Drenthe

Drenthe beoordeelt ons met een 9.4

Isolatiebedrijf Drenthe - Plus Isolatie

Bent u op zoek naar een isolatiebedrijf in Drenthe? Dan bent u bij isolatiebedrijf Plus Isolatie B.V. aan het juiste adres. Wij van isolatiebedrijf Plus Isolatie B.V. hebben ook de gehele provincie Drenthe als werkgebied. Voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie, kruipruimte isolatie, dakisolatie, zoldervloerisolatie, spouwmuurisolatie herstellen, oude spouwmuurisolatie verwijderen, kruipruimte isolatie verwijderen en impregneren bent u als inwoner van Drenthe bij ons aan het juiste adres! U ziet op deze webpagina verschillende isolatieprojecten die wij uitgevoerd hebben in de provincie Drenthe. Wilt een vrijblijvend isolatieadvies van ons isolatiebedrijf? Wij komen graag bij u gratis en vrijblijvend de isolatiemogelijkheden bespreken. Vraag hier een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

Klanten uit Drenthe beoordelen ons met een gemiddelde score van: 9.4

Isolatieaanpak voor woningen in het versterkingsprogramma Noord-Drenthe

Woningeigenaren in de provincie Drenthe die onder het versterkingsprogramma vallen kunnen vanaf het eerste kwartaal van 2025 subsidie aanvragen om hun woning te isoleren (Maatregel 29). De gemeenten Aa en Hunze, Noordenveld en Tynaarlo vallen onder deze isolatieaanpak. De subsidie geldt met terugwerkende kracht vanaf 25 april 2023 en loopt door tot en met 31 december 2035. Eigenaren van woningen krijgen 100% van de isolatiekosten vergoed tot een maximum van €40.000. Dit is inclusief de al bestaande landelijke ISDE-subsidie. U kunt dus deze extrasubsidie pas begin 2025 aanvragen, maar u kunt al wel vast beginnen met isoleren. De kosten die u hiervoor maakt, worden later vergoed. Tussentijds ontvangt u de landelijke ISDE-isolatiesubsidie

Bel mij terug!

Gratis en vrijblijvend isolatieadvies voor uw woning in de provincie Groningen

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Natuurvriendelijk isoleren in provincie Drenthe

Vanaf november 2023 is in geheel Nederland, dus ook in de provincie Drenthe, natuurvriendelijk isoleren de nieuwe norm geworden. Natuurvriendelijk isoleren houdt in dat bij het isoleren van woningen of gebouwen rekening wordt gehouden met de beschermde diersoorten die in de spouwmuur aanwezig kunnen zijn. Denk aan bijvoorbeeld vleermuizen, gierzwaluwen of huismussen. Isolatiemonteurs van Isolatiebedrijf Plus Isolatie hebben de cursus '''natuurvriendelijk isoleren '' met succes afgerond en zijn in staat om uw woning in de provincie Drenthe te voorzien van deze nieuwe manier van isoleren. Wilt u meer informatie over natuurvriendelijk isoleren in uw provincie Drenthe? Lees dan meer informatie op onze uitgebreide webpagina omtrent natuurvriendelijk isoleren.

Woning natuurvriendelijk isoleren in Weiteveen

Op 02-04-2024 is deze woning in Weiteveen, provincie Drenthe natuurvriendelijk geïsoleerd door de isolatiemonteurs van isolatiebedrijf Plus Isolatie.

Eerst de woning natuur vrij maken

Bij deze woning is Plus Isolatie een tijd terug al op locatie geweest om de woning natuur vrij te maken. Hierbij zetten de isolatiemonteurs de toegangen tot de spouwmuur dicht. Dit zijn o.a. de open stootvoegen, ventilatiegaten, dilatatievoegen en gaten en kieren bij ramen of regenpijpen. Daarna worden er op bepaalde plaatsen exclusion flaps geplaatst. Deze dienen als ontsnappingskans voor de beschermde diersoorten die in de spouwmuur aanwezig kunnen zijn. Vervolgens worden er vervangende verblijfplaatsen gecreëerd. Dit doen onze isolatiemonteurs door middel van het ophangen van een vleermuiskast of door bovenin de gevel een deel van de spouwmuur niet te isoleren.

