Spouwisolatie met knipvoeg herstel Velp

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwisolatie met knipvoeg herstel Velp

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Velp
Straatnaam:Kerkallee
Soort isolatie:Muren isoleren
Uitvoerdatum:28-02-2020
  • Muren isoleren
  • Knipvoeg herstellen

Velp

Spouwisolatie met knipvoeg herstel Velp

Velp

Spouwisolatie met knipvoeg herstel Velp

 

Velp, 28-02-2020

Muren isoleren Velp


Op vrijdag 28-02-2020 hebben wij de muren van deze woning geïsoleerd in Velp. De woning was nog niet voorzien van muurisolatie. Doordat de buiten muren niet zijn geïsoleerd, ondervinden de bewoner(s) last van koude tocht uit de muren. Door het aanbrengen van muurisolatie wordt dit tegengegaan. De binnenmuren warmen op en het wooncomfort verbeterd.

Hoe gaat muurisolatie in zijn werk?


De isolatiemonteur controleert nogmaals of de muren geschikt zijn voor na-isolatie. Vervolgens begint hij met het uitboren van de woning. Dit doet hij precies op de kruising van de voeg en aan de hand van een vast boorpatroon. Dit boorpatroon zorgt ervoor dat het isolatiemateriaal optimaal verdeeld in de spouwmuur geblazen kan worden. Vervolgens vult hij de muur van onder naar boven met isolatiemateriaal. Naderhand voegt de isolatiemonteur de boorgaten weer netjes dicht.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Velp

offerte spouwmuurisolatie

Knipvoeg herstel na spouwmuurisolatie

Wij hebben bij deze woning in Velp aan de Kerkallee na het aanbrengen van spouwmuurisolatie ook de knipvoeg weer in ere hersteld. Een knipvoeg is als het ware een voeg die een paar millimeter uitsteekt ten opzichte van de steen. Om een spouwmuur te isoleren, worden er op de kruising van de voeg gaten geboord. Naderhand worden deze boorgaten netjes opnieuw gevoegd, en is er door onze ervaren isolatiemonteurs extra aandacht besteed aan het herstellen van de knipvoeg.