Spouwmuurisolatie in Bovenkarspel aan de Hertog Albrechtstraat

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen

Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie in Bovenkarspel aan de Hertog Albrechtstraat

Provincie:Noord-Holland
Woonplaats:Bovenkarspel
Straatnaam:Hertog Albrechtstraat
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
  • Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen
 

Spouwmuurisolatie in Bovenkarspel d.m.v. Knauf Supafil

In Bovenkarspel aan de Hertog Albrechtstraat in Noord-Holland hebben wij deze woning voorzien van spouwmuurisolatie met minerale glaswol van Knauf Supafil. Wilt u uw woning in Bovenkarspel ook voorzien van spouwmuurisolatie? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres!
Door het isoleren van uw spouwmuren bespaard u al gauw tot 30% op uw huidige gasverbruik en daarbij wordt uw woning ook nog eens een stuk comfortabeler! Dit komt doordat uw binnenmuren gemiddeld 3 tot 5 graden opwarmen. U heeft hierdoor geen last meer van een koude straling die afkomstig is van uw buitenmuren.
De bewoners aan de Hertog Albrechtstraat in Bovenkarspel gingen u al voor. Wilt u ook eens geheel vrijblijvend de isolatiemogelijkheden in kaart laten brengen? Dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs! Bekijk hier hoe spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil in zijn werk gaat.

Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

Bij deze woning in Bovenkarspel heeft Plus Isolatie ook ventilatieroosters aangebracht. Door het aanbrengen van ventilatieroosters wordt er gezorgd voor een goede ventilatie die noodzakelijk is om vochtproblemen en nare geuren te voorkomen. Het aantal aan te brengen ventilatieroosters is afhankelijk van de vloeroppervlakte en het aantal compartimenten. De bewoners in Bovenkarspel aan de Hertog Albrechtstraat hebben in dit geval meerdere ventilatieroosters laten aanbrengen waardoor de kruipruimte nu goed kan ventileren.

Klant beoordeling

06-12-2018
Naam:T.H. Hogers
Woonplaats:Bovenkarspel
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
10

Snelheid afspraak maken10
Assortiment10
Levertijd werkzaamheden10
Documentatie materiaal10
Kwaliteit van het advies10
Kwaliteit v/d uitvoering10

Ervaring van onze klant:Je komt het niet vaak meer tegen, maar bij deze firma is nakomen van afspraken gewoon een feit. bovendien keurige en vriendelijke mensen die het werk naar behoren uitvoeren.