Jachtlaan in Apeldoorn woningisolatie

Bel mij terug

Gratis, vrijblijvend advies

De gegevens die u hier verstrekt vallen onder ons privacy statement.

Onze voordelen
Projecten
  • Energiebesparend
  • Snelle terugverdientijd
  • Beter wooncomfort
  • Milieuvriendelijk
  • Gunstiger energielabel

Jachtlaan in Apeldoorn woningisolatie

Provincie:Gelderland
Woonplaats:Apeldoorn
Straatnaam:Jachtlaan
Soort isolatie:Woningisolatie met inblaaswol
Uitvoerdatum:22-09-2020
  • Woningisolatie met inblaaswol
  • Knipvoeg herstellen
  • Het aanbrengen van 3 ventilatieroosters naar de kruipruimte.

Apeldoorn

Jachtlaan in Apeldoorn woningisolatie

 

Apeldoorn, 22-09-2020

Woningisolatie met inblaaswol

In Apeldoorn hebben de werknemers van isolatiebedrijf Plus Isolatie deze woning voorzien van inblaaswol van het merk Knauf Supafil. De isolatiewerkzaamheden van deze klus hebben plaats gevonden op dinsdag 22-09-2020

De voordelen van Knauf inblaaswol


De bewoners van deze woning aan de Jachtlaan in Apeldoorn zijn door de Knauf inblaaswol verzekerd van topkwaliteit. De inblaaswol zorgt als het ware voor een isolatieschil om de woning heen. Warmte kan moeilijk naar buiten ontsnappen, en de koude trek door de woning verdwijnt. De bewoners ervaren meer wooncomfort en zullen nu minder snel geneigd zijn om de thermostaat omhoog te zetten. Dit resulteert weer in een lagere energierekening!

offerte vloerisolatie

Bekijk hier onze isolatie projecten in Apeldoorn

Meer informatie over spouwmuurisolatie

Knipvoeg herstel na spouwmuurisolatie

Wij hebben bij deze woning in Apeldoorn aan de Jachtlaan na het aanbrengen van spouwmuurisolatie ook de knipvoeg weer in ere hersteld. Een knipvoeg is als het ware een voeg die een paar millimeter uitsteekt ten opzichte van de steen. Om een spouwmuur te isoleren, worden er op de kruising van de voeg gaten geboord. Naderhand worden deze boorgaten netjes opnieuw gevoegd, en is er door onze ervaren isolatiemonteurs extra aandacht besteed aan het herstellen van de knipvoeg.

Het aanbrengen van 3 ventilatieroosters naar de kruipruimte

Het is van belang dat de kruipruimte goed kan ventileren. Daarom heeft Isolatiebedrijf Plus Isolatie bij deze woning in Apeldoorn aan de Jachtlaan 3 ventilatieroosters aangebracht. Als woningen worden voorzien van spouwmuurisolatie hebben de oude ventilatie kanalen via de spouwmuur geen werking meer. Onze isolatieadviseur heeft tijdens het adviesgesprek beoordeeld op welke plekken deze ventilatie kanalen geboord moeten worden. Onze isolatiemonteurs plaatsen deze ventilatieroosters vakkundig met behulp van een diamantboormachine op de juiste manier en monteren deze aan de buitenzijde van de gevel af met ventilatierooster.