Spouwmuurisolatie Vlagtwedde

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie Vlagtwedde

Provincie:Groningen
Woonplaats:Vlagtwedde
Straatnaam:Harpelerweg
Soort isolatie:Muurisolatie aanbrengen
Uitvoerdatum:06-02-2020
  • Muurisolatie aanbrengen
  • Het aanbrengen van 5 ventilatiekanalen
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Vlagtwedde

Spouwmuurisolatie Vlagtwedde

Vlagtwedde

Spouwmuurisolatie Vlagtwedde

Vlagtwedde

Spouwmuurisolatie Vlagtwedde

 

Muurisolatie Vlagtwedde

Op donderdag 06-02-2020 zijn ook de bewoner(s) aan de Harpelerweg voorzien van muurisolatie. De muur is geïsoleerd met glaswol van het merk Knauf Supafil, hierdoor is de woning nu makkelijker warm te stoken. Daarnaast blijft de gestookte warmte in de woning langer behouden. Dit zorgt uiteindelijk weer voor een besparing op de energierekening!

Is muurisolatie ook bij mijn woning mogelijk?

Het schilt per woning of muurisolatie mogelijk is. U kunt er van uit gaan dat als uw woning gebouwd is na 1924 dat uw woning over spouwmuren beschikt. Als uw woning bebouwd is na 1980 is er een grote kans dat de muren van uw woning vanuit de bouw uit al geïsoleerd is. Vraag daarom één van onze adviseurs om te beoordelen uw woning geschikt is voor muurisolatie.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Vlagtwedde

offerte spouwmuurisolatie

Ventilatiekanalen naar de kruipruimte aanbrengen


Deze woning in Vlagtwedde is naast spouwmuurisolatie ook voorzien van 5 ventilatieroosters naar de kruipruimte. Isolatiebedrijf Plus Isolatie brengt deze ventilatieroosters aan omdat hierdoor de kruipruimte goed kan blijven ventileren. Voorheen werd de kruipruimte geventileerd door gleuven in de bestaande spouwmuur. Door het aanbrengen van spouwmuurisolatie hebben oude ventilatie kanalen geen werking meer en moeten er nieuwe roosters worden geplaatst. De adviseur heeft tijdens het isolatieadviesgesprek in kaart gebracht op welke plaats de ventilatieroosters geplaatst dienen te worden. De ervaren isolatiemonteurs voeren dit nauwkeurig uit, waardoor de ventilatie van de kruipruimte weer optimaal is. Dit is belangrijk om vochtvorming tegen te gaan.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Vlagtwedde spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Harpelerweg in Vlagtwedde besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de spouwmuur van de buren.