Spouwmuurisolatie Ameide

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie Ameide

Provincie:Utrecht
Woonplaats:Ameide
Straatnaam:Broekseweg
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie hoekwoning
Uitvoerdatum:06-03-2020
  • Spouwmuurisolatie hoekwoning
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Ameide

Spouwmuurisolatie Ameide

 

Ameide, 06-03-2020

Spouwmuurisolatie hoekwoning in Ameide

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft deze hoekwoning in Ameide aan de Broekseweg in de provincie Utrecht op 06-03-2020 voorzien van spouwmuurisolatie door middel van het isolatiemateriaal Knauf Supafil. Doordat de spouwmuren van deze hoekwoning geïsoleerd zijn besparen de bewoners nu tot wel gemiddeld 25% op hun energienota. Daarnaast zal het wooncomfort toenemen, omdat de binnenmuren de warmte nu beter zullen absorberen. Koude muren zijn verleden tijd! Vooral in deze tijd van de stijgende gasprijzen is spouwmuurisolatie een slimme investering.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Ameide

offerte spouwmuurisolatie

Ventilatieroosters aanbrengen

Daarnaast zijn er bij deze woning ventilatieroosters aangebracht. De aangebrachte ventilatieroosters zorgen ervoor dat de kruipruimte onder de woning goed kan blijven ventileren. Door de aangebrachte spouwmuurisolatie is namelijk de oude manier van ventileren komen te vervallen. Het aanbrengen van nieuwe ventilatieroosters is dan ook noodzakelijk om de ventilatie onder de vloer te herstellen. Op deze manier worden er eventuele vochtproblemen in de toekomst voorkomen.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Bij deze woning in Ameide heeft Plus Isolatie ook spouwmuurafbakingen geïnstalleerd. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook bekend als spouwborstels, is een uitstekende oplossing voor bewoners van 2-onder-1-kapwoningen, hoekwoningen of tussenwoningen waar de buren geen spouwmuurisolatie willen laten uitvoeren. De bewoners aan Broekseweg in Ameide kozen ervoor hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakingen plaatsen om te voorkomen dat het isolatiemateriaal zich verspreidt naar de spouwmuur van de buren.