Spouw en Vloerisolatie Kortenhoef

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouw en Vloerisolatie Kortenhoef

Provincie:Noord-Holland
Woonplaats:Kortenhoef
Straatnaam:Zuidsingel
Soort isolatie:Vloer isoleren met icynene
Uitvoerdatum:28-02-2020
  • Vloer isoleren met icynene
  • Spouwmuurisolatie

Kortenhoef

Spouw en Vloerisolatie Kortenhoef

Kortenhoef

Spouw en Vloerisolatie Kortenhoef

Kortenhoef

Spouw en Vloerisolatie Kortenhoef

 

Kortenhoef, 28-02-2020

Vloerisolatie Icynene PUR-schuim in Kortenhoef

In Kortenhoef aan de Zuidsingel heeft Plus Isolatie onlangs vloerisolatie aangebracht. Wij kregen van de bewoner(s) de vraag of wij iets voor hen kunnen betekenen op het gebied van woningisolatie. Na een adviesgesprek is gebleken dat vloerisolatie een goede manier is om er voor te zorgen dat het wooncomfort in huis toeneemt. De Icynene vloerisolatie wordt in lagen aangebracht. De verdeling van het schuim is optimaal waardoor wij kunnen spreken van een naadloze isolatielaag. Dankzij de aangebrachte isolatielaag kunnen deze bewoners in Kortenhoef aan de Zuidsingel vanaf nu genieten van een behaaglijke vloer.
Lees hier meer informatie over icynene vloerisolatie.

Bekijk hier onze isolatie projecten in Kortenhoef

offerte spouwmuurisolatie

Kortenhoef, 28-02-2020

Spouwmuurisolatie in Kortenhoef

In Kortenhoef heeft Plus Isolatie de spouwmuren van dit huis nageïsoleerd. Hierbij is de duurzame glaswol Supafil van Knauf toegepast. Deze inblaaswol heeft hoogwaardige thermische en akoestische eigenschappen. Hierdoor heeft niet alleen de isolatiewaarde van deze woning een impuls gekregen, maar is ook de geluidswerendheid verbeterd. Supafil is daarnaast ook brandwerend. De na-isolatie van deze woning laat hiermee goed zien hoe we met moderne isolatiematerialen waarde aan de woning toevoegen. Niet alleen op energie-technisch gebied, maar ook op het gebied van geluidsisolatie en brandveiligheid (Brandklasse A1). Supafil zorgt voor een goede regulatie van de vochthuishouding in de spouwmuur. Dit project laat verder zien dat  spouwmuurisolatie de meest effectieve en efficiënte methode is om de isolatiewaarde van een woning te verhogen. De investering is meestal binnen een jaar of zes terugverdiend. En dat is in een tijd van stijgende energiekosten en een klimaatakkoord dat huizen van het gas af wil hebben een geruststellende gedachte.

offerte spouwmuurisolatie

Klant beoordeling

28-02-2020
Naam:W.F. Jungmann
Woonplaats:Kortenhoef
Soort isolatie:Vloer isoleren met icynene
10

Snelheid afspraak maken10
Assortiment10
Levertijd werkzaamheden10
Documentatie materiaal10
Kwaliteit van het advies10
Kwaliteit v/d uitvoering10

Ervaring van onze klant:De klus is prima gedaan. Snel en op één middag zowel muur- als vloerisolatie. Het subsidieformulier moest even in de herhaling, maar ook dat ging snel en vlot.