Wandisolatie Ermelo

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Wandisolatie Ermelo

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Ermelo
Straatnaam:Tuinfluiterstraat
Soort isolatie:Wand isolatie aanbrengen
Uitvoerdatum:12-08-2020
  • Wand isolatie aanbrengen
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Ermelo

Wandisolatie Ermelo

Ermelo

Wandisolatie Ermelo

Ermelo

Wandisolatie Ermelo

Ermelo

Wandisolatie Ermelo

Ermelo

Wandisolatie Ermelo

 

Ermelo, 12-08-2020

Wand isolatie Ermelo

U ziet hier ons isolatieteam aan het werk met het plaatsen van wand isolatie in Ermelo. Deze isolatiewerkzaamheden hebben plaatsgevonden op woensdag 12-08-2020. De aangebrachte wand isolatie zorgt ervoor dat het warmte verlies door de wanden van deze woning sterk afneemt. De gestookte warmte blijft hierdoor dus langer binnenshuis. Een goede wandisolatie gaat hand in hand met een goed isolatiemateriaal. Daarom gebruiken wij het isolatiemateriaal van Knauf Supafil. Door de wanden te isoleren met dit isolatiemateriaal wordt er een uitstekende isolatiewaarde behaald en kunnen de wanden van deze woning ook na de isolatie blijven ademen. De bewoners aan de Tuinfluiterstraat in Ermelo kunnen na het plaatsen van wand isolatie genieten van meer wooncomfort. De koude straling die afkomstig is van de muur is direct verdwenen. De binnenmuur voelt nu ook een stuk warmer aan.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning inErmelo?

Vraag dan een gratis adviesgesprek aan via onderstaande button:
offerte spouwmuurisolatie


Meer informatie over wandisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in ErmeloVentilatieroosters aanbrengen

Daarnaast zijn er bij deze woning ventilatieroosters aangebracht. De aangebrachte ventilatieroosters zorgen ervoor dat de kruipruimte onder de woning goed kan blijven ventileren. Door de aangebrachte spouwmuurisolatie is namelijk de oude manier van ventileren komen te vervallen. Het aanbrengen van nieuwe ventilatieroosters is dan ook noodzakelijk om de ventilatie onder de vloer te herstellen.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Ermelo spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Tuinfluiterstraat in Ermelo besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de buren.