Spouw en Zoldervloer isolatie Arnhem

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouw en Zoldervloer isolatie Arnhem

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Arnhem
Straatnaam:Laan van Klarenbeek
Soort isolatie:Zoldervloerisolatie met Knauf Supafil
Uitvoerdatum:28-02-2020
  • Zoldervloerisolatie met Knauf Supafil
  • Spouwmuurisolatie

Arnhem

Spouw en Zoldervloer isolatie Arnhem

Arnhem

Spouw en Zoldervloer isolatie Arnhem

Arnhem

Spouw en Zoldervloer isolatie Arnhem

Arnhem

Spouw en Zoldervloer isolatie Arnhem

 

Arnhem, 28-02-2020

Zoldervloerisolatie in Arnhem

De zoldervloer van deze bewoners in Arnhem is op 28-02-2020 geïsoleerd door Plus Isolatie. De bewoners aan de Laan van Klarenbeek wilden graag de gestookte warmte langer binnenshuis houden. Een adviseur van Plus Isolatie heeft vastgesteld dat zoldervloerisolatie daarvoor een uitstekende oplossing is.

Hoe gaat het plaatsen van zoldervloerisolatie

Bij zoldervloerisolatie wordt er isolatie wol van het merk Knauf Supafil aangebracht in de ruimte tussen de balken. De hele ruimte wordt gevuld waardoor er een soort van warme deken ontstaat. De bewoners aan de Laan van Klarenbeek in Arnhem gaan nu gemiddeld tot 25% energie besparen op hun energierekening.

Meer informatie over zoldervloerisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Arnhem

offerte isolatie in Arnhem

Arnhem, 28-02-2020

Spouwmuurisolatie in Arnhem

In Arnhem heeft Plus Isolatie de spouwmuren van dit huis nageïsoleerd. Hierbij is de duurzame glaswol Supafil van Knauf toegepast. Deze inblaaswol heeft hoogwaardige thermische en akoestische eigenschappen. Hierdoor heeft niet alleen de isolatiewaarde van deze woning een impuls gekregen, maar is ook de geluidswerendheid verbeterd. Supafil is daarnaast ook brandwerend. De na-isolatie van deze woning laat hiermee goed zien hoe we met moderne isolatiematerialen waarde aan de woning toevoegen. Niet alleen op energie-technisch gebied, maar ook op het gebied van geluidsisolatie en brandveiligheid (Brandklasse A1). Supafil zorgt voor een goede regulatie van de vochthuishouding in de spouwmuur. Dit project laat verder zien dat  spouwmuurisolatie de meest effectieve en efficiënte methode is om de isolatiewaarde van een woning te verhogen. De investering is meestal binnen een jaar of zes terugverdiend. En dat is in een tijd van stijgende energiekosten en een klimaatakkoord dat huizen van het gas af wil hebben een geruststellende gedachte.

offerte spouwmuurisolatie