Drenthe

Drenthe beoordeelt ons met een 9.4

Isolatiebedrijf Drenthe - Plus Isolatie

Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf in Drenthe? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres. Wij van Plus Isolatie hebben ook de provincie Drenthe als werkgebied. Voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, bodemisolatie, dakisolatie, zoldervloerisolatie en zonnepanelen bent u als inwoner van Drenthe bij ons aan het juiste adres! U ziet op deze webpagina verschillende isolatieprojecten die wij uitgevoerd hebben in de provincie Drenthe.

Klanten uit Drenthe beoordelen ons met een gemiddelde score van: 9.4

Spouwmuurisolatie Drenthe

Plus Isolatie heeft in Drenthe al meerdere woningen voorzien van spouwmuurisolatie. Wij hebben verschillende woningtypes geïsoleerd. Zo hebben wij spouwmuurisolatie aangebracht bij vrijstaande woningen, hoekwoningen, 2 onder 1 kap woningen en tussenwoningen. Het isoleren van de spouwmuur is een slimme manier om energie te besparen. De spouwmuurisolatie zorgt niet alleen voor comfort, maar een voor een daling van de energierekening. Lees hier meer informatie over spouwmuurisolatie.

Muurisolatie 2 onder 1 kap woning in Ruinerwold

Plus Isolatie heeft op 05-06-2019 deze 2 onder 1 kap woning in Ruinerwold aan de Berghuizen in de provincie Drenthe voorzien van muurisolatie. Het isoleren van de muur is een uitstekende manier om af te rekenen met de steeds maar stijgende energierekening.

Spouwmuurverontreiniging verwijderen in de provincie Drenthe

Plus Isolatie heeft de expertise in huis om spouwmuurverontreiniging te verwijderen. Sommige woningeigenaren hebben een woning met een vervuilde spouwmuur. Dit komt doordat er tijdens de bouw van de woning puin in de spouwmuur terecht is gekomen. Denk aan puin of aan houtresten. Door middel van endoscopisch onderzoek is dit goed in kaart te brengen. Ons ervaren team van isolatiemonteurs halen voorafgaand de spouwmuurisolatie eerst deze verontreining uit uw spouwmuur, zodat u zorgeloos kunt gaan isoleren.

Vloerisolatie Drenthe

Het aanbrengen van vloerisolatie in Drenthe is een door Plus Isolatie veel uitgevoerde isolatieopdracht. Voor het isoleren van de vloer gebruiken wij met name icynene vloerisolatie en ecofoam vloerisolatie. Het aanbrengen van deze vloerisolatie gebeurt op een milieuvriendelijke manier die niet schadelijk is voor mens en milieu. Veel mensen in Drenthe kiezen voor vloerisolatie van Plus Isolatie.

Vloerisolatie in Gieten, provincie Drenthe

Op 22-03-2019 is deze vloer in Gieten voorzien van  vloerisolatie. De bewoner(s) hadden last van een koude woonkamervloer en wilden graag bijdragen aan een beter milieu. Plus Isolatie heeft de onderzijde van deze vloer naadloos geïsoleerd. Ook is er 30 centimeter van de funderingsmuur mee-gesprayd zodat de kou niet via deze funderingsmuren naar de vloer kan trekken. Evenals spouwmuurisolatie is ook  vloerisolatie een snelle en efficiënte methode om de isolatiewaarde van woningen te verhogen. Plus Isolatie heeft de vloer van deze woning in Gieten op 22-03-2019 voorzien van  vloerisolatie. Hierbij hebben we de onderkant van de vloer naadloos geïsoleerd. Het waren in eerste instantie niet de energiekosten waardoor de eigenaar van dit huis bij ons aanklopte en om vloerisolatie vroeg. De vloer van de woonkamer trok vooral ’s ochtends koud op en hierover werd door de bewoners regelmatig geklaagd. Daarnaast wilde dit huishouden met de vloerisolatie ook een bijdrage aan het klimaat leveren. Via een ongeïsoleerde vloer lekt immers veel energie weg. De centrale verwarming verwarmt dan ook onbedoeld de kruipruimte onder de woning. We hebben ook 30 centimeter van de funderingsmuur mee-geïsoleerd. Kou uit de bodem trekt namelijk via de muren in de kruipruimte naar de vloer om van daaruit verder de woning in te trekken. Daar hebben de bewoners van deze woning geen last meer van. Ze hebben er gelukkig ook geen koude voeten meer.

Dakisolatie Drenthe

Het aanbrengen / installeren van dakisolatie in Drenthe is een isolatieklus die bij Plus Isolatie in goede handen is. Voordat er dakisolatie wordt aangebracht worden er eerst alle opties in kaart gebracht en besproken. Samen met de opdrachtgever overleggen wij wat de beste methode is om toe te passen. Wel is het zo dat wij als isolatiebedrijf alleen woningen voorzien van dakisolatie in Drenthe van binnenuit. Wij gebruiken hiervoor de volgende isolatiematerialen: Icynene dakisolatie, Ecofoam dakisolatie en Knauf Timberframe dakisolatie.

Dakisolatie in Gieten

Plus Isolatie heeft op 11-07-2018 het dak van deze woning geïsoleerd. Dakisolatie is een uitstekende manier om van de zolder een aangename leefruimte te maken. Zo hebben de bewoner(s) van deze woning in Gieten hun woning op 11-07-2018 laten voorzien van dakisolatie. De dakisolatie wordt aan de binnenzijde voorzien van een naadloze isolatielaag met Icynene, Knauf Timberframe of Ecofoam. Dankzij deze isolatiemaatregel kunnen de bewoners gemiddeld tot 25% besparen op hun energienota.

