Spouwmuurisolatie 't Loo Oldebroek

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie 't Loo Oldebroek

Provincie:Gelderland
Woonplaats:'t Loo Oldebroek
Straatnaam:Harm Aartsweg
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie
Uitvoerdatum:20-05-2020
  • Spouwmuurisolatie
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen

't Loo Oldebroek

Spouwmuurisolatie 't Loo Oldebroek

't Loo Oldebroek

Spouwmuurisolatie 't Loo Oldebroek

't Loo Oldebroek

Spouwmuurisolatie 't Loo Oldebroek

't Loo Oldebroek

Spouwmuurisolatie 't Loo Oldebroek

 

't Loo Oldebroek, 20-05-2020

Spouwmuurisolatie in 't Loo Oldebroek

In 't Loo Oldebroek heeft Plus Isolatie de spouwmuren van dit huis nage├»soleerd. Hierbij is de duurzame glaswol Supafil van Knauf toegepast. Deze inblaaswol heeft hoogwaardige thermische en akoestische eigenschappen. Hierdoor heeft niet alleen de isolatiewaarde van deze woning een flinke impuls gekregen, maar is ook de geluidswerendheid verbeterd. Supafil is daarnaast ook brandwerend. De na-isolatie van deze woning laat hiermee goed zien hoe we met moderne isolatiematerialen waarde aan de woning toevoegen. Niet alleen op energietechnisch gebied, maar ook op het gebied van geluidsisolatie en brandveiligheid. De bewoners hoeven ook niet langer te vrezen voor vochtproblemen. Supafil zorgt voor een goede regulatie van de vochthuishouding in de spouwmuur. Dit project laat verder zien dat  spouwmuurisolatie de meest effectieve en effici├źnte methode is om de isolatiewaarde van een woning te verhogen. De investering is meestal binnen een jaar of zes terugverdiend. En dat is in een tijd van stijgende energiekosten en een klimaatakkoord dat huizen van het gas af wil hebben een geruststellende gedachte.

offerte spouwmuurisolatie

Ventilatieroosters aanbrengen

Daarnaast zijn er bij deze woning ventilatieroosters aangebracht. De aangebrachte ventilatieroosters zorgen ervoor dat de kruipruimte onder de woning goed kan blijven ventileren. Door de aangebrachte spouwmuurisolatie is namelijk de oude manier van ventileren komen te vervallen. Het aanbrengen van nieuwe ventilatieroosters is dan ook noodzakelijk om de ventilatie onder de vloer te herstellen.

An Error Occurred: Internal Server Error

Oops! An Error Occurred

The server returned a "500 Internal Server Error".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.