Daarna starten met natuurvriendelijk isoleren

De isolatiemonteurs beginnen met het klaarzetten van materiaal en starten de inblaasmachine op. Met gespecialiseerde apparatuur boren de monteurs kleine gaten in de voegen van uw buitenmuur. Deze gaten dienen als toegangspunten voor het inblazen van isolatiemateriaal. Nadat de gaten zijn geboord, wordt het isolatiemateriaal met behulp van inblaasmachine in de spouwmuur gespoten. Dit materiaal vult de ruimte tussen de binnen- en buitenmuur en verbetert de thermische prestaties van deze woning. Zodra de spouwmuur volledig is gevuld met isolatiemateriaal, worden de boorgaten zorgvuldig afgedicht met voegsel die zo goed als mogelijk overeenkomt met de kleur van de bestaande voeg. Na voltooiing van de isolatiewerkzaamheden controleren de monteurs de muur nogmaals om ervoor te zorgen dat alles correct is uitgevoerd. Eventueel achtergebleven puin wordt opgeruimd, en het terrein wordt netjes achtergelaten.

Spouwmuurisolatie Drenthe

Plus Isolatie heeft in Drenthe al meerdere woningen voorzien van spouwmuurisolatie. Wij hebben verschillende woningtypes geïsoleerd. Zo hebben wij spouwmuurisolatie aangebracht bij vrijstaande woningen, hoekwoningen, 2 onder 1 kap woningen en tussenwoningen.Het isoleren van de spouwmuur is niet alleen een slimme keuze voor energiebesparing, maar het draagt ook bij aan het comfort in huis door een constantere temperatuur te behouden. Onze klanten in Drenthe zijn dan ook tevreden met de resultaten van onze isolatiewerkzaamheden. Dit blijkt niet alleen uit de verlaagde energierekeningen, maar ook uit de positieve feedback die we ontvangen van onze klanten uit Drenthe. Wilt u meer weten over de verschillende soorten spouwmuurisolatie die wij aanbieden? Klik dan op de volgende link voor gedetailleerde informatie over onze isolatieoplossingen.

Spouwmuurisolatie twee onder 1 kap woning jaren 60

Onlangs zijn de ervaren isolatiemonteurs van ons isolatiebedrijf aan het werk geweest bij deze jaren 60 woning aan de Stuifzandseweg in Hoogeveen. Toen deze twee onder 1 kap woning gebouwd werd in de jaren 60 was er nog geen aandacht voor woningisolatie. Zowel de spouwmuur, vloer en dak zijn vanaf de bouw van deze woningen niet geïsoleerd. De bewoners hebben besloten om op 11-01-2021 de spouwmuurisolatie aan te laten brengen, om zodoende er de komende winters meer comfortabel bij te zitten. Ook gaan deze bewoners een besparing op hun energienota tegemoet zien.

offerte spouwmuurisolatie

Spouwmuurvervuiling verwijderen in de provincie Drenthe

Plus Isolatie heeft de expertise in huis om spouwmuurvervuiling te verwijderen. Sommige woningeigenaren hebben een woning met een vervuilde spouwmuur. Dit komt doordat er tijdens de bouw van de woning puin in de spouwmuur terecht is gekomen. Denk aan puin of aan houtresten. Door middel van endoscopisch onderzoek is dit goed in kaart te brengen. Ons ervaren team van isolatiemonteurs halen voorafgaand het aanbrengen van de spouwmuurisolatie eerst deze verontreining uit uw spouwmuur, zodat u zorgeloos kunt gaan isoleren.

Spouwverontreiniging verwijderen in Oosterhesselen

In Oosterhesselen aan de Beatrixlaan heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 21-03-2023 bij deze woning spouwmuurverontreiniging verwijderd. Er worden net boven de verontreinigde plekken stenen uit de muur geslepen. Vervolgens word met de hand al het puin uit de spouwmuur verwijderd. Naderhand worden alle stenen weer netjes terug gevoegd. Nadat alle spouwverontreiniging verwijderd is kan er door de isolatiemonteurs begonnen worden met het aanbrengen van spouwmuurisolatie. Alle medewerkers van isolatiebedrijf Plus isolatie zijn ervaren waardoor de bewoners aan de Beatrixlaan in Oosterhesselen verzekerd zijn van een goede isolatieschil!

