Werkzaamheden

Kaart nederland
Onze voordelen
  • 10 jaar garantie!
  • ikob-bkb gecertificeerd!
  • Binnen 1 dag klaar!
  • Direct wooncomfort!
  • Direct energie besparen!

Zuid-Holland

Zuid-Holland beoordeelt ons met een 9.3

Isolatiebedrijf Zuid-Holland - Plus Isolatie

Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf in Zuid-Holland? Dan bent u bij isolatiebedrijf Plus Isolatie B.V. aan het juiste adres. Wij van isolatiebedrijf Plus Isolatie B.V. hebben ook de gehele provincie Zuid-Holland als werkgebied. Voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, dakisolatie, zoldervloerisolatie en impregneren bent u als inwoner van Zuid-Holland bij ons aan het juiste adres! U ziet op deze webpagina verschillende isolatieprojecten die wij uitgevoerd hebben in de provincie Zuid-Holland. Wilt een gratis en vrijblijvend isolatieadvies van ons isolatiebedrijf? Wij komen graag bij u gratis en vrijblijvende de isolatiemogelijkheden bespreken. Vraag hier een gratis en vrijblijvend isolatieadviesgesprek aan of maak een afspraak door te bellen met 0548-547616.

Klanten uit Zuid-Holland beoordelen ons met een gemiddelde score van: 9.3

 

Natuurvriendelijk isoleren in provincie Zuid-Holland

Vanaf november 2023 is in geheel Nederland, dus ook in de provincie Zuid-Holland, natuurvriendelijk isoleren de nieuwe norm geworden. Natuurvriendelijk isoleren houdt in dat bij het isoleren van woningen of gebouwen rekening wordt gehouden met de beschermde diersoorten die in de spouwmuur aanwezig kunnen zijn. Denk aan bijvoorbeeld vleermuizen, gierzwaluwen of huismussen. Isolatiemonteurs van Isolatiebedrijf Plus Isolatie hebben de cursus '''natuurvriendelijk isoleren '' met succes afgerond en zijn in staat om uw woning in de provincie Zuid-Holland te voorzien van deze nieuwe manier van isoleren. Wilt u meer informatie over natuurvriendelijk isoleren in uw provincie Zuid-Holland? Bekijk hier dan onze uitgebreide pagina omtrent natuurvriendelijk isoleren.

Woning Natuurvrij maken in Waarder

Op 14-11-2023 is deze woning in Waarder, provincie Zuid-Holland natuurvrij gemaakt door isolatiebedrijf Plus Isolatie.

Werkzaamheden Natuurvrij maken

Eerst zetten de isolatiemonteurs de toegangen tot de spouwmuur dicht. Dit zijn o.a. de open stootvoegen, ventilatiegaten, dilatatievoegen en gaten en kieren bij ramen of regenpijpen. Daarna worden er op bepaalde plaatsen exclusion flaps geplaatst. Deze dienen als ontsnappingskans voor de beschermde diersoorten die in de spouwmuur aanwezig kunnen zijn. Vervolgens worden er vervangende verblijfplaatsen gecreëerd. Dit doen onze isolatiemonteurs door middel van het ophangen van een vleermuiskast of door bovenin de gevel een deel van de spouwmuur niet te isoleren.

offerte spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie Zuid-Holland

Plus Isolatie heeft in Zuid-Holland al meerdere woningen voorzien van spouwmuurisolatie. Wij hebben verschillende woningtypes geïsoleerd. Zo hebben wij spouwmuurisolatie aangebracht bij vrijstaande woningen, hoekwoningen, 2 onder 1 kap woningen en tussenwoningen. Het isoleren van de spouwmuur is een slimme manier om energie te besparen. De spouwmuurisolatie zorgt niet alleen voor comfort, maar een voor een daling van de energierekening. De besparing kan oplopen tot wel 25% op jaarbasis! Wilt u meer informatie over welke soorten spouwmuurisolatie wij aanbrengen? Klik dan op deze link voor meer informatie over spouwmuurisolatie.

