Jaren 30 woning isoleren 2 onder 1 kap

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Jaren 30 woning isoleren 2 onder 1 kap

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Hengelo
Straatnaam:Hengelose Esstraat
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie jaren 30 woning
Uitvoerdatum:13-12-2019
  • Spouwmuurisolatie jaren 30 woning

Hengelo

Jaren 30 woning isoleren 2 onder 1 kap

Hengelo

Jaren 30 woning isoleren 2 onder 1 kap

Hengelo

Jaren 30 woning isoleren 2 onder 1 kap

 

Hengelo, 13-12-2019

Spouwmuurisolatie jaren 30 woning in Hengelo

U ziet hier Plus Isolatie isolatiewerkzaamheden uitvoeren aan een karakteristieke jaren 30 woning in Hengelo aan de Hengelose Esstraat. Voorafgaand dit isolatie proces heeft onze isolatieadviseur vastgesteld dat spouwmuurisolatie van deze jaren 30 woning een goede manier is om energie te besparen. De bewoners kunnen nu dankzij de spouwmuurisolatie een besparing van gemiddeld 25% verwachten op hun energiekosten. De warmte blijft nu beter in het huis waardoor de verwarming in koudere periodes van het jaar minder vaak/lang aan hoeft om de gewenste binnentemperatuur te behalen. Vooral met de stijging van de gasprijzen is dit een zeer verstandige investering!

Spouwmuurisolatie bij een jaren 30 woning, moet ik dat nou wel doen?

Veel mensen vallen voor de karakteristieke uitstraling van een jaren 30 woning. Met name de bouwstijl en de uitstraling is wat veel mensen aanspreekt. Een nadeel kan zijn dat woningen uit de jaren 30 hogere energiekosten met zich mee brengen dan een gemiddelde woning. In deze bouwperiode stond energiebesparing niet op prioriteit nummer 1. Wel werden de huizen in de jaren 30 gebouwd met het idee om meer dan 100 jaar mee te gaan. De bouwconstructie ziet dan ook goed in elkaar. Zo ook bijvoorbeeld de spouwmuren. Door de jaren hebben wij gemerkt dat juist de spouwmuren van een jaren 30 woning uitstekend te isoleren is. De spouwmuur is vaak schoon en breed genoeg om op een verantwoorde manier te isoleren. Ook het type steen en het voegwerk van een jaren 30 woning is vaak van hoge kwaliteit.

Mijn jaren 30 woning heeft een knipvoeg, is dit een probleem?

Nee, Plus Isolatie heeft de vakmanschap en het gereedschap in huis om de knipvoeg van uw jaren 30 woning in ere te herstellen. Wij nemen de tijd voor iedere isolatieklus en hechten veel waarde aan details, en dat resulteert weer in tevreden klanten.

Samenvattend:

Spouwmuurisolatie van uw jaren 30 woning is bij ons in goede handen. Ons team van ervaren isolatiemonteurs nemen de tijd om de spouwmuurisolatie op de juiste manier aan te brengen. Ook zijn de meeste woningen uit de jaren 30 zeer geschikt voor spouwmuurisolatie. Vraag vrijblijvend een isolatieadviesgesprek aan om uit te rekenen hoeveel u kunt besparen met het isoleren van uw eigen karakteristieke woning uit de jaren 30.

Bekijk hier onze isolatie projecten in Hengelo

offerte spouwmuurisolatie

Meer informatie over spouwmuurisolatie