Spouwmuurisolatie Bosch en Duin

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie Bosch en Duin

Provincie:Utrecht
Woonplaats:Bosch en Duin
Straatnaam:Taveernelaan
Soort isolatie:Wit geschilderde woning isoleren
Uitvoerdatum:04-09-2020
  • Wit geschilderde woning isoleren
  • Ventilatieroosters naar de kruipruimte aanbrengen
  • Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Bosch en Duin

Spouwmuurisolatie Bosch en Duin

Bosch en Duin

Spouwmuurisolatie Bosch en Duin

Bosch en Duin

Spouwmuurisolatie Bosch en Duin

Bosch en Duin

Spouwmuurisolatie Bosch en Duin

 

Bosch en Duin, 04-09-2020

Wit geschilderde woning isoleren in Bosch en Duin

U ziet hier de isolatiemonteurs van isolatiebedrijf Plus Isolatie druk bezig met het isoleren van een witgeschilderde woning. In de vroege ochtend op vrijdag 04-09-2020 zijn de isolatiemonteurs begonnen met het boren van het boorpatroon. Dit gebeurd op de kruising van de voeg. Dit kan met een 18mm boor of met een 14mm boor. Naderhand worden deze boorgaten uiteraard netjes weer dicht gevoegd. De bewoners kunnen als het voegsel droog is deze boorgaten eenvoudig weer wit stippen. Het isolatiemateriaal die onze isolatiemonteurs voor deze witte woning in Bosch en Duin gebruikt hebben is van het merk Knauf Supafil. De bewoners kunnen na deze isolatieingreep direct beginnen met energie besparen!

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Bosch en Duin

offerte spouwmuurisolatie

Ventilatieroosters aanbrengen

Daarnaast zijn er bij deze woning ventilatieroosters aangebracht. De aangebrachte ventilatieroosters zorgen ervoor dat de kruipruimte onder de woning goed kan blijven ventileren. Door de aangebrachte spouwmuurisolatie is namelijk de oude manier van ventileren komen te vervallen. Het aanbrengen van nieuwe ventilatieroosters is dan ook noodzakelijk om de ventilatie onder de vloer te herstellen. Op deze manier worden er eventuele vochtproblemen in de toekomst voorkomen.

Het aanbrengen van spouwafbakening naar buren

Tevens heeft Plus Isolatie bij deze woning in Bosch en Duin spouwmuurafbakeningen aanbracht. Het aanbrengen van spouwafbakening, ook wel spouwborstels genoemd, is een uitstekende oplossing als u in een 2-onder-1-kap, hoekwoning of tussenwoning woont en de buren geen spouwmuurisolatie wensen toe te passen. De bewoners aan de Taveernelaan in Bosch en Duin besloten hun woning te verduurzamen en lieten spouwmuurafbakening aanbrengen zodat het isolatiemateriaal zich niet kan verspreiden naar de spouwmuur van de buren.