Muurisolatie in Wassenaar, provincie Zuid-Holland

Op 01-09-2023 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie de muren van deze woning geïsoleerd. Voor de spouwmuurisolatie hebben wij het isolatiemateriaal van het merk Knauf Supafil gebruikt. Voorafgaande dit isolatieproces heeft een adviseur van ons isolatiebedrijf de muren geïnspecteerd en beoordeeld dat deze geschikt zijn voor na-isolatie. De muren zijn vervolgens door onze ervaren isolatiemonteurs volgens de laatste KOMO-richtlijnen geïsoleerd. De bewoner(s) van deze woning aan de Pieter Twentlaan in Wassenaar kunnen nu genieten van een goede muurisolatie, aangebracht door een professioneel isolatiebedrijf! De muurisolatie gaat zorgen voor een jaarlijkse energiebesparing van gemiddeld 25%. Daarnaast ontstaat er meer wooncomfort. Ook zal na de muurisolatie deze woning in Wassenaar beschikken over een verbeterd energielabel, wat vervolgens weer gunstig is voor een eventuele verkoop van de woning.

offerte spouwmuurisolatie

Spouwmuurvervuiling verwijderen in de provincie Zuid-Holland

Plus Isolatie heeft de expertise in huis om spouwmuurvervuiling te verwijderen. Sommige woningeigenaren hebben een woning met een vervuilde spouwmuur. Dit komt doordat er tijdens de bouw van de woning puin in de spouwmuur terecht is gekomen. Denk aan puin of aan houtresten. Door middel van endoscopisch onderzoek is dit goed in kaart te brengen. Ons ervaren team van isolatiemonteurs halen voorafgaand het aanbrengen van de spouwmuurisolatie eerst deze verontreining uit uw spouwmuur, zodat u zorgeloos kunt gaan isoleren.

Spouwverontreiniging verwijderen in Krimpen aan den IJssel

In Krimpen aan den IJssel aan de Breughelstraat heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 20-12-2023 bij deze woning spouwmuurverontreiniging verwijderd. Er worden net boven de verontreinigde plekken stenen uit de muur geslepen. Vervolgens word met de hand al het puin uit de spouwmuur verwijderd. Naderhand worden alle stenen weer netjes terug gevoegd. Nadat alle spouwverontreiniging verwijderd is kan er door de isolatiemonteurs begonnen worden met het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Alle medewerkers van isolatiebedrijf Plus isolatie zijn ervaren waardoor de bewoners aan de Breughelstraat in Krimpen aan den IJssel verzekerd zijn van een goede isolatieschil!

Vloerisolatie Zuid-Holland

Het aanbrengen van vloerisolatie in Zuid-Holland is een door Plus Isolatie veel uitgevoerde isolatieopdracht. Voor het isoleren van de vloer gebruiken wij met name icynene vloerisolatie, PIF isolatiefolie en RWF-HFO vloerisolatie. Het aanbrengen van deze vloerisolatie gebeurt op verschillende manieren. Bij het aanbrengen van Icynene PUR-schuim of RWF-HFO PUR-schuim wordt de vloerisolatie in lagen tegen de onderzijde van de vloer gesprayd. Hierdoor ontstaat er een naadloze isolatielaag. De laagdikte die wij aanbrengen gebeurd in overleg met de klant. Bij PIF-isolatiefolie wordt er een speciale folie aan de onderzijde van de vloer bevestigd. Het grote voordeel van deze laatste vloerisolatiemethode is dat de bewoners tijdens het aanbrengen van de folie de woning niet hoeven te verlaten. Zo heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie verschillende oplossingen voor een warme vloer. Dat is de reden waarom veel mensen in Zuid-Holland kiezen voor vloerisolatie van isolatiebedrijf Plus Isolatie.

Vloerisolatie in Bodegraven, provincie Zuid-Holland

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft de vloer van deze woning in Bodegraven aan de Boesemsingel op 26-04-2023 voorzien van  vloerisolatie. Hierbij hebben we de onderkant van de vloer naadloos geïsoleerd. Dankzij de vloerisolatie die is aangebracht door isolatiebedrijf Plus Isolatie is de koude vloer van de bewoners aan de Boesemsingel in Bodegraven verleden tijd!

Dakisolatie Zuid-Holland

Het aanbrengen/installeren van dakisolatie in Zuid-Holland is een isolatieklus die bij Plus Isolatie in goede handen is. Voordat er dakisolatie wordt aangebracht worden er eerst alle opties in kaart gebracht en besproken. Samen met de opdrachtgever overleggen wij wat de beste methode is om de dakisolatie toe te passen. Wel is het zo dat wij als isolatiebedrijf alleen woningen voorzien van dakisolatie in Zuid-Holland van binnenuit, dus tegen het houten dakbeschot aan. Wij gebruiken hiervoor de volgende isolatiematerialen: Icynene dakisolatie, PIF isolatiefolie en Knauf Timberframe dakisolatie.

