Inblaaswol Deventer

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Inblaaswol Deventer

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Deventer
Straatnaam:Rielerweg
Soort isolatie:Woningisolatie met inblaaswol
Uitvoerdatum:12-02-2020
  • Woningisolatie met inblaaswol
  • Spouwverontreiniging verwijderen
  • Knipvoeg herstellen
  • Het aanbrengen van 5 ventilatiekanalen

Deventer

Inblaaswol Deventer

Deventer

Inblaaswol Deventer

Deventer

Inblaaswol Deventer

Deventer

Inblaaswol Deventer

 

Deventer, 12-02-2020

Woningisolatie met inblaaswol

In Deventer hebben de werknemers van isolatiebedrijf Plus Isolatie deze woning voorzien van inblaaswol van het merk Knauf Supafil. De isolatiewerkzaamheden van deze klus hebben plaats gevonden op woensdag 12-02-2020

De voordelen van Knauf inblaaswol


De bewoners van deze woning aan de Rielerweg in Deventer zijn door de Knauf inblaaswol verzekerd van topkwaliteit. De inblaaswol zorgt als het ware voor een isolatieschil om de woning heen. Warmte kan moeilijk naar buiten ontsnappen, en de koude trek door de woning verdwijnt. De bewoners ervaren meer wooncomfort en zullen nu minder snel geneigd zijn om de thermostaat omhoog te zetten. Dit resulteert weer in een lagere energierekening!

offerte vloerisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Deventer

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Spouwverontreiniging verwijderen

De bewoners aan de Rielerweg in Deventer laten voordat de isolatieklus begint de spouwmuurvervuiling verwijderen door Plus Isolatie. Voordat u spouwmuurisolatie kunt toepassen, dient de spouwmuur geen puin te bevatten. Het puin bestaat vaak uit afgebrokkelde stukken steen en zand. Het verwijderen van puin is een specialistische klus. De uitvoerende ploegen van Plus Isolatie hebben ruime ervaring met het verwijderen van spouwmuurvervuiling.

Meer informatie over Spouwverontreiniging verwijderen

Bekijk hier onze isolatie projecten in Deventer

offerte spouwverontreiniging verwijderen

Knipvoeg herstel na spouwmuurisolatie

Wij hebben bij deze woning in Deventer aan de Rielerweg na het aanbrengen van spouwmuurisolatie ook de knipvoeg weer in ere hersteld. Een knipvoeg is als het ware een voeg die een paar millimeter uitsteekt ten opzichte van de steen. Om een spouwmuur te isoleren, worden er op de kruising van de voeg gaten geboord. Naderhand worden deze boorgaten netjes opnieuw gevoegd, en is er door onze ervaren isolatiemonteurs extra aandacht besteed aan het herstellen van de knipvoeg.

Ventilatiekanalen naar de kruipruimte aanbrengen


Deze woning in Deventer is naast spouwmuurisolatie ook voorzien van 5 ventilatieroosters naar de kruipruimte. Isolatiebedrijf Plus Isolatie brengt deze ventilatieroosters aan omdat hierdoor de kruipruimte goed kan blijven ventileren. Voorheen werd de kruipruimte geventileerd door gleuven in de bestaande spouwmuur. Door het aanbrengen van spouwmuurisolatie hebben oude ventilatie kanalen geen werking meer en moeten er nieuwe roosters worden geplaatst. De adviseur heeft tijdens het isolatieadviesgesprek in kaart gebracht op welke plaats de ventilatieroosters geplaatst dienen te worden. De ervaren isolatiemonteurs voeren dit nauwkeurig uit, waardoor de ventilatie van de kruipruimte weer optimaal is. Dit is belangrijk om vochtvorming tegen te gaan.