Bodemisolatie Drenthe

In de provincie Drenthe hebben wij ook verschillende bodemisolatie projecten mogen uitvoeren. Sommige gebieden in Drenthe bevatten een vochtige vloer. Met name in deze gebieden is het voor de inwoners van Drenthe interessant geweest om over te gaan tot bodemisolatie met parels. Lees hier meer informatie over bodemisolatie.

Bodemisolatie aan de Banderschulte in Rolde

Op 03-04-2019 heeft Plus Isolatie deze kruipruimte in Rolde voorzien van een  bodemisolatie . De aangebrachte laagdikte bepaald de uiteindelijke isolatiewaarde. Optrekkend vocht en kou vanuit de kruipruimtebodem is bij deze bewoner(s) nu verleden tijd.  bodemisolatie voorkomt dat kou en vocht vanuit de zandgrond onder het huis via de kruipruimte de woning intrekken. Deze isolatiemethode waarbij de kruipruimte van onderaf wordt geïsoleerd, vormt hiermee een uitstekende aanvulling op vloerisolatie. In deze woning in Rolde heeft Plus Isolatie op 03-04-2019 de bodem van de kruipruimte geïsoleerd. Waar vloerisolatie het probleem van tocht en kou uit uw kruipruimte van boven naar beneden aanpakt, doet  bodemisolatie dit van beneden naar boven. Met  bodemisolatie voorkomt u helaas niet dat er energie via de ongeïsoleerde vloer naar uw kruipruimte weglekt. Daarom heeft vloerisolatie – mits toepasbaar – altijd de voorkeur boven  bodemisolatie . Maar een combinatie van beide isolatiemethoden is nog effectiever. Er zijn diverse isolatiematerialen waarmee u de bodem van uw kruipruimte kunt isoleren. Chips of korrels van EPS zijn voor dit doel heel geschikt, omdat ze de zandbodem luchtdicht afsluiten van de rest van uw kruipruimte. EPS kan geen water opnemen en houdt het vocht daarom mooi onder zich.

Zoldervloerisolatie Drenthe

Naast dakisolatie hebben wij veel zoldervloerisolatie opdrachten uitgevoerd in Drenthe. Voor het isoleren van de zoldervloer gebruiken wij minerale glaswol van Knauf Supafil. Dit hoogwaardige isolatiemateriaal wordt in de ruimte tussen de balken geblazen, zodat er als het ware een warme deken ontstaat. U kunt op onze website onder het kopje zoldervloerisolatie meer informatie vinden over de werkwijze van zoldervloerisolatie.

Referentie Zoldervloerisolatie in Gieten Drenthe op 14-02-2019

Warme lucht trekt van nature altijd naar boven. Het is daarom niet meer dan logisch om via dak- of  zoldervloerisolatie te voorkomen dat uw energie via het dak van uw woning weglekt. Bij deze woning aan de Liesterkrallen in Gieten heeft Plus Isolatie op 14-02-2019 de  zoldervloerisolatie geïsoleerd. Hierbij is het glaswol Supafil van Knauf als isolatiemateriaal gebruikt. U kunt uw zolder op twee manieren isoleren: via het dak en via de  zoldervloerisolatie. Wat de beste manier is, hangt af van het doel waarvoor u uw zolder wilt gebruiken. Gebruikt u die ook na isolatie alleen als rommelzolder? Dan is de enige functie van de zolderisolatie dat u de warmte onder uw zolder houdt. Op de zolder zelf zult u dan nauwelijks komen, en al helemaal niet voor langere tijd. Het is dan dus niet zo’n probleem dat de zolder zelf niet geïsoleerd is. Op een rommelzolder is dakisolatie daarom overbodig. Met de vloerisolatie voorkomt u dat u die zolder onbedoeld meeverwarmt, zodra u uw centrale verwarming hoger zet.

Klanten beoordelingen in Drenthe

9.4

score9.4
Snelheid afspraak maken9.7
Assortiment9.3
Levertijd werkzaamheden9.6
Documentatie materiaal9.1
Kwaliteit van het advies9.3
Kwaliteit v/d uitvoering9.2
13-05-2019
10
Erwin Nijdam

Beetje jammer door kapotte/verkeerde zakken best wel veel isolatie door de straat verspreid

30-04-2019
9.2
D. Kinds

Het advies vond ik heel goed. De uitvoering leek mij heel snel. Vanmorgen kon ik aan de thermostaat al zien dat het effect heeft.

21-04-2019
8.8
Fam Kampherbeek

Vanwege de zomer temperatuur momenteel kunnen we het effect niet vernemen. We zullen zien

03-04-2019
8.7
G. Wiebenga

Jammer van de parels die weg waaiden door de tuin, dit deed denken aan de containerramp boven de eilanden.Verder uitstekend.

03-04-2019
8.8
Paul de Vries

Vriendelijk, duidelijk en snel klaar

16-10-2018
10
H. Strikkers

Op 25 september 2018 spouwmuurisolatie laten aanbrengen. Goed werk door Richard en Wesley!! Fijne hardwerkende jongens die niet te beroerd zijn wat kleine dingen extra te doen. Complimenten voor het geleverde werk.

12-07-2018
8.2
Hedde van der velde

Beoordeling over kwaliteit werkzaamheden kan alleen ingevuld worden na aantoning effect

26-06-2018
10
inge Muter

Alles prima voor elkaar en conform opdracht gedaan

Meer beoordelingen