Vloerisolatie Drenthe

Het aanbrengen van vloerisolatie in Drenthe is een door Plus Isolatie veel uitgevoerde isolatieopdracht. Voor het isoleren van de vloer gebruiken wij met name icynene vloerisolatie, PIF isolatiefolie en RWF-HFO vloerisolatie. Het aanbrengen van deze vloerisolatie gebeurt op verschillende manieren. Bij het aanbrengen van Icynene PUR-schuim of RWF-HFO PUR-schuim wordt de vloerisolatie in lagen tegen de onderzijde van de vloer gesprayd. Hierdoor ontstaat er een naadloze isolatielaag. De laagdikte die wij aanbrengen gebeurd in overleg met de klant. Bij PIF-isolatiefolie wordt er een speciale folie aan de onderzijde van de vloer bevestigd. Het grote voordeel van deze laatste vloerisolatiemethode is dat de bewoners tijdens het aanbrengen van de folie de woning niet hoeven te verlaten. Zo heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie verschillende oplossingen voor een warme vloer. Dat is de reden waarom veel mensen in Drenthe kiezen voor vloerisolatie van isolatiebedrijf Plus Isolatie.

Vloerisolatie d.m.v. icynene in Nieuw-Dordrecht aan de Houttuinen

De isolatiemonteurs van isolatiebedrijf Plus Isolatie hebben onlangs deze vloer voorzien van icynene vloerisolatie. De bewoner(s) hadden last van een koude vloer. Na inspectie van een isolatieadviseur van ons isolatiebedrijf bleek dat de onderzijde van de vloer nog niet geïsoleerd is. Vloerisolatie met icynene zou een uitstekende oplossing zijn om de koude trek te laten verwijderen. De bewoner(s) konden zich vinden in dit plan en enige tijd later hebben de isolatiemonteurs een naadloze isolatielaag aangebracht aan de onderzijde van de vloer. De bewoner(s) van deze woning gaan nu genieten van een warmere vloer, en gaan daarnaast besparen op de energienota!

Dakisolatie Drenthe

Het aanbrengen/installeren van dakisolatie in Drenthe is een isolatieklus die bij isolatiebedrijf Plus Isolatie in goede handen is. Met vele jaren ervaring in de isolatiesector hebben we een diepgaand inzicht in de beste materialen voor een effectieve dakisolatie. Voordat er dakisolatie wordt aangebracht, worden alle opties in kaart gebracht en besproken. Samen met de opdrachtgever overleggen wij wat de beste methode is om de dakisolatie toe te passen, rekening houdend met de specifieke behoeften van de woning.

Als ervaren isolatiebedrijf hebben we ons gespecialiseerd in het aanbrengen van dakisolatie van binnenuit, tegen het houten dakbeschot aan. We maken gebruik van hoogwaardige isolatiematerialen zoals Icynene dakisolatie, PIF isolatiefolie en Knauf Timberframe dakisolatie, Meer weten over onze expertise en betrouwbare dienstverlening? Vraag dan op onze website een vrijblijvende offerte aan. Wij zorgen we ervoor dat uw woning in Drenthe optimaal geïsoleerd wordt voor maximaal comfort en energiebesparing.

Dakisolatie in Coevorden aan de Breitnerstraat

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft op 05-04-2024 het dak van deze woning geïsoleerd. Dakisolatie is een uitstekende manier om van de zolder een aangename leefruimte te maken. Dat is de reden dat de bewoner(s) van deze woning in Coevorden hun woning op 05-04-2024 laten voorzien van dakisolatie. De dakisolatie wordt aan de binnenzijde voorzien van een naadloze isolatielaag. De bewoners van deze woning zijn bijzonder verheugd over hun keuze voor dakisolatie door Plus Isolatie. Niet alleen ervaren ze nu een comfortabele leefruimte op zolder, maar ze merken ook direct het verschil op hun energierekening. Met de isolatielaag die nauwkeurig is aangebracht, kunnen ze gemiddeld tot wel 30% besparen op hun energiekosten. Dit betekent niet alleen een aanzienlijke kostenbesparing op lange termijn, maar ook een vermindering van hun ecologische voetafdruk. Dus als u ook op zoek bent naar een isolatieoplossing voor uw woning in Coevorden, aarzel dan niet om contact op te nemen met Plus Isolatie. Wij staan klaar om u te voorzien van professioneel advies en hoogwaardige isolatiediensten die voldoen aan uw behoeften en budget.

