Stationsweg Meppel isolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Stationsweg Meppel isolatie

Provincie:Drenthe
Woonplaats:Meppel
Straatnaam:Stationsweg
Soort isolatie:Muurisolatie
Uitvoerdatum:16-04-2020
  • Muurisolatie
  • Knipvoeg herstellen
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Meppel

Stationsweg Meppel isolatie

 

Meppel, 16-04-2020

Muurisolatie Meppel

Plus Isolatie heeft bij de bewoners aan de Stationsweg in Meppel muurisolatie aangebracht. De bewoners waren op zoek naar een goede manier om energie te besparen. Eén van onze isolatieadviseurs heeft enige tijd terug bij deze woningeigenaren in Meppel grondig in kaart gebracht welke isolatiemaatregelen er voor deze woning nog mogelijk zijn. Hieruit bleek dat de bewoners met name nog veel rendement kunnen behalen met muurisolatie. De bewoners stemden in met deze isolatiemaatregelen en er werd en datum ingepland voor het uitvoeren van de muurisolatie. Onze isolatieploeg is op de afgesproken datum en tijd langs geweest in Meppel om de muurisolatie op de juiste manier aan te brengen. Deze woningeigenaren in Meppel kunnen nu dankzij de muurisolatie genieten van meer wooncomfort in de winter en zomer met daarnaast een lagere energierekening. Komt u ook uit Meppel? En wilt u meer weten over muurisolatie? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om de isolatiemogelijkheden te bespreken!

Wat zijn nou eigenlijk de grootste voordelen van muurisolatie?

Muurisolatie is energiebesparend, de terugverdientijd van muurisolatie ligt tussen de 3 a 5 jaar.
U creëert met muurisolatie meer wooncomfort: Lekker koel in de zomer en warm in de winter.
Muurisolatie zorgt voor een gunstiger energielabel van uw woning. Onderzoek heeft aangetoond dat een gunstiger energielabel zorgt voor waardestijging van uw woning.

Ik woon ook in Meppel, is mijn woning geschikt voor muurisolatie?

Als uw woning in Meppel gebouwd is tussen 1930 en 1975 kunnen wij vrijwel zeggen dat er tijdens de bouw van uw woning geen spouwmuurisolatie is aangebracht. Het kan uiteraard zo zijn dat de vorige bewoners van uw woning in het verleden de muren al hebben laten isoleren. Als u dit niet zeker weet raden wij aan om eens contact met ons op te nemen om ook een vrijblijvend isolatieadviesgesprek in te plannen. Eén van onze adviseurs kan dan vaststellen of bij uw woning in Meppel nog muurisolatie kan worden aangebracht.

Samenvattend:

Als u er over nadenkt om uw woning te gaan verduurzamen, dan is het een goede overweging om eens na te denken over muurisolatie. De investering in muurisolatie verdiend zich in aanzienlijke tijd terug. Daarnaast kunt u direct genieten van meer wooncomfort. Deze bewoners in Meppel gingen u al voor met muurisolatie!

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Meppel

offerte spouwmuurisolatie

Knipvoeg herstel na spouwmuurisolatie

Wij hebben bij deze woning in Meppel aan de Stationsweg na het aanbrengen van spouwmuurisolatie ook de knipvoeg weer in ere hersteld. Een knipvoeg is als het ware een voeg die een paar millimeter uitsteekt ten opzichte van de steen. Om een spouwmuur te isoleren, worden er op de kruising van de voeg gaten geboord. Naderhand worden deze boorgaten netjes opnieuw gevoegd, en is er door onze ervaren isolatiemonteurs extra aandacht besteed aan het herstellen van de knipvoeg.

Bij deze woning zijn vier ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Meppel de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Stationsweg in Meppel 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de onderzijde van de vloer weer te voorzien van goede ventilatie.