Dakisolatie in Lisse aan de Gladiolenstraat

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft op 30-01-2024 het dak van deze woning geïsoleerd. Dakisolatie is een uitstekende manier om van de zolder een aangename leefruimte te maken. Dat is de reden dat de bewoner(s) van deze woning in Lisse hun woning op 30-01-2024 laten voorzien van dakisolatie. De dakisolatie wordt aan de binnenzijde voorzien van een naadloze isolatielaag. Dankzij deze isolatiemaatregel kunnen de bewoners gemiddeld tot 30% besparen op hun energienota. Zoekt u ook een isolatiebedrijf die in Lisse uw woning kan voorzien van dakisolatie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vraag een adviesgesprek aan op onze website of bel naar 0548-547616.

Bodemisolatie Zuid-Holland

In de provincie Zuid-Holland hebben wij ook verschillende bodemisolatie projecten mogen uitvoeren. Sommige gebieden in Zuid-Holland bevatten een vochtige vloer. Met name in deze gebieden is het voor de inwoners van Zuid-Holland interessant geweest om over te gaan tot bodemisolatie met isolatieparels. Lees hier meer informatie over bodemisolatie. Let op: er zit momenteel 6 euro per m2 subsidie op bodemisolatie. Om in aanmerking te komen voor subsidie op bodemisolatie dient u twee isolerende maatregelen uit te voeren, dan heeft ook u recht op subsidie op woning isolatie bij u in de provincie Zuid-Holland.

Bodemisolatie aan de Winterdijk in Gouda

Op 15-11-2023 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie deze kruipruimte in Gouda voorzien van een  bodemisolatie . De aangebrachte laagdikte bepaald de uiteindelijke isolatiewaarde. Optrekkend vocht en kou vanuit de kruipruimtebodem is bij deze bewoner(s) nu verleden tijd.

Kruipruimte isolatie verwijderen (isolatieparels & isolatiechips) in provincie Zuid-Holland

In bepaalde situaties is het noodzakelijk om kruipruimte-isolatie, zoals isolatieparels of isolatiechips, te verwijderen. Dit kan vereist zijn bij lekkage aan de waterleiding of bij de installatie van nieuw leidingwerk. Isolatiebedrijf Plus Isolatie biedt ook oplossingen voor deze vraagstukken met betrekking tot het verwijderen van kruipruimte isolatie bij u in de provincie Zuid-Holland.

Let op: Wij verzorgen uitsluitend de verwijdering van isolatieparels of isolatiechips. Voor het verwijderen van oude steenwoldekens of ander isolatiemateriaal dat aan de onderzijde van de vloer is bevestigd, bieden wij geen oplossing.

De verwijderde kruipruimte-isolatie wordt verzameld in Big Bags en tijdelijk opgeslagen om op een later moment opnieuw onder de vloer van uw woning te blazen. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om het oude isolatiemateriaal door ons te laten afvoeren. Deze optie wordt vaak gekozen als bijvoorbeeld een schuimbetonvloer gestort moet worden.

Zoldervloerisolatie Zuid-Holland

Naast dakisolatie hebben wij veel zoldervloerisolatie opdrachten uitgevoerd in Zuid-Holland. Voor het isoleren van de zoldervloer gebruikt isolatiebedrijf Plus Isolatie minerale glaswol van Knauf Supafil. Dit hoogwaardige isolatiemateriaal wordt in de ruimte tussen de balken geblazen, zodat er als het ware een warme deken ontstaat. U kunt op onze website onder het kopje zoldervloerisolatie meer informatie vinden over de werkwijze van zoldervloerisolatie. Als u zoldervloerisolatie combineert met een andere isolatiemaatregel, dan komt u in aanmerking voor €8 subsidie per vierkante meter.

