Muurisolatie Aerdenhout

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Muurisolatie Aerdenhout

Provincie:Noord-Holland
Woonplaats:Aerdenhout
Straatnaam:Asterlaan
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie jaren 30 woning
Uitvoerdatum:04-06-2020
  • Spouwmuurisolatie jaren 30 woning
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Aerdenhout

Muurisolatie Aerdenhout

Aerdenhout

Muurisolatie Aerdenhout

 

Aerdenhout, 04-06-2020

Spouwmuurisolatie jaren 30 woning in Aerdenhout

U ziet hier Plus Isolatie isolatiewerkzaamheden uitvoeren aan een karakteristieke jaren 30 woning in Aerdenhout Voorafgaand dit isolatie proces heeft onze isolatieadviseur vastgesteld dat spouwmuurisolatie van deze jaren 30 woning een goede manier is om energie te besparen. De bewoners kunnen nu dankzij de spouwmuurisolatie een besparing van gemiddeld 25% verwachten op hun energiekosten. De warmte blijft nu beter in het huis waardoor de verwarming in koudere periodes van het jaar minder vaak/lang aan hoeft om de gewenste binnentemperatuur te behalen.

Spouwmuurisolatie bij een jaren 30 woning, moet ik dat nou wel doen?

Veel mensen vallen voor de karakteristieke uitstraling van een jaren 30 woning. Met name de bouwstijl en de uitstraling is wat veel mensen aanspreekt. Een nadeel kan zijn dat woningen uit de jaren 30 hogere energiekosten met zich mee brengen dan een gemiddelde woning. In deze bouwperiode stond energiebesparing niet op prioriteit nummer 1. Wel werden de huizen in de jaren 30 gebouwd met het idee om meer dan 100 jaar mee te gaan. De bouwconstructie ziet dan ook goed in elkaar! Zo ook bijvoorbeeld de spouwmuren. Door de jaren hebben wij gemerkt dat juist de spouwmuren van een jaren 30 woning uitstekend te isoleren is. De spouwmuur is vaak schoon en breed genoeg om op een verantwoorde manier te isoleren. Ook het type steen en het voegwerk van een jaren 30 woning is vaak van hoge kwaliteit!

Mijn jaren 30 woning heeft een knipvoeg, is dit een probleem?

Nee, Plus Isolatie heeft de vakmanschap en het gereedschap in huis om de knipvoeg van uw jaren 30 woning in ere te herstellen. Wij nemen de tijd voor iedere isolatieklus en hechten veel waarde aan details, en dat resulteert weer in tevreden klanten!

Samenvattend:

Spouwmuurisolatie van uw jaren 30 woning is bij ons in goede handen. Ons team van professionele isolatiemonteurs nemen de tijd om de spouwmuurisolatie op de juiste manier aan te brengen. Ook zijn de meeste woningen uit de jaren 30 zeer geschikt voor spouwmuurisolatie. Vraag vrijblijvend een isolatieadviesgesprek aan om uit te rekenen hoeveel u kunt besparen met het isoleren van uw eigen karakteristieke woning uit de jaren 30.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Aerdenhout spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Asterlaan in Aerdenhout besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.

Klant beoordeling

12-06-2020
Naam:J.H. Faberij de Jonge
Woonplaats:Aerdenhout
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie jaren 30 woning
10

Snelheid afspraak maken10
Assortiment10
Levertijd werkzaamheden10
Documentatie materiaal10
Kwaliteit van het advies10
Kwaliteit v/d uitvoering10

Ervaring van onze klant:Snelle reactie/aktie op vragen maar men mag wel wat voorzichtiger omgaan met de planten en de rommel beter opruimen