Spouwmuurisolatie Leek

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie Leek

Provincie:Groningen
Woonplaats:Leek
Straatnaam:De Klap
Soort isolatie:Vloerisolatie met Icynene
Uitvoerdatum:24-04-2020
  • Vloerisolatie met Icynene
  • Woningisolatie met Knauf Supafil
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Leek

Spouwmuurisolatie Leek

Leek

Spouwmuurisolatie Leek

Leek

Spouwmuurisolatie Leek

Leek

Spouwmuurisolatie Leek

Leek

Spouwmuurisolatie Leek

 

Leek, 24-04-2020

Icynene vloerisolatie in Leek

Ook in Leek heeft Plus Isolatie vloerisolatie aangebracht met icynene PUR-schuimisolatie. De bewoners aan de De Klap in Leek hadden last van een koude / tochtige vloer. Enige tijd terug is er een adviseur van Plus Isolatie langs geweest om een oplossing te zoeken voor de koude vloer. Uit dit onderzoek bleek dat er onder de vloer nog geen isolatie was aangebracht. Dit bleek de oorzaak te zijn van de koude tocht. Na de isolatie met icynene voelt de vloer warmer aan. De bewoners van deze woning in Leek aan de De Klap kunnen nu genieten van meer wooncomfort! Lees hier meer informatie over icynene vloerisolatie.

Bekijk hier onze isolatie projecten in Leek

offerte spouwmuurisolatie

Woningisolatie in Leek met Knauf Supafil

Ook in Leek aan de De Klap in Groningen heeft Plus Isolatie een woning mogen voorzien van spouwmuurisolatie. Enige tijd terug heeft één van onze isolatieadviseurs een isolatieadvies uitgebracht. De bewoners hebben opdracht geven om door ons de spouwmuur te laten isoleren. Onze uitvoerde isolatieploeg heeft op 24-04-2020 de spouwmuren van deze woning vakkundig voorzien van minerale glaswol van Knauf Supafil. De bewoners aan de De Klap in Leek zitten er vanaf dat de isolatie is aangebracht in april er comfortabel bij! De spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat de kou beter buiten het huis blijft, en de warmte in de zomer beter buiten.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Leek

offerte spouwmuurisolatie

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Bij deze woning in Leek heeft Plus Isolatie ook spouwmuurafbakingen geïnstalleerd. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook bekend als spouwborstels, is een uitstekende oplossing voor bewoners van 2-onder-1-kapwoningen, hoekwoningen of tussenwoningen waar de buren geen spouwmuurisolatie willen laten uitvoeren. De bewoners aan De Klap in Leek kozen ervoor hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakingen plaatsen om te voorkomen dat het isolatiemateriaal zich verspreidt naar de spouwmuur van de buren.

Klant beoordeling

12-05-2020
Naam:Eite Mulder
Woonplaats:Leek
Soort isolatie:Woningisolatie met Knauf Supafil
8.8

Snelheid afspraak maken8
Assortiment10
Levertijd werkzaamheden8
Documentatie materiaal8
Kwaliteit van het advies10
Kwaliteit v/d uitvoering9

Ervaring van onze klant:Afspraak maken in eerste instantie super. Voor de vloerisolatie moest het verschoven worden ivm ziekte, was best een probleem. Weinig tot geen begrip vanuit Profijt Isolatie dat er speciaal vrij genomen is. Uiteindelijk na eerst aan het lijntje te zijn gehouden een nieuwe datum kunnen prikken. Tip voor de documentatie: misschien een certificaat afgeven met wat er geleverd is. De uitvoering van jullie eigen mannen was super netjes en namen er ook ruim de tijd voor om uit te leggen wat ze gingen doen. Mannen van Profijt hadden alles al uitgepakt voor ze überhaupt bij de deur kwamen om zich te melden dat ze er waren, in huis is een hoek vd muur smerig geworden door het langs schuren vd slangen. Verder super prettig samen gewerkt met jullie. Ik ga jullie ook aanbevelen mochten we vragen krijgen.