Zoldervloerisolatie met Knauf Supafil in Koudekerk aan den Rijn

23-02-2024 was de dag dat isolatiebedrijf Plus Isolatie in Koudekerk aan den Rijn deze zoldervloer heeft geïsoleerd. Door uw zolder te isoleren kunt u de hoeveelheid energie die u voor de verwarming van uw woning gebruikt gemiddeld met 25% á 30% verlagen. Zoldervloerisolatie is goedkoper dan dakisolatie. Daar komt bij dat u na isolatie van uw zoldervloer de zolder niet langer mee verwarmt met de rest van uw woning. Het te verwarmen volume wordt dus kleiner. Het resultaat daarvan is dat u minder gas verbruikt om uw huis warm te houden en uw energiekosten omlaag gaan. De eigenaar van deze woning aan de Dr Vlaanderenlaan in Koudekerk aan den Rijn koos voor  zoldervloerisolatie. Op 23-02-2024 hebben medewerkers van isolatiebedrijf Plus Isolatie de ruimte tussen de balken van de zoldervloer opgevuld met Supafil van Knauf. Dit is een inblaaswol met een hoge isolatiewaarde.

ISDE subsidie 2024 op woningisolatie in Zuid-Holland

Ook in 2024 is het mogelijk voor inwoners van de provincie Zuid-Holland om subsidie aan te vragen voor woningisolatie. Hierdoor kunt u als eigenaar-bewoner van een woning in de provincie Zuid-Holland heel voordelig verduurzamen. U komt door deze nieuwe regeling al in aanmerking voor subsidie als u één isolatiemaatregel treft. Een isolatieadviseur van ons isolatiebedrijf bekijkt gratis en vrijblijvend voor uw woning in Zuid-Holland de isolatiemogelijkheden en of u in aanmerking komt voor deze energiesubsidie. Gratis adviesgesprek bij u in Zuid-Holland aanvragen!

Klanten beoordelingen in Zuid-Holland

9.3

score9.3
Snelheid afspraak maken9.5
Assortiment9.3
Levertijd werkzaamheden9.3
Documentatie materiaal9.1
Kwaliteit van het advies9.4
Kwaliteit v/d uitvoering9.3
30-01-2024
9.2
Ad van Zonneveld

Zeer tevreden over de duidelijkheid van het advies en de vriendelijke mensen die de uitvoering deden. En ook de mogelijkheid betreffende de subsidieaanvraag . Top !!!!

19-01-2024
10
Marcel Mulder

Vriendelijk en goed personeel. Hebben de klus snel en vakkundig geklaard, mijn complimenten!

20-12-2023
10
Matthe Wakker

Van begin tot eind volledig ontzorgd!

27-11-2023
10
B.J. van Bloois

Project is uitstekend uitgevoerd. Afspraken worden snel gemaakt en ook nagekomen. Reactietijd op email of telefoon is snel, meestal binnen een paar uur of anders dezelfde dag nog. Het werk is goed en volgens afspraak uitgevoerd. Vriendelijk, beleefd en vakbekwaam personeel. Ik kreeg meteen vanaf het begin een "goed" gevoel bij dit bedrijf, de sfeer is uitstekend alsmede de bereidheid om mee te denken. Volgende keer zeker weer!

18-11-2023
10
Willem Langeveld

Prima bedrijf tot nu toe referenties alvast gegeven voor dat alle werkzaamheden zijn verricht

30-08-2023
10
Francois Harinck

De spouwmuur is naar tevredenheid gevuld met isofoam. Plus isolatie was bij ons helder in de communicatie en is de gemaakte afspraken nagekomen. Voor de subsidieaanvraag hebben ze op verzoek zelfs een paar foto's verstrekt die zij gemaakt hadden.

29-08-2023
10
Rob Jansen

deskundig advies en afspraken zijn goed nagekomen

28-08-2023
10
Jean-Paul Opree

enorm snelle service, het maken van een afspraak, het langs komen voor een schouw, en daarna een 10 voor de uitvoering, een voorbeeld voor andere bedrijven, tot ziens en heel erg bedankt

28-08-2023
10
Adrie Goedhart

Zeer snel en vakkundig advies en uitvoering van de spouwmuur isolatie.

21-07-2023
10
P.S.C. van Dooren

Perfect uitgevoerd!

14-07-2023
10
A. van Vugt

Alles tot volle tevredenheid gerealiseerd

28-06-2023
8.2
Cor Holscher

Vriendelijke en nette werknemers, ruimen keurig alles op. Duidelijke vertegenwoordiger,en komt zijn afspraak na.

21-06-2023
10
Ricardo Bronkhorst

Geweldig bedrijf goed eb vriendelijk personeel

14-06-2023
10
Klaas Jan Mollema

Ondanks de soms wisselende omstandigheden bij Plus toch goede levering. Vriendelijke mensen. Wij zijn tevreden

13-06-2023
9.7
Ad Dekkers

Pascal was onze contactpersoon. Hij heeft ons deskundig advies gegeven en zorgde voor een snelle offerte.De medewerkers hebben het werk professioneel uitgevoerd en alles schoon opgeleverd.Wij zijn zeer tevreden.

