Gevelisolatie Hattemerbroek

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Gevelisolatie Hattemerbroek

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Hattemerbroek
Straatnaam:Vogelzang Veldweg
Soort isolatie:Gevel isolatie
Uitvoerdatum:11-09-2020
  • Gevel isolatie
  • Het aanbrengen van 2 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Hattemerbroek

Gevelisolatie Hattemerbroek

Hattemerbroek

Gevelisolatie Hattemerbroek

 

Hattemerbroek, 11-09-2020

Gevel isolatie in Hattemerbroek op 11-09-2020

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft bij deze woning in Hattemerbroek gevel isolatie aangebracht. Doordat de bewoners van deze woning in Hattemerbroek hun gevels hebben laten isoleren met minerale glaswol van Knauf Supafil zijn zij verzekerd van kwaliteit. Ons team van isolatiemonteurs hebben de gevel isolatie volgens de laatste KOMO-richtlijnen aangebracht. Dankzij de aangebrachte gevel isolatie is een koude binnenmuur nu verleden tijd. Daarnaast gaan de bewoners van deze woning in Hattemerbroek besparen op hun energienota. Gezien de huidige gasprijzen is dit dus een slimme investering!

Is mijn gevel geschikt voor isolatie?

Als uw woning is gebouwd na 1924 dan is het vrijwel zeker dat de gevels van uw woning voorzien zijn van een spouwmuur. De spouw is de ruimte tussen beide gevels in. Woningen gebouwd voor 1978 hebben vrijwel zeker vanuit de bouw uit een lege spouw. Indien er geen vervuiling in deze spouw zit is de kans groot dat uw gevels geschikt zijn voor spouwmuurisolatie.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Hattemerbroek

offerte spouwmuurisolatie

Twee ventilatieroosters aanbrengen naar de kruipruimte

Plus Isolatie heeft bij deze woning in Hattemerbroek ook 2 ventilatieroosters aanbracht. Het aanbrengen van ventilatieroosters is noodzakelijk om de kruipruimte onder de vloer goed te kunnen laten ventileren. Doordat er bij deze woning ook spouwmuurisolatie is aangebracht hebben oude ventilatiekanalen via de lege spouw geen werking meer. De isolatiemonteurs boren schuin met een diamantboormachine door de buiten- en binnenmuur totdat de kruipruimte wordt bereikt. Vervolgens wordt er een koker in deze opening geplaatst en tot slot worden er ventilatiekapjes voor deze opening geplaatst.