Bodemisolatie Drenthe

In de provincie Drenthe hebben wij ook verschillende bodemisolatie projecten mogen uitvoeren. Sommige gebieden in Drenthe bevatten een vochtige vloer. Met name in deze gebieden is het voor de inwoners van Drenthe interessant geweest om over te gaan tot bodemisolatie met isolatieparels. Lees hier meer informatie over bodemisolatie. Let op: er zit momenteel 6 euro per m2 subsidie op bodemisolatie. Om in aanmerking te komen voor subsidie op bodemisolatie dient u twee isolerende maatregelen uit te voeren, dan heeft ook u recht op subsidie op woning isolatie bij u in de provincie Drenthe.

Bodemisolatie aan de Schultenweg in Eelde

Op 17-01-2024 heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie deze kruipruimte in Eelde voorzien van een  bodemisolatie . De aangebrachte laagdikte bepaald de uiteindelijke isolatiewaarde. Optrekkend vocht en kou vanuit de kruipruimtebodem is bij deze bewoner(s) nu verleden tijd.

Kruipruimte isolatie verwijderen (isolatieparels & isolatiechips) in provincie Drenthe

In bepaalde situaties is het noodzakelijk om kruipruimte-isolatie, zoals isolatieparels of isolatiechips, te verwijderen. Dit kan vereist zijn bij lekkage aan de waterleiding of bij de installatie van nieuw leidingwerk. Isolatiebedrijf Plus Isolatie biedt ook oplossingen voor deze vraagstukken met betrekking tot het verwijderen van kruipruimte isolatie bij u in de provincie Drenthe.

Let op: Wij verzorgen uitsluitend de verwijdering van isolatieparels of isolatiechips. Voor het verwijderen van oude steenwoldekens of ander isolatiemateriaal dat aan de onderzijde van de vloer is bevestigd, bieden wij geen oplossing.

De verwijderde kruipruimte-isolatie wordt verzameld in Big Bags en tijdelijk opgeslagen om op een later moment opnieuw onder de vloer van uw woning te blazen. Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om het oude isolatiemateriaal door ons te laten afvoeren. Deze optie wordt vaak gekozen als bijvoorbeeld een schuimbetonvloer gestort moet worden.

Zoldervloerisolatie Drenthe

Naast dakisolatie hebben wij veel zoldervloerisolatie opdrachten uitgevoerd in Drenthe. Voor het isoleren van de zoldervloer gebruikt isolatiebedrijf Plus Isolatie minerale glaswol van Knauf Supafil. Dit hoogwaardige isolatiemateriaal wordt in de ruimte tussen de balken geblazen, zodat er als het ware een warme deken ontstaat. U kunt op onze website onder het kopje zoldervloerisolatie meer informatie vinden over de werkwijze van zoldervloerisolatie. Als u zoldervloerisolatie combineert met een andere isolatiemaatregel, dan komt u in aanmerking voor €8 subsidie per vierkante meter.

Referentie Zoldervloerisolatie in Assen Drenthe op 27-11-2023

Warme lucht trekt van nature altijd naar boven. Het is daarom niet meer dan logisch om via dak- of  zoldervloerisolatie te voorkomen dat uw energie via het dak van uw woning weglekt. Bij deze woning aan de Boergoorn in Assen heeft isolatiebedrijf Plus Isolatie op 27-11-2023 de  zoldervloerisolatie geïsoleerd. Hierbij is het glaswolvan het merk Knauf Supafil als isolatiemateriaal gebruikt.

ISDE subsidie 2024 op woningisolatie in Drenthe

In 2024 kunnen inwoners van de provincie Drenthe nog steeds gebruikmaken van subsidies voor woningisolatie, waardoor eigenaar-bewoners van woningen in deze regio op een voordelige manier kunnen verduurzamen. Zelfs met slechts één isolatiemaatregel komt u al in aanmerking voor deze nieuwe regeling. Onze isolatieadviseurs staan klaar om kosteloos en vrijblijvend de isolatiemogelijkheden voor uw woning in Drenthe te onderzoeken, en te bepalen of u in aanmerking komt voor deze energiebesparende subsidie. Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan bij u thuis in Drenthe en zet de eerste stap naar een energiezuinigere woning!