24-05-2023
10
Erikjan Reijneveld

De werknemer was keurig op tijd en heeft hetwerk netjes en snel uitgevoerd. De gevel is geisoleerd met Suprafill. Je moet goed zoeken wil je de boorgaatjes kunnen vinden. Naar de kruipruimte zijn ventilatie gaten geboord en afdekt met een roostertje.

01-04-2023
10
Ane Marten de Vries

Vakkundig en netjes

31-03-2023
9.5
Bob van Lieshout

Aardige monteurs die netjes werken! Ik ben zeer tevreden over Plus Isolatie.

13-02-2023
10
Mom Assurantien

Betrouwbaar en werken netjes

07-02-2023
10
J.M.T. van Veen

Ik had alleen iets meer ondersteuning verwacht bij het aanvragen van de subsidie. Verder zijn de werkzaamheden keurig uitgevoerd. Kon niet zien dat ze geweest waren.

18-01-2023
10
M. Smit

Zeer tevreden over de communicatie, service en resultaat van onze vloerisolatie!

13-01-2023
9.2
Jochem van Delft

Altijd snel en goed geholpen!

13-01-2023
9.7
Hiske Kemme

Enige wat ik miste, was iets uitgebreidere voorlichting over de duurzaamheid van het gebruikte materiaal. Verder top!

09-01-2023
10
C. Doornekamp

Ik ben zeer tevreden

29-12-2022
10
J.E. Rasmussen

Top bedrijf,alles was snel geregeld.

04-11-2022
10
A. Boers

Werkzaamheden volgens offerte prima uitgevoerd! Netjes en accuraat gewerkt en opgeruimd. Na een telefoontje uitleg en foto's ontvangen voor aanvraag subsidie. ????????

03-11-2022
10
E. Seyfarth

Prima werk geleverd.

27-10-2022
8
Hans Fekkes

Prima en snel werk. Aardige mensen.

20-09-2022
10
Kees de Wolf

Doordat een afspraak kwam te vervallen waren we 2 maanden eerder aan de beurt dan verwacht. Werkzaamheden zijn snel en adequaat uitgevoerd, de kleur van het voegmiddel droogde erg mooi op en de geboorde gaten zijn daardoor nauwelijks terug te vinden. de locatie werd na afloop schoon opgeleverd. enige nadeel was de herrie die de voor de deur geparkeerde machinerie maakte, maar dat duurde slechts een halve dag. Nu nog even de winter afwachten om het verschil te kunnen meten.

30-07-2022
8.8
Peter Unger

Goed en vakkundig uitgevoerd.

16-06-2022
10
Marcel Lameris

Perfecte en duidelijk offertes en uitleg bij de opname van de werkzaamheden. Uitvoering conform afspraken en duidelijke handleiding mbt subsidie regeling.

13-06-2022
10
Ineke Visser

Prettig, vakkundig en schept vertrouwen. Dank jullie wel.

22-05-2022
10
Erwin van Pelt

Een tien is voor jullie is dik verdiend. Alles liep naar wens!

19-05-2022
9.5
Marcel Lameris

Duidelijk advies nav opname en afspraken worden keurig nagekomen.

13-05-2022
10
P. Wietzes

Zijn vriendelijk enWerken netjes en snel

21-04-2022
7.3
Victor Nihot

Aardige uitvoeringsmannen, gedoe met lekkende aansluitingen op het harnas ( nog tape beschikbaar gesteld om eea af te dichten), ik hoop dat de gehele spouw gevuld is, keurig op tijd, geen rommel achtergelaten, factuur naam nog te wijzigen!

30-03-2022
10
Lenneke van Beelen

alles tot in de puntjes geregeld en fijne mensen

28-03-2022
8.7
Inge Deutz

Prima advies en nette uitvoering, alles werd na de klus opgeruimd

28-03-2022
10
W. Meerkerk

Was top geregeld goede communicatie en keurig volgens afspraak

28-03-2022
9.7
Piet Sinke

Zeer fijne en snelle samenwerking met de mensen van Plus Isolatie. Klein probleempje van uitvoering werd supersnel en goed opgelost. Fijn en betrouwbaar bedrijf!

