Spouwmuurisolatie Leek

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie Leek

Provincie:Groningen
Woonplaats:Leek
Straatnaam:De Klap
Soort isolatie:Vloerisolatie met Icynene
Uitvoerdatum:24-04-2020
  • Vloerisolatie met Icynene
  • Woningisolatie met Knauf Supafil
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Leek

Spouwmuurisolatie Leek

Leek

Spouwmuurisolatie Leek

Leek

Spouwmuurisolatie Leek

Leek

Spouwmuurisolatie Leek

Leek

Spouwmuurisolatie Leek

 

Leek, 24-04-2020

Icynene vloerisolatie in Leek

Ook in Leek heeft Plus Isolatie vloerisolatie aangebracht met icynene PUR-schuimisolatie. De bewoners aan de De Klap in Leek hadden last van een koude / tochtige vloer. Enige tijd terug is er een adviseur van Plus Isolatie langs geweest om een oplossing te zoeken voor de koude vloer. Uit dit onderzoek bleek dat er onder de vloer nog geen isolatie was aangebracht. Dit bleek de oorzaak te zijn van de koude tocht. Na de isolatie met icynene voelt de vloer gemiddeld tot 3 graden warmer aan. De bewoners van deze woning in Leek kunnen nu genieten van meer wooncomfort! Lees hier meer informatie over icynene vloerisolatie.

Bekijk hier onze isolatie projecten in Leek

offerte spouwmuurisolatie

Woningisolatie in Leek met Knauf Supafil

Ook in Leek aan de De Klap in Groningen heeft Plus Isolatie een woning mogen voorzien van spouwmuurisolatie. Enige tijd terug heeft één van onze isolatieadviseurs een isolatieadvies op maat uitgebracht. De bewoners hebben opdracht geven om door ons de spouwmuur te laten isoleren. Onze uitvoerde isolatieploeg heeft op 24-04-2020 de spouwmuren van deze woning vakkundig voorzien van minerale glaswol van Knauf Supafil. De bewoners aan de De Klap in Leek zitten er vanaf dat de isolatie is aangebracht in april er warmpjes bij!

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Leek

offerte spouwmuurisolatie

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Leek spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de De Klap in Leek besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.

An Error Occurred: Internal Server Error

Oops! An Error Occurred

The server returned a "500 Internal Server Error".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.