Plus Isolatie biedt het totaalplaatje

Op 05-03-2024 heeft een werknemer van isolatiebedrijf Plus Isolatie voor onze klant uit Hoogeveen, provincie Drenthe, de landelijke ISDE-subsidie aangevraagd. Wij helpen onze klanten met het aanvragen van de landelijke ISDE-subsidie. Als isolatiebedrijf bieden wij hierdoor meer dan alleen hoogwaardige isolatiediensten. Met de ISDE-subsidie kunnen woningeigenaren nu veel voordeliger hun woning isoleren. Het aanvragen van de ISDE-subsidie kan voor sommige mensen uitdagend zijn. Bij Plus Isolatie nemen wij daarom het volledige aanvraagproces uit handen, het subsidiebedrag wordt op uw bankrekeningnummer gestort.

Bel mij terug voor meer informatie over deze subsidieservice!

Gratis en vrijblijvend meer informatie voor uw woning in de regio Hoogeveen

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Klanten beoordelingen in Drenthe

9.4

score9.4
Snelheid afspraak maken9.3
Assortiment9.4
Levertijd werkzaamheden9.4
Documentatie materiaal9.2
Kwaliteit van het advies9.5
Kwaliteit v/d uitvoering9.4
28-03-2024
10
Mikey van der Zwan

Wij zijn zeer tevrede op welke wijze wij zijn geïnformeerd en geïnstalleerd, eigenlijk geen op of aanmerkingen te geven!

05-03-2024
9.2
Rene Noordzij

Ik ben te vrede, en de werk mensen ook vriendelijk dus zeer goed.

17-01-2024
9.3
Benno van Veen

Persoonlijk advies en goede uitvoering. Makkelijk contact met het bedrijf.

08-01-2024
9
Rene Noordzij

Ik ben goed te spreken en geen klagen, ook niet over de mensen die hier waren.

04-09-2023
9
T. de Haas

We zijn super tevreden. Duidelijk en eerlijk advies. Uitvoering was prima. Vriendelijke mannen. Waren goed bereid om vragen te beantwoorden.

14-06-2023
9.7
D. Bunskoek

Een prettig bedrijf. Komen de afspraken na. Ruimen alles netjes op. De tijd tussen offerte en uitvoering was wel lang, 5 maanden. Dit kwam door de drukte. Verder alles prima!

25-04-2023
10
Abs Dudok van Heel

Mannen met kennis, en koffie en koek voor ze.

31-03-2023
10
Marietta Jansen

Zeer tevreden, ook over uw medewerker(s)!

31-03-2023
9.3
E. Strijker

Top

21-03-2023
8.8
Albert Postuma

Isolatie spouwmuren met bijbehorende werkzaamheden.

21-03-2023
10
Arjan Oosterhuis

gewoon keurig werk geleverd.

21-03-2023
10
Inge van den Berg

Communicatie omtrent offerte, akkoord en planning verliep vlot en netjes. Prettige jongens die het werk kwamen uitvoeren. Erg blij met de keuze voor dit bedrijf!

20-03-2023
9.7
G. Boer

Perfecte service.

17-10-2022
8.3
F. Kluitenberg

Na kleine opstartproblemen van technische aard is het werk prima uitgevoerd. De beide mannen waren zeer correct en beleefd. Al met al een hele goede ervaring van het gehele proces.

18-07-2022
10
Alwin Koning

Alles is netjes op tijd en volgens afspraak gegaan.

17-06-2022
10
Erwin Pranger

Alles verliep zoals afgesproken en gepland. Netjes en vakkundig bedrijf. Zeer positieve ervaring.

07-06-2022
9.2
Sean Paul Vervuurt

De uitleg vooraf was helder en duidelijk en de isolatie werkzaamheden zijn netjes en volgens afspraak uitgevoerd. Vanwege drukte duurde het wat langer voordat het werk uitgevoerd kon worden. Ben zover zeer tevreden.

13-05-2022
9
L. Reinders

Zeer tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden. Overleg tijdens het werk was prettig en efficiënt.

04-05-2022
9.8
Jacob Liemburg

Zeer snelle afspraak, uitvoerders waren ruimschoots voor afgesproken tijd aanwezig. Werk werd netjes en voor zover mogelijk schoon uitgevoerd. Al met al super!!!!

11-04-2022
9.3
Ruben Vogelaar

Na de offerte duurde het wat lang voor we een moment gepland konden krijgen, voorderest heldere informatie op voorhand, en flexibiliteit bij de uitvoering (er bleek toch een ander, even lang, stukje muur geïsoleerd moest).

