Muurisolatie Lattrop

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Muurisolatie Lattrop

Provincie:Overijssel
Woonplaats:Lattrop-Breklenkamp
Straatnaam:Dorpsstraat
Soort isolatie:Muurisolatie 2 onder 1 kap woning
Uitvoerdatum:15-04-2020
  • Muurisolatie 2 onder 1 kap woning
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Lattrop-Breklenkamp

Muurisolatie Lattrop

Lattrop-Breklenkamp

Muurisolatie Lattrop

Lattrop-Breklenkamp

Muurisolatie Lattrop

 

Lattrop-Breklenkamp, 15-04-2020

Muurisolatie twee onder 1 kap woning Lattrop-Breklenkamp


Bij deze woning in Lattrop-Breklenkamp heeft Plus Isolatie op 15-04-2020 de muren geïsoleerd met minerale glaswol van het merk Knauf Supafil. De bewoner(s) van deze twee onder 1 kap woning in Lattrop-Breklenkamp gaan de komende besparen op hun energienota. Gemiddeld ligt de besparing op 25% op jaarbasis. Omdat de grote zijgevel aan de woonkamer grenst gaan de bewoners ook goed merken dat er nu minder koude tocht meer door de muren de woonkamer binnen trekt. Dit was ook een reden dat deze bewoner(s) hebben besloten om te muren te isoleren. Ons isolatieteam heeft de muren van deze twee onder 1 kap woning geïsoleerd volgens de laatste KOMO-richtlijnen, zodat de bewoner(s) verzekerd zijn van optimale kwaliteit en een 10-jarige garantie.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Lattrop-Breklenkamp

offerte spouwmuurisolatie

Bij deze woning zijn vier ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Lattrop-Breklenkamp de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Dorpsstraat in Lattrop-Breklenkamp 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de onderzijde van de vloer weer te voorzien van goede ventilatie.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Lattrop-Breklenkamp spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Dorpsstraat in Lattrop-Breklenkamp besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de spouwmuur van de buren.