28-03-2022
10
wouter goudswaard

Super! echt maatwerk. en keurig gewerkt, maximaal resultaat

28-02-2022
10
Jan Wolters

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. Goed advies, nette werklui, en de 3 boorgaten die niet gevuld waren met cement, werd dezelfde dag van mijn belletje opgelost! Ook tijdens de vloerisolatie werd netjes de vloerbedekking afgedekt! Chapeau!

28-02-2022
8.5
M. Sanders

Oude isolatie verwijderen nieuwe aanbrengen in de gevel

28-02-2022
10
Michel vd Meer

Geweldig geholpen zeker een aanrader

16-02-2022
10
Jan Schut

Alles Prima geregeld. Vooral de uitvoering, personeel was gemotiveerd en meedenkend.

16-02-2022
10
Claudia de Ruiter

Super fijn bedrijf alleen 1 min punt ze kwamen 2 uur te laat

14-02-2022
9.7
Bart Bardega

Vriendelijke mensen die denken in oplossingen. Werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd.

14-02-2022
10
Jeroen Blokker

De bodemisolatie lag er snel keurig in

14-02-2022
9.2
Sebastiaan Kirkels

Zeer tevreden over de gehele service.

02-01-2022
7.5
Peter van Heur

heel jammer dat bij nacontrole blijkt dat er nog een aardige hoeveelheid isolatiemateriaal op het dak ligt. dit waait overal heen en is moeilijk weg te krijgen

16-12-2021
1.7
C.J Van Montfort

Geen aanrader. De adviseur meende een spouwmuur van 7 cm gezien te hebben, terwijl er geen spouwmuur was en het 'inspuitteam' in alle vroegte voor de muur stond! Enorm knullig en amateuristisch. Dus er zijn geen werkzaamheden uitgevoerd.....

07-12-2021
5.2
W. F. Erkens

De ontluchting van de kruipkelder zit wel heel laag, regenwater kan zo instromen en bedenk wat een laagje sneeuw kan doen. Dit is niet overdacht.

06-12-2021
10
Remco Alphenaar

Goed advies gekregen en vriendelijke/kundige vakmensen over de vloer gehad.

06-12-2021
10
Chris Bongaerts

Ik was helemaal tevreden. Niets aan toe te voegen

14-11-2021
9.7
Chris de Ridder/ D. Lokerse

Ik ben over alles heel tevreden. De uitvoering krijg van mij echter een 8 omdat na het aanbrengen van de isolatie er nog wat isolatiemateriaal terug te vinden is in me tuin. Het was wel al donker toen de medewerkers mijn huis verlieten en dat speelt natuurlijk mee in het zien van de op te ruimen materialen. Goed en zeer vriendelijk personeel.

12-11-2021
9
Gertjan van Rijn

Is allemaal soepel verlopen. Er was nog wat onduidelijkheid over het wel of niet meenemen van een muur naar de garage, maar is toch gewoon gedaan. Prijs was ook prima.

01-11-2021
9.7
Richard Klok

Isolatie was prima, snel en geruisloos. Alleen voor de isolatie van de kruipruimte zou het de uitvoerders sieren om iets op de vloer te leggen waar ze overheen kunnen lopen zodat niet de hele vloer 1 grote smeerboel wordt.

21-10-2021
10
Caroline Augustinus

Geweldig , echt mooi hoe dit allemaal gaat. Snel en accuraat en voortreffelijke vaklui die het materiaal hebben verwerkt

14-09-2021
8.7
J.Raaijmakers

Spauwmuur en vloerisolatie

01-09-2021
10
J.Raaijmakers

Uitstekend werk geleverd! Dank jullie wel!

29-07-2021
10
Lizett van IJperen

Alleen maar lof . En wat een aardig en behulpzaam personeel!

28-07-2021
8.7
Luuk de Waal

Heldere uitleg vooraf, ruim de tijd genomen om tot goed advies te komen. Over de uitvoering van spouwmuur isolatie met Envirifoam ben ik dik tevreden, kundige installateur die goed weet waar hij mee bezig is. Over de uitvoer vloerisolatie (nog) niet geheel tevreden maar daar wordt aan gewerkt: afgesproken was om de kruipruimte nog toegankelijk te houden, maar na uitvoer kwam ik erachter dat ik niet meer met goed fatsoen de kruipruimte in kom. Dit wordt opgepakt door Plus, en heb vertrouwen dat het goed gaat komen. Qua isolerende werking dik tevreden. Prettige communicatie, nette facturatie. Kan het uitbesteden van de klus bij Plus aan iedereen aanbevelen!

