Strijk e/o Hofman

Zowel de prijs/kwaliteit verhouding als de service zijn erg goed!

04-10-2020
10
J. Ouwehand

Aardige mannen

18-07-2020
10
Robert Trojanowski

Ik ben zeer tevreden

16-07-2020
9.2
G.E.A Linssen

Zeer aardige, bijzonder klant gerichte medewerkers. Snel en netjes gewerkt.

14-07-2020
8.7
Bert Jonkman

Goede uitleg werkzaamheden. Nette uitvoering van de werkzaamheden.

08-07-2020
10
Mariken Tan

Wel een beetje raar dat overal al 10 punten is ingevuld. Maar verder alles prima!

03-07-2020
9.5
J. Huls

Vlotte en prewttige afhandeling

30-06-2020
9.2
fam. Van Duijn

prima gegaan, korte termijn van offerte en uitvoering. aandacht voor uitvoering in tweede fase, dat de afgesproken tijdstip van aanvang wordt nagekomen en anders even bellen.

26-06-2020
10
C Menken

keurig uitgevoerd ben benieuwd naar resultaat

18-06-2020
10
Kortekaas

Ik ben meer dan tevreden en daarom geef ik voor alle punten het cijfer 10. Compliment aan alle medewerkers, zowel voorde mensen die het werk uitvoeren als de mensen in het achterland.

16-06-2020
7.7
Jeroen Wijker

Prima geholpen bij advies gesprek en latere vragen. Vorige week zijn de werkzaamheden uitgevoerd en helemaal tevreden. Mannen die het kwamen doen waren netjes en hebben nog wat extra uitleg gegeven.

15-06-2020
9.2
van Noorden

Geachte Hr, Mevr Ik ben vorige week zelf in de kruipruimte ( 170 m2) gegaan voor het leggen van een kabel en heb met eigen ogen gezien dat de isolatieklus als zeer zwaar moet worden aangemerkt. De ruimte waarin gewerkt moest worden is krap en de temperatuur hoog. Overigens zijn momenteel de doorgangen naar de verschillende ruimtes nog kleiner geworden door de aangebrachte isolatie, wat van mij ook een behoorlijke lenigheid vroeg. Kunt u mij zeggen hoeveel de isolateur verdient ( ca 3 uur werk) ? Ik hoop dat het salaris enigszins het zware werk compenseert. Met vriendelijke groet Peter van Noorden

13-06-2020
8
Haasnoot

Goed en snel werk verricht de jongens waren toppers.

10-06-2020
9
Eric Leerdam

De kozijnen van de zijgevel vuil door het cement. Ik kan er niet bij om het schoon te maken !!

05-06-2020
10
Jules Fokke

Helemaal tevreden over het geheel!!!!!!!!

01-06-2020
10
N.Hooijmans

Netjes gewerkt,resultaat nog afwachten

26-05-2020
10
D. Pinkse

Duidelijke afspraken, netjes gewerkt, nu ervaren of het lekker warm blijft deze winter.

21-05-2020
9
Willem Krijger

Zeer tevreden.

20-02-2020
8.3
Hans Teubel

Uitvoering van de werkzaamheden is prima, alleen moeten de mensen beter communiceren naar klant m.n. bij het leggen van de slang door de kamer en bij het opruimen zodat er geen schade in huis ontstaat. Bij een beter communicatie kan de klant waar nodig helpen, hulp vragen mag. Verder tevreden over de uitvoering.

09-12-2019
9.2
J.G. Smit

Het maken van een afspraak ging behoorlijk snel. Het advies werd goed uitgelegd. Ik kreeg een map met daarin alle gegevens over de producten en een offerte. Afspraak maken voor de werkzaamheden ging in goed overleg. De werkzaamheden zijn naar behoren gedaan. Alleen het opruimen had iets beter gekund. Door het slechte weer konden ze het boorgruis niet goed opvegen en opruimen. Dat heb ik toen het droog was zelf moeten doen.

09-11-2019
9.2
M. van de Graaff

Deskundig werk geleverd

20-05-2019
9
W. van Blijswijk

Prima uitgevoerd ben er heel tevreden mee.

17-04-2019
9.5
W. van Blijswijk

Keurige mannen hebben het werk naar behoren uitgevoerd en niet geplaatste beluchtigingen keurig van de rekening afgetrokken.

10-10-2018
10
Annemarie Willemsen

Heel tevreden over PlusIsolatie. Degelijk advies, nette uitvoering en vriendelijke mensen.

Meer beoordelingen