Gevelisolatie met Knipvoeg Kampen

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Gevelisolatie met Knipvoeg Kampen

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Kampen
Straatnaam:Sint Jorisstraat
Soort isolatie:Gevel isolatie
Uitvoerdatum:11-12-2019
  • Gevel isolatie
  • Knipvoeg herstellen

Kampen

Gevelisolatie met Knipvoeg Kampen

Kampen

Gevelisolatie met Knipvoeg Kampen

Kampen

Gevelisolatie met Knipvoeg Kampen

 

Kampen, 11-12-2019

Gevel isolatie in Kampen op 11-12-2019

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft bij deze woning in Kampen gevel isolatie aangebracht. Doordat de bewoners van deze woning in Kampen hun gevels hebben laten isoleren met minerale glaswol van Knauf Supafil zijn zij verzekerd van kwaliteit. Ons team van isolatiemonteurs hebben de gevel isolatie volgens de laatste KOMO-richtlijnen aangebracht. Dankzij de aangebrachte gevel isolatie is een koude binnenmuur nu verleden tijd. Daarnaast gaan de bewoners van deze woning in Kampen besparen op hun energienota. Gezien de huidige gasprijzen is dit dus een slimme investering!

Is mijn gevel geschikt voor isolatie?

Als uw woning is gebouwd na 1924 dan is het vrijwel zeker dat de gevels van uw woning voorzien zijn van een spouwmuur. De spouw is de ruimte tussen beide gevels in. Woningen gebouwd voor 1978 hebben vrijwel zeker vanuit de bouw uit een lege spouw. Indien er geen vervuiling in deze spouw zit is de kans groot dat uw gevels geschikt zijn voor spouwmuurisolatie.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Kampen

offerte spouwmuurisolatie

Knipvoeg herstel na spouwmuurisolatie

Wij hebben bij deze woning in Kampen aan de Sint Jorisstraat na het aanbrengen van spouwmuurisolatie ook de knipvoeg weer in ere hersteld. Een knipvoeg is als het ware een voeg die een paar millimeter uitsteekt ten opzichte van de steen. Om een spouwmuur te isoleren, worden er op de kruising van de voeg gaten geboord. Naderhand worden deze boorgaten netjes opnieuw gevoegd, en is er door onze ervaren isolatiemonteurs extra aandacht besteed aan het herstellen van de knipvoeg.