20-07-2021
10
Walter de Wit

PlusIsolatie heeft een spouwmuur isolatie gedaan, waarbij een knipvoeg aanwezig is. Deze wilde we graag mooi hersteld zien en dat is fantastisch gedaan! Complimenten voor het herstelwerk. Wij zijn dik tevreden. Nu hopen dat we komende winter wat minder hoeven te stoken!

11-06-2021
10
N.Hooijmans

Heel tevreden

06-06-2021
9.7
Mike Wiggelinkhuizen

Heel net bedrijf die met je meedenkt, en de beste oplossing voor de situatie bedenkt! Werken netjes en leggen alles duidelijk uit. Absolute aanrader!

12-05-2021
10
Robert Pieczarka

Echt huje bedrijf, goede kwaliteit,snelle services,en duidelijk advies. Beste prijs in mijn regio. Volgende maand nog vloerisolatie bij mijn doen. Dank je,mvg

26-04-2021
6.3
Niek van Steensel

Veel getob en gesteggel vooraf. Verschil van inzicht tussen de adviseur en uitvoerders. Ik moeite doen om parkeerplekken vrij te houden, maar de uitvoerder was na 15 minuten weer weg, omdat hij vond dat het niet kon, terwijl de adviseur het aangeraden had. Daarna radiostilte ipv een oplossing. Uiteindelijk is het geregeld, maar het kostte meer geld. Klantvriendelijkheid en service kunnen beter.

22-04-2021
10
P. Teeuwen

goede service

10-03-2021
9.8
E Versluis

Aanbrengen spouwmuurisolatie. Gemaakte afspraken worden bevestigd en nagekomen. De medewerkers gaan zich eerst oriënteren op mogelijke bouwkundige verrassingen voordat met de werkzaamheden wordt gestart. Na uitvoering is de werkplek schoon achtergelaten.

05-02-2021
10
Sander van Drongelen

Duidelijke offerte bespreking. De werkzaamheden konden snel ingepland worden. Isolatie werkzaamheden gingen snel en netjes gewerkt.

30-12-2020
10
Marije Turk

Goede service, vriendelijk geholpen, snel en netjes! En goed geholpen bij de subsidie aanvraag. Hadden we veel eerder moeten doen!

29-12-2020
9.2
Pieter Woerdeman

Bij een spouwmuur is het handig om samen even te controleren of alle gaten zijn gevuld. Om zeker te stellen dat alles is gedaan.

18-12-2020
9.2
G.C.A. Harmsen

Verbetering van de spouwmuurisolatie van een in 1979 gebouwde buitenmuur van de keuken, die toen volgens geldende inzichten geïsoleerd werd.

26-11-2020
10
Pien Gelijsteen

Keurige jongens die netjes werken en alles vlot en zorgvuldig te werk gaan!

26-11-2020
8.8
Annemarie Drost

Kwamen snel langs om te kijken wat mogelijk was. Denken goed met je mee. Erg vriendelijk.

13-11-2020
8.2
Cor Dix

Prima verlopen , kan hen aanbevelen

09-11-2020
8.8
Lars Muis

Over het algemeen zijn we tevreden, maar de afwerking had een stuk beter gekund, na afloop veel troep op straat die niet was opgeruimt, ook heeft men onder een behoorlijk deel van de dakpannen schuim geblazen en ligt er nu aminotherm op het dak. Ventilatiegaten van de kruipruimte zijn ook niet vrij gemaakt, daar ligt een dikke laag schuim in. Verder werkten de heren wel lekker snel en hebben ze de rest wel vakkundig gedaan (voor zover ik dat kan beoordelen - het zit tenslotte in de muur).

02-11-2020
9.3
Robert Steenhof

Snel gereageerd, zowel afspraak voor opname als voor levering snel gemaakt. Duidelijke aanwijzingen voor subsidiemogelijkheden aangegeven; scheelt zelf zoekwerk.

18-10-2020
8.7
M. Cremers

Goede service en uitvoering. Rekening gehouden met minder werk, erg prettig!

13-10-2020
5.7
Pompe van der Ploeg

ik ben tevreden

12-10-2020
10
M. Strijk e/o Hofman

Zowel de prijs/kwaliteit verhouding als de service zijn erg goed!