24-03-2022
8.3
Jan Oosterom

Alles correct volgens afspraak

12-02-2022
10
Marco Kroesen

Medewerkers kwamen goed over,

29-12-2021
7.3
PR Tielman

Zoldervloer isolatie laten doen, de afspraak en inplanning ging snel maar stukjes overgeslagen en niet alle gaten afgedicht. Lieten de plek niet heel netjes achter.

10-12-2021
10
K.Heetla

Meer dan tevreden.

19-11-2021
10
Gerrit Redeker

Zeer tevreden

20-10-2021
10
Jacco Schilperoord-Vermanen

Prima ervaring. Niet echt iets te klagen. Positief vonden wij de werkinstelling van de heren uitvoerders: vrolijk, beleefd en actief.

14-10-2021
8.3
Bianca de Jong

Snel en accuraat gewerkt. Over het materiaal kan ik nog niks zeggen: geen documentatie ontvangen. Kwaliteit van de uitvoering blijkt na enige tijd; daar is het nu te vroeg voor. Ik heb alle vertrouwen!

03-10-2021
10
Snijder

Leuke vlotte mannen, die hun werk uitstekend deden. Zijn er blij mee.

29-09-2021
8.2
C.M Pilon

Prima bedrijf om zaken mee te doen. De spouw is professioneel geisoleerd en dat is aan de gevel eigenlijk niet te zien. Ik wacht nog op het moment dat men de vloer komt doen, maar als de kwaliteit van werk net zo is, meteen voor tekenen.

28-09-2021
10
Linda moorman

Prettige ervaring met dit bedrijf. Persoonlijk contact, vriendelijk en kundig. Van het vrijblijvende offerte gesprek tot aan het daadwerkelijke isoleren van de woning.

27-09-2021
10
L. Snippe

Uitvoering exact volgens afspraak en ik ben zeer tevreden over het personeel!

02-09-2021
10
Cecilia Mulder

Goed contact en alles is goed en netjes verlopen! Ik raad plus isolatie zeker aan

31-07-2021
10
Mariska Kloosterman

Afspraak maken was snel geregeld. Duidelijk advies door een beleefde werknemer. Communicatie via mail voor de offerte en bevestiging van uitvoerdatum is uitstekend. Op de uitvoerdag werd ik netjes gebeld ivm tijdstipindicatie. Eenmaal hier werd er netjes voorgesteld en daarna meteen hard aan het werk. We werden goed betrokken bij beslissingen die ter plekke genomen moesten worden Tussendoor en na afloop koffie aangeboden en dat werd wel gewaardeerd. Vriendelijke mannen die hard en netjes werken. Werkzaamheden zijn goed uitgevoerd.

02-07-2021
10
Egbert Schutrups

Dit was het derde klusje bij ons thuis. Net als de vorige 2 alles perfect. Uitermate prettige mensen zowel op de werkvloer als tijdens het telefonische overleg en planning

15-06-2021
9.8
J, van Leeuwen

Alles zeer goed,alleen de subsidieaanvraag ging door diverse oorzaken met wat hindernissen maar uiteindelijk gelukt

04-06-2021
9.7
A. Blank

Van beginfase met uw collega Edwin Dalhuisen, tot eind fase en uitvoering door Arnold en (ik geloof) Dennis, is het een goede ervaring geweest op elk vlak. Vriendelijk, helder verhaal, duidelijke opties, goede prijs-kwaliteit verhouding, goede bereikbaarheid en tussentijdse communicatie, nette uitvoering en meedenkend, tijd nemen voor uitleg ondanks strakke planning en met name, respect voor mijn persoonlijk verzoek rekening te houden met de beplanting rondom het huis. Bereikbaarheid en naservice tot nu toe ook heel goed. Ik kan dit bedrijf en zijn werknemers ten zeerste aanbevelen.

28-05-2021
10
Cees Vrolijk

Prima deal, deze winter het bewijs!

27-05-2021
8.8
Albert Winter

Geheel tevreden over de werkzaamheden, verwijderen oude spouwmuur isolatie en aanbrengen nieuwe isolatie. Waren twee dagen voor gepland, maar ze wisten het toch in één dag te voltooien. En alles keurig achtergelaten. Een punt van aandacht; bij het verwijderen van de de oude isolatie wordt gebruik gemaakt van perslucht. We waren gewaarschuwd dat dat in huis voor overlast (poeder) zou kunnen zorgen, maar de oude isolatie lekt ook wel aan de buitenkant naar buiten (ook al wordt het meeste wel goed afgezogen). Wat er alsnog uitspuit kwam ook bij buren terecht en we hadden hun dan ook graag daarvoor gewaarschuwd. We waren ons daar alleen niet van bewust, dus dat is niet gebeurd, een gemiste kans. En er was wat apparatuur op de oprit van de buren geplaatst, en dat bleek niet (goed) te zijn overlegd met die buren. Onze buren waren dus minder content... Daar wat aandacht voor zou handig zijn!

