Muurisolatie Beemte Broekland

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Muurisolatie Beemte Broekland

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Beemte Broekland
Straatnaam:Beemterweg
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie Buitengebied
Uitvoerdatum:20-05-2020
  • Spouwmuurisolatie Buitengebied
  • Knipvoeg herstellen
  • Het aanbrengen van 2 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Beemte Broekland

Muurisolatie Beemte Broekland

Beemte Broekland

Muurisolatie Beemte Broekland

 

Beemte Broekland, 20-05-2020

Spouwmuurisolatie vrijstaande woning buitengebied Beemte Broekland

In het buitengebied van Beemte Broekland hebben de mannen van isolatiebedrijf Plus Isolatie op woensdag 20-05-2020 deze vrijstaande woning aan de Beemterweg in Beemte Broekland voorzien van muurisolatie. Door alle gevels van een vrijstaande woning te isoleren ontstaat er als het ware een isolatieschil. Deze isolatieschil houdt in de winter de kou buiten de deur. Dit zorgt voor een aangenaam wooncomfort en een lagere energierekening.

De bewoners van deze mooie vrijstaande woning in het buitengebied van Beemte Broekland kunnen vanaf nu genieten van een goed geïsoleerde woning. Laat de winter maar komen!

offerte spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Beemte Broekland

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Knipvoeg herstel na spouwmuurisolatie

Wij hebben bij deze woning in Beemte Broekland na het aanbrengen van spouwmuurisolatie ook de knipvoeg weer in ere hersteld. Een knipvoeg is als het ware een voeg die een paar millimeter uitsteekt ten opzichte van de steen. Om een spouwmuur te isoleren, worden er op de kruising van de voeg gaten geboord. Naderhand worden deze boorgaten netjes opnieuw gevoegd, en is er door onze ervaren isolatiemonteurs extra aandacht besteed aan de knipvoeg.

Twee ventilatieroosters aanbrengen naar de kruipruimte

Plus Isolatie heeft bij deze woning in Beemte Broekland ook 2 ventilatieroosters aanbracht. Het aanbrengen van ventilatieroosters is noodzakelijk om de kruipruimte onder de vloer goed te kunnen laten ventileren. Doordat er bij deze woning ook spouwmuurisolatie is aangebracht hebben oude ventilatiekanalen via de lege spouw geen werking meer. De isolatiemonteurs boren schuin met een diamantboormachine door de buiten en binnenmuur tot dat de kruipruimte wordt bereikt. Vervolgens wordt er een koker in deze opening geplaatst en tot slot worden er muisdichte ventilatiekapjes aangebracht.

An Error Occurred: Internal Server Error

Oops! An Error Occurred

The server returned a "500 Internal Server Error".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.