Spouwmuurisolatie Exloërmond

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie Exloërmond

Provincie:Drenthe
Woonplaats:2e Exloërmond
Straatnaam:Zuiderdiep
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie
Uitvoerdatum:13-03-2020
  • Spouwmuurisolatie
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

2e Exloërmond

Spouwmuurisolatie Exloërmond

2e Exloërmond

Spouwmuurisolatie Exloërmond

 

2e Exloërmond, 13-03-2020

Spouwmuurisolatie in 2e Exloërmond

In 2e Exloërmond heeft Plus Isolatie de spouwmuren van dit huis nageïsoleerd. Hierbij is de duurzame glaswol Supafil van Knauf toegepast. Deze inblaaswol heeft hoogwaardige thermische en akoestische eigenschappen. Hierdoor heeft niet alleen de isolatiewaarde van deze woning een impuls gekregen, maar is ook de geluidswerendheid verbeterd. Supafil is daarnaast ook brandwerend. De na-isolatie van deze woning laat hiermee goed zien hoe we met moderne isolatiematerialen waarde aan de woning toevoegen. Niet alleen op energie-technisch gebied, maar ook op het gebied van geluidsisolatie en brandveiligheid (Brandklasse A1). Supafil zorgt voor een goede regulatie van de vochthuishouding in de spouwmuur. Dit project laat verder zien dat  spouwmuurisolatie de meest effectieve en efficiënte methode is om de isolatiewaarde van een woning te verhogen. De investering is meestal binnen een jaar of zes terugverdiend. En dat is in een tijd van stijgende energiekosten en een klimaatakkoord dat huizen van het gas af wil hebben een geruststellende gedachte.

offerte spouwmuurisolatie

Bij deze woning zijn vier ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in 2e Exloërmond de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Zuiderdiep in 2e Exloërmond 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de onderzijde van de vloer weer te voorzien van goede ventilatie.

Klant beoordeling

16-03-2020
Naam:Toos Drupsteen
Woonplaats:2e Exloërmond
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie
9.5

Snelheid afspraak maken10
Assortiment10
Levertijd werkzaamheden9
Documentatie materiaal9
Kwaliteit van het advies10
Kwaliteit v/d uitvoering9

Ervaring van onze klant:Veel service, duidelijke uitleg. Helaas vonden we veel wolvlokken rond het huis en aan de weg, die we zelf zoveel mogelijk hebben opgeruimd. Mogelijk dat de wind hier parten speelde...