19-04-2021
10
Egbert Schutrups

Alles super geregeld. Van A tot Z.

02-04-2021
8
Nico Pals

Klus werd snel geklaard. Gaten in de muur vrijwel onzichtbaar weggewerkt!! Opruimen kon wat beter.

29-03-2021
9.5
Dennie van Slochteren

Echt toppers. Snel en schoon gewerkt.

19-03-2021
9.7
Willemsen

Kundig en vriendelijk personeel. Transparant in de opbouw v d offerte en eerlijk de offerte achteraf uit eigen beweging aangepast omdat er achteraf minder werkzaamheden uitgevoerd hoefden te worden. Überhaupt ca. 1000,- euro goedkoper dan de concurrentie.

01-02-2021
10
R. Lodenstijn

Perfect bedrijf en zeer kundige medewerkers. Spouwmuur gevuld met Knauf Supafil, direct merkbaar verschil in warmte en geluid. Product en Plusisolatie zijn absolute aanraders. Wel ff de mannen een bakje koffie met koek geven natuurlijk ;-)

22-01-2021
7.8
H. Borger

Prima uitvoering

21-01-2021
10
H.Liezen

goede communicatie (bv belden netjes op dat ze een half uurtje later zouden komen). vriendelijke no nonsens medewerkers. werken snel . omdat hun stofzuiger kapot was werd achteraf alles netjes schoon geblazen. nou maar hopen dat de gasmeter ook iets meer zijn rust neemt, dat zou dan de echte " plus" zijn.

30-12-2020
9
Ronald de Rooij

Alles prima en vlot verlopen volgens afspraak

07-11-2020
9.7
Gerritsma

Een tevreden klant

04-09-2020
9.8
van der Weide

Vriendelijke behulpzame jongens. Goed kunnen overleggen dat de werkzaamheden beetje aangepast werden en ook uitgevoerd. Alleen jammer dat er rotzooi achter blijft van de wol, maar ze hebben hun best gedaan zo goed mogelijk op te ruimen

10-07-2020
10
Kist

Goede uitleg wat de mogelijkheden waren , de uitvoerders werkten netjes en snel . Heel tevreden .

22-06-2020
10
Wim Cornelis

Ik ben content met de manier waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd; leuke mensen die het hebben uitgevoerd en keurig netjes hebben afgeleverd!

22-05-2020
10
F. Visser

De uitvoerende medewerkers zijn betrokken en dienstverlenend; geven uitleg van de activiteiten. (* word weergegeven moet zijn: * wordt weergegeven)

20-05-2020
8.3
J.H. Kuik

door omstandigheden kon het niet op vrijdag,in overleg op zaterdag gedaan.vriendelijke mensen en prima vakmensen!

19-03-2020
10
pieter brinks

keurig en netjes uitgevoerd een dikke 10

16-03-2020
9.5
Toos Drupsteen

Veel service, duidelijke uitleg. Helaas vonden we veel wolvlokken rond het huis en aan de weg, die we zelf zoveel mogelijk hebben opgeruimd. Mogelijk dat de wind hier parten speelde...

09-03-2020
7.7
A. ter Voort

Er wordt snel gewerkt (onder druk van een 2e klus?) waardoor bij het opruimen hier en daar restafval is blijven liggen. Het team bestond uit 2 ploegen , 1 aan de voorkant en 1 aan de achterkant van het huis. Verder een goede klus geklaard, met mijn complimenten.

06-03-2020
10
Richard van der Kolk

Keurig volgens afspraak het werk uitgevoerd.

06-03-2020
9.2
W. Venema

Tijdens het offertegesprek meer nadruk leggen op de overlast die ontstaat door het verwijderen van het oude UF-schuim. Denk aan: stof rondom, maar vooral ook in het huis (elk gaatje is een bron van stof in het huis), de geluidsdruk tijdens het boren van gaten in de gevel (ook voor de buren).

