Muurisolatie Meppel

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Muurisolatie Meppel

Provincie:Drenthe
Woonplaats:Meppel
Straatnaam:Marten Ottenlaan
Soort isolatie:Het aanbrengen van 9 ventilatieroosters
Uitvoerdatum:31-01-2020
  • Het aanbrengen van 9 ventilatieroosters
  • Muurisolatie

Meppel

Muurisolatie Meppel

Meppel

Muurisolatie Meppel

 

Ventilatiekanalen aanbrengen naar de kruipruimte

Naast de spouwmuurisolatie hebben wij bij deze woning ook 9 ventilatieroosters aangebracht naar de kruipruimte. Het is van belang dat ook na de aangebrachte spouwmuurisolatie de kruipruimte kan blijven ventileren. De isolatieadviseur heeft beoordeeld dat voor deze woning in Meppel negen ventilatieroosters voldoende zijn om te zorgen voor een goede ventilatie.

Meppel, 31-01-2020

Muurisolatie Meppel

Plus Isolatie heeft bij de bewoners aan de Marten Ottenlaan in Meppel muurisolatie aangebracht. De bewoners waren op zoek naar een goede manier om energie te besparen. Eén van onze isolatieadviseurs heeft enige tijd terug bij deze woningeigenaren in Meppel grondig in kaart gebracht welke isolatiemaatregelen er voor deze woning nog mogelijk zijn. Hieruit bleek dat de bewoners met name nog veel rendement kunnen behalen met muurisolatie. De bewoners stemden in met deze isolatiemaatregelen en er werd en datum ingepland voor het uitvoeren van de muurisolatie. Onze isolatieploeg is op de afgesproken datum en tijd langs geweest in Meppel om de muurisolatie op de juiste manier aan te brengen. Deze woningeigenaren in Meppel kunnen nu dankzij de muurisolatie genieten van meer wooncomfort in de winter en zomer met daarnaast een lagere energierekening. Komt u ook uit Meppel? En wilt u meer weten over muurisolatie? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om de isolatiemogelijkheden te bespreken!

Wat zijn nou eigenlijk de grootste voordelen van muurisolatie?

Muurisolatie is energiebesparend, de terugverdientijd van muurisolatie ligt tussen de 3 a 5 jaar.
U creëert met muurisolatie meer wooncomfort: Lekker koel in de zomer en warm in de winter.
Muurisolatie zorgt voor een gunstiger energielabel van uw woning. Onderzoek heeft aangetoond dat een gunstiger energielabel zorgt voor waardestijging van uw woning.

Ik woon ook in Meppel, is mijn woning geschikt voor muurisolatie?

Als uw woning in Meppel gebouwd is tussen 1930 en 1975 kunnen wij vrijwel zeggen dat er tijdens de bouw van uw woning geen spouwmuurisolatie is aangebracht. Het kan uiteraard zo zijn dat de vorige bewoners van uw woning in het verleden de muren al hebben laten isoleren. Als u dit niet zeker weet raden wij aan om eens contact met ons op te nemen om ook een vrijblijvend isolatieadviesgesprek in te plannen. Eén van onze adviseurs kan dan vaststellen of bij uw woning in Meppel nog muurisolatie kan worden aangebracht.

Samenvattend:

Als u er over nadenkt om uw woning te gaan verduurzamen, dan is het een goede overweging om eens na te denken over muurisolatie. De investering in muurisolatie verdiend zich in aanzienlijke tijd terug. Daarnaast kunt u direct genieten van meer wooncomfort. Deze bewoners in Meppel gingen u al voor met muurisolatie!

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Meppel

offerte spouwmuurisolatie