HR isofoam Heiloo

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

HR isofoam Heiloo

Provincie:Noord-Holland
Woonplaats:Heiloo
Straatnaam:Westerweg
Soort isolatie:Woningisolatie HR Isofoam
Uitvoerdatum:19-05-2020
  • Woningisolatie HR Isofoam
  • Knipvoeg herstellen
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Heiloo

HR isofoam Heiloo

Heiloo

HR isofoam Heiloo

 

Heiloo, 19-05-2020

Woningisolatie HR Isofoam

De bewoners van deze woning in Heiloo hebben op dinsdag 19-05-2020 hun woning laten isoleren met HR IsoFoam. Het isolatiemateriaal HR IsoFoam is uitermate geschikt voor een naadloze isolatielaag. De isofaom wordt in vloeibare vorm in de spouwmuur aangebracht. Door een vooraf vastgesteld boorpatroon ontstaat er een optimale en naadloze verdeling. De bewoners van deze woning aan de Westerweg in Heiloo kunnen na de aangebrachte spouwmuurisolatie met HR Isofoam genieten van meer wooncomfort en een lagere energierekening.

Woont u in Heiloo en denkt u na over isolatie?


Dan verzoeken wij om gratis en vrijblijvend gebruik te maken van onze adviesgesprekken. U kunt dat doen door op de onderstaande knop te drukken:

offerte spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Heiloo

Meer informatie over HR isofoam spouwmuurisolatie

Knipvoeg herstel na spouwmuurisolatie

Wij hebben bij deze woning in Heiloo aan de Westerweg na het aanbrengen van spouwmuurisolatie ook de knipvoeg weer in ere hersteld. Een knipvoeg is als het ware een voeg die een paar millimeter uitsteekt ten opzichte van de steen. Om een spouwmuur te isoleren, worden er op de kruising van de voeg gaten geboord. Naderhand worden deze boorgaten netjes opnieuw gevoegd, en is er door onze ervaren isolatiemonteurs extra aandacht besteed aan het herstellen van de knipvoeg.

Bij deze woning zijn vier ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Heiloo de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Westerweg in Heiloo 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de onderzijde van de vloer weer te voorzien van goede ventilatie.