12-02-2020
10
B. van Zwol

Goede uitvoering van de werkzaamheden met weinig rommel in en om het huis. En het ging al met al om een behoorlijke oppervlakte. Contact met de heren prima. We zijn tevreden. Nu kijken wat het gaat opleveren in energiebesparing.

07-02-2020
9.5
Lennard Krosschell

Prima en aardige jongens. Ik vond wel dat de persoon die boorde. Erg ruw en roekeloos boorde. Ik zag helaas een parkeer dat de stenen, de stukken er af spatte. Uw collega . Vertegenwoordiger zag dat ook. Al had hij dat iets rustiger gedaan en zijn trap beter neer zette. Kan hij wat netter boren. In de voegen. Maar het moet allemaal snel. Tijd is geld. Maar ik moet zeggen dat ze zeer vriendelijk en behulpzaam zijn. Zeker om dit bedrijf aan te bevelen bij andere.

06-02-2020
7.8
W. Oord

keurig gewerkt en alles netjes afgewerkt tot nu toe. maar alles is nog niet afgehandeld zoals subsidie gegevens hoe en wat te doen nu.

05-02-2020
8.7
P. Zijlstra

Vlotte voortgang werkzaamheden. Tijdens boren ventilatiegaten werd CV leiding onder de vloer geraakt. Gelukkig een lekkage. Alleen in hoeverre de beschadiging eruit zag, werd aan de hand van de gemaakte foto door de monteur niet getoond. Had het graag willen zien hoe. Nu zou ik zelf onder vloer moeten kijken hoe of wat. Alsnog foto opsturen? Misschien in het vervolg toch onder de vloer kijken naar leidingen?

01-02-2020
10
Denise van der Meer - de Munnik

Geen opmerkingen werden goed en snel geholpen. En kon alle vragen stellen die ik wilde. Kregen goed advies. En waren erg aardige werklui die bij ons over de vloer kwamen.

31-01-2020
10
I. Zwiep

Netjes en snel alles geregeld.. het isoleren is ook snel klaar! Kortom een aanrader

13-12-2019
10
Wim Jobing

Ik ben over het algemeen zeer tevreden

19-11-2019
9.5
Sam Fokker

Nog geen oordeel over kwaliteit: werk moet nog worden uitgevoerd.

27-08-2019
10
Albert Barelds

We zijn erg blij met de spouwmuurisolatie. Twee alleraardigste jongemannen hadden de klus in een halve dag geklaard en lieten alles keurig achter. De eerste zomerstorm kwam al snel en tot onze verbazing kwam er zelfs geen tocht meer langs onze kozijnen. Dit was een veel goedkopere oplossing dan nieuwe kozijnen. Nu is het wachten wat het ons in de winter op gaat leveren. We kregen onze hoekwoning niet echt behaaglijk warm de laatste jaren. Dikke pluim voor dit bedrijf dat ik graag aanbeveel.

04-08-2019
8.8
R.J. van der Vegt

Prima hoe alles is gelopen qua snelheid en uitvoering naar tonen van onze interesse tav spouwmuur isolatie.

13-05-2019
10
Erwin Nijdam

Beetje jammer door kapotte/verkeerde zakken best wel veel isolatie door de straat verspreid

30-04-2019
9.2
D. Kinds

Het advies vond ik heel goed. De uitvoering leek mij heel snel. Vanmorgen kon ik aan de thermostaat al zien dat het effect heeft.

21-04-2019
8.8
Fam Kampherbeek

Vanwege de zomer temperatuur momenteel kunnen we het effect niet vernemen. We zullen zien

03-04-2019
8.7
G. Wiebenga

Jammer van de parels die weg waaiden door de tuin, dit deed denken aan de containerramp boven de eilanden.Verder uitstekend.

03-04-2019
8.8
Paul de Vries

Vriendelijk, duidelijk en snel klaar

16-10-2018
10
H. Strikkers

Op 25 september 2018 spouwmuurisolatie laten aanbrengen. Goed werk door Richard en Wesley!! Fijne hardwerkende jongens die niet te beroerd zijn wat kleine dingen extra te doen. Complimenten voor het geleverde werk.

12-07-2018
8.2
Hedde van der velde

Beoordeling over kwaliteit werkzaamheden kan alleen ingevuld worden na aantoning effect

26-06-2018
10
inge Muter

Alles prima voor elkaar en conform opdracht gedaan

Meer beoordelingen