Spouwmuurisolatie en bodemisolatie in Diever

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Spouwmuurisolatie en bodemisolatie in Diever

Isolatiebedrijf Plus Isolatie heeft van dit isolatie project in Diever geen originele foto's. Wel hebben we enkele foto's van soortgelijke spouwmuurisolatie en bodemisolatie werkzaamheden toegevoegd. Zodat u een goed beeld krijgt van de isolatie werkzaamheden. Heeft u verder nog vragen over bodemisolatie, vloerisolatie of spouwmuurisolatie? neemt u dan contact met ons op; dit kan telefonisch via: 0548-547616

Provincie:Drenthe
Woonplaats:Diever
Straatnaam:Brinkstraat
Soort isolatie:Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
Uitvoerdatum:04-07-2018
  • Spouwmuurisolatie d.m.v. Knauf Supafil
  • Bodemisolatie d.m.v. grijze EPS parels
  • Het aanbrengen van 4 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Diever

Spouwmuurisolatie en bodemisolatie in Diever

Diever

Spouwmuurisolatie en bodemisolatie in Diever

Diever

Spouwmuurisolatie en bodemisolatie in Diever

 

Diever, 04-07-2018

Spouwmuurisolatie in Diever d.m.v. Knauf Supafil

In Diever aan de Brinkstraat in Drenthe hebben wij deze woning voorzien van spouwmuurisolatie met minerale glaswol van het merk Knauf Supafil. Wilt u uw woning in Diever ook voorzien van spouwmuurisolatie? Dan bent u bij Plus Isolatie aan het juiste adres!
Door het isoleren van uw spouwmuren bespaard u al gauw tot 25% op uw huidige gasverbruik en daarbij wordt uw woning ook nog eens een stuk comfortabeler! Dit komt doordat uw binnenmuren gemiddeld 4 graden opwarmen. U heeft hierdoor geen last meer van een koude straling die afkomstig is van uw buitenmuren.
De bewoners aan de Brinkstraat in Diever gingen u al voor. Wilt u ook eens geheel vrijblijvend de isolatiemogelijkheden in kaart laten brengen? Dan komen wij graag vrijblijvend bij u langs! Dit is gratis en vrijblijvend. U ziet dus nergens aan vast.

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Diever

offerte spouwmuurisolatie


Diever, 04-07-2018

Bodemisolatie in Diever met met grijze EPS parels

In Diever aan de Brinkstraat in Drenthe hebben wij deze woning voorzien van bodemisolatie met EPS Parels. Bodemisolatie verduurzaamt de woning en brengt de luchtvochtigheid in balans. De bewoners aan de Brinkstraat in Diever gaan nu merken dat de begane grondvloer in gevoelstemperatuur toeneemt en dat de stookkosten omlaag gaan.

Meer informatie over bodemisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Diever

offerte spouwmuurisolatie

Bij deze woning zijn vier ventilatieroosters naar de kruipruimte aangebracht

Na de spouwmuurisolatie van deze woning in Diever de bestaande ventilatie komen te vervallen. Hierdoor is het van belang dat er nieuwe ventilatiekanalen worden aangebracht. De adviseur heeft vastgesteld dat voor deze woning aan de Brinkstraat in Diever 4 ventilatieroosters voldoende zijn om de onderzijde van de vloer weer te voorzien van goede ventilatie.