Knipvoeg herstel Meppel

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Knipvoeg herstel Meppel

Provincie:Drenthe
Woonplaats:Meppel
Straatnaam:Stationsweg
Soort isolatie:Woningisolatie met inblaaswol
Uitvoerdatum:12-03-2020
  • Woningisolatie met inblaaswol
  • Knipvoeg herstellen
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Meppel

Knipvoeg herstel Meppel

Meppel

Knipvoeg herstel Meppel

Meppel

Knipvoeg herstel Meppel

 

Meppel, 12-03-2020

Woningisolatie met inblaaswol

In Meppel hebben de werknemers van isolatiebedrijf Plus Isolatie deze woning voorzien van inblaaswol van het merk Knauf Supafil. De isolatiewerkzaamheden van deze klus hebben plaats gevonden op donderdag 12-03-2020

De voordelen van Knauf inblaaswol


De bewoners van deze woning aan de Stationsweg in Meppel zijn door de Knauf inblaaswol verzekerd van topkwaliteit. De inblaaswol zorgt als het ware voor een isolatieschil om de woning heen. Warmte kan moeilijk naar buiten ontsnappen, en de koude trek door de woning verdwijnt. De bewoners ervaren meer wooncomfort en zullen nu minder snel geneigd zijn om de thermostaat omhoog te zetten. Dit resulteert weer in een lagere energierekening!

offerte vloerisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Meppel

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Knipvoeg herstel na spouwmuurisolatie

Wij hebben bij deze woning in Meppel aan de Stationsweg na het aanbrengen van spouwmuurisolatie ook de knipvoeg weer in ere hersteld. Een knipvoeg is als het ware een voeg die een paar millimeter uitsteekt ten opzichte van de steen. Om een spouwmuur te isoleren, worden er op de kruising van de voeg gaten geboord. Naderhand worden deze boorgaten netjes opnieuw gevoegd, en is er door onze ervaren isolatiemonteurs extra aandacht besteed aan het herstellen van de knipvoeg.

Bij deze woning zijn vier ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Meppel de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Stationsweg in Meppel 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de onderzijde van de vloer weer te voorzien van goede ventilatie.