Muurisolatie Wezep

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Muurisolatie Wezep

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Wezep
Straatnaam:Zuiderzeestraatweg
Soort isolatie:Muurisolatie vrijstaande woning
Uitvoerdatum:18-03-2020
  • Muurisolatie vrijstaande woning
  • Knipvoeg herstellen
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Wezep

Muurisolatie Wezep

Wezep

Muurisolatie Wezep

 

Wezep, 18-03-2020

Muurisolatie vrijstaande woning:


Muurisolatie aanbrengen bij een vrijstaande woning is voor Plus Isolatie een veel uitgevoerde isolatieopdracht. Vooral vrijstaande woningen gebouwd voor bouwjaar 1975 hebben muren die geen isolatiemateriaal bevatten. Grote muuroppervlaktes zonder isolatiemateriaal betekent veel warmteverlies. Door de muren van een vrijstaande woning te isoleren zal de besparing daarom ook groot zijn, vaak tot wel 25% op jaarbasis. De bewoner(s) van deze vrijstaande woning zullen na de muurisolatie die is aangebracht op 18-03-2020 al direct verschil gaan merken. De koude tocht is verdwenen en de gestookte warmte blijft langer binnenshuis.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Wezep

offerte spouwmuurisolatie

Knipvoeg herstel na spouwmuurisolatie

Wij hebben bij deze woning in Wezep aan de Zuiderzeestraatweg na het aanbrengen van spouwmuurisolatie ook de knipvoeg weer in ere hersteld. Een knipvoeg is als het ware een voeg die een paar millimeter uitsteekt ten opzichte van de steen. Om een spouwmuur te isoleren, worden er op de kruising van de voeg gaten geboord. Naderhand worden deze boorgaten netjes opnieuw gevoegd, en is er door onze ervaren isolatiemonteurs extra aandacht besteed aan het herstellen van de knipvoeg.

Bij deze woning zijn vier ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Wezep de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Zuiderzeestraatweg in Wezep 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de onderzijde van de vloer weer te voorzien van goede ventilatie.