04-10-2020
10
J. Ouwehand

Aardige mannen

18-07-2020
10
Robert Trojanowski

Ik ben zeer tevreden

16-07-2020
9.2
G.E.A Linssen

Zeer aardige, bijzonder klant gerichte medewerkers. Snel en netjes gewerkt.

14-07-2020
8.7
Bert Jonkman

Goede uitleg werkzaamheden. Nette uitvoering van de werkzaamheden.

08-07-2020
10
Mariken Tan

Wel een beetje raar dat overal al 10 punten is ingevuld. Maar verder alles prima!

03-07-2020
9.5
J. Huls

Vlotte en prewttige afhandeling

30-06-2020
9.2
fam. Van Duijn

prima gegaan, korte termijn van offerte en uitvoering. aandacht voor uitvoering in tweede fase, dat de afgesproken tijdstip van aanvang wordt nagekomen en anders even bellen.

26-06-2020
10
C Menken

keurig uitgevoerd ben benieuwd naar resultaat

18-06-2020
10
Kortekaas

Ik ben meer dan tevreden en daarom geef ik voor alle punten het cijfer 10. Compliment aan alle medewerkers, zowel voorde mensen die het werk uitvoeren als de mensen in het achterland.

16-06-2020
7.7
Jeroen Wijker

Prima geholpen bij advies gesprek en latere vragen. Vorige week zijn de werkzaamheden uitgevoerd en helemaal tevreden. Mannen die het kwamen doen waren netjes en hebben nog wat extra uitleg gegeven.

15-06-2020
9.2
van Noorden

Geachte Hr, Mevr Ik ben vorige week zelf in de kruipruimte ( 170 m2) gegaan voor het leggen van een kabel en heb met eigen ogen gezien dat de isolatieklus als zeer zwaar moet worden aangemerkt. De ruimte waarin gewerkt moest worden is krap en de temperatuur hoog. Overigens zijn momenteel de doorgangen naar de verschillende ruimtes nog kleiner geworden door de aangebrachte isolatie, wat van mij ook een behoorlijke lenigheid vroeg. Kunt u mij zeggen hoeveel de isolateur verdient ( ca 3 uur werk) ? Ik hoop dat het salaris enigszins het zware werk compenseert. Met vriendelijke groet Peter van Noorden

13-06-2020
8
Haasnoot

Goed en snel werk verricht de jongens waren toppers.

10-06-2020
9
Eric Leerdam

De kozijnen van de zijgevel vuil door het cement. Ik kan er niet bij om het schoon te maken !!

05-06-2020
10
Jules Fokke

Helemaal tevreden over het geheel!!!!!!!!

01-06-2020
10
N.Hooijmans

Netjes gewerkt,resultaat nog afwachten

26-05-2020
10
D. Pinkse

Duidelijke afspraken, netjes gewerkt, nu ervaren of het lekker warm blijft deze winter.

21-05-2020
9
Willem Krijger

Zeer tevreden.

20-02-2020
8.3
Hans Teubel

Uitvoering van de werkzaamheden is prima, alleen moeten de mensen beter communiceren naar klant m.n. bij het leggen van de slang door de kamer en bij het opruimen zodat er geen schade in huis ontstaat. Bij een beter communicatie kan de klant waar nodig helpen, hulp vragen mag. Verder tevreden over de uitvoering.

09-12-2019
9.2
J.G. Smit

Het maken van een afspraak ging behoorlijk snel. Het advies werd goed uitgelegd. Ik kreeg een map met daarin alle gegevens over de producten en een offerte. Afspraak maken voor de werkzaamheden ging in goed overleg. De werkzaamheden zijn naar behoren gedaan. Alleen het opruimen had iets beter gekund. Door het slechte weer konden ze het boorgruis niet goed opvegen en opruimen. Dat heb ik toen het droog was zelf moeten doen.

09-11-2019
9.2
M. van de Graaff

Deskundig werk geleverd

20-05-2019
9
W. van Blijswijk

Prima uitgevoerd ben er heel tevreden mee.

17-04-2019
9.5
W. van Blijswijk

Keurige mannen hebben het werk naar behoren uitgevoerd en niet geplaatste beluchtigingen keurig van de rekening afgetrokken.

10-10-2018
10
Annemarie Willemsen

Heel tevreden over PlusIsolatie. Degelijk advies, nette uitvoering en vriendelijke mensen.

Meer beoordelingen