Spouw vloer en dakisolatie Smilde

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouw vloer en dakisolatie Smilde

Provincie:Drenthe
Woonplaats:Smilde
Straatnaam:Prins Bernhardstraat
Soort isolatie:Muurisolatie
Uitvoerdatum:14-09-2020
  • Muurisolatie
  • Vloerisolatie met icynene
  • Dakisolatie met Icynene

Smilde

Spouw vloer en dakisolatie Smilde

Smilde

Spouw vloer en dakisolatie Smilde

Smilde

Spouw vloer en dakisolatie Smilde

Smilde

Spouw vloer en dakisolatie Smilde

 

Smilde, 14-09-2020

Muurisolatie Smilde

Plus Isolatie heeft bij de bewoners aan de Prins Bernhardstraat in Smilde muurisolatie aangebracht. De bewoners waren op zoek naar een goede manier om energie te besparen. Eén van onze isolatieadviseurs heeft enige tijd terug bij deze woningeigenaren in Smilde grondig in kaart gebracht welke isolatiemaatregelen er voor deze woning nog mogelijk zijn. Hieruit bleek dat de bewoners met name nog veel rendement kunnen behalen met muurisolatie. De bewoners stemden in met deze isolatiemaatregelen en er werd en datum ingepland voor het uitvoeren van de muurisolatie. Onze isolatieploeg is op de afgesproken datum en tijd langs geweest in Smilde om de muurisolatie op de juiste manier aan te brengen. Deze woningeigenaren in Smilde kunnen nu dankzij de muurisolatie genieten van meer wooncomfort in de winter en zomer met daarnaast een lagere energierekening. Komt u ook uit Smilde? En wilt u meer weten over muurisolatie? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op om de isolatiemogelijkheden te bespreken!

Wat zijn nou eigenlijk de grootste voordelen van muurisolatie?

Muurisolatie is energiebesparend, de terugverdientijd van muurisolatie ligt tussen de 3 a 5 jaar.
U creëert met muurisolatie meer wooncomfort: Lekker koel in de zomer en warm in de winter.
Muurisolatie zorgt voor een gunstiger energielabel van uw woning. Onderzoek heeft aangetoond dat een gunstiger energielabel zorgt voor waardestijging van uw woning.

Ik woon ook in Smilde, is mijn woning geschikt voor muurisolatie?

Als uw woning in Smilde gebouwd is tussen 1930 en 1975 kunnen wij vrijwel zeggen dat er tijdens de bouw van uw woning geen spouwmuurisolatie is aangebracht. Het kan uiteraard zo zijn dat de vorige bewoners van uw woning in het verleden de muren al hebben laten isoleren. Als u dit niet zeker weet raden wij aan om eens contact met ons op te nemen om ook een vrijblijvend isolatieadviesgesprek in te plannen. Eén van onze adviseurs kan dan vaststellen of bij uw woning in Smilde nog muurisolatie kan worden aangebracht.

Samenvattend:

Als u er over nadenkt om uw woning te gaan verduurzamen, dan is het een goede overweging om eens na te denken over muurisolatie. De investering in muurisolatie verdiend zich in aanzienlijke tijd terug. Daarnaast kunt u direct genieten van meer wooncomfort. Deze bewoners in Smilde gingen u al voor met muurisolatie!

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Smilde

offerte spouwmuurisolatie

Smilde, 14-09-2020

Vloerisolatie in Smilde met Icynene PUR-schuim

In Smilde aan de Prins Bernhardstraat in Drenthe heeft Plus Isolatie deze woning voorzien van vloerisolatie met icynene. Op 14-09-2020 is de onderkant van de vloer is met behulp van een spuitpistool de icynene in lagen aangebracht. Door het isoleren van de vloer voorkomt u niet alleen warmteverlies naar uw kruipruimte, maar uw vloer zal ook warmte gaan absorberen, waardoor deze warmer aanvoelt. De bewoners aan de Prins Bernhardstraat in Smilde kunnen nu dankzij de vloerisolatie met icynene genieten van een beter wooncomfort. De investering is gemiddeld binnen 9 jaar terugverdiend.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Smilde

offerte spouwmuurisolatie

Smilde, 14-09-2020

Dakisolatie in Smilde met Icynene PUR-schuim

In Smilde aan de Prins Bernhardstraat in Drenthe hebben wij deze woning op maandag 14-09-2020 voorzien van dakisolatie door middel van lcynene. Uw dak laten isoleren met lcynene isolatie is de beste optie als u wilt gaan voor een naadloos resultaat.

De aangebrachte dakisolatie levert de bewoners aan de Prins Bernhardstraat in Smilde een besparing op van gemiddeld 26% van hun energierekening. De aangebrachte dakisolatie houdt de warmte binnen en zorgt ervoor dat de kou niet door uw dak naar binnen valt!

Meer informatie over dakisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Smilde

offerte dakisolatie